Homepagina » Mens en Dier » ‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’
trump
Foto: Donald Trump (CC0)

‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’

Begin dit jaar waren de Nederlandse media in de ban van een ‘ongekend brutaal telefoontje’ van president Trump met de hoogste verkiezingschef in de staat Georgia. In het telefoongesprek oefende Trump volgens de media zware druk uit op zijn gesprekspartner om de verkiezingswinst van de Democraat Joe Biden in Georgia ongedaan te maken.

De Washington Post zette een audio-opname van het gesprek online en de Nederlandse pers nam het bericht gretig over. De krant heeft een rectificatie geplaatst waaruit blijkt dat het oorspronkelijke bericht niet klopt.

Heel anders

Twee maanden na publicatie van het artikel gaven de autoriteiten van Georgia de opname van het gesprek vrij. Daaruit blijkt dat de Washington Post de president onjuist heeft geciteerd.

De oorspronkelijke opname, die nota bene is gevonden in de prullenbak op de computer van de verkiezingsautoriteiten van Georgia, maakt duidelijk dat het gesprek heel anders is verlopen dan de Washington Post in het artikel beweerde.

Belangrijkste verhaal

Sky News-presentator James Morrow zei dat de mainstream media – in combinatie met groepsdenken en massahysterie – bepalen welke mensen geschikt zijn om een openbare functie te bekleden. De rectificatie is volgens hem ‘het belangrijkste verhaal over Trump dat je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt’.

Het gaat er niet om of Trump heeft gewonnen of verloren. Biden is president en de wereld is verdergegaan. Waar het wel om gaat, is dat de media bepalen wat de waarheid is terwijl ze niet eens weten wat dat woord betekent, aldus Morrow.

[Sky News]
4.3 94 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loeske
Loeske
1 maand geleden

Hier in Nederland zullen ze die rectificatie niet gaan melden. Zoveel Trumphaters hier.

Boud
Boud
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Veel

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Trumphaters zijn in NL gecreëerd door de Staats media .
Ze vergeten dat Trump de enige president van Amerika is die geen oorlog heeft gevoerd .
Voor mij is Trump nog steeds de enige echte president .

Johnny
Johnny
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Trump is geen nieuwe oorlogen gestart. Dat is heel wat anders dan beweren ‘dat Trump de enige president van Amerika (het is trouwens de U.S.A, Amerika is heel wat anders) is die geen oorlog heeft gevoerd’. Maar beweren dat de U.S.A geen oorlog heeft gevoerd onder/met Trump als president is belachelijk. Bestaan Irak , Syrië en Afghanistan soms niet meer? Plusminus 118.000 drone strikes op Syrië en Irak zijn zeker ook verzonnen? Coups in Bolivia en meerdere mislukte in Venezuela zijn ook nooit gebeurd, toch? Of economische sancties tegen Iran, Noord-Korea, Syrië, Venezuela en Cuba, ook ingebeeld? En Operation Warp Speed , het maken én distribueren van covid vaccines is toch ook echt door Trump geïnitieerd, en geleid door Moncef Slaoui het voormalige hoofd vaccinaties (R &D) van GlaxoSmithKline. Ach, het is toch aan dovemansoren gericht. Feiten tellen niet meer blijkbaar. De Trump-cult is bijna net zo ziek als die communistische idioten hier in E.U. en inmiddels ook de U.S.A.

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Zijn voorganger Odrama heeft in die 8 jaar dat hij president was 7 oorlogen gevoerd .
Ook noemt hij klimaatverandering de grootste bedreiging maar na zijn presidentschap koopt hij wel 2 huizen aan zee terwijl hij geloof in zeespiegel stijging ? Vreemd toch .
En die Biden begon meteen al naar een maand met oorlog voeren .
Trump is de beste president die Amerika ooit heeft gehad .
Die man was voor zijn eigen land eerst .
Zo hoort een leider te zijn .
Ik wou dat we een Trump hier in NL hadden .

Storm
Storm
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Trump is een prima president. Ik zie hem nog steeds als enige rechthebbende voor het presidentschap in de VS. Biden is een crimineel die opgesloten dient te worden. Trump de beste? Dan doen we presidenten als J.F. Kennedy en Ronald Reagan tekort. Trump mag van mij ook minister-president van Nederland worden. Liever vandaag dan morgen. Vertrouwen in Rutte en Kaag ?
0,00000000 % !! Dus helemaal niet.

