Propaganda

Ik werd als mens en journalist doodziek van onze media. Deze ex-NOS-medewerkster maakte het van binnenuit mee en deelt alles

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door ex-NOS-medewerkster Janneke Monshouwer: Omdat ik (als mens en journalist) doodziek werd van alle armoede in de wereld en alle oorlogen en agressieve ‘overnames’ die ik meemaakte, en veel dingen bij de TV niet klopten, (het medium waar ik 30 jaar werkte, van alles leerde en veel meemaakte) begon ik jaren geleden een onderzoek naar ‘wie de macht heeft en deze misbruikt’ in de wereld.

Dat onderzoek beschreef ik in mijn eerste boek: Ander nieuws, wat het Journaal niet uitzond (uitgave 2016). Daarin werd al duidelijk wie nu al een paar eeuwen ‘de macht heeft en deze misbruikt’ en hoe dat gebeurt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vervolgens begon ik aan de delen 2 en 3. Daarin zaten ook onderwerpen als Eerste en Tweede Wereldoorlog, Afrika, het kolonialisme, Israël, Libië en Khadaffi, omdat we daar vroeger veel gefilmd hadden, en over de wereldmacht. Ik kreeg steeds meer bevestiging van hetzelfde. Die wereldmacht wordt vaak genoemd: elite of kliek, en ook: deep state.

Bevrijden

Intussen was ook al de oorlog in Syrië begonnen, en toen Nederland daar (ook weer) aan meedeed, legde ik mijn andere werk opzij, en startte met een onderzoeks(boek) over de machten daarachter. Hoe zat dat?

Op opeens – voor mij – ‘surprise surprise’ kwam er in 2015 een presidentskandidaat, over wie ik nooit eerder had gehoord. Heel anders dan alle vorige leiders die ik had beschreven in mijn vorige boek en in al mijn onderzoekswerk.

Ik ben gaan uitzoeken over zijn leven en motieven – en toen werd ik ziek van onze journalistiek in de media, die tegenovergestelde dingen beweert dan ik in mijn onderzoek vond. En ja, natuurlijk kan ik het mis hebben en ik ging checken en checken. Check en dubbel check leerden wij journalisten vroeger.

En wat werd me duidelijk? Deze nieuwe presidentskandidaat koos ervoor om die hele misbruik plegende wereldmacht te trotseren en zijn land daarmee te bevrijden van het misbruik van de ‘deep state’. Hij kiest voor een soeverein Amerika.

Gevecht

Maar daarmee haalde hij zich de woede van de ‘deep state’ op de hals. En oooh wat is die ‘deep state’ groot en machtig. Dat zien we dagelijks in de massamedia, die gefinancieerd worden door de ‘deep state’, door alle anti-berichten: anti-Trump, anti-Poetin, anti-Assad, anti-China, anti-Noord-Korea, anti-dit en anti-dat.

Mensen, we worden opgezet tegen anderen. Zoiets komt ten goede aan het westerse militair industrieel-complex en hun aandeelhouders. Omdat ik vervolgens een boek schreef over mijn onderzoek naar Trump en zijn tegenstanders (uitgave 2018), en ik opkom voor zijn intenties en programma om de ‘deep state’ te trotseren, word ik door sommigen hard aangevallen en kreeg ik het verwijt dat ik niet objectief ben en fanatiek.

Kijk, ik ben geen verheerlijker van een of andere persoon, want we zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten, wel wil ik er toch op wijzen dat we nu in een heel bijzondere tijd leven om dit mee te maken, deze bewustwording.

Het is gewoon een gevecht tussen licht en donker, zelfs een strijd op leven en dood, ik heb al eens een president meegemaakt die is weggewerkt en waar ik verdriet over had (de moord op Kennedy), en als ik zeg dat ik iemand een held vind, en eigenlijk de Nobelprijs voor de Vrede zou horen te krijgen dan vind ik dat nu passen bij Poetin en Trump.

Strategie

Maar in de praktijk wil de deep state & ‘vrienden’ de Amerikaanse president wegwerken en zo snel mogelijk. En waar ik nu moeite mee heb, zijn de Amerikaanse troepen bij de Syrische olie. Maar weer blijkt daar een (logische) strategie achter te zitten die we nu nog niet door hebben.

Op verzoek geef ik op donderdagavond 14 november een lezing in Nieuwerkerk aan den IJssel, met een update over het zeer spannende wereldnieuws, de Nieuwe Wereldorde, Verenigde Naties (internationale Gemeenschap) en de rol van de media.

Ook wil ik aandacht schenken aan ons onderwijs, wat gebeurt er op scholen, worden leerlingen geïnspireerd om zelf na te denken, geïnformeerd of een bepaalde hoek ingedrukt?

Wanneer: donderdagavond 14 november
Hoe laat: 19.30 – 22.00 uur
Waar: Drank & Spijslokaal Het Perron
Adres: Kerklaan 13-15, 2911 AA Nieuwerkerk ad IJssel
Entree: 15 Euro
Aanmelden: [email protected]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
4 jaren geleden

Janneke…je bent een mooi en zeer waardevol mens!!!

Maarten
Maarten
4 jaren geleden

Dan de grote vraag, waarom is deze president dan nog niet “opgeruimd” alla Kennedy?

rop
rop
4 jaren geleden

Maar het is aan een ommekeer bezig, hoe meer bewustzijn over hoe alles en complex in elkaar steekt,is de doodsteek van het hele over en de gedreven media gebeuren, wakker worden is de realiteit voor ommekeer, Wakker Wordende Slapende Massa [volk] word er steeds meer bewust van ,ook hier op nine fornews draagt het zijn steentje bij , maar is ook tegelijkertijd beïnvloeding, ook dat valt onder een meditatief gebeuren, wat ervan is juist, de juistheid ervan is nogal onderhevig aan veel speculaties die mensen ermee voeren, eigenlijk een media in het klein onderling,en daar gaat het ook al veelal mis in door dat men als een ieder een gedachten erover hebt, dus onbewust doe je er toch aan mee, ja het is zeker een probleem een totale ommekeer zal dan ook niet zo snel gebeuren, we leven allemaal in een soort gevangenis of je het wil zien of niet,maar we zijn bezig met de tralies door te zagen, maar het zaagje is een beetje Bot.

Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

The deep state denkt altijd een paar zetten vooruit. Trump maakt gewoon deel uit van hun snode plannen, anders was hij al lang en breed van het toneel verdwenen. Trump is een zionist in hart en nieren en steekt dat met zijn immense voorliefde voor Israel ook niet onder stoelen of banken. Israel is the root off evil an he’s part off it.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x