Homepagina » UFO » Piloten getuigen in Washington over UFO-waarnemingen (video)
Piloten getuigen in Washington over UFO-waarnemingen

Piloten getuigen in Washington over UFO-waarnemingen (video)

In de National Press Club in Washington D.C. wordt vandaag de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) afgerond.

Er zijn momenteel 40 internationale onderzoekers en getuigen uit overheidskringen en de militaire wereld bijeen om voor een commissie van zes oud-congresleden te getuigen over UFO’s en buitenaards contact.

Onderzoeker Grant Cameron las een zeer geheim Canadees overheidsdocument voor waarin staat dat ‘UFO’s in de Verenigde Staten het meest geheime onderwerp zijn’.

Robert Wood, oud-topman van vliegtuigfabrikant McDonnell Douglas Aerospace, spreekt in onderstaande video over belangrijke UFO-documenten:

Tijdens de CHD werden naast UFO-waarnemingen ook de veeverminkingen besproken. Terwijl de 40 getuigen en zes oud-congresleden de onderwerpen zeer serieus nemen, wordt het evenement door de media belachelijk gemaakt en bekritiseerd. De organisatoren van de CHD hopen dat het Congres gaat overwegen om een echte hoorzitting over UFO’s en buitenaards contact te houden.

Vandaag spreken verschillende piloten (foto) zich uit over de UFO-waarnemingen die zij hebben gedaan. Ze krijgen bijval van een voormalig afdelingshoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA. De commissie gaat vandaag ook dieper in op mogelijke buitenaardse technologieën en de hoop op een uiteindelijke publieke bekendmaking van buitenaards contact.

In onderstaande video getuigt de Britse politieagent Gary Heseltine namens de politieagenten die ongeïdentificeerde vliegende objecten hebben waargenomen:

Ook aanwezig op de hoorzitting is kernfysicus Stanton Friedman. Hij bracht het beroemde Roswellincident voor het eerst in de openbaarheid:

Bron: Huffintonpost.com

Gerelateerd:

 Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren.

  0 likes
 2. OUD NIEUWS! Die eeuwige testimonials van ex-piloten, ex-astronauten, ex-militairen en ex-medewerkers van geheime projecten, nemen de vorm aan van een never ending story. Zolang de vermeende Ufo’s met bijbehorende bemanning zich niet publiekelijk hebben voorgesteld aan ons, zullen de reguliere media er NOOIT aandacht aan besteden. Kom -om te beginnen- eerst maar eens met superduidelijke en overtuigende films van ufo’s, ipv wazige, diffuse en onduidelijke video’s.

  0 likes
 3. Ik heb tot nu toe slechts 20% gezien, vanaf 15.00 uur vanmiddag volg ik het live. Het is waanzinnig boeiend dit hele gebeuren en soms wordt ik er zelfs wat emotioneel van.

  0 likes
 4. Waarom vinden overige media verspreiders dit geen onderwerp voor hun krant? Ik lees nergens, bijv de meest gelezen krant (telegraaf.nl) van NL over dit (belangrijke) congres?

  Wat hebben de landen toch afgesproken over dit onderwerp? Wat maakt dit ”onbelangrijk” of geheimen informatie voor de bevolking? Zijn ze bang dat we allemaal het huidige systeem verlaten als er duidelijkeid komt over een ”hogere macht”?

  0 likes
 5. [quote name=”Mike”]Waarom vinden overige media verspreiders dit geen onderwerp voor hun krant? Ik lees nergens, bijv de meest gelezen krant (telegraaf.nl) van NL over dit (belangrijke) congres?

  Wat hebben de landen toch afgesproken over dit onderwerp? Wat maakt dit ”onbelangrijk” of geheimen informatie voor de bevolking? Zijn ze bang dat we allemaal het huidige systeem verlaten als er duidelijkeid komt over een ”hogere macht”?[/quote]

  Ze zijn bang om voor de krant-voor-zweefkezen uitgemaakt te worden. Dit onderwerp is sinds mensenheugnis geridiculiseerd. Er zal wat tijd overheen gaan voordat mensen het woord ufo of buitenaards over de lippen krijgen, zonder verdwaasd aangekeken te worden door de grote grijze massa.

