Homepagina » Bewustzijn » Het vinden van vrijheid

Het vinden van vrijheid

Sommigen communiceren het beste door middel van woorden. Anderen drukken zich liever uit middels muziek, dans, kunst of het werken met de natuur.

Ons bewustzijn verschuift. We luisteren steeds minder naar de constante wensen van het ego. Onze hogere expressies helpen ons tijdens de terugkeer naar wie we werkelijk zijn.

Je voorstellingsvermogen, je liefdevolle gedachten en emoties, plotselinge creatieve ideeën en dromen zijn allemaal voorbeelden van rechtstreekse boodschappen van jezelf.

Pad van Ascentie

De Plejadiërs en Arcturianen dienen al miljoenen jaren samen op de sterreschepen. Waar je Arcturianen ziet vindt je waarschijnlijk ook Plejadiërs. De Arcturianen staan voor de vastberadenheid om op het pad van Ascentie te blijven. De Plejadiërs herinneren ons eraan het leven elk moment van de dag lief te hebben. Arcturiaanse realiteiten resoneren naar de mid-vijfde dimensie en hoger. Omdat de Plejadische werelden eerder zijn geascendeerd dan die van Arcturus assisteren de Plejadiërs bij de creatie van de nieuwe samenleving.

De Arcturianen, Plejadiërs, Siriërs en leden van het Ashtar Commando assisteren vanuit de galactische rijken, de Lemuriërs helpen vanuit de kern van Gaia. Wanneer we ons volledige bewustzijn terugkrijgen hoeven we ons niet langer met bepaalde groepen te vereenzelvigen, maar voelen we ons verbonden met iedereen.

Tijdloos

Er is geen begin en er is geen eind. We zijn tijdloos. Sommige realiteiten bezoeken we slechts een korte periode, maar in andere blijven we voor langere tijd. Sommige realiteiten hebben ‘tijd’ waarin je ouder wordt en door verschillende levensfasen gaat. Andere werelden zijn tijdloos waarin je kunt leven totdat je ervoor kiest om je bewustzijn uit die matrix te verwijderen. Polariteiten bestaan alleen in de werelden die worden geregeerd door tijd omdat tijd afscheiding, beperkingen en extremen creëert.

Realiteiten die naar de mid-vijfde dimensie en hoger resoneren fuctioneren zonder tijd. Je wordt niet ouder, er is geen afscheiding en er zijn geen beperkingen. Werelden met tijd zijn handig om veel lessen in korte tijd te leren, maar het is gemakkelijk om jezelf te vergeten en gevangen te raken. Leven in de mid-vijfde dimensie en hoger stelt je in staat dezelfde vorm of frequentie te behouden tot je klaar bent voor het volgende avontuur.

Keuze

Na veel van die realiteiten heb je mogelijk zin in de uitdaging van een gepolariseerde wereld. Aan de andere kant ben je na een lange ervaring in het gepolariseerde spectrum van de avonturen in de lagere frequenties toe aan rust. Je bewustzijn verruimt daarop om hogere realiteiten te kunnen ervaren.

Er zijn geen goede of slechte werelden. Goed of slecht is een oordeel dat beperkt is tot de werelden van polariteit. Je kiest altijd zelf de realiteit die je ervaart. Werelden met tijd dwingen je om te groeien terwijl werelden zonder tijd je in staat stellen om je bewustzijn te verruimen. Mensen die ascenderen zijn voor nu genoeg gegroeid en klaar om terug te keren naar hun ware zelf. Op dat moment verdwijnt het oordelen, verdwijnt de angst en verdwijnt de strijd.

Vrij

Om helemaal terug te keren naar jezelf moet je de jij die heeft gekozen voor je huidige incarnatie onvoorwaardelijk vergeven, accepteren en liefhebben. Neem jezelf niets kwalijk omdat je in jouw ogen iets fout hebt gedaan. Om terug te kunnen keren naar je ware zelf is het belangrijk al je gedachten en emoties onder controle te krijgen.

