Homepagina » Paranormaal » Het spookt in dit huis. Zie hier hoe de ene na de andere oppas door geesten verjaagd wordt
Het spookt in dit huis. Zie hier hoe de ene na de andere oppas door geesten verjaagd wordt

Het spookt in dit huis. Zie hier hoe de ene na de andere oppas door geesten verjaagd wordt

Een Schots echtpaar is op zoek naar een nieuwe oppas voor hun twee kinderen. Geïnteresseerden kunnen een jaarsalaris van 57.000 euro bruto tegemoet zien. Daarbij moet worden opgemerkt dat ze in een spookhuis wonen.

In het afgelopen jaar zijn maar liefst vijf kinderoppassen opgestapt. Zij durven geen voet meer in het huis te zetten vanwege ‘bovennatuurlijke fenomenen’.

Het Schotse stel waarschuwt in de advertentie dat kandidaten te maken kunnen krijgen met bovennatuurlijke incidenten, zoals vreemde geluiden of bewegende meubelstukken.

Bizarre geluiden

De oppas zal tot vier keer per week moeten overnachten in de woning. De ouders zijn dan niet thuis vanwege hun werk.

“Toen we het huis kochten, kregen we te horen dat het behekst was,” citeert The Scotsman het stel. “We besloten het huis toch te kopen.”

“In de afgelopen 12 maanden hebben vijf oppassen ontslag genomen,” voegden ze toe. “Ze hoorden bizarre geluiden, glas dat plotseling brak of meubels die uit zichzelf bewogen.”

Enkele kandidaten

“Het gezin heeft ons verzekerd dat nog nooit iemand verwondingen heeft opgelopen als gevolg van bovennatuurlijke fenomenen in het huis,” zei Richard Conway van Childcare.co.uk, waar de advertentie is geplaatst.

De advertentie is op 29 mei geplaatst en er zouden zich inmiddels al enkele kandidaten hebben gemeld.

[HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Dit is een media-actie van de website childcare.co.uk; het is namelijk een pertinente leugen. Mensen kunnen wel solliciteren, maar er wordt niet op gereageerd. Misschien iets voor Anonymous om deze website eens een lesje te leren.

  6 likes
 2. Ouders van nu, de onwetende, waarom wil je kinderen als je het grootste deel van de tijd niet thuis bent. Totaal onwetend wat betreft energien en ook nog negatief anders gooien ze de boel niet omver……….mensen hebben geen idee wat het met kindjes doet……..Weg met dat huis, of op zn minst die entiteiten laten verwijderen, ook zij horen naar het licht gebracht te worden…… En misschien ook eens nadenken over de ambitie van de ouders…..soms moet je keuze’s maken, de eerste 10 jaar zijn van levens belang voor kinderen, je moet er de rest van je leven mee doen……Op naar de antidepressiva ………

  5 likes
 3. Zielig toch voor die kindjes?

  4 likes
 4. Joepie! Easy money! Gewoon op een paar blagen passen voor een bovenmodaal inkomen! I’m in!

  0 likes
 5. Ik zou zelf nooit uit mijn huis gejaagd laten worden door wat rondschuivend meubilair of een stelletje entiteiten. Ik heb een zelf een stoel die zo nu en dan dreunt en trilt. Ik blijf dan gewoon zitten, ik ga niet uit mijn stoel. Gek he

  0 likes
 6. En als je vraagt aan die mensen of mensen die er niet in geloven of er iets is na de dood ,halen ze allemaal hun schouders op . Maar ondertussen houden ze niet zo van geesten..

  0 likes
  • Wat een rare opmerking is dat nou weer. Mensen die niet geloven in geesten houden niet zo van geesten. Dat is toch logisch, want hoe kan je nou houden van iets wat niet bestaat?

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

Sinds vorige maand schrijven huisartsen in Schotland ...

Kapitein spot 7,5 meter lang 'wezen' op grote diepte in meer van Loch Ness. Is dit het legendarische monster?

Kapitein spot 7,5 meter lang ‘wezen’ op grote diepte in meer van Loch Ness. Is dit het legendarische monster?

Een kapitein heeft een ruim 7,5 meter ...