Homepagina » Het Complot » Noord-Korea: “VS verspreidde ebolavirus en koos Afrika als testgebied voor biowapens”
Noord-Korea: "VS verspreidde ebolavirus en koos Afrika als testgebied voor biowapens"

Noord-Korea: “VS verspreidde ebolavirus en koos Afrika als testgebied voor biowapens”

Noord-Korea beschuldigt de Verenigde Staten van het verspreiden van het ebolavirus. Het land beweert dat de VS biowapens ontwikkelt in de strijd om wereldsuprematie. Dat meldt de Britse krant The Independent.

Het geïsoleerde Noord-Korea sloot de grenzen om ebola buiten de deur te houden. “Reizigers en goederen worden grondiger dan ooit gecheckt en onder quarantaine geplaatst op vliegvelden, havens en treinstations aan de grens,” meldde staatspersbureau KCNA.

Het persbureau laat nu weten dat een medewerker van oud-president Ronald Reagan gezegd zou hebben dat de VS het ebolavirus heeft ontwikkeld ‘met het oog op biologische oorlogvoering’. De medewerker, ene Roberts, zou volgens The Washington Post econoom Paul Craig Roberts kunnen zijn.

Roberts publiceerde onlangs een artikel over ebola getiteld ‘Is The US Government The Master Criminal Of Our Times?’ In het artikel wordt gesteld dat de VS 140 miljoen dollar had betaald aan een farmaceutisch bedrijf om onderzoek te doen naar het virus en Afrika had uitgekozen als testgebied voor biowapens. Deze uitspraak zou zijn gedaan door een Liberiaanse professor die niet bij naam wordt genoemd.

In het artikel wordt ook beweerd dat ‘het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid’ heeft toegegeven dat de Amerikaanse ‘imperialisten’ al geruime tijd ‘vivisecties doen met dodelijke epidemieën’.

Het voegde toe: “Russische, Singaporese en Amerikaanse kranten waren kritisch over het feit dat de VS een ebolavaccin ontwikkelde door te experimenteren met ebola-besmetting, maar dit vaccin vervolgens niet deelde met de rest van de wereld.”

In het artikel staat daarnaast dat de aidsepidemie is veroorzaakt door de VS. De schrijver zegt tot slot: “Iedereen weet al dat de VS het land met het grootste kernwapenarsenaal ter wereld is.”

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ronny schreef:

  als er toch iets wat onder de noemer “schandalig” valt dan zijn het wel die idioten die Nrd Korea in haar macht hebben. mijn god, als er één volk is wat van de wieg tot het graf in een geregisseerde wereld leeft dan zijn het die m*ngolen wel. daar moet je nu een hek omheen zetten en 10 jaar negeren. zielig voor het volk zelf maar ook die staan massaal op commando te “huilen” als de goudvis van die volgevreten Kim is verzopen…….

  8 likes
  • Tom schreef:

   Grappig Noord Koreanen vinden we gek terwijl wij zelf geen haar beter zijn en zelf ook in een geregisseerde sprookjeswereld leven waarin overheid, bedrijven en bankiers ons beroven waar we bijstaan.
   Met Koningsdag dossen we ons in het idiote oranje om onze koninklijke despoot toe te juigen.
   Het zelfs nog erger gesteld met ons aangezien wij geloven dat wij in een vrije democratie leven terwijl het alleen een sausje over de dictatuur is.
   De Noord Koreanen weten dat ze in een dictatuur leven.

   80 likes
  • Mischa schreef:

   Zou dat wel echt zo zijn? Waarschijnlijk ben je er nooit geweest! De informatie die jij over noord korea heb verkregen is echt niet zo opjectief als jij denkt. Daar waar de politie soms jaren onderzoek voor een zaak moet doen, zo heeft de krant een stapel papier elke dag weer vol feiten? Zou het niet zo kunnen zijn dat als je maar genoeg negetieve propaganda over een land naar buiten brengt, je vanzelf de wereld achter je krijgt om een aanval op een land met goedkeuring van de wereld te kunnen uitvoeren? Dit is een strategie welke al eeuwen plaatsvinden. Lees de geschiedenis van false flag operaties er maar eens op na. Overal te vinden. Er zijn landen op deze wereld welke enkel uit zijn op wereldheerschapij, dit zijn de landen met de meeste dodelijke slachtoffers en oorlogen op hun naam. En als jij op de voorpagina van een krant wil lezen dat bv stront gezond is om te eten, dan krijg jij dat vool elkaar, zolang je maar betaald. Met geld kun je de wereld heersen,

   15 likes
  • highbass schreef:

   ben je ooit daar geweest?