Veel mensen die bezig zijn met Ascentie vragen zich af: “Wat kan ik doen om te ascenderen?” Om door de laatste illusies van je fysieke opsluiting te breken is het essentieel om voorbij tijd te denken en zonder voorwaarde lief te hebben. Wanneer je dat kunt ben je écht vrij om anderen te kunnen assisteren.

Bron: Multidimensions.com

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Woutertje schreef:

  “Om terug te kunnen keren naar je ware zelf is het belangrijk al je gedachten en emoties onder controle te krijgen.”

  Is dat niet makkelijker gezegd dan gedaan.

  0 likes
 • Marcel schreef:

  Dit zijn weer dezelfde zweverige babbeltjes. Omdat mensen in de stof leven hebben de eten en een dak boven het hoofd nodig. Die arcturians en pleiadiers kunnen makkelijk praten want die zweven een beetje rond. Wat wel er uit opgemaakt kan worden is pluk de dag en laat je niet van de wijs brengen door negatieve berichten en invloeden.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ik ga veel wandelen in de natuur .ik doe ook veel mediteren . laat me ook niet meer overbelasten zoals het werk en relatie’s ik bedoel hier mee dat ik mezelf blijf en niet mee doet vind ik schijnheilig . dit is voor mij al een stuk vrijheid ….maar het kan beter .

  0 likes
 • mcjeany schreef:

  Voor mij is vrijheid; soevereiniteit claimen en geen gevangene meer te zijn van de Nederlandse Staat. In vrijheid leven met het nemen van verantwoordelijkheid voor mijn eigen lichaam, omgeving en leven. Niets zweverigs aan.

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  [quote name=”Woutertje”]”Om terug te kunnen keren naar je ware zelf is het belangrijk al je gedachten en emoties onder controle te krijgen.”

  Is dat niet makkelijker gezegd dan gedaan.[/quote]

  Just read Eckhart Tolle, “The Power Of Now.” Your mind, the mind of almost every person, has a mind of it’s own! That really sucks, big time!! The book will learn you how to train yourself, to use your mind as a tool. Because that’s what it is, a simple tool!! The book will learn you much more. It’s simple; “CONTROL YOUR THOUGHTS, AND YOU WILL HAVE CONTROL OVER YOUR EMOTIONS!!” (Actually there are only two emotions, one is love the others name is fear, the rest are derivatives of the two) First there is the thought, that thought can/will trigger the emotion.The thought is one of the greatest power in this Universe. Use it with wisdom and respect.

  With al my love, Jahbulon

  0 likes
 • Sipco schreef:

  @1 Woutertje daarom is dit artikel tot uw beschikking.Misschien nog een tip begin met de controle over uw adem (Ademhalingsoefeningen)En maak uw geest leeg.Zie wat er dan naar binnen wil stromen aan positieve kracht.Niburu Health kan u hierbij helpen,Yoga,en thai- chi.En dan zoals @5 Jahbulon zegt: Er zijn twee emoties die zeer diep spelen. De ene is liefde, de andere angst, en de rest is een mix van deze twee.Eerst is er de gedachte, dan komt de gedachte om de emotie te triggeren.Heb contole over je gedachten,en je zult controle hebben over je emoties!!!!!!

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  [quote name=”Jahbulon”]

  Just read Eckhart Tolle, “The Power Of Now.” …[/quote]

  Ik wil niet heel negatief over komen maar “just read this and that book of this and that author”. Is natuurlijk kracht bijzetten bij mijn eerdere opmerking.

  Het is heel makkelijk gezegd, het is heel wat anders dat daadwerkelijk te kunnen doen.
  Dat specifieke boek heb ik al gelezen (inclusief andere)
  Mensen zijn al duizenden jaren met duizend en 1 technieken bezig om controle over hun gedachtes te krijgen. Met nauwelijks benoemingswaardige resultaten.
  Anders hadden wij dit door de geschiedenis heen in onze maatschappij gereflecteerd moeten zien.

  Dan hebben wij nog steeds de open interpretatie wat “vrijheid” precies is.

