Paranormaal

Het spookt in dit huis. Zie hier hoe de ene na de andere oppas door geesten verjaagd wordt

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Schots echtpaar is op zoek naar een nieuwe oppas voor hun twee kinderen. Geïnteresseerden kunnen een jaarsalaris van 57.000 euro bruto tegemoet zien. Daarbij moet worden opgemerkt dat ze in een spookhuis wonen.

In het afgelopen jaar zijn maar liefst vijf kinderoppassen opgestapt. Zij durven geen voet meer in het huis te zetten vanwege ‘bovennatuurlijke fenomenen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het Schotse stel waarschuwt in de advertentie dat kandidaten te maken kunnen krijgen met bovennatuurlijke incidenten, zoals vreemde geluiden of bewegende meubelstukken.

Bizarre geluiden

De oppas zal tot vier keer per week moeten overnachten in de woning. De ouders zijn dan niet thuis vanwege hun werk.

“Toen we het huis kochten, kregen we te horen dat het behekst was,” citeert The Scotsman het stel. “We besloten het huis toch te kopen.”

“In de afgelopen 12 maanden hebben vijf oppassen ontslag genomen,” voegden ze toe. “Ze hoorden bizarre geluiden, glas dat plotseling brak of meubels die uit zichzelf bewogen.”

Enkele kandidaten

“Het gezin heeft ons verzekerd dat nog nooit iemand verwondingen heeft opgelopen als gevolg van bovennatuurlijke fenomenen in het huis,” zei Richard Conway van Childcare.co.uk, waar de advertentie is geplaatst.

De advertentie is op 29 mei geplaatst en er zouden zich inmiddels al enkele kandidaten hebben gemeld.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caatje
Caatje
6 jaren geleden

Zielig toch voor die kindjes?

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ouders van nu, de onwetende, waarom wil je kinderen als je het grootste deel van de tijd niet thuis bent. Totaal onwetend wat betreft energien en ook nog negatief anders gooien ze de boel niet omver……….mensen hebben geen idee wat het met kindjes doet……..Weg met dat huis, of op zn minst die entiteiten laten verwijderen, ook zij horen naar het licht gebracht te worden…… En misschien ook eens nadenken over de ambitie van de ouders…..soms moet je keuze’s maken, de eerste 10 jaar zijn van levens belang voor kinderen, je moet er de rest van je leven mee doen……Op naar de antidepressiva ………

Ino
Ino
6 jaren geleden

Dit is een media-actie van de website childcare.co.uk; het is namelijk een pertinente leugen. Mensen kunnen wel solliciteren, maar er wordt niet op gereageerd. Misschien iets voor Anonymous om deze website eens een lesje te leren.

Pollie
Pollie
6 jaren geleden

Joepie! Easy money! Gewoon op een paar blagen passen voor een bovenmodaal inkomen! I’m in!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x