Buitenland

Wat de media je niet vertellen over Oekraïne: ‘Zwijgen is voor mij geen optie meer’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Er is eigenlijk maar één narratief, één scenario: sancties opleggen aan Poetin en wapens sturen naar Oekraïne. De-escalatie lijkt geen optie meer te zijn, zegt jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

“Iedereen die een ietwat afwijkend of genuanceerd standpunt inneemt omtrent de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is een ‘Poetinhoer’ of ‘landverrader’ en Russische sporters, dirigenten of kunstwerken worden gecanceld. De massapsychose is weer compleet,” twittert Blommestijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dat terwijl er ook veel mensen zijn die een ander geluid laten horen. In een Facebookbericht dat circuleert, schrijft Natascha Janssen dat haar familie een mix is van Russen en Oekraïners. “Ik voel mij hierom geroepen mijn visie op de ontwikkelingen in Oekraïne te geven,” schrijft ze.

Waar was iedereen?

Janssen vraagt zich af waarom iedereen in Nederland zich nu pas uitspreekt tegen het voeren van oorlog. “Waarom zweeg iedereen toen acht jaar geleden die oorlog begon? Waarom zweeg iedereen bij het afslachten van duizenden burgers in Oekraïne? Waarom zweeg iedereen bij het niet naleven van de akkoorden van Minsk door Oekraïne, dat nu het woord rechtsorde gebruikt? Waar was iedereen toen 52 mensen in Odessa levend verbrand werden? Waar was iedereen toen in 2014 een gekozen regering in een groot Europees land werd afgezet en een stel neonazi’s de macht greep?”

“En tot slot: waar was iedereen toen grote delen van dit prachtige land, ooit de graanschuur van Europa, voor een appel en een ei werden verkocht aan banken en investeerders ten behoeve van exploitatie voor genetische manipulaties van Monsanto en de wreedste bio-industrie van Europa?” vraagt ze.

Eenzijdig beeld

Janssen wijst erop dat de Oekraïense bevolking al acht jaar in oorlog leeft en dat er al honderdduizenden Oekraïners zijn gevlucht naar Rusland, ook familieleden van haar.

“Natuurlijk weet ik dat de meeste Nederlanders geen idee hebben van deze kant van het verhaal omdat onze nieuwsvoorziening een eenzijdig beeld geeft van de situatie. Ik verschaf nu die informatie van de andere kant. Doe ermee wat je wilt, maar zwijgen is voor mij geen optie meer.”

4.8 218 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het VN-Strafhof is bezig met de klacht van Oekraïne wegens oorlogsmisdaden en/of misdaden tegen de menselijkheid die zouden zijn begaan door Rusland in de Oekraïne…maar het vermoorden van Oekraïnse Burgers inclusief Vrouwen & Kinderen door de OekroNazis daar hoor je niemand over….De AngloZioNazis willen Rusland plunderen & vernietigen omdat ze Rusland niet met een dollar, euro of bom kunnen veroveren…Westerse Puppeticians & de MK-ULTRA-Fake-News-Mainstreammedia geloven zo Wanhopig in hun eigen waanzinnige PSYOPS dat ze elk contact met de buitenwereld hebben verloren..In hun absurdistische Waandenkbeelden gaan ze de Oorlog in Oekraïne winnen…De angst dat dingen toch niet helemaal gaan zoals gehoopt, is duidelijk zichtbaar aan hun woede-uitbarstingen & spastische stuiptrekkingen…Europese leiders komen er nu achter dat Russische Contra-Sancties een directe impact hebben…de inzet is hoog, aangezien de Sancties-Oorlog en de Cyber-Oorlog allemaal Westerse pogingen zijn om hun verloren Macht & vergane Glorie terug te winnen…Russische bedrijven, privéjets, geld en onroerend goed worden geplunderd…Het Westen rooft het gewoon, zoals ze deden met olie en graan uit Syrië, olie en goud uit Irak & Libië, heroïne uit Vietnam & Afghanistan, etc…etc…etc…Wat hier wordt geprobeerd, is om met Rusland precies hetzelfde te doen als wat Japan is aangedaan, nadat Japan zich in de Tweede Wereldoorlog had overgegeven…

De Sancties werken niet eens omdat ze belangrijke items uitsluiten van Sancties zoals gas, olie, metalen en Coca Cola….Russische schepen mogen Britse havens niet meer in, maar Buitenlandse schepen mogen wel Russische olie en gas naar Groot-Brittannië transporteren… Bwahahaha…Het Westen is knettergek & pleegt op dit moment opzettelijk economische Zelfmoord, om hun eigen economische Ondergang te verhullen en Rusland daar later de schuld van te kunnen geven…

De Ware aard van het Beest in het volle daglicht getoond…z’n eeuwige gedweep met deugd & moraal is slechts een demonstratie van z’n eigen hypocrisie, leugens, list & bedrog dus waarom nog langer luisteren naar het Beest? Rusland neemt het roer over, ze nemen wat ze moeten & beschermen wat ze moeten…Westerse Puppeticians zeggen openlijk dat ze van plan zijn Rusland de grootst mogelijke schade toe te brengen, maar dit keer laat Rusland zich niet verkrachten…Operatie De-Nazificatie is pas de eerste Zet op het geopolitieke schaakbord & daar blijft het zeker niet bij…Het Westen kan niet langer de hele Wereld naar hartelust blijven misbruiken & verkrachten omdat ze niet in staat zijn zichzelf te onderhouden zonder agressie, plundering, dood & verderf…Westerse landen zijn slechts bezig met het vernietigen van hun eigen Economieën, eerst middels PSYOP COVID-1984 & nu dus door Zelfopgelegde Sancties…Rusland is voornemens om Westerse bezittingen in Rusland in beslag te nemen om de diefstal door het Westen te compenseren…Russisch nieuws en Russische informatie wordt gesanctioneerd, gecensureerd & onderdrukt in het “Vrije Westen”….

https://rumble.com/c/RTNews

Economisch zal het goed gaan met Rusland, ze hebben zich op de huidige situatie namelijk goed voorbereid…Rusland zal andere mechanismen gaan gebruiken die precies voor dit doel zijn ontwikkeld & is met de BRICS-Landen bezig om een wereldwijde digitale munt in te voeren die overal kan worden gebruikt…Deze Sancties versnellen alleen maar verdere de-Dollarisering & de volledige Economische ineenstorting van het Westen, maar wat dat betreft vegen de Russen hun reet af met “The-Great-Reset”… wef…wef…WEF….blaffende honden bijten toch niet…..

André
André
2 jaren geleden

Wij zijn de Sjaak. Zeker in Nederland en dat hebben we aan onszelf te danken. Als makke schaapjes naar de slachtbank. Hier wil ik niet bij horen, dus snel weg uit Nederland

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Het corona virus is ingewisseld voor het oorlogsvirus.
Hierna volgt het klimaatvirus.
Enz, enz de angst blijft gevoed worden, totale chaos en onderwerping is het einddoel van het WEF geteisem.

Boedha
Boedha
2 jaren geleden

Zo is het maar net, 2 jaar lang kregen de mensen die geen gifspuit wilden de schuld, van alles nu krijgen de Russen de schuld van alles!

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x