  0 likes
 6. [quote name=”Vonzie”]Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren.[/quote]
  er wordt hier niets beweerd,zelf meerdere ruimteschepen gezien.maar de massa hier laat zich liever belazeren door een stelletje psycho,s en willen dit maar niet snappen.maar als de buitenaardse en binnenaardse inclusief de planeet de tijd rijp achten.is alles binnen 24 uur positief veranderd.dat staat vast.en voor deze waarheid hoef ik niets te hebben wat geld betrefd,het enige wat ik zou willen zien is dat de massa wakker wordt en de waarheid op tafel eist.en hun door god gegeven vrijheid en souvereiniteit terug neemt,

  0 likes
 7. [quote name=”Vonzie”]Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren.[/quote]

  Kom op zeg! Hier wordt niet `maar wat beweerd`. Dit zijn goed onderbouwde verklaringen van ervaringen en jarenlang onderzoek. Dit gaat niet alleen over het ufo-fenomeen, dit gaat ook over al de redenen waarom dit tot de dag van vandaag verborgen wordt gehouden. Dit gaat ook over de Cabal, over het overleven van de planeet en de mensheid, over technologieën etc. Dit gaat veel verder!!! Mensen, dit is zo enorm belangrijk wat hier nu gebeurd, het dringt blijkbaar niet door bij de meesten. Dat staat morgen echt niet in de krant maar ik denk dat dit een belangrijke stap is naar disclosure.

  0 likes
 8. [quote name=”Mike”]Waarom vinden overige media verspreiders dit geen onderwerp voor hun krant? Ik lees nergens, bijv de meest gelezen krant (telegraaf.nl) van NL over dit (belangrijke) congres?

  Wat hebben de landen toch afgesproken over dit onderwerp? Wat maakt dit ”onbelangrijk” of geheimen informatie voor de bevolking? Zijn ze bang dat we allemaal het huidige systeem verlaten als er duidelijkeid komt over een ”hogere macht”?[/quote]

  We hebben te maken met een nationale en internationale media die niet is toegestaan door de ”the powers that be”, onafhankelijk een positief artikel of mening te publiceren over het ufo-fenomeen. Dus ook de Citizen Hearing, valt hier helaas onder. Dat is dan ook de reden dat de msm hier niets over meldt, helaas. Ze mogen het niet. Tragisch!

  0 likes
 9. tuurlijk is er meer,, staat voor mij vast maar begrijp de mening van morningstar ook goed,, waarom maken buitenaardsen zich niet openbaarlijk bekent!! zal wel een reden voor zijn,, met betrekking dat niet alle buitenaardsen goed gezind zijn, stel de hyphothese dat reptilians zich binden met de elite, bijv: reduceren van de wereldbevolking ,, zitten veel meer voeten in de aarde en behoorlijke aders onder het gras en het is niet zo makkelijk om te vertellen dat onze hele geschiedenis een leugen is, de indoctrinatie in de schoolbanken,, hoe ga je dat uitleggen???

  0 likes
 10. [quote name=”Vonzie”]Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren.[/quote]
  Doe eens onderzoeken, alleen de oud-congresleden kregen dit bedrag.

  0 likes
 11. [quote name=”Vonzie”]Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren.[/quote]
  De congresleden krijgen betaald, niet de getuigen.
  Get your facts straight….

  0 likes
 12. Gewoon doorknokken met de waarheid vertellen, wat ufo,s betreft.De leugenaars en zwijgers vallen eerdaags vanzelf.Ik reken op de wijsheid, van het spreekwoord: Al is de leugen nog zo snel,de waarheid achterhaald haar wel.

  0 likes
 13. [quote name=”Morningstar”]OUD NIEUWS! Die eeuwige testimonials van ex-piloten, ex-astronauten, ex-militairen en ex-medewerkers van geheime projecten, nemen de vorm aan van een never ending story. Zolang de vermeende Ufo’s met bijbehorende bemanning zich niet publiekelijk hebben voorgesteld aan ons, zullen de reguliere media er NOOIT aandacht aan besteden. Kom -om te beginnen- eerst maar eens met superduidelijke en overtuigende films van ufo’s, ipv wazige, diffuse en onduidelijke video’s.[/quote]
  Niburu heeft juist aangekondigd, om eens te herhalen.Vandaar.Ik begrijp hier uit dat u dit artikel, niet heeft gelezen.On Toppic:Je kunt je ook afvragen,of de bemanning van een ufo belangen heeft, bij ontdekking!!En u vergeet de positieve, wel duidelijke UFO filmpjes,en stort u op de wazige negatieve filmpjes.Bovendien verteld uw verhaal tussen de regels door, dat de getuigen staan te liegen.

