Homepagina » Propaganda » Ik werd als mens en journalist doodziek van onze media. Deze ex-NOS-medewerkster maakte het van binnenuit mee en deelt alles
Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op
Foto: Wikimedia Commons CC0

Ik werd als mens en journalist doodziek van onze media. Deze ex-NOS-medewerkster maakte het van binnenuit mee en deelt alles

Door ex-NOS-medewerkster Janneke Monshouwer: Omdat ik (als mens en journalist) doodziek werd van alle armoede in de wereld en alle oorlogen en agressieve ‘overnames’ die ik meemaakte, en veel dingen bij de TV niet klopten, (het medium waar ik 30 jaar werkte, van alles leerde en veel meemaakte) begon ik jaren geleden een onderzoek naar ‘wie de macht heeft en deze misbruikt’ in de wereld.

Dat onderzoek beschreef ik in mijn eerste boek: Ander nieuws, wat het Journaal niet uitzond (uitgave 2016). Daarin werd al duidelijk wie nu al een paar eeuwen ‘de macht heeft en deze misbruikt’ en hoe dat gebeurt.

Vervolgens begon ik aan de delen 2 en 3. Daarin zaten ook onderwerpen als Eerste en Tweede Wereldoorlog, Afrika, het kolonialisme, Israël, Libië en Khadaffi, omdat we daar vroeger veel gefilmd hadden, en over de wereldmacht. Ik kreeg steeds meer bevestiging van hetzelfde. Die wereldmacht wordt vaak genoemd: elite of kliek, en ook: deep state.

Bevrijden

Intussen was ook al de oorlog in Syrië begonnen, en toen Nederland daar (ook weer) aan meedeed, legde ik mijn andere werk opzij, en startte met een onderzoeks(boek) over de machten daarachter. Hoe zat dat?

Op opeens – voor mij – ‘surprise surprise’ kwam er in 2015 een presidentskandidaat, over wie ik nooit eerder had gehoord. Heel anders dan alle vorige leiders die ik had beschreven in mijn vorige boek en in al mijn onderzoekswerk.

Ik ben gaan uitzoeken over zijn leven en motieven – en toen werd ik ziek van onze journalistiek in de media, die tegenovergestelde dingen beweert dan ik in mijn onderzoek vond. En ja, natuurlijk kan ik het mis hebben en ik ging checken en checken. Check en dubbel check leerden wij journalisten vroeger.

En wat werd me duidelijk? Deze nieuwe presidentskandidaat koos ervoor om die hele misbruik plegende wereldmacht te trotseren en zijn land daarmee te bevrijden van het misbruik van de ‘deep state’. Hij kiest voor een soeverein Amerika.

Gevecht

Maar daarmee haalde hij zich de woede van de ‘deep state’ op de hals. En oooh wat is die ‘deep state’ groot en machtig. Dat zien we dagelijks in de massamedia, die gefinancieerd worden door de ‘deep state’, door alle anti-berichten: anti-Trump, anti-Poetin, anti-Assad, anti-China, anti-Noord-Korea, anti-dit en anti-dat.

Mensen, we worden opgezet tegen anderen. Zoiets komt ten goede aan het westerse militair industrieel-complex en hun aandeelhouders. Omdat ik vervolgens een boek schreef over mijn onderzoek naar Trump en zijn tegenstanders (uitgave 2018), en ik opkom voor zijn intenties en programma om de ‘deep state’ te trotseren, word ik door sommigen hard aangevallen en kreeg ik het verwijt dat ik niet objectief ben en fanatiek.

Kijk, ik ben geen verheerlijker van een of andere persoon, want we zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten, wel wil ik er toch op wijzen dat we nu in een heel bijzondere tijd leven om dit mee te maken, deze bewustwording.

Het is gewoon een gevecht tussen licht en donker, zelfs een strijd op leven en dood, ik heb al eens een president meegemaakt die is weggewerkt en waar ik verdriet over had (de moord op Kennedy), en als ik zeg dat ik iemand een held vind, en eigenlijk de Nobelprijs voor de Vrede zou horen te krijgen dan vind ik dat nu passen bij Poetin en Trump.

Strategie

Maar in de praktijk wil de deep state & ‘vrienden’ de Amerikaanse president wegwerken en zo snel mogelijk. En waar ik nu moeite mee heb, zijn de Amerikaanse troepen bij de Syrische olie. Maar weer blijkt daar een (logische) strategie achter te zitten die we nu nog niet door hebben.

Op verzoek geef ik op donderdagavond 14 november een lezing in Nieuwerkerk aan den IJssel, met een update over het zeer spannende wereldnieuws, de Nieuwe Wereldorde, Verenigde Naties (internationale Gemeenschap) en de rol van de media.

Ook wil ik aandacht schenken aan ons onderwijs, wat gebeurt er op scholen, worden leerlingen geïnspireerd om zelf na te denken, geïnformeerd of een bepaalde hoek ingedrukt?

Wanneer: donderdagavond 14 november
Hoe laat: 19.30 – 22.00 uur
Waar: Drank & Spijslokaal Het Perron
Adres: Kerklaan 13-15, 2911 AA Nieuwerkerk ad IJssel
Entree: 15 Euro
Aanmelden: [email protected]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
1 jaar geleden

Janneke…je bent een mooi en zeer waardevol mens!!!

Maarten
Maarten
1 jaar geleden

Dan de grote vraag, waarom is deze president dan nog niet “opgeruimd” alla Kennedy?

Straalmans
Straalmans
Reactie op  Maarten
1 jaar geleden

Er is geen Deep State, alleen een Sick State en een sick state of mind. Wanneer een buitenlandbeleid is gericht op dominantie en onderwerping, heb je geen Deep State nodig. Dit alleen al is voldoende voor veel ellende in de wereld.

rop
rop
1 jaar geleden

Maar het is aan een ommekeer bezig, hoe meer bewustzijn over hoe alles en complex in elkaar steekt,is de doodsteek van het hele over en de gedreven media gebeuren, wakker worden is de realiteit voor ommekeer, Wakker Wordende Slapende Massa [volk] word er steeds meer bewust van ,ook hier op nine fornews draagt het zijn steentje bij , maar is ook tegelijkertijd beïnvloeding, ook dat valt onder een meditatief gebeuren, wat ervan is juist, de juistheid ervan is nogal onderhevig aan veel speculaties die mensen ermee voeren, eigenlijk een media in het klein onderling,en daar gaat het ook al veelal mis in door dat men als een ieder een gedachten erover hebt, dus onbewust doe je er toch aan mee, ja het is zeker een probleem een totale ommekeer zal dan ook niet zo snel gebeuren, we leven allemaal in een soort gevangenis of je het wil zien of niet,maar we zijn bezig met de tralies door te zagen, maar het zaagje is een beetje Bot.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  rop
1 jaar geleden

Welke ommekeer van bewustzijn? Er is geen ommekeer van bewustzijn. Universele bewustzijn houdt zoiets in als dat alles en iedereen in het Universum het bewustzijn van onverdeeldheid en verbinding heeft. Tegenwoordig zie je juist veel meer nationalisme, groepisme, onderwerplogisme enz. Alles is tegenwoordig verdeeld in onderwerpen (in stukken), er is geen geheel. En de optelsom van de delen komt bij lange na niet in de buurt van het geheel.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

The deep state denkt altijd een paar zetten vooruit. Trump maakt gewoon deel uit van hun snode plannen, anders was hij al lang en breed van het toneel verdwenen. Trump is een zionist in hart en nieren en steekt dat met zijn immense voorliefde voor Israel ook niet onder stoelen of banken. Israel is the root off evil an he’s part off it.

