Bewustzijn

Het vinden van vrijheid

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommigen communiceren het beste door middel van woorden. Anderen drukken zich liever uit middels muziek, dans, kunst of het werken met de natuur.

Ons bewustzijn verschuift. We luisteren steeds minder naar de constante wensen van het ego. Onze hogere expressies helpen ons tijdens de terugkeer naar wie we werkelijk zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Je voorstellingsvermogen, je liefdevolle gedachten en emoties, plotselinge creatieve ideeën en dromen zijn allemaal voorbeelden van rechtstreekse boodschappen van jezelf.

Pad van Ascentie

De Plejadiërs en Arcturianen dienen al miljoenen jaren samen op de sterreschepen. Waar je Arcturianen ziet vindt je waarschijnlijk ook Plejadiërs. De Arcturianen staan voor de vastberadenheid om op het pad van Ascentie te blijven. De Plejadiërs herinneren ons eraan het leven elk moment van de dag lief te hebben. Arcturiaanse realiteiten resoneren naar de mid-vijfde dimensie en hoger. Omdat de Plejadische werelden eerder zijn geascendeerd dan die van Arcturus assisteren de Plejadiërs bij de creatie van de nieuwe samenleving.

De Arcturianen, Plejadiërs, Siriërs en leden van het Ashtar Commando assisteren vanuit de galactische rijken, de Lemuriërs helpen vanuit de kern van Gaia. Wanneer we ons volledige bewustzijn terugkrijgen hoeven we ons niet langer met bepaalde groepen te vereenzelvigen, maar voelen we ons verbonden met iedereen.

Tijdloos

Er is geen begin en er is geen eind. We zijn tijdloos. Sommige realiteiten bezoeken we slechts een korte periode, maar in andere blijven we voor langere tijd. Sommige realiteiten hebben ‘tijd’ waarin je ouder wordt en door verschillende levensfasen gaat. Andere werelden zijn tijdloos waarin je kunt leven totdat je ervoor kiest om je bewustzijn uit die matrix te verwijderen. Polariteiten bestaan alleen in de werelden die worden geregeerd door tijd omdat tijd afscheiding, beperkingen en extremen creëert.

Realiteiten die naar de mid-vijfde dimensie en hoger resoneren fuctioneren zonder tijd. Je wordt niet ouder, er is geen afscheiding en er zijn geen beperkingen. Werelden met tijd zijn handig om veel lessen in korte tijd te leren, maar het is gemakkelijk om jezelf te vergeten en gevangen te raken. Leven in de mid-vijfde dimensie en hoger stelt je in staat dezelfde vorm of frequentie te behouden tot je klaar bent voor het volgende avontuur.

Keuze

Na veel van die realiteiten heb je mogelijk zin in de uitdaging van een gepolariseerde wereld. Aan de andere kant ben je na een lange ervaring in het gepolariseerde spectrum van de avonturen in de lagere frequenties toe aan rust. Je bewustzijn verruimt daarop om hogere realiteiten te kunnen ervaren.

Er zijn geen goede of slechte werelden. Goed of slecht is een oordeel dat beperkt is tot de werelden van polariteit. Je kiest altijd zelf de realiteit die je ervaart. Werelden met tijd dwingen je om te groeien terwijl werelden zonder tijd je in staat stellen om je bewustzijn te verruimen. Mensen die ascenderen zijn voor nu genoeg gegroeid en klaar om terug te keren naar hun ware zelf. Op dat moment verdwijnt het oordelen, verdwijnt de angst en verdwijnt de strijd.

Vrij

Om helemaal terug te keren naar jezelf moet je de jij die heeft gekozen voor je huidige incarnatie onvoorwaardelijk vergeven, accepteren en liefhebben. Neem jezelf niets kwalijk omdat je in jouw ogen iets fout hebt gedaan. Om terug te kunnen keren naar je ware zelf is het belangrijk al je gedachten en emoties onder controle te krijgen.

Veel mensen die bezig zijn met Ascentie vragen zich af: “Wat kan ik doen om te ascenderen?” Om door de laatste illusies van je fysieke opsluiting te breken is het essentieel om voorbij tijd te denken en zonder voorwaarde lief te hebben. Wanneer je dat kunt ben je écht vrij om anderen te kunnen assisteren.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Woutertje
Woutertje
11 jaren geleden

“Om terug te kunnen keren naar je ware zelf is het belangrijk al je gedachten en emoties onder controle te krijgen.”

Is dat niet makkelijker gezegd dan gedaan.

Marcel
Marcel
11 jaren geleden

Dit zijn weer dezelfde zweverige babbeltjes. Omdat mensen in de stof leven hebben de eten en een dak boven het hoofd nodig. Die arcturians en pleiadiers kunnen makkelijk praten want die zweven een beetje rond. Wat wel er uit opgemaakt kan worden is pluk de dag en laat je niet van de wijs brengen door negatieve berichten en invloeden.

Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

ik ga veel wandelen in de natuur .ik doe ook veel mediteren . laat me ook niet meer overbelasten zoals het werk en relatie’s ik bedoel hier mee dat ik mezelf blijf en niet mee doet vind ik schijnheilig . dit is voor mij al een stuk vrijheid ….maar het kan beter .

mcjeany
mcjeany
11 jaren geleden

Voor mij is vrijheid; soevereiniteit claimen en geen gevangene meer te zijn van de Nederlandse Staat. In vrijheid leven met het nemen van verantwoordelijkheid voor mijn eigen lichaam, omgeving en leven. Niets zweverigs aan.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x