  0 likes
 • Zeropointlab schreef:

  Bepaald wel idd… Misschien hadden ze beter kunnen zeggen: ‘om al je gedachten en emoties te leren zien zodat je ze gaat begrijpen, accepteren en in alle vrijheid kunnen loslaten’ ontzettend moeilijk maar alles wat simpel en makkelijk is, brengt dat je wel echt ergens? vrijheid IS niet makkelijk maar wel zeer de moeite waard

  [quote name=”Woutertje”]”Om terug te kunnen keren naar je ware zelf is het belangrijk al je gedachten en emoties onder controle te krijgen.”

  Is dat niet makkelijker gezegd dan gedaan.[/quote]

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  [quote name=”Sipco”]@1 Woutertje daarom is dit artikel tot uw beschikking.Misschien nog een tip begin met de controle over uw adem[/quote]

  Ik waardeer wel heel erg dat mensen hier elkaar ontzettend proberen te helpen.
  Ik zeg niet dat het onmogelijk is controle te hebben over je eigen gedachtes, ik geef aan dat er iets meer bij komt kijken dan in het artikel staat aangegeven.

  Persoonlijk heb ik ook geleerd geen controle over je ademhaling uit te oefenen maar dit enkel te observeren. (vipassana techniek bv)

  Maar hoe kun je nu eigenlijk zeggen dat je controle hebt over je gedachtes als je gedachtes enkel bestaan uit beelden en woorden die geleend zijn vanuit de maatschappij waar je vandaan komt.
  Geen van de woorden of beelden zijn gemaakt door jou. Dus hoe kunnen de gedachtes die uit jou komen, van jouw zijn?

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  @Zeropointlab Bloody good point!

  @Woutertje Magic does not exist, you have to work for it!! Sometimes very hard!!
  The name of the writer and the book, i gave you. I only used as an example, there are million ways to come there! I have the impression, Woutertje, you first want to see what the yield is of somebodyelse his/her harvest. Well my friend, what are you going to eat in the meanwhile?

  With all my love, Jahbulon.

  0 likes
 • maurits schreef:

  Probleem bij dit is dat het ego erbij wordt betrokken.

  Verlangen naar vrijheid is weer een extra roeping van je ego om iets te willen.

  Zodra je buiten dit hele nadenk-gezever kan komen wordt het al een stuk leuker. En moeilijk is ‘t niet!
  Bekijk ‘t gewoon niet op zon manier van oh nee wil ik dat ook weer, tis de bedoeling om je goed te voelen right!

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  [quote name=”Jahbulon”]@Zeropointlab Bloody good point!

  @Woutertje Magic does not exist, you have to work for it!! Sometimes very hard!!
  [/quote]

  Dit is precies wat ik bedoel, er wordt in het artikel zoals in sommige reacties over gesproken dat het zomaar even kan. Zelf in jouw voorgaande reactie “Just read ….” met de nadruk op ‘just’.

  Controle krijgen over je eigen gedachtes is een van de moeilijkste dingen die je in je leven kunt bereiken.
  Maar er wordt zo luchtig over gesproken.

  Daarom haalde ik dat even aan.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  Persoonlijk denk dat het leren je gedachtes en emoties onder controle te hebben inderdaad niet zo even gedaan word.
  maar wat mij erg heeft geholpen is bij elke kleine tot grote gebeurtenis kijken wat ik op dat moment dacht of voelde.
  Dan zie je al gauw de uitwerking van je gedachten op je realiteit.
  En om je gedachten en emoties te kunnen bekijken werkt het heel goed om eerst deze wereld los te laten en alles wat erin speelt dus ook mensen. Wil niet zeggen dat je niet om dingen en mensen mag geven. Maar zie dat het maar tijdelijk is. Ik zie het als boven je lichaam uit stijgen en dan op jezelf neer kijken, dat heeft voor mij gewerkt en doet het nog steeds. Ik ben mezelf omdat ik mezelf zie. iets wat ook goed werkt is heel lang naar jezelf in de spiegel kijken.
  1 ding werkt zowiezo goed laat deze wereld en zijn inhoud los en kijk dan wat je denkt, dan zul je merken dat wat je denkt deze wereld is. of deze wereld is wat je denkt.