Jacob
Jacob
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Kapitalisten zijn op geld beluste lieden, ze hebben nooit genoeg en zijn verantwoordelijk voor iedere oorlog.

celine
celine
Reactie op  Johnny
1 maand geleden
celine
celine
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Waarom haat jij trump ?
Want Trump heeft veel goede dingen gedaan voor zijn volk .

https://www.bitchute.com/video/wLXfPnI85D2K/

Johnny
Johnny
Reactie op  celine
1 maand geleden

Vraag het mij direct of durf je niet? Bang om met harde feiten geconfronteerd te worden met dit domme en bewezen ongefundeerde Q geklets? Of is Biden geen president? Daar zaten jullie 100% er naast he, Trump fans. Ik ben t.o.v. Biden heel erg pro Trump als dat echt de enige dieptrieste smaakjes zijn. Maar beantwoord deze vraag eerst eens. Wat heeft Trump voor de gewone inwoner van de VS gedaan? Hij is toch zo geweldig? Dan heb jij vast een HELE hele lange lijst van zaken die werkelijk geweldig zijn voor deze mensen…..
Of is de US armer dan ooit? Worden er meer bommen gedropt dan ooit? En is de staats-schuld hoger dan ooit? (Trump’s heilige belofte was GEEN staats-schuld meer, hij deed precies het tegenovergestelde). Dus kom op met die lijst van Trump’s fantastische dingen voor de gewone mensen én stel mij je vraag direct. Ik antwoord niet op video’s die mij tijd kosten, ik heb betere kanalen die ook jij kan opzoeken. Zie mijn andere reactie op dit artikel. En besteed eens de tijd die ik er in steek om ECHT op de hoogte te zijn. Met die slappe q verzinseltjes. Kom ns met feiten. En hou anders je mond.

zwienhond
zwienhond
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Trump was heel goed bezig en toen kwam de Covid, zo ineens kwam dat de wereld in, maar niet uit dat -in virussen gespecialiseerd lab (ter behoeve van biologische oorlogsvoering?) hoor, NATUURLIJK niet, het kwam zo maar zo ineens van de vleermuizen, en was slechts toevallig in de buurt van dat lab, natuurlijk trap je hier als leek in, maar laten we nu na een jaar verder te zijn even na gaan denken a.u.b.
En het virus is natuurlijk ZEER gevaarlijk, zo gevaarlijk dat alleen het westen er voor in lockdown gaat, jammer dat die lockdowns compleet zinloos blijken, maar ach wat deert dat, lekker doorgaan zo, het gaat uiteindelijk om de inperking van vrijheid en uitoefening van meer controle en macht, of zeg ik nu teveel?

Biden is trouwens door de frauderende deepstate en de media tot president gekozen, niet door het volk, hij is gekozen, maar niet door het volk.

Hoe dan ook, dankzij de covid MAATREGELEN is de economie op verscheidene plekken platgegooid en de shit in geholpen, Trump is in het begin namelijk in de covid-leugen gelopen tot vreugde van de deepstate, en dat was een grote fout van Trump maar desalniettemin was de Amerikaanse economie daar vlak voor goed bezig.

Maar even de reden dat Trump zo’n geweldige president was? Hij was er voor het volk, hij deed wat niemand anders ooit zou durven, hij keerde zich tegen de corrupte establishment, tegen de machtige deepstate, tegen de leugenachtige media, tegen de machtige ”big tech”.
Hij werkte de ECHTE MACHTHEBBERS van Amerika tegen, en daarom was hij gehaat, de echte machthebbers MAAKTEN hem gehaat.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  zwienhond
1 maand geleden

Trump speelde zin rol voortreffelijk; (bijna) iedereen is erin getuind. Als hij echt een gevaar was voor de hogere machten, dan was hij allang ge-zelfmoord of ge- hartaanvald. Het feit dat hij nog rondloopt spreekt boekdelen.

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Weetniet
1 maand geleden

Zo is dat!
En gaat het niet (bijna) overal zo?
Ook in Nederland wordt het volk verdeeld, o.a. in voor- en tegenstanders van FvD.

Mocht FvD het oprecht met de borgers goed voor hebben, dan wordt de partij wel klein gehouden of machteloos gemaakt; taktieken genoeg.

