Het Complot

Noord-Korea: “VS verspreidde ebolavirus en koos Afrika als testgebied voor biowapens”

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Noord-Korea beschuldigt de Verenigde Staten van het verspreiden van het ebolavirus. Het land beweert dat de VS biowapens ontwikkelt in de strijd om wereldsuprematie. Dat meldt de Britse krant The Independent.

Het geïsoleerde Noord-Korea sloot de grenzen om ebola buiten de deur te houden. “Reizigers en goederen worden grondiger dan ooit gecheckt en onder quarantaine geplaatst op vliegvelden, havens en treinstations aan de grens,” meldde staatspersbureau KCNA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Het persbureau laat nu weten dat een medewerker van oud-president Ronald Reagan gezegd zou hebben dat de VS het ebolavirus heeft ontwikkeld ‘met het oog op biologische oorlogvoering’. De medewerker, ene Roberts, zou volgens The Washington Post econoom Paul Craig Roberts kunnen zijn.

Roberts publiceerde onlangs een artikel over ebola getiteld ‘Is The US Government The Master Criminal Of Our Times?’ In het artikel wordt gesteld dat de VS 140 miljoen dollar had betaald aan een farmaceutisch bedrijf om onderzoek te doen naar het virus en Afrika had uitgekozen als testgebied voor biowapens. Deze uitspraak zou zijn gedaan door een Liberiaanse professor die niet bij naam wordt genoemd.

In het artikel wordt ook beweerd dat ‘het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid’ heeft toegegeven dat de Amerikaanse ‘imperialisten’ al geruime tijd ‘vivisecties doen met dodelijke epidemieën’.

Het voegde toe: “Russische, Singaporese en Amerikaanse kranten waren kritisch over het feit dat de VS een ebolavaccin ontwikkelde door te experimenteren met ebola-besmetting, maar dit vaccin vervolgens niet deelde met de rest van de wereld.”

In het artikel staat daarnaast dat de aidsepidemie is veroorzaakt door de VS. De schrijver zegt tot slot: “Iedereen weet al dat de VS het land met het grootste kernwapenarsenaal ter wereld is.”

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tristan
Tristan
9 jaren geleden

Hahaha! Wie geloofd die vettige loempia nou? Laat die mafkees eerst zijn eigen rotzooi opruimen in dat land waar mensen totaal geen rechten kennen.
Het is net zoals bij de Islam, nooit eens een hand in eigen verziekende boezem steken maar meteen de VS of Israel overal de schuld van geven! Get a life!

Ronny
Ronny
9 jaren geleden

als er toch iets wat onder de noemer “schandalig” valt dan zijn het wel die idioten die Nrd Korea in haar macht hebben. mijn god, als er één volk is wat van de wieg tot het graf in een geregisseerde wereld leeft dan zijn het die m*ngolen wel. daar moet je nu een hek omheen zetten en 10 jaar negeren. zielig voor het volk zelf maar ook die staan massaal op commando te “huilen” als de goudvis van die volgevreten Kim is verzopen…….

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Ik dacht dat het onzin was, maar als Noord-Korea het zegt, dan moet het wel waar zijn … :-))

pietje
pietje
9 jaren geleden

Ik geloof zeer zeker dat ebola en andere virussen allemaal gemaakt zijn in laboratoria ! Net zo als bill gates heel afrika wil injecteren tegen alle soort van ziektes en dan gaan de kindertjes dood ! Joh mensen denk eens na die fharmaceutische industrie is alleen maar geld het is er niet voor onze gezondheid !!!! Nee dan moet je een andere kant op !

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x