  0 likes
 • rob schreef:

  mensen zijn dualiteit wezens,deze bestaan uit goede en slechte stromingen en vormen samen het bestaan daarin als men dat aanneemt dat we daaruit bestaan dan kan het zelf onderzoek beginnen door naar je denken/gedachten te kijken denken is kracht,kracht is creatie,creatie is vorm,en vorm is schepping.deze schepping bestaat uit dualiteit,en dat is een FEIT.daar kunnen we niet omheen alle vormen die je vormd bedacht/denken zijn vormen waar dualiteit in verweven is ze komen en gaan ze stromen vooruit en als je tegen de stroom in zwemt dat is vermoeiend, meegaan in de stroom is leven en bestaat daarin het is overleven in vorm.alle vormen de hele schepping bestaat daaruit. Bewustzijn van deze vorm is de ruimte waarin het verschijnt en ook weer in verdwijnt ze stromen. het bewustzijn de ruimte zelf heeft geen grenzen want dit is onbegrenst..alleen vormen hebben hun beperking en leven in dualiteit waarin ze komen en gaan Observeer je gedachten maar eens waaruit ze bestaan.

  0 likes
 • rob schreef:

  al het denken heeft tijd nodig het leeft van tijd. HET vormdenken schept en bestaat in overleven in tijd..leven zelf leeft in het moment het kent geen tijd want dat bestaat niet je leeft NU ..en niet morgen DAARIN KAN HET WELEENS onrustig worden en uit zijn evenwicht gebracht worden door denken/gedachten in TIJD.IEDEREEN heeft weleens een tijd gebrek gekend waarin je opgejaagt gevoel krijgt LET goed en observeer en veroordeel niet je eigen denken want dan komt het door de achterdeur weer bij je binnen OBSERVEREN is genoeg. als dat met geen verzet gebeurt lost het langzaam op de vorm verdwijnd want je was ook de schepper daarvan. [ver]oordeel niet,het is heel belangrijk om geen energie daar aan te geven zo gaat deze energievorm dan stromen in een richting het is de richting waarin men dan zichzelf gaat leren kennen.DUALITEIT KAN BEST gezondzijn maar je moet niet gaan overdrijven want dan overschreid je de grens en ze komen dan als een goed en slecht.

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  @Woutertje Magic does not exist, you have to work for it!! Sometimes very hard!!

  Read carefully!! You did not do that the first time!! I hope you wil do it now!

  With all my love, Jahbulon!!

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  @Jahbulon
  Je kunt zeggen dat ik het niet goed gelezen hebt, of je zou kunnen zeggen dat je het niet goed uitgelegd hebt.

  Je spreekt jezelf ook tegen met eerst “just read this, and you will find the answer”

  Daarna ga je door dat het erg veel werk vereist.

  Maar misschien zou je het kunnen uitleggen in plaats van verwijten te maken? Hoewel dat erg lastig is met max 1000 tekens per bericht.

  0 likes
 • lida schreef:

  De dag dat we in dit stoffelijke zijn gekomen is het al gedaan met de vrijheid, de beperkingen zijn daar,het is onze ziel die roept en een drang voelt naar vrijheid, ons lichaam roept alleen om eten en warmte, het lichaam is ons voertuig,het dagelijkse sleurt ons naar beneden, het dwingt, trekt,eraan ontworstelen lijkt een onmogelijke taak,we denken teveel, gedachten zijn slechts gedachten, de echt bruikbare moeten we koesteren,de niet bruikbare laten we gaan,kweek een plant uit zaad, wees er elke dag mee bezig, want die kracht die zich voor je ogen ontwikkeld, dat is het ware, dat proces van samenwerking tussen mens en plant is voeding voor je ziel, door jouw hulp kan zij groeien, zo ontdek je jouw macht en je vermogen te laten groeien door liefde en ben je dichter bij je ziel dan ooit en dus vrij,door alles wat we hebben moeten leren(afleren)zijn vele verscheurt, vervreemd en vervlakt.je kan het lichaam doden niet de ziel die zoveel groter is dan het omhulsel.