Maar toch, eens komt de bevrijding! Van onderaf. Zie de veteranen en de police for freedom; een heel mooi begin van onder op. De omslag is ingezet!

zwienhond
zwienhond
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Belachelijk trouwens dat we die griep nog steeds behandelen als een klasse-a virus, iedereen hoort nu te weten dat covid dat NIET IS.
Onze politici weten dat sowieso, maar toch blijven westerse politici het corona-afbraakbeleid doorvoeren ter behoeve van Build Back Better, en een ieder die dat ontkent is een gevaar voor de vrijheid en voor de democratie, de samenleving en voor zichzelf.

celine
celine
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Als je beter had gekeken kon je zien dat de titel van de video “MAG IK JE WAT VRAGEN?” heet .
En als je had geluisterd naar de video dan had je de hele lijst kunnen horen wat Trump allemaal voor het gewone volk gedaan heeft en dat is een feit .
Verder hou zelf maar je mond want zo intelligent ben je niet .

Eric
Eric
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Het eerste wat je schreef is waar. Je eindigd met communistische idioten. In de EU zijn naar mijn weten geen communistische partijen aan de macht. Zelfs geen échte sociale partijen. Ik begrijp dus daarom niet dat negatieve gepraat over links.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Trump heeft zoveel niet gedaan wat hij wel had moeten doen en vice versa. Hebben Assange en Snowden gratie gekregen? Nee, wel een paar leugenaars die gelogen hebben tegen de FBI of andere duistere types. Dikke maatjes met die corrupte Netanyahu. De Amerikaanse ambassade verplaatst van Tel Aviv naar het Zionistiche Jeruzalem. Killary Clinton loopt nog steeds vrij rond. Operation Warpspeed vaccinatie programma en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is maar wat je wilt zien natuurlijk.

Johnny
Johnny
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Geen oorlog heeft gevoerd? De enige? Pure leugens. Trump is geen nieuwe oorlog gestart. Dat is toch echt iets heel anders dan geen oorlog gevoerd.

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Donald Trump wil juist einde maken aan ‘eindeloze oorlogen’ die zijn voorgangers hebben gecreëerd.

https://www.ninefornews.nl/compleet-gestoord-trump-oorlogen/

Weetniet
Weetniet
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Nou, dat is dan prima gelukt, vindt je niet? Pfff….

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Hij heeft ook de militaire troepen uit Irak niet teruggetrokken die daar nog steeds ongevraagd aanwezig zijn voor de olie. Het moeras zit overvol. De hele wereld zit in lockdown onder zijn bewind. De lijst met feiten is eindeloos, maar de schapen zien graag wat ze willen zien.

KeZa
KeZa
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Dan heb je geen onderzoek gedaan. 1jaar in zijn term meer drones dan onder Obama…

Cce
Cce
Reactie op  KeZa
1 maand geleden

Door gericht met een drone de vijand uit te schakelen heeft Trump veel mensen levens bespaart .
Onder leiding van Obama zijn er veel meer onschuldige mensen gestorven .
Onderzoek dat maar eens .

Corrie de Jong
Corrie de Jong
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Helemaal waarheid Trump is de beste en enigste president die geen oorlog wou maar vrede.hij heeft vrede gesloten met zijn vijanden bv China waar hij nu veel steen van krijgt

Solo
Solo
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Ja en het ergste is dat ze niet eens weten waarom, als je ze vroeg/vraagt! Beginnen ze te stotteren ofzo merkte ik. Gaan blèren hij is een narcist en dictator maar als je vraagt waarom zeggen ze ” zie je toch wel”?
Ze volgen gewoon de msm en anderen. Ze willen niet uit ‘ de toon’ vallen.Asch experiment laat dit gedrag duidelijk zien

Realistic
Realistic
Reactie op  Solo
1 maand geleden

Haat is meestal groter dan het verstand.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Trump haters zijn de schapen en de Griepofoben van nu.

Jacob
Jacob
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Dat krijg je als men zich van God afwendt.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Trump maakte geen oorlog met bijvoorbeeld Rusland, om dat hij wist hoe ver Rusland met zijn electonische oorlogs technieken voor ligt, ze kunnen raketten, vliegtuigen, schepen, volkomen verlammen, dus beter maar niet beginnen, de drones en heli’s vallen gewoon uit de lucht, raketten maken softe landingen en kunnen ontmanteld worden, beetje futuristies, maar ook heel intelligent, Russen beste schaakspelers ter wereld !