Rob
Rob
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

@Eksegese, dat schijnt inderdaad het geval te zijn. Er is alleen wel een verschil. Het zijn satanisten die de controle hebben en Trump schijnt geen satanist te zijn. Daarbij leven we nu in een tijd dat veel bekend is over hoe de wereld in elkaar steekt. Dat in tegenstelling tot de tijd van Kennedy. Het is al overal bekend dat de deep state Kennedy heeft vermoord. Als ze nu Trump zou ombrengen dat weten veel mensen dat de deep state er achter zit. Dan blijft het dus niet geheim meer. Ze hebben alleen maar macht als het geheim blijft. Daarnaast heeft Trump zijn eigen imperium waardoor hij niet te chanteren of omkopen is. Eerdere presidenten werden gewoon omgekocht en zo gecontroleerd. Trump is wat dat betreft dus niet om te kopen als president. In die zin heeft hij zelf een bepaalde macht dat hem niet zo ‘grijpbaar’ maakt voor de deep state. Trump is een zakenman en dat merk je. Hij praat niet politiek correct, hij doet een heleboel zelf in plaats dat iemand hem dat aandringt. Trump is wat dat betreft wel een gevaar voor de deep state anders zouden ze hem niet willen dumpen.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Beste @Rob, the deep state en al wat ze uitvreten is voor een bepaald deel van de bevolking al lang een publiek geheim. Toch doen ze nog steeds waar ze zin in hebben. Ze zijn echt zo slim dat al de dingen die jij op noemt ook zo moet lijken om die mensen die denken te weten wat er gaande is opnieuw zand in de ogen te strooien. Trump speelt het soelletje gewoon mee en er veranderd in feite nog steeds bitter weinig. De oplossing zal nooit komen van regeringsleiders of een overheid. Mensen zullen massaal wakker moeten worden en simpelweg niet meer meewerken aan hun eigen ondergang. De enige werkzame methode.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Beste @Rob, the deep state en al wat ze uitvreten is voor een bepaald deel van de bevolking al lang een publiek geheim. Toch doen ze nog steeds waar ze zin in hebben. Ze zijn echt zo slim dat al de dingen die jij op noemt ook zo moet lijken om die mensen die denken te weten wat er gaande is opnieuw zand in de ogen te strooien. Trump speelt het soelletje gewoon mee en er veranderd in feite nog steeds bitter weinig. De oplossing zal nooit komen van regeringsleiders of een overheid. Mensen zullen massaal wakker moeten worden en simpelweg niet meer meewerken aan hun eigen ondergang. De enige werkzame methode.

vladi
vladi
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

er zijn inderdaad te veel tegenstrijdigheden en aanwijzingen.

het doorgronden van de waarheid van het wereldtoneel is geen kruisje bolletje.

fff

Willem
Willem
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Zoiets denk ik juist van Wilders !! Mooi al die zeteks netjes geparkeerd en wordt weinig mee gedaan , want alks puntje bij paaltje komt is deze dictator ook pleite .

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

Janneke Monshouwer staat daar niet alleen in en als het over o.a. de NOS gaat, Micha Kat gaat bijvoorbeeld ook al een tijd lang als een razende te keer over de NOS e.d.. Zo heb ook ik persoonlijk, vanwege enorme censuur o.a., alleen maar negatieve ervaringen met de NOS en ik vermoedt naast ons, nog vele anderen.

vladi
vladi
Reactie op  Mrs. No-one
1 jaar geleden

Micha Kat werd bijna geframed met kinderporno en dna.
hij is op tijd dit naziland ontvlucht.

ik ken niemand,buiten mijzelf die zo een bloedhekel heeft aan pedofielen en satanisten.

wat strijd die man allang zeg.
het demoniseren van Micha door msm en een leger van trollen die hem stalken is bizar.
deze man is met zijn boeken zijn tijd vooruit.

Mich Kat,

je bent een held,iig de mijne.

fight for freedom

fff

Jerry
Jerry
1 jaar geleden

Nos=Fakenieuws
Zie youtube kanaal “de ommekeer” van Tilasmi Frigge…

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Maak de multinationals kapot, ga terug naar de kleine winkels en kleine fabrieken en je zult zien: mensen worden vrijer.

exegese
exegese
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

@Straalmans, dat zou idd een zeer werkzame tactiek zijn als we daar massaal mee zouden beginnen. Zo veel mogelijk kopen bij kleine en lokale bedrijfjes……. Schaalverkleining ipv schaalvergroting is het toverwoord wat de globalisten haten tot in het diepst van hun ziel. Ooh sorry dat kan natuurlijk niet want die ziel hebben ze al lang geleden verkocht, als ze die al ooit hadden. Alles weer terug naar behapbare proporties en in staat om zelf de vinger aan de pols te houden om zo nodig zelf veranderingen aan te brengen op eigen inzicht en behoefte. Het zou zo 0mooi kunnen zijn !

