Homepagina » Buitenland » Apotheken krijgen opdracht om géén medicijnen te verstrekken die covid bestrijden: ‘Dit is schandalig’
apotheken
Foto: Pixabay

Apotheken krijgen opdracht om géén medicijnen te verstrekken die covid bestrijden: ‘Dit is schandalig’

Veel apotheken in de Verenigde Staten verstrekken geen medicijnen tegen covid, zogenaamd omdat het zou gaan om het afleveren van geneesmiddelen buiten de richtlijnen. “Dat is onzin,” zei arts Brian Tyson in Bannons War Room.

“We schrijven medicijnen vaak genoeg off-label voor,” zei hij. Tyson wees erop dat aspirine in eerste instantie alleen werd gebruikt tegen hoofdpijn, maar inmiddels ook tegen coronaire hartziektes en beroertes.

Als hij medicijnen voorschrijft, vraagt de apotheek wat de diagnose is. Als de diagnose corona is, verstrekken veel apotheken de medicijnen niet.

6200 coronapatiënten genezen

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, voegde toe dat veel artsen hierover klagen en dat sommige apothekersketens de medicijnen wel verstrekken en andere niet.

Tyson klaagde dat hij 6200 coronapatiënten heeft genezen, maar vervolgens werd verbannen van Facebook, Twitter en Instagram toen hij zijn succesverhalen deelde. “Niet één van deze patiënten is gestorven.” Hij werd ervan beschuldigd een ‘kwakzalver’ te zijn en ‘slangenolie’ te verkopen.

Dit kan niet zo doorgaan

Arts Elizabeth Lee Vliet zei in Bannons War Room dat ze persoonlijk heeft gesproken met apotheken en dat keten CVS apothekers opdracht geeft om geen hydroxychloroquine of ivermectine te verstrekken. “Dit is schandalig,” zei ze. “Het is een misdrijf. Dit kan niet zo doorgaan. Er zijn rechtszaken aangespannen om hier een einde aan te maken.”

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
1 maand geleden

doorgestoken kaart dit .. het bevestigen van ‘ivermectine’ betekent het AANVAARDEN dat ‘cojona’ Uberhaupt bestáat …

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Hydroxychloroquine of Ivermectine mogen om de volgende Doodeenvoudige reden niet worden Voorgeschreven als behandeling tegen COVID-1984:

Anders zouden al die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis per DIRECT VAN DE MARKT GEHAALD MOETEN WORDEN…

Jeff
Jeff
1 maand geleden

Dit kan niet zo doorgaan nee. Maar ja, als je Nederlanders alleen maar in beweging krijgt als ze van hun festival worden beroofd, zie ik het somber in.

H.J.
H.J.
1 maand geleden

Deze Corona leugen is niet meer in te dammen.
Moet de rest van de wereld ook wakker worden net als in Afghanistan.

x

Check Also

isala

Is het Isala-ziekenhuis vol door corona? ‘Dit riekt naar angstpropaganda’

De toestroom van coronapatiënten bij het Isala-ziekenhuis ...

powell

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x