UFO

Piloten getuigen in Washington over UFO-waarnemingen (video)

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de National Press Club in Washington D.C. wordt vandaag de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) afgerond.

Er zijn momenteel 40 internationale onderzoekers en getuigen uit overheidskringen en de militaire wereld bijeen om voor een commissie van zes oud-congresleden te getuigen over UFO’s en buitenaards contact.

Onderzoeker Grant Cameron las een zeer geheim Canadees overheidsdocument voor waarin staat dat ‘UFO’s in de Verenigde Staten het meest geheime onderwerp zijn’.

Robert Wood, oud-topman van vliegtuigfabrikant McDonnell Douglas Aerospace, spreekt in onderstaande video over belangrijke UFO-documenten:

Tijdens de CHD werden naast UFO-waarnemingen ook de veeverminkingen besproken. Terwijl de 40 getuigen en zes oud-congresleden de onderwerpen zeer serieus nemen, wordt het evenement door de media belachelijk gemaakt en bekritiseerd. De organisatoren van de CHD hopen dat het Congres gaat overwegen om een echte hoorzitting over UFO’s en buitenaards contact te houden.

Vandaag spreken verschillende piloten (foto) zich uit over de UFO-waarnemingen die zij hebben gedaan. Ze krijgen bijval van een voormalig afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA. De commissie gaat vandaag ook dieper in op mogelijke buitenaardse technologieën en de hoop op een uiteindelijke publieke bekendmaking van buitenaards contact.

In onderstaande video getuigt de Britse politieagent Gary Heseltine namens de politieagenten die ongeïdentificeerde vliegende objecten hebben waargenomen:

Ook aanwezig op de hoorzitting is kernfysicus Stanton Friedman. Hij bracht het beroemde Roswellincident voor het eerst in de openbaarheid:

Bron: Huffintonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren.

Morningstar
Morningstar
9 jaren geleden

OUD NIEUWS! Die eeuwige testimonials van ex-piloten, ex-astronauten, ex-militairen en ex-medewerkers van geheime projecten, nemen de vorm aan van een never ending story. Zolang de vermeende Ufo’s met bijbehorende bemanning zich niet publiekelijk hebben voorgesteld aan ons, zullen de reguliere media er NOOIT aandacht aan besteden. Kom -om te beginnen- eerst maar eens met superduidelijke en overtuigende films van ufo’s, ipv wazige, diffuse en onduidelijke video’s.

Sheyan
Sheyan
9 jaren geleden

Ik heb tot nu toe slechts 20% gezien, vanaf 15.00 uur vanmiddag volg ik het live. Het is waanzinnig boeiend dit hele gebeuren en soms wordt ik er zelfs wat emotioneel van.

Mike
Mike
9 jaren geleden

Waarom vinden overige media verspreiders dit geen onderwerp voor hun krant? Ik lees nergens, bijv de meest gelezen krant (telegraaf.nl) van NL over dit (belangrijke) congres?

Wat hebben de landen toch afgesproken over dit onderwerp? Wat maakt dit ”onbelangrijk” of geheimen informatie voor de bevolking? Zijn ze bang dat we allemaal het huidige systeem verlaten als er duidelijkeid komt over een ”hogere macht”?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x