Binnenland

Meer dan 17.000 Nederlanders dood in 2016. Zie hier de bizarre overeenkomst tussen al deze sterfgevallen

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Forensisch arts Selma Eikelenboom had recentelijk in RTL Late Night een verontrustende boodschap. Ze zei dat jaarlijks 17.000 tot 20.000 Nederlanders sterven door medicijngebruik of medische fouten met medicijnen.

De laatste dagen circuleert dit bericht weer op sociale media.

Eikelenboom verbaast zich over het gebrek aan kennis van de autoriteiten. Volgens haar blijkt uit onderzoeken dat het aantal doden door medicijngebruik erg hoog is.

Keiharde cijfers

In een Amerikaans onderzoek wordt geschat dat er in de VS 225.000 doden per jaar vallen door medische handelingen.

Er bestaan daarnaast schattingen waaruit blijkt dat er in de EU jaarlijks 200.000 mensen overlijden door medicijnen.

“Ieder jaar worden een kwart miljoen Amerikanen omgebracht door medicijngebruik,” zegt Eikelenboom. “Niemand maakt zich er druk om. Dat zijn gewoon keiharde cijfers.”

Orde van de dag

“Aan die paar moorden wordt een hele hoop aandacht besteed, maar de grote lijnen zijn we als maatschappij gewoon uit het oog verloren,” gaat ze verder. “We gaan gewoon over tot de orde van de dag.”

“Eén op de 10 Nederlanders zit aan de psychoactieve medicatie,” zegt Eikelenboom.

Ze voegt toe dat er zaken zijn waarin ze moet getuigen omdat moeders onder invloed van medicijnen hun kinderen ombrengen. “Het is makkelijker om van de heroïne af te komen dan van een antidepressivum.”

[RTL Late Night]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coldshot
Coldshot
5 jaren geleden

En waarom zijn zoveel mensen depressief?? 90% is dit door geldproblemen en weinig of geen toekomstperspectief schat ik in. Met dank aan met name de vvd en de rest van de roverheid.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Let food be thy medicine. Weg met het medisch industriële complex!
Ik laat geen Necromancers in mij snijden, behalve bij ernstige ongelukken om mij op te lappen, nog laat ik mij vergiftigen onder het mom van ziekte bestrijding!
Weg met de verplichte ziekte kosten verzekering! Geef mensen volledig de vrije keuze hoe zij hun gezondheid onderhouden! Mensen die slim zijn zullen het overleven en de onverstandigen zullen vanzelf uitsterven of bij zinnen komen. De industry des doods moet stoppen! Vervuiling, vergiftiging en vroegtijdige dood is het enige wat er uit voort komt

trackback
Forensisch arts Selma Eikelenboom: Alleen al in Nederland vele duizenden doden door medicijngebruik | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Kees Vermeulen
Kees Vermeulen
5 jaren geleden

Medicijn gebruik is een soort van heilig vooral als een arts dat zegt. , de dokter heeft altijd gelijk is het uitgangspunt . Medicijnen zijn bij voorbaat allemaal chemische rotzooi waar bijwerkingen aan kleven . Afweging van de voor en nadelen van eventueel gebruik is wel zo verstandig .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x