Homepagina » Gezondheid » ‘Normaal zijn’ levert niets op – Zijn we allemaal gek? (video)
Marketing of Madness

‘Normaal zijn’ levert niets op – Zijn we allemaal gek? (video)

Psychiaters vertellen ons dat ongewenst gedrag kan worden opgelost door de hormonen in ons brein te beïnvloeden met een pil.

In tegenstelling tot het injectiemiddel insuline kunnen psychotrope geneesmiddelen een bepaalde aandoening niet op een meetbare manier corrigeren.

Bovendien kunnen ze de subtiele balans tussen de chemische processen in het lichaam verstoren.

Desalniettemin hebben psychiaters en medicijnmakers deze geneesmiddelen gebruikt om een gigantische en lucratieve markt op te bouwen. Ze hebben dit gedaan door steeds meer ongewenst gedrag te benoemen als ‘een medische stoornis’ die moet worden genezen met psychiatrische medicatie.

Kunnen we deze stoornissen zien als ziektes? Hoe kan het zijn dat psychotrope medicijnen zonder aanwijsbare geneeskrachtige werking en een uitvoerige lijst met bijwerkingen de meest gangbare behandeling zijn voor alle vormen van psychologisch leed? En hoe kan het zijn dat de psychiaters die deze medicijnen hebben omarmd het onderzoeksveld van mentale behandeling domineren?

Bron: Marketingofmadness.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • tomaat schreef:

  ik in ieder geval wel ik noem dit het innerlijk kind in je zelf hahahahahahha

 • Sipco schreef:

  Ik heb mijzelf onderzocht, door als een sjamaan Paddo,s te nemen.Tijdens de opgewekte hallucinatie,s verteld je lichaam je precies, wat er met je loos is kwa gezondheid.Bovendien kun je met je eigen ogen, het magnetisme van de aarde zien en voelen. De vloeistoffen die door bladeren vloeien zijn voor je ogen zichtbaar etc.Bovendien gaat er dan een gids tegen mij spreken met de naam Elizea.Stel ik de vraag, u bent een vrouw zeker? Is het antwoord ik ben noch mannelijk noch vrouwelijk.Als ik Elizea een toekomst vraag stel??Krijg ik het juiste antwoord wat steeds Weer uitkomt in de loop der tijd!!Het is voor mij het waard geweest om als PSYCHONAUT door mijn geest te wandelen>En Nu?Gebruik ik soms paddo,s om andere mensen Hun toekomstblik te gunnen.En ook die komt alsmaar uit!!Vreemd?Niet als je in een regressietherapie erachter komt, ooit indiaan te zijn geweest!!

 • San schreef:

  Tja, wat is normaal? We zijn allemaal uniek!

 • sus schreef:

  goed geschreven (film moet ik nog bekijken) en een belangrijke en broodnodige discussie startend. we moeten heel snel andere oplossingen vinden om mensen met psychische problemen te helpen. ik denk trouwens dat een groot deel van deze mensen geen problemen meer zal hebben als onze samenleving verandert naar in der daad samen leven, samen delen, samen groeien en leren… oh ja, en vergeet vooral de puinhoop van de menselijke seksualiteit niet: 2000jaar kruis heeft behoorlijk wat stuk gemaakt en verstoord op dat vlak waardoor misschien zelfs de verschrikkelijkste aandoeningen op psychisch vlak zijn ontstaan. maar ook dat zal met de verandering naar een sensuele en spirituele samenleving gewoon smelten als boter voor de zon. we hebben geen ziektenamen en pilletjes nodig maar fundamentele verandering van de menselijke samenleving(en) op aarde!

