Universum

Deze wetenschappers publiceerden onderzoek waarin ze stellen dat de maan hol en kunstmatig is

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De maan is de enige natuurlijke satelliet van de aarde en de op vier na grootste maan van ons zonnestelsel.

Onze maan vertoont schijngestalten omdat gewoonlijk slechts een deel van het vanaf de aarde zichtbare maanoppervlak door de zon wordt verlicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er zijn veel theorieën over het ontstaan van de maan. De gangbare theorie is dat de maan is ontstaan doordat de aarde botste met Theia, een planeet van ongeveer de grootte van Mars.

Holle bol

Er zijn ook andere theorieën.

In 1962 zei NASA-wetenschapper dr. Gordon MacDonald: “Uit de astronomische data kan worden afgeleid dat het binnenste van de maan meer lijkt op een holle bol.”

Nobelprijswinnaar dr. Harold Urey stelde dat zich in het binnenste van de maan grote gaten bevinden.

Dr. Sean C. Solomon, oud-hoogleraar van het Massachusetts Institute of Technology, schreef bovendien: “Door de experimenten met de Lunar Orbiter zijn we veel te weten gekomen over het zwaartekrachtsveld van de maan. Ze wijzen erop dat de maan mogelijk hol is.”

Geen ‘natuurlijke’ satelliet

De beroemde astronoom Carl Sagan stelde: “Een natuurlijke satelliet kan geen hol object zijn. Daarom is de maan wellicht geen ‘natuurlijke’ satelliet.”

De maanlanding van de Apollo 12 op 20 november 1969 veroorzaakte een maanbeving. De maan galmde vervolgens nog een uur na.

Na seismische metingen tijdens Apollo 13 werd geconcludeerd dat de maan een lichte of helemaal geen kern heeft.

Uitgehold ruimteschip

Volgens overleveringen van de Zoeloes is de maan hol en wonen daar de Python of Chitauri.

In de jaren zeventig schreven twee wetenschappers van de Academie van Wetenschappen van de Sovjet-Unie in het tijdschrift Spoetnik dat de maan volgens hen een uitgehold ruimteschip is.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sven
Sven
5 jaren geleden

Oud nieuws dus.

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Min of meer wat ik erover denk.

Hypothese :

De aarde is net zo hol , in feite is elk groter hemellichaam hol. Dit heeft te maken met het feit dat zwaartekracht electromagnetisch van oorsprong is en verwand is aan de vander waals krachten maar op grotere afstand werkt. De opening op de zuidpool is volledig bedekt met ijs. op de noordpool is een grotere landmassa die je kunt vinden op de oudere kaarten van mecator. Daar is daadwerkelijk een hol gat van 600kilometer in doorsnee. de vorm van de aarde is die van een rodin coil. Midden in de aarde is een ‘zon’ dit is echter geen fysieke zon maar pure straling. Doordat zwaartekracht elementaire deeltjes bundelt in het centrum (oppervlak is dan de lens) is de deeltjes dichtheid er zo hoog dat er als bijproduct licht ontstaat.
Het alias effect https://en.wikipedia.org/wiki/Allais_effect onstaat omdat er dan tijdelijk meer energie uit de aarde komt dan dat de zon geeft , dit verstoort gavimetrische effecten. En kan gebruikt worden om de theorie te toetsen : (Als je umberto eco begrijpt begrijp je dit , umberto eco waren insider)

Mamegaai
Mamegaai
5 jaren geleden

De maan is hol, maar die holte is gevuld en opgeslagen met CO2. De vorige grote beschaving op aarde had het klimaat opgewarmd waardoor ze de CO2 ergens kwijt moesten. Toen hebben ze de maan gebouwd als opslagtank van CO2 en het in een baan geplaatst om de aarde. Ze wisten ook dat er ooit een tekort zal zijn aan CO2 en dat als je bomen e.d. op Mars, Aarde en andere planeten opnieuw wil planten, deze CO2 dan beschikbaar moet zijn en het is op de maan te vinden. Ze hebben grote gebouwen met aftappunten voor de CO2 gebouwd op de maan, maar dan aan de donkere kant va de maan. De Chinese sonde gaat daar binnenkort landen. Hopelijk beschadigen ze niks.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

RayOfLight

hier is in 9 min oorsprong hollow earth met mythologische geschiedenis
dit moet je kennen om alles te begrijpen, MSM hebben dit bijna uitgeveegd.

Thule, Hyberborea, Atlantis, and Ancient Antediluvian Bloodlines
https://youtu.be/2XoGcjy6DwI

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x