   0 likes
 • Tristan schreef:

  Hahaha! Wie geloofd die vettige loempia nou? Laat die mafkees eerst zijn eigen rotzooi opruimen in dat land waar mensen totaal geen rechten kennen.
  Het is net zoals bij de Islam, nooit eens een hand in eigen verziekende boezem steken maar meteen de VS of Israel overal de schuld van geven! Get a life!

  12 likes
  • Raj schreef:

   Beste Tristan,

   Die vettige loempia heeft wel gelijk, al zou ik “vettige loempia” niet gebruiken, het is denigrerend en racistisch.

   Kijk verder dan je neus lang is; de VS is één van de grootste schurkenstaten in de wereld, maar dat willen de meeste mensen niet geloven. Ze zijn uiteraard gebrainwashed door de MSM.

   Lees hier mijn comments over Ebola:
   https://www.ninefornews.nl/willem-middelkoop-patronen-van-bedrog-echt-belangrijke-verhalen-blijven-verborgen/#comments

   43 likes
   • Casper schreef:

    Alleen zo jammer dat ze meer burgers vermoorden , verhongeren en in kampen stoppen dan dat hele Ebola bij elkaar aan slachtoffers heeft geëist in dit jaar …

    Dan sterf ik liever op de Ebola wijze dan dat ik eerst in angst moet wachten in een kamp op mn dood ..

    5 likes
  • Terry schreef:

   weet de meeste van jullie beoordelen en veroordelen mensen en /of landen zonder iets te weten over wie en wat hen zijn ….. noord-korea is een land dat heel ander perspectief over het leven heeft…., en dat het westen noord korea als een dictatuur beschouwd…

   waar leven wij in …? in een democratie…??? wij leven zelf in een dictatuur dat vanuit usa en israel wordt bestuurd….

   De meeste mensen hebben zelf niet eens in de gaten dat ze zelf schuldig zijn aan massamoord over de gehele wereld…. ja en ook jij bent schuldig….

   deze wereld is 1 grote dictatuur waar wij allen een onderdeel van zijn…… dacht je dat de derde rijk van hitler was afgesloten….???? dan moet weten dat dit het vierde rijk is…… want hitler was namelijk een onderdeel van het zionistische orde….. en waar het in in de verenigde staten weer verder is gegaan in ander perspectief…..

   om de wereld te kunnen domineren en te regeren moeten de bevolkingen over de gehele wereld hun vrijheid uit zichzelf opgeven ….. dmv oorlogen etc etc zoals in het verleden krijg de wereld niet in handen …. maar wanneer je biologiosche wapens gebruikt zoals ebola aids etc etc etc zullen de meeste mensen hun vrijheid opgeven om medicijnen te krijgen die worden verstrekt door diegenen dat die virussen ook hebben verspreid…..

   de geschiedenis herhaalt zich keer op keer ….. want het leven hier op aarde en en in de ruimte werkt als een cyclus…. en een cyclus zal bijna altijd hetzelfde zijn….

   7 likes
   • Raj schreef:

    Klopt helemaal Terry!

    We verkopen wapens aan andere landen of grondstoffen om wapens ter plekke te maken (bijv. chemische wapens van Saddam Hoessein). En we doen vrij laconiek over de massamoord in Gaza en we zijn nauwelijks bereid om asielzoekers en vluchtelingen op te nemen die door onze wapens zijn verdreven!!!

    Nog niet zo lang geleden hebben we onze Afghaanse tolk teruggestuurd, omdat hij in Noorwegen als eerste asiel had aangevraagd en hij hier niet opnieuw asiel kon aanvragen. Noorwegen zei “nee” omdat hij voor Nederland had gewerkt en hier maar zijn verzoek moest indienen en éénmaal hier zij de Roverheid dat hij bij de Noren maar moest aankloppen???!!! Hoe verzin je zoiets???? Niemand wil de verantwoordelijkheid nemen voor een STUKJE HUMANITAIRE HULP.

    En wat dacht u van Alexje die het lef had om Japan te vragen om excuses voor het leed dat de Nederlanders was aangedaan, maar omgekeerd willen we geen excuses aanbieden voor ons slavernijverleden die meer dan 300 jaar heeft geduurd!
    En Minima die de echtgenote van de Japanse keizer 3 kusjes gaf.. NOT DONE!!
    Of Alexje en Minima die grapjes stonden te maken in Korea terwijl een minister met uitgestoken hand (naar Alexje) maar wachtend bleef staan (foto en artikel op internet).

    Nee, we zijn te beroerd om zelf in de spiegel te kijken. We zien wel de splinter in andermans oog dan de balk in onze eigen oog.