  0 likes
 14. [quote name=”Morningstar”]OUD NIEUWS! Die eeuwige testimonials van ex-piloten, ex-astronauten, ex-militairen en ex-medewerkers van geheime projecten, nemen de vorm aan van een never ending story. Zolang de vermeende Ufo’s met bijbehorende bemanning zich niet publiekelijk hebben voorgesteld aan ons, zullen de reguliere media er NOOIT aandacht aan besteden. Kom -om te beginnen- eerst maar eens met superduidelijke en overtuigende films van ufo’s, ipv wazige, diffuse en onduidelijke video’s.[/quote]
  Blijkbaar geloof je het zelf ook niet, ondanks de vele vele mensen die hun verhaal hebben verteld? Kun je nagaan hoe het ligt bij mensen die alleen de Telegraaf lezen en lege tv kijken.:) Het komt allemaal pas sinds de laatste tijd echt naar buiten. En internettrolls doen er nog steeds hun best voor alles belachelijk te maken. Veel mensen zijn bang om uitgelachen te worden. Hoe vaak dat mij al niet is overkomen als ik iets ongebruikelijks vertelde…. Nog steeds trouwens.

  0 likes
 15. [quote name=”Hunting Wolf”]Gewoon doorknokken met de waarheid vertellen, wat ufo,s betreft.De leugenaars en zwijgers vallen eerdaags vanzelf.Ik reken op de wijsheid, van het spreekwoord: Al is de leugen nog zo snel,de waarheid achterhaald haar wel.[/quote]

  We wachten af.

  0 likes
 16. [quote name=”Mike”]Waarom vinden overige media verspreiders dit geen onderwerp voor hun krant? Ik lees nergens, bijv de meest gelezen krant (telegraaf.nl) van NL over dit (belangrijke) congres?

  Wat hebben de landen toch afgesproken over dit onderwerp? Wat maakt dit ”onbelangrijk” of geheimen informatie voor de bevolking? Zijn ze bang dat we allemaal het huidige systeem verlaten als er duidelijkeid komt over een ”hogere macht”?[/quote]

  U zou moeten weten dat de media vooral sturend is ipv informerend.

  0 likes
 17. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  ‘UFO’s in de VSA het meest geheime onderwerp zijn’
  UFO-technologie in bezit krijgen blijft een uitgelezen kans voor eigen economie en industrie en miljarden €-bisness zowel binnen als buiten defensie, gevaar van spitstechnologie in verkeerde handen terecht komen.
  Ufo schakelen VSA-(de planeet rond)kernwapens uit.
  Omtrent de supermachten en alleen beslissingrecht van Extraterrestrials tussen de landsgrenzen te mogen hebben naar het voorbeeld de werking van de veiligheidsraads van de VN is een zwaar democratisch deficiet, met alle nadelen voor het planetaire sociale welvaartspeil van de bevolking,inclusief sinds de ufo-coverups.
  Blijft al sinds 1947 een zwaar politiek
  antidemocratisch standpunt. Niet verbazen dat staat- of regeringsleiders met Extraterrestrials een betere toekomst voor hun bevolking opeisen door onderlinge samenwerking..

  0 likes
 18. Alhoewel het voor mij “gesneden koek “was, heb ik het boek van Coen Vermeeren “Ufo’s ze bestaan gewoon ” in een ruk uitgelezen. Door de sterke argumentatie van Vermeeren hoop ik vrienden warm te maken voor interesse in deze verborgen wetenschap. diepe buiging voor Coen Vermeeren die zijn nek uitsteekt en z’n reputatie op het spel zet. Mijn stem heeft hij !

  0 likes
 19. [quote name=”Rasecht Berensiroop”]
  Niet verbazen dat staat- of regeringsleiders met Extraterrestrials een betere toekomst voor hun bevolking opeisen door onderlinge samenwerking..[/quote]
  Ik heb niet de illusie dat staten en regeringsleiders ook maar íets doen voor een betere toekomst voor hun bevoling. Ze hebben iedere dag kansen zat zonder extraterrestials, maar het enige waar ze oog voor hebben zijn macht en dollars. Komop zeg. Je praat of het lappenpoppen zijn. Ik denk eerder dat dankzij of ondanks onze regeringsleiders extraterrestials ons helpen van dat juk af te komen.