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  [quote name=”Woutertje”]@Jahbulon

  Maar misschien zou je het kunnen uitleggen in plaats van verwijten te maken? Hoewel dat erg lastig is met max 1000 tekens per bericht.[/quote]

  I said you have to work for it, and sometimes hard. You want me to explain it to you!?! YOU WANT ME TO CHEW YOUR FOOD AND SPIT IT IN YOUR MOUTH SO YOU CAN SWALLOW IT!!!!!????!!!!! I ALLREADY TOLD YOU, YOU HAVE TO WORK FOR IT!!!!!!!!!!!!!!!!! AND, YES, JUST READ A BOOK. WHAT IS THE EFFORT TO READ A BOOK!?! I’m not here on this planet to do somebody else his/her work. You asked something, some gave you an answer. You did not like the answer. That you don’t like the answer is not my problem. You want a magic trick, i’m afraid you have to wait in vain for that. I allready told you that magic does not exist!!

  With all my love, Jahbulon

  0 likes
 • Kahlan schreef:

  Lieve Medemensen, zelf mis ik een stukje in de tekst.Ze slaan er in mijn optiek een stukje over, namelijk je emoties ervaren.Wij zijn over het algemeen opgevoed in een wereld van logica, waar gevoel een vreemd concept is.Denk maar terug aan school, als je huilt ben je een mietje, dus wij hebben geleerd ons gevoel weg te drukken.Als we nou eens beginnen met ons eigen leed serieus te nemen, en jezelf toe te staan al je emoties te ervaren om zo los te kunnen laten. De gedachte over de emotie IS immers niet de emotie, dat kan je alleen voelen. Na dat proces zul je er namelijk achter komen hoeveel je zelf in stand hebt gehouden( gedachte patronen)Althans,voor mij was dat zo.
  En nee, het is niet makkelijk, het doet enorm veel pijn om je trauma te herleven en alles echt te voelen, maar uiteindelijk groei je er enorm door.
  Ik wens ieder die in zijn/haar crisis zit heel veel liefde en kracht toe..je zal dit overwinnen! Liefs Kahlan

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  @juhbulon

  Uit je reacties is duidelijk dat je niet capabel bent om dit toe te lichten want het is duidelijk dat jij dit zelf niet beheerst.
  Hoe kun je een ander vertellen hoe zijn/haar gedachtes te controleren als je dit zelf niet kunt.
  Desondanks alle boeken die je hebt gelezen.

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  [quote name=”Woutertje”]@juhbulon

  Uit je reacties is duidelijk dat je niet capabel bent om dit toe te lichten want het is duidelijk dat jij dit zelf niet beheerst.
  Hoe kun je een ander vertellen hoe zijn/haar gedachtes te controleren als je dit zelf niet kunt.
  Desondanks alle boeken die je hebt gelezen.[/quote]

  I think there is no need to insult people. In all my reactions here i never insulted anyone. You told you read a lot of books with that kind of info. So there is no need for me to tell it again. Just eat, chew and swallow your own food. When you did not understand the books you read, you will not understand my words. Your hope is that somebody will give it to you, i can and will not give what you already have.

  With all my love, Jahbulon

  0 likes
 • Andre schreef:

  [quote name=”Jahbulon”][quote if you don’t get it your trying to hard
  name=”Woutertje”]@juhbulon

  Uit je reacties is duidelijk dat je niet capabel bent om dit toe te lichten want het is duidelijk dat jij dit zelf niet beheerst.
  Hoe kun je een ander vertellen hoe zijn/haar gedachtes te controleren als je dit zelf niet kunt.
  Desondanks alle boeken die je hebt gelezen.[/quote]

  I think there is no need to insult people. In all my reactions here i never insulted anyone. You told you read a lot of books with that kind of info. So there is no need for me to tell it again. Just eat, chew and swallow your own food. When you did not understand the books you read, you will not understand my words. Your hope is that somebody will give it to you, i can and will not give what you already have.