    We zijn een zielig klaagvolkje geworden ……

    1 likes
    • Hermeticus187 schreef:

     Goedendag Raj en Terry. Jullie slaan de spijker op zijn kom. Gij zult niet oordelen. Maar goed laat ik zeggen dat het inderdaad verkeerd is om zo te oordelen als je bijvoorbeeld nog nooit in het land bent geweest. En, inderdaad, wij leveren best veel ‘ondersteuning’ bij alle moorden die worden gepleegd bij al het oorloggeweld. Trouwens, Raj, fenomenale spreuken gooi jij er tegenaan. De balk voor de splinter zien, ik heb het gelezen in het Thomas Evangelie. Gevonden bij de Nag Hammadi geschriften in een kruik. Even interessant als de tocht van Enoch, uit de kruiken in Qumran’

     Peace vrienden

     0 likes
  • Jan schreef:

   Rascistisch? Eerder een vaststaand feit…. In deze anti rascisme geile maatschappij is alles meteen rascistisch…. Lachwekkend en kleinzielig en volledig BullSh*t.

   0 likes
 • EllenB schreef:

  Wat een domme reacties hier.
  Heb ook niks met N.Korea, en zijn narcistische/psychopathische leider., maar in dit geval,
  moet ik hem gelijk geven.
  Heb zelf heel veel tijd gestopt in het onderzoeken, van deze nieuwe Ebola uitbraak, en ben tot dezelfde conclusie gekomen, als N.Korea.

  Er was een bekende viroloog aan boord van de MH17, die in Australie, net een boekje open wou doen, over dit thema.
  Na het neerhalen, van het vliegtuig, was hij hier natuurlijk, niet mee toe in staat.Toeval ?
  Ik denk het niet.
  De V.S heeft een laboratorium, in Sierra Leone, en net daar brak de ziekte ineens weer uit.
  Of het virus, per ongeluk ontsnapt is, of expres, weet ik niet zeker, maar de V.S kennende, gok ik op het laatste.

  32 likes
 • pietje schreef:

  Ik geloof zeer zeker dat ebola en andere virussen allemaal gemaakt zijn in laboratoria ! Net zo als bill gates heel afrika wil injecteren tegen alle soort van ziektes en dan gaan de kindertjes dood ! Joh mensen denk eens na die fharmaceutische industrie is alleen maar geld het is er niet voor onze gezondheid !!!! Nee dan moet je een andere kant op !

  23 likes
 • Carlijn schreef:

  Ik denk dat de groep die de mensheid altijd negatief hebben gemanipuleerd hebben 3 rookgordijnen opgetrokken, zodoende ontmaskering te voorkomen.
  Het eerste rookgordijn is de Illuminati / Vrijmestelaars en Royals over heel de wereld.
  Het tweede rookgordijn zijn de Zionisten die in werkelijkheid nep-Joden zijn.
  En daarachter zit nog een rookgordijn die zich verschuilen in Azie / China

  En uiteindelijk komen we uit bij een buitenaards ras waarschijnlijk van Sirius omdat hun Zon aan het doodgaan is en zoeken ze een nieuw thuis en is de aarde hun ideale nieuwe onderkomen. Alleen nog even wat mensen wegwerken en de rest voor ze laten werken zonder dat die het in de gaten hebben.
  Noord Korea werkt in opdracht van de Zionisten die wil dat iedereen de aandacht vestigd op de Illuminati en co.
  Het maakt de Zionisten namelijk geen bal uit of de illuminati valt want die zijn allemaal slaafjes van de Siriens.
  Ze laten dus expres een rookgordijn vallen om er ergens anders weer eentje op te trekken.
  En wij mensen maar denken dat we ineens zo slim zijn dat we de illuminati doorhebben. Ze laten ons expres een bepaalde richting op kijken zolang het maar niet de juiste richting is.

  6 likes
  • Alfred E. Neuman schreef:

   Wat heeft het zionisme hier mee te maken? Zionisme is een nationalistische ideologie gericht op een joods thuisland in het voormalige Judea.

   3 likes
   • Faith schreef:

    @ Alfred: hier wordt bewust verwarring geschept. Over Chinese rookgordijnen en allerhande duister. Over wat Zionisten nou eigenlijk zijn en wie is de illuminatie, de indruk wekken alsof dat allemaal aparte dingen zijn. Geef het beestje maar een naampje maar het zijn de ratten die van de wereld een grote puinhoop gemaakt hebben. Binnenkort worden ze met naam en toenaam openbaar gemaakt. Laat je niet misleiden door gladde babbels van achterbaksen die je het idee willen geven het beste met je voor te hebben. Bekend van radio en televisie. Je haalt ze er zo uit, ze typen veel maar zeggen niets.