Jacob
Jacob
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Ik denk dat er juist héél veel Trump-aanhangers zijn in ons land, maar dat de media dit verzwijgen. Hij was de enige president die de oorlogen stopte, bent u dat vergeten?

ster
ster
1 maand geleden

staats media en de waarheid,, die twee gaan op het ogenblik geheel niet samen. Helaas,,.

Boud
Boud
Reactie op  ster
1 maand geleden

MSM wordt betaald door het establishment

deze
deze
1 maand geleden

donald is gewoon nog de president ! Love this man

Tom
Tom
Reactie op  deze
1 maand geleden

Wishful thinking. Nee, vakkundig weggewerkt en nu non stop achterna gezeten met rechtszaken. Van Trump zullen we helaas niet veel meer horen, die hebben zij bij de ballen. Te grote overmacht, niet tegen te vechten.

deze
deze
Reactie op  Tom
1 maand geleden

heb nog even geduld Tom..

Ertje
Ertje
Reactie op  Tom
1 maand geleden

wie heeft de meeste aandelen in het bedrijf van Trump? Als dat Trump zelf is dan is wel duidelijk waarom er op hem word neergekeken door de Elite.

Naomi
Naomi
Reactie op  deze
1 maand geleden

Blijft het feit dat hij het vaccin vrijgegeven heeft waarmee inmiddels 100000000 gevaccineerd zijn.

deze
deze
Reactie op  Naomi
1 maand geleden

dat doet hij niet beslissen Naomi, dat doet de amerikaanse ” van Dissel, dat ook al enge kereltje Fauchi
Donald heeft helemaal niks met spuiten, hij zal dat dan uit strategisch oogpunt zo hebben gebracht, om de boel juist te ontketenen, ik heb al zijn rally’s gezien en goed opgelet HOE hij het bracht, totaal andere taal
Trump moet je ” leren ” luisteren, dan snap je waarom hij zo gehaat is
Het is een oorlog om de medische/psychische wereld, die wordt uitgevoerd over ons mensheid over de hele planeet, en de tool is ” het virus ”
Bij alle rally’s zegt hij dan ook : I’m not a politician ..

Naomi
Naomi
Reactie op  deze
1 maand geleden

Dat overtuigt mij nog niet. De oud-president van Tanzania heeft zich verzet tegen het vaccin (helaas is hij niet meer onder ons). Waarom kreeg hij geen bescherming van tump?

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Naomi
1 maand geleden

Omdat dat niet zijn taak was. America First.

Judith
Judith
Reactie op  Naomi
1 maand geleden

Iedereen kan fouten maken. Hij zal daar misschien ook wel zijn rednen voor hebben gehad. Wat te denken van het ‘coronabeleid’ van deze Amerikaanse regering. En dan heb ik het niet over Biden. Die is dood of zit op een of andere geriatrische afdeling.

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  Naomi
1 maand geleden

Dat moest hij wel onder druk , omdat veel bange gehersenspoelde schaapjes dat wilde .
Maar hij heeft het nooit verplicht .
Ieder schaap heeft het vaccin vrijwillig genomen .

Simon
Simon
Reactie op  Naomi
1 maand geleden

De zoon van Trump heeft autisme gekregen na het BMR vaccin. Zou Trump dan achter één vaccin staan?

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Te bedenken dat die smerige demo(nen) craten 2x geprobeerd hebben Trump te impeachen.
Veel wisten we al over Mainstream en nu helemaal na deze laatste Nederlandse ‘verkiezingen’.
De globalisten hebben totaal geen principes.
Alleen maar leugens.

Storm
Storm
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Geduld is een schone zaak. Ook hier moeten we wachten tot de val zich opent en ze er instorten. Die tijd komt.

peters
peters
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Ja die mooie spreuk kreeg ik er vroeger ook ingestampt, maar ik ben nu 65 en heb nog nooit een echte grote leugen aan het licht zien komen, nooit !

Judith
Judith
Reactie op  peters
1 maand geleden

De laatste 10 jaar zeker niet.

Storm
Storm
Reactie op  peters
1 maand geleden

Ik weet niet of je in God geloofd?
Bij Hem komt de waarheid een keer openbaar. Als elk mens voor Zijn rechterstoel moet verschijnen. Wilde je Hem kennen, of heb je Hem verworpen? In het laatste geval ziet het er slecht uit.

Cce
Cce
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Wil je wachten tot god iets gaat doen ?
Hopen en bidden is alleen maar uitstellen van Teleurstellingen .
Je zou toch echt achter die bidstoel vandaan moeten komen om verandering in dit leven te brengen .
En niet blijven bidden dat anderen dat voor jou gaan doen .
Doe mee aan demonstraties en laat zien waar je voor staat .

Boud
Boud
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Yes!!!

Eus
Eus
1 maand geleden

Wat moet je hierop zeggen? MSM mijden en doe zelf onderzoek, er zijn genoeg bronnen die goed werk leveren.

Raymond
Raymond
1 maand geleden

Geloof het mediavirus nooit.
Trump is een held.
Het beste moet nog komen
-=Gesara Nesara=-
Het komt er aan eerder dan je denkt.
Wwg1wga

Met vriendelijke groet,
Q

Marc
Marc
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

WWG1WGA (Q) 🇱🇺🙏🇺🇲✌🏻

Tom
Tom
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Vergeet het maar. Ain’t gonna happen. (sorry, is gewoon realiteit).

Prometheus
Prometheus
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Ik ben bang dat je er naast zit. Het hele Q fenomeen was een psy-op. Trump heeft zijn rol gespeeld en is een zionist in hart en nieren. Hij promoot de dodelijke ‘vaccins’ en is beste matties met Netanyahu…..

Naomi
Naomi
Reactie op  Prometheus
1 maand geleden

Vandaar dat ik aangaf dat ten tijde van zijn bewind het vaccin werd vrijgegeven.

peters
peters
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

ach ach gesara/nesara laat je niks wijsmaken joh.

Judith
Judith
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Daar klamp ik me inderdaad ook aan vast.

bloem
bloem
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Held is zwaar overdreven.
Wat te denken van de ouders die vanwege grenssluiting hun kinderen ws. vooorgoed kwijt zijn?

Arnold
Arnold
1 maand geleden

Voor mij is Donald Trump in feite nog steeds de echte president.

Storm
Storm
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Ik las vandaag dat 34% van de Biden-stemmers hier spijt van hebben.

Gevel
Gevel
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Zal hier in nederland over een paar weken ook wel zo zijn.

Rob
Rob
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Eén van die Biden stemmers heeft in ieder geval geprobeerd de boel terug te draaien door te proberen hem van de trap te laten sodemieteren in de hoop dat het mis zou gaan. Wat uiteindelijk niet gelukt is.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1373468023605104643/pu/vid/640×464/qOMQ2s-MF-3sSOcZ.mp4?tag=12

Boud
Boud
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Yep

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 maand geleden

Manipuleren…
Een woord dat de NPO schrijft met onzichtbare inkt maar met letters die geuren als een beerput.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Mooi gezegd.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Geweldig omschreven!

Gert
Gert
1 maand geleden

Leugens, alleen maar leugens!

zoals ook gemeld door de MSM, dat de vaccins veilig zijn, hoor mensen.

gewoon gebruiken, Hugo zegt het!

Realistic
Realistic
Reactie op  Gert
1 maand geleden

Junks liegen dat het barst. Alleen hebben ze geen goed geheugen en dat heeft een leugenaar wel nodig.

johan
johan
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

nja hugo is een coke gebruiker ha!

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
1 maand geleden

Hier ook al vette stemfraude door belasteren oppositie. Gek he, dat je nooit iets hoort over Demmink-gate.
Chantage, fake-staatsnieuws, de Klaus Schwab-sekte, omhooggekropen uit de krochten van nazi-duitsland schuwen niets.

deze
deze
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Onno, dan moet je eens luisteren naar Joost Knevel ( te zien op red pil news ) In het reformatisch dagblad de laatste publicatie’s, Bodegraven is de sleutel momenteel

x

Check Also

media

‘Media en journalisten zijn heel erg de propagandamachine van het kabinet geworden’

Twee maanden geleden leek het politiek onhaalbaar. ...

gates

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

87
0
We lezen graag je reactie!x