  0 likes
 20. [quote name=”Linda”][quote name=”Rasecht Berensiroop”]
  Niet verbazen dat staat- of regeringsleiders met Extraterrestrials een betere toekomst voor hun bevolking opeisen door onderlinge samenwerking..[/quote]
  Ik heb niet de illusie dat staten en regeringsleiders ook maar íets doen voor een betere toekomst voor hun bevoling. Ze hebben iedere dag kansen zat zonder extraterrestials, maar het enige waar ze oog voor hebben zijn macht en dollars. Komop zeg. Je praat of het lappenpoppen zijn. Ik denk eerder dat dankzij of ondanks onze regeringsleiders extraterrestials ons helpen van dat juk af te komen.[/quote]
  Ik ben bang dat die ‘Astral Visitors’ een heel ander doel voor ogen hebben. Total control.

  0 likes
 21. [quote name=”Linda”][quote name=”Rasecht Berensiroop”]
  Niet verbazen dat staat- of regeringsleiders met Extraterrestrials een betere toekomst voor hun bevolking opeisen door onderlinge samenwerking..[/quote]
  Ik heb niet de illusie dat staten en regeringsleiders ook maar íets doen voor een betere toekomst voor hun bevoling. Ze hebben iedere dag kansen zat zonder extraterrestials, maar het enige waar ze oog voor hebben zijn macht en dollars. Komop zeg. Je praat of het lappenpoppen zijn. Ik denk eerder dat dankzij of ondanks onze regeringsleiders extraterrestials ons helpen van dat juk af te komen.[/quote]
  men zal versteld staan hoeveel van die machthebbers ineens 360 graden omkeren en er ineens voor de mensheid zijn.het zal een keuze worden voor hen , of er positief zijn anders een holographie.s a.z.c tje of eiland waar ze niet uit of vandaan kunnen komen.

  0 likes
 22. [quote name=”Delfia”][quote name=”Linda”][quote name=”Rasecht Berensiroop”]
  Niet verbazen dat staat- of regeringsleiders met Extraterrestrials een betere toekomst voor hun bevolking opeisen door onderlinge samenwerking..[/quote]
  Ik heb niet de illusie dat staten en regeringsleiders ook maar íets doen voor een betere toekomst voor hun bevoling. Ze hebben iedere dag kansen zat zonder extraterrestials, maar het enige waar ze oog voor hebben zijn macht en dollars. Komop zeg. Je praat of het lappenpoppen zijn. Ik denk eerder dat dankzij of ondanks onze regeringsleiders extraterrestials ons helpen van dat juk af te komen.[/quote]
  Ik ben bang dat die ‘Astral Visitors’ een heel ander doel voor ogen hebben. Total control.[/quote]
  Dat wil men je graag laten geloven. Tweedracht, angst zaaien. Verdeel en heers. Je zou je er wat verder in kunnen verdiepen.

  0 likes
 23. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exo politiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  a/Linda,Delfia,Pietje Bell pauvre commentaren

  Zolang men geen volledig overzicht heeft laat staan inzicht omtrent de geschiedenis van het ontstaan van leven op de Aarde en de invloed van de Aardse bezoekende Extraterrestrials rassen, mometeel een 91 en geen 77 tal zoals dr Steven Greer…., voorbarigheden van analfabeten, slecht geschoolden en verkeerd geschoolden… slaat een slecht figuur. De VSA-ufocoverups is maar naald in een hooiberg tegenover dit geheel op Aards planetair vlak tot de rest van de kosmos

  0 likes
 24. [quote name=”pietje bell”]
  men zal versteld staan hoeveel van die machthebbers ineens 360 graden omkeren [/quote]

  dan staan ze wel weer in dezelfde richting als waar ze begonnen zijn 🙂

  0 likes
 25. [quote name=”Linda”][quote name=”Rasecht Berensiroop”]
  Niet verbazen dat staat- of regeringsleiders met Extraterrestrials een betere toekomst voor hun bevolking opeisen door onderlinge samenwerking..[/quote]
  Ik heb niet de illusie dat staten en regeringsleiders ook maar íets doen voor een betere toekomst voor hun bevoling. Ze hebben iedere dag kansen zat zonder extraterrestials, maar het enige waar ze oog voor hebben zijn macht en dollars. Komop zeg. Je praat of het lappenpoppen zijn. Ik denk eerder dat dankzij of ondanks onze regeringsleiders extraterrestials ons helpen van dat juk af te komen.[/quote]
  Goh,Linda neem jij echt de moeite om de narcistische Prietpraat epistels van deze ultra-vage Egotripper helemaal door te ploegen?
  HULDE!
  Mij zakt de moed bij de eerste drie woorden al in de schoenen….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

De Turkse aanval op Syrische Koerden is ...

geloof in jezelf

Geloven in jezelf en narcisme. Wat geldt voor jou?

Twijfel jij weleens aan je eigenwaarde? Of ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.