  With all my love, Jahbulon[/quote]

  0 likes
 • Golden Reader schreef:

  We mogen alles bedenken om onze onwetendheid te bedekken maar laten we elkaar met liefde en respect begroeten. Alles is betrekkelijk en niets is overbodig.

  0 likes
 • Andre schreef:

  If you don’t get it your probably trying to hard

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  Er is inderdaad geen rede om andere te beledigen.
  Als jij dit zo opgevat hebt dan laat dit alleen maar zien dat ik gelijk heb en je inderdaad geen controle over jouw gedachtes/emoties hebt.
  Daarom kun je hier dus ook niets tegen anderen over vertellen.

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  [quote name=”Woutertje”]Er is inderdaad geen rede om andere te beledigen.
  Als jij dit zo opgevat hebt dan laat dit alleen maar zien dat ik gelijk heb en je inderdaad geen controle over jouw gedachtes/emoties hebt.
  Daarom kun je hier dus ook niets tegen anderen over vertellen.[/quote]

  Woutertje, i love you!!!!!

  With all my love, Jahbulon

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  I know
  I love you too!

  0 likes
 • Golden Reader schreef:

  Gelijk heb je niet. Dat krijg je. En dan alleen als je het verdient.

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  [quote name=”Golden Reader”]Gelijk heb je niet. Dat krijg je. En dan alleen als je het verdient.[/quote]

  Very nice words! A have the imprssion you really are a “Golden Reader”

  With all my love, Jahbulon.

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  En wie bepaald precies wie wat verdient of niet he.

  “ik heb gelijk” was misschien een ongelukkige keuze voor woorden. Maar dat neemt verder niets weg van de boodschap.

  0 likes
 • Golden Reader schreef:

  Een ieder heeft het recht om hier te zijn en zijn mening te hebben maar wie vol is van zichzelf staat vaak met lege handen.

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  Dat is geen antwoord op de vraag.
  En meningen zijn onrelevant, maar dat is weer een hele andere discussie.

  0 likes
 • Brekken Berend schreef:

  [quote name=”Woutertje”]@juhbulon

  Uit je reacties is duidelijk dat je niet capabel bent om dit toe te lichten want het is duidelijk dat jij dit zelf niet beheerst.
  Hoe kun je een ander vertellen hoe zijn/haar gedachtes te controleren als je dit zelf niet kunt.
  Desondanks alle boeken die je hebt gelezen.[/quote]

  Je kan niet eens de naam van de oppositie spellen. Maar wel hoog van de toren blazen. Zal je eens tegen Geert Wilders moeten doen, die verdiend het!

  0 likes
 • Mrh2old schreef:

  vrij ja en hoe dan. ik mot op zoek naar werk na 38 jaar constant bezig geweest te zijn,nu uitgescheten door de economie, moet je werk aan nemen wat niet resoneert en het kan enkel erger.en waar haal je de kracht vandaan om weer de slaaf te gaan zijn waneer je voor gehouden wordt dat het hier gaat veranderen, en je eigenlijk je zelf moet ocupyén of zoiets, ik weet het pas als ik er wat van ga zien.

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  [quote name=”Brekken Berend”]
  Je kan niet eens de naam van de oppositie spellen. Maar wel hoog van de toren blazen. Zal je eens tegen Geert Wilders moeten doen, die verdiend het![/quote]

  Ik heb het nergens over mij zelf gehad. Ik kan dit zelf namelijk ook niet.
  Net zo min als ieder hier, het verschil is dat menig mensen die geen controle over hun gedachtes hebben, wel aan andere vertellen hoe zij dit kunnen bereiken, omdat ze hier een of twee boeken over gelezen hebben. Dat maakt je nog geen expert over het onderwerp.

  Ik kan er wel om lachen in ieder geval.

  0 likes
 • Golden Reader schreef:

  Zou graag de mening van de Plejadiërs en Arcturianen horen over het niveau van sommige reacties. Respect en liefde, daar gaat het allereerst om.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >