Homepagina » Buitenland » Meerdere getuigen zagen bombarderende straaljagers op dag van ramp met MH17. Dit zeiden ze erover
Meerdere getuigen zagen bombarderende straaljagers op dag van ramp met MH17. Dit zeiden ze erover

Meerdere getuigen zagen bombarderende straaljagers op dag van ramp met MH17. Dit zeiden ze erover

Meerdere getuigen hebben verklaard dat ze op de dag van de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines straaljagers hebben waargenomen.

Rebellencommandant Oleg Michailovitsj Sotnikov zei in een interview met Novini dat zijn manschappen werden gebombardeerd door een straaljager op de dag dat vlucht MH17 werd neergehaald.

Op het moment van het neerschieten van MH17 bevond Sotnikov zich vlak bij het oorlogsmonument Saoer Mogila, op pakweg 25 kilometer van de plek des onheils.

Soesjki’s

Ook anderen zagen in de omgeving van de rampplek straaljagers vliegen.

Verslaggever Pavel Kanjigin van de Russische oppositiekrant Novaja Gazeta reisde af naar Oost-Oekraïne om daar te spreken met getuigen.

Eén van de getuigen, ene Natalja uit het dorp Pervojemaske, zei: “We keken naar vliegtuigen en hoorden een harde knal. We wisten al vrij snel dat het om de MH17 ging. Er vlogen die dag Soesjki’s (bijnaam voor Soechois) en ze vuurden meerdere salvo’s af.”

Militaire vliegtuigen

Pavel sprak in hetzelfde dorp ook met ene Marina. Zij sprak van ‘een heleboel witte raketten die bij elkaar vandaan vlogen en in de lucht bleven hangen’.

Een andere getuige, een man uit het dorp Kransij Oktjabr, vertelde aan Novini: “Ik hoorde een explosie en zag twee Oekraïense vliegtuigen. Ze draaiden om en vlogen naar Grabovo (ten noord-oosten van Krasnij Oktjabr).

Een vrouw uit Kransij Oktjabr verklaarde tegenover Novini: “We hebben militaire vliegtuigen gezien op die dag. Ze kwamen onze kant op.”

Veel meer

Sotnikov, Natalja en Marina omschreven los van elkaar dezelfde gebeurtenis. Alle drie beweren ze een toestel te hebben gezien dat bombardeerde. Ze brengen het daarnaast in verband met MH17.

Burgerjournalist Stefan Beck merkt op dat de genoemde getuigenverklaringen bij lange na niet compleet zijn en dat er nog veel meer verklaringen zijn van mensen die straaljagers hebben gezien.

Het gaat hier voornamelijk om mensen die rond de rampplek verbleven, aldus Beck.

Foto: Pizzaboy1 Wikimedia Commons

[Novini]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. De waarheid zullen we toch nooit te weten komen.

  Zolang er geen journalisten zijn die onbevooroordeeld hun werk doen hebben criminelen vrij spel en blijft er slechts NPO propaganda diaree over die als waarheid wordt verkocht.

  28 likes
 2. duurt al absurd lang. het wekt sterk de indruk dat men probeert de tijd zijn werk te laten doen

  24 likes
 3. Net als bij 9-11 staat hier veel te veel op het spel. De waarheid zal dus koste wat kost geweld aangedaan worden. Uiteindelijk zal de waarheid zegevieren, de vraag is hoe lang zal dat duren ? Zeer grote belangen bepalen ook hier de spelregels. De opinie van de al of niet goedgelovige massa speelt hier een grote rol in hoe lang ze er mee weg mogen komen.

  23 likes
 4. In de cockpitdeur zaten 30 mm vliegtuig mitrailleurkogels.
  Deur is nooit meegenomen door het zeer onbetrouwbare JITteam.
  Naast de door u genoemde Oekraïeners werd er een BBC documentaire hieromtrent verboden.
  Oekraïense jagers zouden ook de MH 17 als dekking hebben kunnen gebruiken voor luchtafweer.
  Er valt nog veel te onderzoeken ,Jit team, !

  20 likes
 5. De waarheid komt altijd boven water…wellicht moet daar gezocht worden
  Water, de Spiegel van reflectie

  Combinatie van feiten en verbinding van punten brengt je naar de Kern…afval
  Laat dat nu net duurzaam zijn, het verdwijnt nooit

  Ik had het geluk van een volgeboekte vlucht en vloog daarom 18 juli 2014 met Russian airline Aeroflot!!!

  7 likes
 6. Richard D Hall kwam met een paar interessante mededelingen 1:De internationale rechtbank in Maleisië had in de jaren voorafgaand aan het voor hun rampjaar waarin er twee vliegtuigen verdwenen uitspaken gedaan over twee bekende onruststokers in de wereld[ja die] kijk maar na!En toevallig waren er twee ongelukken in een jaar tijd die statistisch eigelijk niet kunnen.De vraag is natuurlijk twee ongelukken, kan de tweede expres zijn of allebei of andersom.
  Een straaljager kan natuurlijk een raket afvuren uitlokken zodat die op hem wordt afgeschoten.Dan dat vlakbij een normaal vliegtuig en vervolgens de raket richting vliegtuig leiden.
  Dan is er een record houder in lange afstand vliegen en meeste verschillende types vliegtuigen die zegt dat zowel de bouwer van de vliegtuigen[amerikaans] als de fabrikant van de motoren [engels]altijd weten wat en waar er iets met hun producten gebeurd.
  Dan is er het gegeven dat bijvoorbeeld in het tweede geval de mogelijkheid bestaat dat de besturing van buiten af is overgenomen en dat er voor aanstaande computerwetenschappers in zaten een stuk of twintig .
  RAAAAR!!! om het jiskevettiaans te zeggen
  Gelukkig nieuw jaar!

  2 likes
  • In dat andere MH vliegtuig, dat verdween, zaten alle eigenaren en managers van een bedrijf dat iets heel vooruitstrevends met quantumcomputers hadden ontwikkeld en gepatenteerd. De enige mede-eigenaar die níet aan boord was, was een zekere superbankier (van die ene familie) die zich een paar maanden eerder had ingekocht in dat bedrijf. De patenten kwamen via deze ‘werkwijze’ dus in handen van die superbankier. Wat een schooier hè.

   6 likes
  • Vaccin-wetenschappers, had ik vernomen. Een hele groep, die net uit het laboratorium kwamen, waar ze ‘dingen’ met vaccins hadden gedaan.

   1 likes
 7. Ik heb ook ergens gelezen dat in ieder geval tot 2 minuten voor de crash een Amerikaanse F-15 vlucht MH17 had geëscorteerd.
  Er schijnt vanaf een Amerikaanse legerbasis in de buurt ook een F-15 te zijn opgestegen met onbekend doel. Dus dat zal die ene wel wezen. Bovendien hoefde MH17 eigenlijk helemaal niet over dat oorlogsgebied heen te vliegen. De tien vluchten voorafgaand aan de ramp lucht vloog het vliegtuig alleen over een zuidelijk stukje Oekraïne. Mijn vermoeden is, dat de piloten van MH17 door de F15 zijn verteld om de vluchtroute aan te passen wegens dreiging, om zich vervolgens door de F15 te laten leiden naar het oorlogsgebied.

  2 likes
 8. Ik heb veel video’s van getuigen die verklaren dat een Oekrainse jet met 30mm boordgeschut en air to air raketten de MH17 neerhaalde. Echter als we naar de bekende foto van Cor Pan kijken op zijn FB waar al vanaf 2014 niemand meer naar hem omkijkt (zelf niet op zijn verjaardagen) zie je dat Cor een vliegtuig op de foto zet met op het luik van het neuswiel RC. (Dat zou dan de 9M-MRC moeten zijn geweest). De MH 17 was de RD (9M-MRD). Dat roept de vraag op in welk vliegtuig zijn de zgn slachtoffers van de MH17 gestapt? Als we op internet speuren blijkt de MH17 een geannuleerde vlucht te zijn geweest die dag. Als we deze video bekijken van getuigen die 20 minuten na de crash van de MH17 in Oekraine ter plaatse waren en daar alleen in verregaande staat van ontbinding verkerende AZIATISCHE lijken aantreffen met zelfs zwarte lippen, die geen bloed verliezen, maar zijn doordrenkt in conserveringsmiddel dat groen oplicht in het donker, waarbij men alleen winterkleding in de bagage aantreft terwijl de MH17 onderweg was naar een snikheet oord en op aangetroffen telefoons alleen data en foto’s aantreft van 2013 terwijl we op dat moment halverwege 2014 zitten, slechts 6 tot 7 kinderen aantreft terwijl de MH17 half vol zat met kinderen, ga je je afvragen of dit niet de verdwenen MH370 was of in elk geval de passagiers van de verdwenen MH370. https://www.youtube.com/watch?v=Cx3vwOWyCvM&feature=share

  0 likes
 9. Wil ik nog even toevoegen dat de MH370 onderweg was naar China in wintertijd. Dan heb je inderdaad winterkleding nodig. Iets dat de passagiers vd MH17 niet nodig hadden. Ook valt op in de video dat de meeste AZIATISCHE lijken gevonden zijn op 1 plek en volledig naakt waren. Alsof ze in het ruim zijn gedonderd en slechts enkelen in een stoel zijn vastgezet. Een Nederlandse arts verklaarde dat ze al dagen voor de crash dood hadden moeten zijn en de lijken tekenen vertoonde van martelingen. Een bron liet mij weten dat men mogelijk organen heeft geoogst en verkocht en het daarom lijkt alsof de lijken waren gemarteld. Verder wil ik mensen wijzen op het monument voor de zgn MH17 slachtoffers. Hetgeen zgn door de nabestaanden is gekozen uit meerdere ontwerpen. Het is alziend ook vd illuminatie. Hebben we daar de slachtoffers begraven vd MH370? En waar zijn dan de 298 mensen die zgn op de MH17 zijn gestapt? Bekijk ook de speech eens van Rutte met Opstelten naast zich op YouTube waarbij Opstelten op een bepaald moment heel onnatuurlijk het illuminatieteken met zijn handen maakt. Alsof ie wil zeggen “Wij zitten erachter en f*ck jullie”

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

MH17 kan ook naar beneden zijn gehaald door Oekraïne. Aanstaand senator doet opzienbarende uitspraken

MH17 kan ook naar beneden zijn gehaald door Oekraïne. Aanstaand senator doet opzienbarende uitspraken

Tijdens het verkiezingsdebat tussen Thierry Baudet en ...

Zat de CIA achter de kernramp van Tsjernobyl? Nieuwe serie onthult welke rol de Amerikanen speelden

Zat de CIA achter de kernramp van Tsjernobyl? Nieuwe serie onthult welke rol de Amerikanen speelden

Rusland gaat een tv-serie uitzenden over de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.