Mens en Dier

Melinda Gates omschrijft ontmoeting met ‘weerzinwekkende’ Epstein: ‘Ik had er nachtmerries over’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Melinda Gates heeft gezegd dat ze ‘slechtheid’ voelde toen ze pedofiel Jeffrey Epstein ontmoette. In een interview met CBS Mornings sprak de ex-vrouw van miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates over een bezoek dat ze samen met haar man bracht aan Epstein, waar ze later nachtmerries over had.

“Ik vond het niet fijn dat hij ontmoetingen had met Jeffrey Epstein,” biechtte Gates op. “Ik heb hem dat ook duidelijk gemaakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik heb Jeffrey Epstein één keer ontmoet. Ik wilde zien wie die man was en ik had er al spijt van toen ik een voet over de drempel zette,” voegde Gates toe. “Hij was weerzinwekkend, de verpersoonlijking van het kwaad. Ik had er nadien nachtmerries over. Het was verschrikkelijk en hij was verschrikkelijk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vele factoren

Gates gaf geen antwoord op de vraag of Bill en Epstein elkaar bleven ontmoeten nadat ze haar gevoelens kenbaar had gemaakt. “Vragen over wat de relatie van Bill daar was, moet hij zelf beantwoorden, maar ik heb hem heel goed duidelijk gemaakt hoe ik over hem dacht.”

Ze zei dat die relatie één van de vele factoren was die hebben geleid tot de scheiding, evenals de vermeende affaires.

Privéjet

Nadat Epstein in 2019 overleed in zijn cel, probeerde Bill Gates zich van de financier te distantiëren. De miljardair vloog ruim vijf jaar nadat Epstein was veroordeeld wegens zedenmisdrijven nog steeds mee aan boord van diens privéjet.

Vorige maand werd ook Jean-Luc Brunel, een oud-werknemer van Epstein, dood aangetroffen in de gevangenis. Brunel werd onder meer beschuldigd van het werven van jonge meisjes voor Epstein en het verkrachten van minderjarigen.

[Infowars]

5 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Het gegeven dat Jefffrey Epstein de ondergrondse verblijven op zijn pedoeiland liet volstorten met beton laat zien dat daar gruwelijke dingen zijn gebeurd. Zeer vermoedelijk zijn vele kinderen daar middels duivelse rituelen en satanische orgies om het leven gekomen. Later heeft de FBI zo goed als mogelijk nog de andere sporen uitgewist. Dat onlangs Epstein ronselaar Jean-Luc Brunel “zelfmoord’ in zijn cel heeft gepleegd is geen toeval.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik heb érg veel moeite met dit verhaal over Melinda Gates.

Op MIJ komt het toch vooral over als een charmeoffensief en het schoonvegen van haar straatje.

Zij voelde dus bij de ontmoeting met Jeffrey Epstein erg veel slechtheid.

Wat mij betreft geldt die slechtheid dan OOK voor de man, waar zij mee getrouwd was.

Het spreekwoord zegt niet voor niets: WIE MET PEK OMGAAT, WORDT ER MEE BESMET.

HOE is het mogelijk, dat zij toch zó lang nog met die griezel van een Bill Gates getrouwd is geweest?

Ze zeggen altijd, dat het nooit te laat is om tot inkeer te komen.

Maar, sorry dat ik het zo cru zeg: op mij komt dit alles toch over als een slimme rat, die denkt nog net op tijd het zinkende schip te hebben verlaten.

En, by the way, Melinda heeft het dus over de slechtheid van Jeffrey Epstein.

Dat zal absoluut zo zijn, maar voor mij is de slechtheid van Bill Gates, de man waar zij dus jaren lang het bed mee heeft gedeeld, het honderdvoudige.

Bill Gates is met zijn krankzinnige prikprogramma verantwoordelijk voor, alleen al op dit moment, zéér waarschijnlijk miljoenen doden.

En dat konden er de komende jaren nog wel eens veel meer worden.

Stenley
Stenley
2 jaren geleden

Het is een heel bolwerk van pedofielen rondom gates en epstein enz enz clinton en zooo veel meer van die goddeloze idioten die het daglicht in de ogen helemaal niet verdienen..

Bah meest slechte en evil personen pedofielen is maar een remedie voor zoals ik het zie en dat is veroordelen en verplicht castreren en stoma aanmeten probleem opgelost geen residiven gevaar meer..

Gewoon klaar korte mette hun zitten ook aan andermans lichaam ongevraagd en ongewild gelijke munten!!!!

Locke
Locke
2 jaren geleden

Wat een lul prut, ze bedoeld dat ze het zeer gezellig vond met jeffrey, bij dit soort personen moet men precies het omgedraaide interpreteren van wat ze zeggen. De tactiek van gaslighting die vlieger gaat hier niet meer op!!! Dat volk is het grootste vergif wat er rond vloeit. Zit haar hele leven samen met een verwrongen persoonlijkheid en nu de zuster van het onbevlekte hart uithangen, wie hier nog voor valt heeft dringend een mind upgrade nodig.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x