    4 likes
   • Carlijn schreef:

    Het zijn de Hasidische rabijnen die de scepter zwaaien binnen het joodse/zionisme. Deze satan vererende Hasidische rabijnen hebben de touwtjes in handen van oa de illuminati. Veel Joden zijn zich hier niet van bewust dat ook zij onderdeel zijn van een grote wereldwijde deceptie.

    2 likes
  • MahaRainbowStarseedAvatar schreef:

   Je typt het bijna goed Carlijn !
   Alleen is er één kantlijn die rechtgezet moet worden , zoals je weet zijn ze een hele lange tijd er heel goed in geweest om deceptionele informatie te verspreiden om zo onze mind te bespelen , dat doen ze al zo lang dat ze voor elkaar hebben gekregen dat ze de naam de illuminatie misbruiken en een hele hoop mensen hebben doen laten geloven dat hun de echte illuminatie zijn , in werkelijkheid zijn de echte welwillende vriendelijke illuminatie (wat eigenlijk de verlichtenen betekent) al 25.000 jaar geleden van deze planeet vertrokken anders was tijdens die galactische oorlog toen der tijd deze planeet in een asteroïden gordel verandert want zeg nou zelf zou een waarlijk verlicht volk 6,5 miljard mensen kunnen vermoorden ?
   Lijkt mij erg onwaarschijnlijk !
   Als de echte illuminatie massaal op de planeet land worden er een hele hoop mensen erg bang door die massa deceptie zelfs zo bang dat ze er aan dood kunnen gaan en dat is nou precies wat die duistere kak ballen ( cabalashkezionazi’s orionistas ) ( verdienen ze eigenlijk wel een naam ?)willen dat we door de hun aangeprate lagere emoties niet kunnen ascenderen naar een hogere dimensie !
   Trap er niet in Carlijn !

   2 likes
  • highbass schreef:

   volgens mij zijn we allemaal de klos behalve degene die zich hebben laten verlichten. Haat en liefde zijn hetzelfde, goed en kwaad zijn hetzelfde, engel en demon hetzelfde, dood en leven wederom dezelfde sh*t en wij draaien levens in en uit dezelfde rondjes. dat is hun truc. Ons denken zo in beslag nemen en je zo in de war brengen en angstig maken dat je de stilte niet wenst in je mind.

   1 likes
 • Seeb schreef:

  Ik ben het helemaal met Raj eens! America is zeker met iets bezig daar.

  6 likes
  • EllenB schreef:

   Ja, dat denk ik ook.
   Het zou me niks verbazen, als deze ziekte ras-gerelateerd blijkt te zijn.
   Ik heb nog niet één blanke kunnen vinden, die aan deze ziekte overleden is.
   Denk dat alle patienten, in het Westen, nep waren.
   Ze willen ons gewoon allemaal aan dit vaccin krijgen, maar daarvoor moet je natuurlijk wel eerst
   een flinke dosis angst zaaien.
   Weet alleen nog niet waarom.
   Is ze het alleen om het geld te doen, zit er een RFID chip in het vaccin, of is het een depopulatie middel ?

   7 likes
  • eddie schreef:

   wat dacht je van de nieuwe wereld orden ! daar zijn die chips voor om je de vrijheid te ontnemen mensen die zelf denken die moeten zij niet ! ze hebben zo gezecht een ziek maker nodig wat ebola is fake dus ! om angst te zaaien en zo de chip te kunnen plaatsen die 3000 man in afruika zijn daar niet voor de genezing maar om ze te dwingen de chip te impanteren ?

   0 likes
 • Henk001 schreef:

  Ik dacht dat het onzin was, maar als Noord-Korea het zegt, dan moet het wel waar zijn … :-))

  9 likes
 • BnB schreef:

  @Tristan “Het is net zoals bij de Islam, nooit eens een hand in eigen verziekende boezem steken maar meteen de VS of Israel overal de schuld van geven!”

  Hahaha goeie trol!

  7 likes
 • redice schreef:

  alles is georchestreerd en in handen van duistere overheden met nog donkerdere doeleinden. als we de echte waarheid zouden weten, die is nog ziekelijker dan je durft te denken..

  6 likes
  • highbass schreef:

   ooit gehoord van de dualiteit?

   0 likes
   • highbass schreef:

    daar moeten we uit vandaan, uit hun dualiteit. Zie dualiteit als een en je geraakt uit de sh*t. Vergeef deze dualiteit en je verlicht en weet. Geef liefde aan deze arme arme wezens geboren uit chaos en ontwetenheid en ze verdwijnen, geloof me, deze creaturen zijn zo zielig, geen liefde geen licht

    0 likes
 • nexus schreef:

  ik had niet anders verwacht vs meer bedrog dan wat anders
  ik vraag me af wat voor mensen er daar zitten of moet ik zeggen monsters

  1 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >