Gezondheid

‘Normaal zijn’ levert niets op – Zijn we allemaal gek? (video)

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Psychiaters vertellen ons dat ongewenst gedrag kan worden opgelost door de hormonen in ons brein te beïnvloeden met een pil.

In tegenstelling tot het injectiemiddel insuline kunnen psychotrope geneesmiddelen een bepaalde aandoening niet op een meetbare manier corrigeren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bovendien kunnen ze de subtiele balans tussen de chemische processen in het lichaam verstoren.

Desalniettemin hebben psychiaters en medicijnmakers deze geneesmiddelen gebruikt om een gigantische en lucratieve markt op te bouwen. Ze hebben dit gedaan door steeds meer ongewenst gedrag te benoemen als ‘een medische stoornis’ die moet worden genezen met psychiatrische medicatie.

Kunnen we deze stoornissen zien als ziektes? Hoe kan het zijn dat psychotrope medicijnen zonder aanwijsbare geneeskrachtige werking en een uitvoerige lijst met bijwerkingen de meest gangbare behandeling zijn voor alle vormen van psychologisch leed? En hoe kan het zijn dat de psychiaters die deze medicijnen hebben omarmd het onderzoeksveld van mentale behandeling domineren?

Bron: Marketingofmadness.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tomaat
tomaat
11 jaren geleden

ik in ieder geval wel ik noem dit het innerlijk kind in je zelf hahahahahahha

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Ik heb mijzelf onderzocht, door als een sjamaan Paddo,s te nemen.Tijdens de opgewekte hallucinatie,s verteld je lichaam je precies, wat er met je loos is kwa gezondheid.Bovendien kun je met je eigen ogen, het magnetisme van de aarde zien en voelen. De vloeistoffen die door bladeren vloeien zijn voor je ogen zichtbaar etc.Bovendien gaat er dan een gids tegen mij spreken met de naam Elizea.Stel ik de vraag, u bent een vrouw zeker? Is het antwoord ik ben noch mannelijk noch vrouwelijk.Als ik Elizea een toekomst vraag stel??Krijg ik het juiste antwoord wat steeds Weer uitkomt in de loop der tijd!!Het is voor mij het waard geweest om als PSYCHONAUT door mijn geest te wandelen>En Nu?Gebruik ik soms paddo,s om andere mensen Hun toekomstblik te gunnen.En ook die komt alsmaar uit!!Vreemd?Niet als je in een regressietherapie erachter komt, ooit indiaan te zijn geweest!!

San
San
11 jaren geleden

Tja, wat is normaal? We zijn allemaal uniek!

sus
sus
11 jaren geleden

goed geschreven (film moet ik nog bekijken) en een belangrijke en broodnodige discussie startend. we moeten heel snel andere oplossingen vinden om mensen met psychische problemen te helpen. ik denk trouwens dat een groot deel van deze mensen geen problemen meer zal hebben als onze samenleving verandert naar in der daad samen leven, samen delen, samen groeien en leren… oh ja, en vergeet vooral de puinhoop van de menselijke seksualiteit niet: 2000jaar kruis heeft behoorlijk wat stuk gemaakt en verstoord op dat vlak waardoor misschien zelfs de verschrikkelijkste aandoeningen op psychisch vlak zijn ontstaan. maar ook dat zal met de verandering naar een sensuele en spirituele samenleving gewoon smelten als boter voor de zon. we hebben geen ziektenamen en pilletjes nodig maar fundamentele verandering van de menselijke samenleving(en) op aarde!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x