Channelings

Hoe kun je weer vreugde en geluk voelen? – Channeling 20-06-2023

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn zo blij om bij je te zijn en we willen het graag met je hebben over vreugde en geluk, over plezier en vrolijkheid.

Het effect van vreugde en geluk op je leven

vreugde en geluk kunnen je weer laten zingen en dansenWant dat zijn de dingen die je helpen je wereld te verkennen, dat zijn de dingen die je leven lichter en makkelijker maken, zonder alle strijd en zorgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wanneer je in een staat van vreugde en geluk bent, voel je je lichter, voel je je liefdevoller, ben je weer in staat om te zingen en te dansen.

We weten dat sommigen van jullie erg cynisch zijn geworden door eerdere ervaringen in hun leven, en sommigen ervaren nog steeds bepaalde moeilijkheden.

We begrijpen dat het voor hen misschien niet zo gemakkelijk is om in vreugde en geluk te stappen en hun zorgen te vergeten.

Maar het is absoluut heel goed mogelijk om uit zorgen en verdriet te stappen, ongeacht de omstandigheden waarin je je in je leven bevindt.

Je kunt kiezen

Heb je ooit vreselijke hoofdpijn gehad, of een andere fysieke pijn, en toen je naar een grappige film keek om jezelf af te leiden, vergat je even je pijn?

Of iemand belde je op en je had een leuk gesprek waarin je hardop lachte, en opeens viel het je op dat je je pijn niet voelde?

Of misschien als je je ellendig voelt en je zet wat opbeurende muziek op, merk je dat je je beter voelt en niet meer zo piekert?

Er zijn manieren om je gedachten af te leiden van dingen die je in hun greep hebben, en opzettelijk in een lichtere stemming te stappen, waarbij je de zware gedachten en zelfs de fysieke pijn even laat voor wat ze zijn.

Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt, en we vertellen je dat het meer een keuze is die je kunt maken dan iets anders.

Je kunt besluiten om in een andere mindset te stappen, je kunt besluiten om lichtere gevoelens te voelen. Het is een keuze die je hebt, of je het nu weet, of gelooft, of niet.

Dus wanneer je je verdrietig, radeloos, gekwetst, boos, gefrustreerd of angstig voelt, laat het dan niet je denken overnemen.

Word je meer bewust van de keuzes die je hebt, word je ervan bewust dat je andere opties hebt.

Hoe kom je terug bij vreugde en geluk?

lachen is helend op elk gebiedKijk naar iets dat je opvrolijkt, zoals een grappige film, of lees een boek, zet muziek op en luister naar liedjes waar je normaal naar luistert als je gelukkig bent.

Je zult voelen dat je stemming verandert. En misschien voel je je niet meteen vrolijk of gelukkig, maar je zult merken dat er iets verandert in hoe je je voelt en wat je denkt.

Het zal je helpen om uit de duisternis te stappen die je denken in beslag neemt.

Probeer het, en zie voor jezelf, dat wanneer je terug in vreugde en geluk stapt, je wereld zal veranderen.

Je problemen zullen misschien niet direct verdwijnen, maar als je er vanuit een andere hoek naar kijkt, vanuit een plaats van meer vreugde en geluk, zal je hele perceptie ervan veranderen.

En het mooiste is: dat zal je wereld veranderen!

Probeer het gewoon! Het ligt allemaal in jouw handen, jij hebt de kracht om te voelen wat je wilt, om te ervaren wat je wilt.

Verken hoe je je voelt en speel met je emoties

We houden zielsveel van je, lief mens, en we zouden willen dat je je gevoelens verkent. Ontken ze niet, maar speel met de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Er is een tijd voor verdriet, er is een tijd voor boosheid, deze emoties hebben allemaal hun betekenis en bevatten meestal boodschappen voor jou.

En vaak is de boodschap om los te laten, los te laten waar je je aan vastklampt en terug te keren naar je natuurlijke staat, de staat van vreugde en geluk, van plezier en lachen, van het leven liefhebben.

Daarvoor ben je hier gekomen, in deze fysieke wereld.

We hopen dat dit zal helpen als je je een poosje niet lekker voelt, lichamelijk of geestelijk.

We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madelief
Madelief
9 maanden geleden

Helemaal mee eens,we dragen allemaal een rugzakje mee,ik zie dit als een les,bedankt voor deze wijze les.

Sophie
Sophie
9 maanden geleden

Goedkope retoriek! Mensen in oorlogsgebieden, kinderen met kanker, je overleden partner, misbruik, mishandeling, geen geld om rond te komen, honger, bedreiging, idiote regiems in de wereld en zo zijn er nog 100 dingen die ik kan aandragen waarbij het geluk ver te zoeken is.
In dit soort situaties denk je echt niet oh, laat ik eens positief gaan denken dan zal de wereld wel veranderen.
Als je alles in orde hebt, is het geen kunst zo te denken maar zo zit helaas de wereld niet in elkaar..

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
9 maanden geleden

Ja, zo werkt het inderdaad. Al vaker uitgeprobeert en gaat nu vaak automatisch.

Back to top button