BuitenlandCorona

Coronavaccins ’te gevaarlijk’: Duitse EK-elftal wordt beschermd tegen bijwerkingen

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 11 juni begint het EK voetbal. De teamarts van het Duitse elftal wil niet dat zijn spelers gevaccineerd worden. Hij vindt dit met het oog op de mogelijke bijwerkingen ‘te gevaarlijk’, schrijft RT.

Door de uitbraak van het coronavirus is het EK voetbal uitgesteld naar de zomer van 2021. De Duitse ploeg is momenteel op trainingskamp in het Oostenrijkse Seefeld. Vaccinaties tegen het coronavirus staan niet gepland.

Te gevaarlijk

“Het is niet de bedoeling dat we spelers tijdens het toernooi vaccineren,” zei teamarts Tim Meyer. “Bij coaches kan dat anders zijn. Daar kan ik op dit moment niets over zeggen. Maar spelers vaccineren tijdens het toernooi is in mijn ogen te gevaarlijk, gezien de mogelijke bijwerkingen.”

Geen van de spelers van het Duitse nationale elftal is volledig ingeënt. Acht spelers hebben corona doorgemaakt. Vanaf 7 juni laat Duitsland de vaccinatievolgorde los, te laat om spelers nog voor het EK te vaccineren, aldus Meyer tegenover de Frankfurter Rundschau.

Voordat het EK begint, speelt Die Mannschaft nog een vriendschappelijke interland tegen Denemarken, gevolgd door een wedstrijd tegen Letland.

Nederlandse spelers weigeren coronavaccin

Eerder liet bondscoach Frank de Boer weten dat ‘een stuk of zes spelers’ van het Nederlands elftal geen coronavaccin hebben genomen. Vervolgens zei viroloog Ab Osterhaus dat de spelers ‘moeten nadenken over de voorbeeldfunctie die ze in het nationale elftal hebben’.

“Vaccineren is ook in het belang van het team,” voegde Osterhaus toe. “Het beste zou echt zijn als ze zich vrijwillig alsnog laten vaccineren.” Zijn uitspraken leidden tot grote verontwaardiging.

4.7 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stryda
Stryda
11 maanden geleden

Laten we die Oosterhaus een dikke spuit geven!!! Mafkees!!

Naam*
Naam*
11 maanden geleden

Volgens coronadashboard nu 9.3 miljoen gevaccineerden in dit land, en rond de 14 miljoen rond 20 juni.

Ach, ik had mij altijd al verwonderd hoe Nederland eruit ziet met maar een paar miljoen inwoners.

Peter
Peter
11 maanden geleden

Ik hoop toch zo dat een nieuwe regering mer de figuren die er nu zitten, niet gaat lukken en er nieuwe verkiezingen komen.
Daarna mogelijk wel zicht op een regering die er weer voor het Volk is.
Dan kunnen al die vreselijke zgn. Virusexperst als die Osterhaus, direct opgepakt en veroordeeld worden!

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
11 maanden geleden

Luister je even mee Abje….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x