Gezondheid

Een medicijn tegen kanker dat in ons eigen lichaam beschikbaar is. Deze hoogleraar is hier al een heel eind mee op weg

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoogleraar Jolanda de Vries van de Radboud Universiteit werkt geheel op eigen kracht, zonder de farmaceutische industrie, aan een medicijn tegen kanker, dat al in ons eigen lichaam beschikbaar is.

Voor haar onderzoek heeft De Vries deze week de Huibregtsenprijs 2017 ontvangen. Ze onderzoekt de rol van zogeheten dendritische cellen in de afweer tegen kanker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dergelijke cellen spelen een belangrijke rol bij afweerreacties en patrouilleren in ons bloed tegen allerlei ziekteverwekkers.

Nauwelijks bijwerkingen

Bij kanker ondergaan ze een ingewikkeld proces waarna ze uiteindelijk stukjes van de ziekteverwekker presenteren aan T-cellen, die de kankercellen vervolgens kunnen aanvallen.

Ze ontwikkelde vanuit dendritische cellen een vaccin tegen kanker. Omdat zo’n vaccin bestaat uit lichaamseigen cellen zijn er nauwelijks bijwerkingen.

De cellen worden bij een patiënt afgenomen en vervolgens blootgesteld aan tumoreiwitten. Daarna worden de cellen weer teruggegeven aan de patiënt, waardoor de T-cellen gericht kankercellen gaan aanvallen.

Vergoed

Het grote voordeel van deze therapie is dat op deze manier kankercellen door heel het lichaam worden aangevallen.

De Vries is momenteel de enige ter wereld die studies met vaccins op basis van natuurlijke dendritische cellen bij patiënten uitvoert.

De behandeling wordt ook nog eens uit de basisverzekering vergoed. Het geeft aan hoe uniek en belangrijk dit werk is.

Bekijk ook onderstaand filmpje over het werk van dr. De Vries:

[RU]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
6 jaren geleden

Het zal mij niks verwonderen als zij straks dood wordt gevonden.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Waarschijnlijk is de methode geoctrooieerd en dan zal de gezondheidsindustrie waar duizenden miljarden in omgaan natuurlijk op de één of andere manier er vior zorgen dat deze methode niet langer toegepast mag/gaat worden.

Veronderstel men heeft een simpele manier bedacht om vrede te stichten op deze planeet, dan reken maar dat de wapenindustrie er alles aan zal doen om dat te voorkomen. En zo zal ook deze methode een stille dood sterven als het moet. Of het zal al zo zijn dat deze methode een beperkt bereik heeft en het slechts voor weinigen inzetbaar is, dan zal men slechts de schouders ophalen en verzoeken dat men ophoudt met dergelijke onzin.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Hier mee zijn ze in diverse landen al aan het experimenteren, immuuntherapie, in Leuven zijn er patiënten goed mee weg gekomen en in Duitsland ……Ik denk dat het moeilijk blijft om per persoon een pasklare oplossing te vinden… Joop Braakhekke heeft in Duitsland zo’n therapie gevolgd ……maar helaas niet geholpen, Niks is moeilijker om een mens uit balans(ziekte) weer terug in balans te brengen, daar is meer voor nodig dan 1 soort van medicijn………of therapie en soms kom je gewoon te overlijden hoe verdrietig ook……Waar het aan ontbreekt is Samenwerking………Nu is het een explosie van aanbieders, nou ga maar eens op zoek als je iets naars hebt, de meeste mensen weten het gewoon niet en overal hangen prijskaartjes aan…….

Marieke
Marieke
6 jaren geleden

Al heel lang is bekend dat kanker, wegens gebrek aan zuurstof, het laatste overlevingsstadium is van een cel. De cel verliest de receptoren (het communicatienetwerk met zijn omgeving) en wordt een autonome cel die met verbranding door middel van fermentatie probeert te overleven.

Lees de boeken van Dr. Batmanghelidj en begrijp de fysiologische factoren van een leven lang water tekort, waaronder een onderdrukt imuunsysteem, DNA-schade met de neiging tot vorming van kankercellen.
De oplossing is zo simpel en goedkoop. Op deze manier heb il mijzelf genezen, zonder tussenkomst van operatie, bestraling en chemotherapie.

Check ook Brian Peskin. Koudgeperste Omega 3 en 6 olie zijn zuurstofbrengers voor de cel.
Informeer jezelf !!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x