 • john bussink schreef:

  Weer een trukje van de pillenboeren om maar zoveel mogelijk chemische rommel aan de man te brengen. en zeker voor mij geen onbekend verschijnsel. Volgens de DSM V (ja deel 5) heb ik ADD. vroeger een stoornis en tegenwoordig een ziekte. na de vaststelling ben ik gelijk aan de ritalin gezet. Snel weer mee gestopt want ik ben er immers mee geboren en heb er nooit echt problemen mee gehad, bovendien werkte die rommel niet. Dus ja wat is dan het nut ervan? Zeker als je die zooi uit eigen zak moet betalen. Met andere woorden. Ik ben blij dat ik niet normaal ben. juist dat maakt mij een uniek mens namelijk. Ik ben immers wie ik ben en… Ik maak zelf wel uit of ik ADD heb of niet. Ik kan zonder problemen of hulpmiddelen mijn werk doen mits er geen radio keihard staat te brullen. (Men meent tegenwoordig niet zonder die takkeherrie te kunnen)enkel storend en zeer afleidend en men vraagt zich af waarom er geen kwaliteit meer geleverd wordt? Overal op elke werkplek brult er een radio met gemak.

 • garriet60 schreef:

  geef die psygopaten maar een fles zoutzuur om dat leeg te drinken en doe ook drie kwart van deze regering er ook maar eentje ruimt lekker op die eikels vragen er zelf om .zij zijn in dienst van de fharma maffia en niet van ons .want wij betalen te weinig .

 • boyke schreef:

  zeitgeist is van de illuminatie heb onderzoek gedaan kwam daar uit , doe wat je wilt je bent gewaarschuwd doe ook ( Onderzoek )

 • Wesley schreef:

  [quote name=”john bussink”]Weer een trukje van de pillenboeren […] elke werkplek brult er een radio met gemak.[/quote]
  Ik denk dat je niet zelf bepaalt of je ADD hebt of niet. Dat heb je of dat heb je niet. Of je er vervolgens medicijnen voor moet slikken is een andere vraag. Als je zelf geen last hebt en normaal kunt functioneren lijkt mij van niet.

  Ik heb wel het idee dat veel artsen bij een diagnose automatisch voorschrijven zonder zich af te vragen of er echt iets mee wordt gewonnen.

  Zo is mijn vriendin ooit onderworpen aan een slaaponderzoek wegens snurken en is daar geconstateerd dat ze “restless legs” heeft. Daar heeft zij nooit wat van gemerkt, ik ook niet. Niemand heeft er last van. Toch wilde de arts medicijnen voorschrijven. Uiteraard geweigerd, waarom zou je pillen slikken voor een probleem dat je niet hebt?

 • Nick schreef:

  Je zal maar een broer hebben die al lang iedere dag een hand vol pillen MOET slikken, en dan zie je weer zo’n filmpje. Lijkt wel alsof sommige mensen op deze planeet geen hart hebben want niet alle mensen zijn onwetend in dit verhaal. Ben echt zwaar teleurgesteld maar ook optimistisch. De ziekenhuizen zouden er moeten zijn om ons te helpen in plaats daarvan zijn ze bezig met geld verdienen! We leven met zijn allen in een ziek landje(wereldje) en maar weinig hebben het in de gaten. SOPN ik ga veel stemmen voor jullie regelen. Samen kunnen we laten zien dat het allemaal ook anders kan. Veel respect voor deze pioniers

 • Marcel E schreef:

  Moeilijk om zomaar even over te oordelen…
  Het is gemakkelijk om te zeggen dat pillen verkeerd zijn en dat iedereen in zijn natuurlijke staat een staat van perfectie beleeft waarin je je best van tijd tot tijd klote mag voelen.
  Maar zeg dat eens tegen de slachtoffers van echte psychopaten.

 • Marcel E schreef:

  [quote name=”boyke”]zeitgeist is van de illuminatie heb onderzoek gedaan kwam daar uit , doe wat je wilt je bent gewaarschuwd doe ook ( Onderzoek )[/quote]

  Door gedachtegoed aan te wakkeren, begint de mogelijkheid in het brein te leven. Als dat bij genoeg mensen gebeurd, zal het zich naar alle waarschijnlijkheid zo manifesteren. Dus; een beetje waarheid met een flinke laag jus van propaganda…

 • tomaat schreef:

  maar mannekes Boyke heeft gelijk ga op onderzoek

 • Boyke schreef:

  Marcel heb je onderzoek gedaan ?of wat weet jij er van ,van Zeitgeist?als je niets weet zippit

 • cr schreef:

  ons boyke wel kom in de groep he .alleen is er meestal te weinig computer .maar daar gaat de gezelligheid er niet af .

 • michael schreef:

  let op voor de drogbeelden van hubbard!!

  anders wel goede docu 🙂

 • sus schreef:

  mijn klein beetje gekte beschermt me voor de grote waanzin ~

 • kim237 schreef:

  Normaal zijn is niks meer en niks minder dan aangepast zijn aan het systeem

 • magdalena schreef:

  Mensen worden problemen aan gepraat want je loopt niet mee in het stramien.Heel veel kinderen zijn hoog gevoelig ze reageren heel heftig op de voeding die vol zit met e nrs en onnatuurlijke bestanddelen .Dus worden ze hyper omdat weer in te dammen krijg je het naam plaatje add adhd psychotisch of noem maar iets kunnen hun weer meer pilletjes slijten .

 • Anne schreef:

  je zal maar zoveel last van angst klachten hebben dat je geen plezier meer in je leven hebt.
  Wat kunnen ze anders aanbieden, behalve therapie en medicatie.

 • Pauwels schreef:

  Tekenen voor wie die assholes van bankieren achter tralies wil !
  Dat zou de grootste vooruitgang voor europa betekenen en dan nog disclosure natuurlijk, hé!!!!

  http://www.avaaz.org/en/bankers_behind_bars_f/?bTibcdb&v=15945

 • Danile schreef:

  Even een vraagje uit welk(e) informatiebron(nen) heb jij je “onderzoek” gedaan?.

 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”kim237″]Normaal zijn is niks meer en niks minder dan aangepast zijn aan het systeem[/quote]

  Zo is het precies. De “normale” mensen slikken alles wat het systeem wil als zoete koek zonder kritisch te zijn. Volgens mij is dat juist niet “normaal” maar zombiegedrag.

 • john bussink schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”john bussink”]Weer een trukje van de pillenboeren […] elke werkplek brult er een radio met gemak.[/quote]
  Ik denk dat je niet zelf bepaalt of je ADD hebt of niet. Dat heb je of dat heb je niet. Of je er vervolgens medicijnen voor moet slikken is een andere vraag. Als je zelf geen last hebt en normaal kunt functioneren lijkt mij van niet.

  Ik heb wel het idee dat veel artsen bij een diagnose automatisch voorschrijven zonder zich af te vragen of er echt iets mee wordt gewonnen.

  Zo is mijn vriendin ooit onderworpen aan een slaaponderzoek wegens snurken en is daar geconstateerd dat ze “restless legs” heeft. Daar heeft zij nooit wat van gemerkt, ik ook niet. Niemand heeft er last van. Toch wilde de arts medicijnen voorschrijven. Uiteraard geweigerd, waarom zou je pillen slikken voor een probleem dat je niet hebt?[/quote]

  en dat is precies wat ik bedoelde hahaha

 • Lucien schreef:

  [quote name=”Anne”]je zal maar zoveel last van angst klachten hebben dat je geen plezier meer in je leven hebt.
  Wat kunnen ze anders aanbieden, behalve therapie en medicatie.[/quote]
  Gezond eten, voedingsupplementen, goede raad voor een gezonde levensstijl,…

 • M. Brandenburg schreef:

  Inplaats van de schuld in de schoenen te schuiven van de pillendraaiers en zieleknijpers, moeten we ons misschien eens afvragen hoe het komt dat de westerse wereld steeds vaker voor elk wissewasje een dokter of zieleknijper bezoekt. Steeds meer mensen rennen voor hulp als ze zich even niet lekker voelen. Uiteraard zoals met alles dat vooral met belastinggeld wordt betaald en door overheid wordt gecontroleerd houden deze instellingen zichzelf in bedrijf. Door iedereen te laten slikken of blijvend te laten onderzoeken maken zij zichzelf belangrijker dan zij zijn.

  Moet je betalingen in de zorg een afhankelijk laten worden van het motto no-cure no-pay. Dan worden enkel nog de behandelbare personen behandleld en weet je precies waar je aan toe bent. Nu behandeld men als een soort hobby, en vooral de zwak van geest zijnde mensen. Het valt op dat het altijd een bepaald soort mensen betreft, en dat die groep hoe meer zij in de watten worden gelegd hoe harder die groeit!

 • Pascal schreef:

  Alhoewel ik deze docu interessant vind stel ik toch vraagtekend bij wie deze docu heeft gefinanceerd.

  Op de Marketingofmadness.co.uk websitestaat dat dit komt van ‘Citizens Commission on Human Rights’, op hun website http://www.cchr.org.uk zie je onderaan de site dat het een site van SCIENTOLOGY gaat. Vraag me echt af wat voor doel die voor ogen hebben hiermee.

 • legaal schreef:

  hoi allemaal,wat verstaan ze onder ongewenst gedrag?dat kan heel ver gaan,ik zelf vind het wel eens lekker om eens gek te doen en uit de band te springen dus moet ik dan maar een pilletje krijgen.ik dacht het toch niet ,en een zombie worden nee.

 • Timothy Drake schreef:

  Als hsp zijnde ben ik van 1 ding overtuigd: ik ben niet het probleem maar wil wel bijdragen aan de oplossing: bewustwording van de vele externe factoren die met ons systeem lopen te fukken

 • Beschouwer schreef:

  “als advocaat van de duivel” zou het wel errug grappig zijn dat die “ask your dokter campagnes” hier in Nederland ook zouden komen. Heeft u last van onrustige benen koop vraag uw dokter dit, heeft u last van premenstruele klachten vraag uw dokter dat, heeft u last van onrust in het hoofd vraag uw dokter zus of zo. Mogelijk worden veel meer mensen sneller wakker omdat ze in de gaten hebben dat er “hier iets niet klopt” en dat he alleen maar om centjes gaat. En sommigen hebben zelfs in de gaten dat het om de stiekeme operatie “Garden Plot” gaat wat betekent dat men van nogal want mensen af wil. Helaas maar waar.

 • Beschouwer schreef:

  Ter aanvulling op de vorige opmerking dat die absurde USA psychofarmaceutische advertentiecapmpagnes wat mij part hier ook hier in NL mogen plaatsvinden is het feit dat voor velen de idioterie meer naar boven komt (in het licht !!) net als de Mexikaanse griep spuitcampagnes en de spuitpromotie tegen die baarmoeder halskanker voor jonge meiden.

 • Beschouwer schreef:

  Ooit heb ik 4 bladzijden gelezen over het illuminati-strijdplan om een groot deel van de mensheid te vergiftigen met chemicalien (in het boek Bewustzijnsdynamiek van Joham Oldenkamp). Dit valt precies in dat plaatje. Degenen die hier wakker in willen worden mogen dat en degenen die zich allerlei chemische onzin laten voorschrijven zijn hier ook vrij in. Het lullige is dat die alternatieven die er al duizenden jaren bestaan zoals bijvoorbeeld ayurveda en de Chinese geneeskunde niet die reclamebudgetten ter beschikking hebben zoals de “chemical brothers”.

 • Yoop schreef:

  Lol, het meerendeel van de psychiaters is zelf zo dol als een draaideur.

  En dat moet dan gaan bepalen of je wel of niet goed wijs bent?

  Ik heb er weinig vertrouwen in dat dit ooit nog goed komt.

 • tomaat schreef:

  heb dit vandaag gedaan via mijn mail getekend xvaaz

 • D-Anne schreef:

  we moeten ons gewoon niet gek LATEN maken!!! dat is gewoon wat er gebeurt, door het systeem waar we in leven, de omgeving waarbij we in opgroeien, en al het leed, worden we wel gek gemaakt..hoe kunnen we dan nog normaal functioneren, als we allemaal voor de domme worden gehouden.. dus is het dan niet gek dat het niet normaal meer is?

 • AngeliqueS schreef:

  @M. Brandenburg
  Zwak van geest zijnde mensen? Zijn dat niet juist de mensen die wel hulp nodig hebben. Volgens mij begrijpt u helemaal niets van de psychiatrie. En het gaat er om dat er inderdaad niet zoveel mediciijnen voorgeschreven moeten worden als dat er nu wordt gedaan. En er wordt echt niemand in de watten gelegd of kent u iemand die bij wie dat wel gebeurt? Vraag die persoon eens hoe het echt met hem of haar gaat en hoe het dagelijkse leven van zo iemand er uit ziet.Als mensen op tijd hulp zoeken bij een arts dan voorkom je vaak nog grotere problemen. Vaak heb je juist een arts nodig om erachter te komen of je echt een zware psychische klacht hebt of niet. Maar als ze je meteen gaan volstoppen met medicijnen gaat het natuurlijk ook niet goed. Wat heeft iemand die zich de hele dag somber voelt nou aan uw mening over belastinggeld? Dat is nou echt een reactie waar deze wereld depressief van word.

 • AngeliqueS schreef:

  O ja by the way,
  Als je bij sommige spycho’s ( zo noem ik ze soms lol) en je vertelt ze iets dat is dat inderdaad voor hen een aanleiding om in het DSM boekje te kijken. Opeens ben je achterdochtig of je hebt een valkuil zoals ze dat noemen. Het is heel moeilijk om bij de juiste persoon terecht te komen die niet meteen een stempel op je plakt. Ze zijn er wel. En ook die niet meteen van alles voorschrijiven maar ze zijn schaars.

 • Britty schreef:

  hier zijn ze toch ook wel verwart de een zegt tekenen voor … de anderen zegt heb ik al gedaan de een krijgt groen de ander Rood du en op 1 klein spelfout moet je niet kijken als je zo zielig door het leven moet .dan maakt deze site die genen ook niet gelukkig over gek gesproken , wie zoekt zal vinden en dat is wat hier gebeurt is toch niet normaal fouten maken mag niet ruzie maken wel ??????????

 • miss-anno-22 schreef:

  dus kun je nagaan waar dat al dat drugs over de hele wereld vandaan komt niet waar? en niet voor niets dat de drugs velden beschermt worden en burgers worden uitgebuit.. medicijnen en drugs .. maakt je allebei ziek in alle fronten. fysiek, mentaal enzv enzv.. en ze maken misbruik van de mensen van de straten! en worden zij behandeld als zware criminelen. ondanks dat zij zo machtig zijn een wil om het uit de wereld te helpen hebben ze de macht ineens niet.. ra ra waarom zou dat zo zijn…

 • Marcel E schreef:

  [quote name=”Boyke”]Marcel heb je onderzoek gedaan ?of wat weet jij er van ,van Zeitgeist?als je niets weet zippit[/quote]

  Natuurlijk, ik zorg wel dat ik weet waar ik over praat voordat ik mijn mond open doe.

  Wel eens gehoord van het boek: “Gedachten worden dingen” of “De creatie spiraal”? Voor de non-readers is er ook nog de docu “the Secret” (hoewel ook dat niet helemaal zuiver is, maar goed) en nog een hele bult van dat soort werk.

  Zeitgeist is (net als 85% van de informatieve programma’s) afkomstig van Rupert Murdoch. Die man gaat niet de absolute waarheid verkondigen, maar projecteert een stukje realiteit en borduurt daar omheem een sluier van negatieve verwachtingen.

  Als genoeg mensen vast gaan houden aan de negatieve gedachten die eraan vastklampen, zal er waarschijnlijk wel wat negativiteit gemanifesteerd worden, tenminste, dat is het plan.

  Maar dat weet jij al lang met je uitgebreide onderzoek, toch?

 • Marcel E schreef:

  [quote name=”AngeliqueS”]
  …En het gaat er om dat er inderdaad niet zoveel mediciijnen voorgeschreven moeten worden als dat er nu wordt gedaan…

  &

  Vaak heb je juist een arts nodig om erachter te komen of je echt een zware psychische klacht hebt of niet. Maar als ze je meteen gaan volstoppen met medicijnen gaat het natuurlijk ook niet goed….[/quote]

  Toen ik met een burnout thuis kwam te zitten was er geen plaats voor behandeling, maar als ik wilde kon ik alvast een setje “happy-happy” pillen krijgen…

  Forget it…

 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”D-Anne”]we moeten ons gewoon niet gek LATEN maken!!! dat is gewoon wat er gebeurt, door het systeem waar we in leven, de omgeving waarbij we in opgroeien, en al het leed, worden we wel gek gemaakt..hoe kunnen we dan nog normaal functioneren, als we allemaal voor de domme worden gehouden.. dus is het dan niet gek dat het niet normaal meer is?[/quote]

  Dat “gek” maken wordt bewust gedaan door recht te praten wat krom is en door Orweliaanse omdraaiingen (vb oorlog is vredesmissie) en als je daar dan doorheen prikt heb je een of andere aandoening.

 • Beware schreef:

  Church of Scientology zit achter deze documentaire….

 • cr schreef:

  Danile er is genoeg om te onderzoeken …maar een goed onderzoek kost wel min een jaar max 3 jaar heb je tijd ? en dan dag en nacht werk zo wel gezondheid tot bedrijven .gaat het om zeitgeist refuter Peter van phseph wanneer Blavatzky , Alice Baily bedoeling is een wereld regering met”de slimmste”mensen die beslissen voor iedereen feiten over Religie Rijn .ZeitgeistRefuter die mensen weten waar ze over praten .

 • cr schreef:

  Marcel heb de bron door gegeven wat hij weet ( Boyke ) weet ik dus probeer eens wat je er van vind , beiden dames hadden niet zo veel goeds in petto groet van mij en Boyke

 • cr schreef:

  ps voor mij en Boyke groen ook hier heb je ook weer gelijk in .kijk als iedereen hier eens soepel was kwam er een goede communicatie ….maar je kunt moeilijk iets aan prijzen wat ook geen goede bedoelingen met de mensen heeft he .

 • Pseudoniem schreef:

  Als je meer wil weten over zeitgeist moet je eens op zoek gaan naar “Zeitgeist Refuted” In deze documentaire hoor je experts precies uit de doeken doen wat niet klopt aan zeitgeist deel 1 (“Bewust verdraaien van feiten op theologisch gebied, over de bronnen van Peter Joseph : Alice Bailay, Mdme Blavatski, Crowley,… alleen toegegeven luciferianen maar te zwijgen”). Delen 2 en drie gaan basicly over een verkapte versie van een New World Order waar vele “Wakkere” Zeitgeist volgelingen want ik noem het simpelweg een secte enorm tegen zijn.

 • Pseudoniem schreef:

  Waar alles om draait is 1 groepje van de “slimste” mensen die beslissingen maken voor de hele wereld,… een beetje zoals de europese unie… Iemand ooit al eens moeten stemmen btw?

  De enige twist op de meer openlijke dictatuur van andere illuminati takken als de CFR, UN, EU is het feit dat het hier in een leuk en spiritueel jasje wordt gestoken.

  Meer on topic… Neem eens een kijkje naar Generation RX van Kevin P. Miller

 • cr schreef:

  precies wat bedoeld word pas op met zeitgeist een gewaarschuwd mens telt voor 2 .heb het ook gezien hoor maar nee dank u .

 • arnold leeflang schreef:

  pff wat een lap info

  maar goed dat ik nooit aan die drugs gegaan ben

  ben nog even pretig gestoord als altijd

 • Liefde schreef:

  Alleen mensen die geen last hebben of hebben gehad van ernstig psychische problemen kunnen het eens zijn met de inhoud van dit filmpje. Anders weet je namelijk dat er voor sommige mensen geen andere mogelijkheid is dan medicatie en dat medicatie ook kan helpen. Op het moment dat je, om wat voor redenen dan ook, bepaalde dingen niet kunt doen of niet van dingen kunt genieten etc ben je wat mij betreft net zo ziek als iemand met diabates. De menselijke samenleving gaat hier niets aan veranderen. En psychopaten zijn ook mensen en ook zij kunnen zo geboren zijn. Waarschijnlijk zijn ze niet juist gediagnosticeerd of niet goed geholpen. (of willen ze niet geholpen worden..dat kan natuurlijk ook).
  Face it people..er zijn dingen die je niet kan voorkomen of tegen kan gaan (psychische problematiek dus) en medicijnen kunnen verlichting geven. En wat fijn dat dat kan!

 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  advocaten

  Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie

  Advocaten zijn van plan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...

  nos

  ‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

  YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde ...

  >