Buitenland

Apotheken krijgen opdracht om géén medicijnen te verstrekken die covid bestrijden: ‘Dit is schandalig’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel apotheken in de Verenigde Staten verstrekken geen medicijnen tegen covid, zogenaamd omdat het zou gaan om het afleveren van geneesmiddelen buiten de richtlijnen. “Dat is onzin,” zei arts Brian Tyson in Bannons War Room.

“We schrijven medicijnen vaak genoeg off-label voor,” zei hij. Tyson wees erop dat aspirine in eerste instantie alleen werd gebruikt tegen hoofdpijn, maar inmiddels ook tegen coronaire hartziektes en beroertes.

Als hij medicijnen voorschrijft, vraagt de apotheek wat de diagnose is. Als de diagnose corona is, verstrekken veel apotheken de medicijnen niet.

6200 coronapatiënten genezen

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, voegde toe dat veel artsen hierover klagen en dat sommige apothekersketens de medicijnen wel verstrekken en andere niet.

Tyson klaagde dat hij 6200 coronapatiënten heeft genezen, maar vervolgens werd verbannen van Facebook, Twitter en Instagram toen hij zijn succesverhalen deelde. “Niet één van deze patiënten is gestorven.” Hij werd ervan beschuldigd een ‘kwakzalver’ te zijn en ‘slangenolie’ te verkopen.

Dit kan niet zo doorgaan

Arts Elizabeth Lee Vliet zei in Bannons War Room dat ze persoonlijk heeft gesproken met apotheken en dat keten CVS apothekers opdracht geeft om geen hydroxychloroquine of ivermectine te verstrekken. “Dit is schandalig,” zei ze. “Het is een misdrijf. Dit kan niet zo doorgaan. Er zijn rechtszaken aangespannen om hier een einde aan te maken.”

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
1 jaar geleden

doorgestoken kaart dit .. het bevestigen van ‘ivermectine’ betekent het AANVAARDEN dat ‘cojona’ Uberhaupt bestáat …

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hydroxychloroquine of Ivermectine mogen om de volgende Doodeenvoudige reden niet worden Voorgeschreven als behandeling tegen COVID-1984:

Anders zouden al die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis per DIRECT VAN DE MARKT GEHAALD MOETEN WORDEN…

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Dit kan niet zo doorgaan nee. Maar ja, als je Nederlanders alleen maar in beweging krijgt als ze van hun festival worden beroofd, zie ik het somber in.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Deze Corona leugen is niet meer in te dammen.
Moet de rest van de wereld ook wakker worden net als in Afghanistan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x