Saturnus-An, lezer van de tabletten.
Saturnus-An, lezer van de tabletten.
1 jaar geleden

geachte,, hou je ziel vast.. en trek je onderbewustzijn door naar je bewust zijn. word verlicht en lees nu dit. de strijd in de wereld gaat maar om 1 ding . macht. van uit mach is er behoud van goederen waarop je weer kan gaan controleren, maar in deze tijd vooral afbreken. dit afbreken is een oorlog met heel veel mee gerekende, dus bewuste, nevenschade. de oorlogen in het midden oosten gaat om een aantal dingen. En dat is BEHOUD van wat er is opgebouwd. volg mij. we weten dat er een white supreme agenda over de wereld is getrokken, de iliminatie voert (ook binnen het huis) een oorlog van goed en kwaad. echter is dit een strijd ook met de vraag, bestaat god wel of niet. kies je wel en het heilige licht, word erop je gejaagd. kies je niet, moetje zweren dat je god dood op de wereld. zien we het werk van de duivel?! dit is hoe deep state controle uitvoert. want wat ik niemand zie opschrijven is de macht van Kennis. de hele macht van het vaticaan, europeese landen enz. is opgebouwd van uit het bepalen van de geschiedenis. wat is het werkelijke onstaan verhaal. is het Enoch, zijn het de Farao’s, jezus christus, of mohammed enzo. Doorom het ontheiligen van al deze symbolische mensen. Kijk wat ze met het teken van eenheid hebben gedaan van het Hindoeisme. Waarom vertelt niemand dat jezus naar india ging. dat mohammed afgebeeld staat net als krisnha in het sintpiters baseliek in rome. dat is de reden van Nazie, Duitsland. ze blijven het proberen te claimen. dat is de reden van de Oorlog, VS, die israel blijft ondersteuen. Waarom VS, de Arabieren helpt met oorlog,zodat hun zich zelf verlochen. Mekka is de heilige stad voor moslims. en wat doen de leiders, die wasabie gasten zijn en niet eens moslims. ze kiezen voor geld en macht, gegeven overigens vanuit engeland. de windshors. wat ook weer fascisten waren. een wijze man leerde me ooit, wil je weten wat er echt speelt, moet je de geschieden kennen. dan ga je de toekomst vanzelf zien. wat ze allemaal willen verbergen met het bombarderen en ontstaan van IS. Is angst dat je gaat verlichten met je kundalini, zoek dat maar eens op, dan ga je een hoop symbolic al snappen., en kapot maken van de echte geschiedenis. vandaar al die oude steden kapot zijn, ur enz. dan kan israel alles rechtvaardigen, vaticaan blijven staan, amerika heeft controle over olie,(anders gaat hun economie kapot) en zie daar de drie een heid van kwaad, deep state coverment. sorry maar zo zit de steel in de vork van posydion. lees Hermes en Iris in de griekse mythologie en je snap hoe ze alles elke keer claimen!! het gaat om een grote mind fuck, we creeeren alle een vortex-van focus, op wat wij denken wat het is, Wij alle, en zelfs de slimsten worden blind , omdat ze niet op het werkelijk pad zitten. vergroot jullie spectrum, ga voorbij de Mesopotamische gedachte mandela-effect. en ik zweer op het heilige licht, dat je verlicht wordt.. lees de tabletten van Thoth,(ze hebben het al geclaimd, door in te verwerken dat hij reincaneerd in Hermes, te achtelijk gewoon) denk aan Atlantis ( mauritanie,amerika heeft heel west-afrika al gedomoliseerd. en vergeet Zuid-amerika niet, daar ligt olie. de pyche is de strijd die we voeren, de geestvervoering laten mensen vanuit buiten komen, terwijl het vanuit ons zelf moet komen. leer van India dan ga je een hoop snappe. Ik zie jullie Donderdag! Kijk er naar uit om met jullie te verlichten. Namasté

John
John
1 jaar geleden

Janneke nooit van gehoord en nooit gezien, dus aandacht boekje ofzo??????

Edwin
Edwin
1 jaar geleden

In dit filmpje met haar wordt echt duidelijk hoe de NOS de waarheid verdraaid. Er is echt bewijs nu voor: https://www.youtube.com/watch?v=eAuvZvxYCUE

x

Check Also

coronavaccin

Doden door coronavaccins: de cijfers wijzen op een aankomende catastrofe

Afgelopen week publiceerde onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner ...

gates

Hebben de mainstream media zich eindelijk tegen Bill Gates gekeerd?

Uit documenten die in handen zijn van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x