Homepagina » Universum » Iraakse minister: “Soemeriërs maakten 7000 jaar geleden al ruimtereizen en hebben Pluto ontdekt”
Iraakse minister: "Soemeriërs maakten 7000 jaar geleden al ruimtereizen en hebben Pluto ontdekt"

Iraakse minister: “Soemeriërs maakten 7000 jaar geleden al ruimtereizen en hebben Pluto ontdekt”

Een Iraakse minister heeft gezegd dat de oude Soemeriërs duizenden jaren geleden al in ruimteschepen naar Pluto reisden. Kazem Finjan, de Iraakse minister van Transport, vertelde journalisten in Dhi Qar dat het allereerste vliegveld rond 5000 voor Christus in Irak verscheen, meldt de Britse krant The Independent.

Hij zei dat de beschaving van Soemer het vliegveld gebruikte om de ruimte te verkennen en Pluto heeft ontdekt, schrijft nieuwssite The New Arab. Op Twitter werd een filmpje van de persconferentie geplaatst.

Algemeen wordt aangenomen dat de Soemeriërs zich tussen 5500 en 4000 voor Christus in het zuiden van Mesopotamië vestigden, wat nu het zuiden van Irak is.

Wieg van de beschaving

Finjan verwees naar het werk van de Russische professor en expert op het gebied van Soemerië Samuel Kramer, die al veel heeft geschreven over de oude beschaving en haar kennis van het zonnestelsel.

In Dhi Qar zijn veel oude ruïnes gevonden, zoals de Soemerische steden Eridoe en Ur. In Ur stond ook de ziggoerat die rond 2200 voor Christus werd gebouwd. Soemer wordt gezien als de wieg van de beschaving.

Andere planeten

“Het eerste vliegveld dat op aarde werd gebouwd bevond zich op deze plek,” zei Finjan. De minister voegde toe dat Soemerische ruimteschepen van daaruit naar andere planeten reisden.

Officieel werd Joeri Gagarin de eerste mens in de ruimte. Op 12 april 1961 maakte hij aan boord van de Vostok 1 een rondje om de aarde. Na de vlucht werd Gagarin wereldberoemd.

[Independent]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koekje
koekje
4 jaren geleden

Dus toch maar geen Annunakii en geen disclosure?

Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

Dus ze zijn daar alleen maar dommer geworden naarmate de tijd verstreek.

Loki
Loki
Reactie op  Quasimodo
4 jaren geleden

Onze Iraakse vriend formuleert het verkeerd, want hij had moeten zeggen in samenwerking met………. Ze zijn dus niet dommer geworden maar hebben veel kennis verloren waar zij geen inzage in hadden toen zij ons verlieten. Dan had ie een oprecht verhaal gegeven. Dus even tussen de bomen van het bos doorkijken.

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Waarschijnlijk is Kazem Finjan in de war met de boeken van Zecharia Sitchin die van mening was dat de Annunaki afkomstig was van een andere planeet die in Soemerië als Goden werden vereert. Professor Samuel Noah Kramer heeft deze stelling van de hand gewezen en geloofde dat de Goden uit het Soemerische rijk een aardse verklaring had.

Kramer erkende Zecharia Sitchin als één van de weinigen die in staat was het Soemerische geschrift te lezen en te schrijven, naast het Akkadisch, Oud- en Nieuw Babylonisch, het Assyrisch, Hittitisch, Arabisch, en Hebreeuws, maar was van mening dat de interpretaties van de vertalingen van Sitchin een geheel eigen leven zijn gaan leiden met een verhaallijn die de nieuwsgierigheid wekte bij het grotere publiek.

Michaël
Michaël
Reactie op  Gezinusk
4 jaren geleden

In het oude Sumerië leefde men met deze goden, de Asuras en Daevas waren broeders en zusters van elk mens , men zag ze en deze goden waren echte mensenleiders zoals aartsengelen dat nu zijn . Er werd astraal gereisd naar de zon , de zonnemysteriën waren een werkelijkeheid tot in Egypte . En de goden verschenen etherisch aan het volk meestal hooggeplaatsten, dit zijn geen fabeltjes maar pure werkelijkheid . Wie heeft nu gelijk , allemaal hebben ze ergens gelijk , soms wordt het wel erg vermaterialiseerd . Er waren geen materiele ruimteschepen om naar de planeten te reizen . Men reisde astraal . Ten tijde van Atlantis, veel eerder waren er wel ruimteschepen , een soort vimanas , die vlogen over de aarde . Het staat overigens allemaal in de Avesta .

Peter
Peter
4 jaren geleden

Niet de soemeriers maar de buitenaardsen , de nepfilim ,maakten dit alles mogelijk.
De soemeriers vereerden hen als goden.
Deze meneer ,net als de egyptaren accepteren slechts de aardse lezing.
Wil men meer weten over deze materie,men leze het boek de 12 Planeet van sitchin.

Sergio
Sergio
4 jaren geleden

“Een Iraakse minister zegt…”

Doet me denken aan de 2e Golfoorlog: “There are no Americans in Bagdad”.

jenkem rules
jenkem rules
4 jaren geleden

usa minister zegt ze hebben weapons of mass destruction dag sergio

x

Check Also

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

sneeuw

Irakezen verbijsterd door uiterst zeldzame sneeuwval. Hier is voor het eerst in ruim een eeuw sneeuw van betekenis gevallen

Het zal de vaste lezer van deze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x