Paranormaal

Weduwnaar (79) lastiggevallen door ‘geest van overleden vrouw’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 79-jarige Ted Wiseman had niet zo’n leuk huwelijk. Afgelopen jaar kwam zijn vrouw Yvonne te overlijden. Zelfs na haar dood laat ze hem niet met rust. Ted zegt te worden lastiggevallen door de geest van zijn overleden vrouw.

Onlangs huurde Ted een helderziende in om met zijn vrouw te communiceren. In plaats van troostende woorden kwamen er boodschappen als: ‘Je draagt mijn pantoffels, doe ze nu uit’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zelfs vanuit het hiernamaals heeft Yvonne de controle over het huishouden. Ted maakt vaak vreemde dingen mee rond de wasmachine. Zo zette hij een dopje wasverzachter aan de kant, maar toen hij zich omdraaide was het plotseling verdwenen. Het was op mysterieuze wijze in de wasmachine gezet.

Toen hij de zeepdispenser op het pas geboende keukenblad had gezet, verplaatste zijn overleden vrouw het. Ze maakte hem onlangs wakker door te roepen: “Stop toch eens met snuiven!” Ted schrok zich een hoedje. “Dat was precies wat ze vaak zei.”

De 79-jarige geloofde nooit zo in het hiernamaals, maar daar is nu verandering in gekomen. “Geloof me, ik heb dingen gezien,” zei hij tegenover de Birmingham Mail. “Het gebeurde allemaal recht voor mijn ogen.”

De Britse krant schrijft dat Ted nu de as van zijn vrouw moet uitstrooien op twee locaties die zij zelf zou hebben uitgekozen.

[Metronieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
9 jaren geleden

Haha zo zie je maar weer, altijd aardig zijn voor je partner! 🙂

maarten
maarten
9 jaren geleden

Met bezem en al begraven en goed aanstampen!

Liquid
Liquid
9 jaren geleden

Het is natuurlijk ook nog mogelijk dat de beste man op zijn 79e, na de dood van zijn vrouw, enigszins seniel aan het worden is en zelf kleine dingetjes vergeet zoals het al in het wasmachine zetten van de wasverzachter. Ook is het helemaal niet vreemd om wakker te worden uit een realistisch aandoende droom over je vrouw. 😉

Orlando
Orlando
8 jaren geleden

Ze maakte hem onlangs wakker door te roepen: “Stop toch eens met snuiven!” Ted schrok zich een hoedje. “Dat was precies wat ze vaak zei.”

Wel ik heb al eens gehoord dat als mensen bv dicht bij een station wonen en dan gaan naar een plaats zonder treinen dat zij de treinen nog altijd horen. Omdat je gewoon bent om bv de trein van 8u te horen.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x