Buitenland

‘Schokkende en alarmerende’ covidcijfers uit Israël

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kim Iversen behandelde in haar show ‘schokkende en alarmerende’ coronacijfers uit Israël. De vaccinatiegraad in het land is zeer hoog en in februari had een meerderheid van de Israëliërs al minstens één prik gehaald.

Toen de zomer aanbrak, was de immuniteit afgenomen en schoot het aantal coronagevallen de hoogte in. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer volledig gevaccineerde mensen in het ziekenhuis terecht.

Ook de sterfte loopt verder op

Op den duur was de meerderheid van de patiënten in het ziekenhuis en op de IC, en de meerderheid van de mensen die stierven aan corona volledig gevaccineerd. Het vaccin voorkomt dus ook niet dat mensen ernstig ziek worden.

Israël besloot vervolgens om een derde dosis aan te bieden, een booster. In eerste instantie liep het aantal nieuwe gevallen, ziekenhuisopnames en overlijdens iets terug. Daar kwam snel verandering in. Deze week werden recordaantallen nieuwe ‘besmettingen’ geregistreerd. Ook de sterfte loopt verder op.

Dit is vrij alarmerend

“Dit is vrij alarmerend,” zei Iversen. Ondertussen maakt Israël zich op om een vierde dosis toe te dienen. Ze vraagt zich af of Israël het vaccineren stillegt als blijkt dat de cijfers ook na de vierde prik blijven stijgen of vol inzet op een vijfde, zesde of misschien zelfs zevende dosis.

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
9 maanden geleden

Onderhand beginnen zelfs de meest fanatieke vax (wat geen vax is) is, in te zien dat er heel andere bedoelingen zijn met de spuit… en zeker niet beschermen tegen een virus die wetenschappelijk gezien niet bestaat..

Annette
Annette
9 maanden geleden

Als je leest dat Kim Iversen in haar “show” de alarmerende cijfers bekend maakt van de vele slachtoffers die vallen in Israël, dan voelt dat heel dubbel aan. Het woord show impliceert meestal een vrolijk gebeuren. Dit heeft meer te maken met een horror “show”.
Israël is, uiteraard met medeweten en medewerking van de toenmalige regering Netanyahu akkoord gegaan met de bevolking van Israël als proeftuin te gebruiken. Daar tegenover stond dan, dat de staat “gratis” de zogenaamde killer vaccins kregen.
Jammer dat de bevolking daar zo’n vertrouwen had in hun machtshebbers, anders hadden ze het vast anders gedaan.
NU zitten ze (althans een groot deel ervan) in de fuik en rest hun waarschijnlijk niets anders dan de vierde, vijfde, zesde prik te accepteren.
Natuurlijk zouden verstandige mensen, als iets niet de eerste, tweede en derde keer werkt, ECHT niet voor de vierde keer hetzelfde laten doen.
Er is niet voor niets het bekende gezegde: Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. Duidelijk is dat mensen schijnbaar heel wat minder slim zijn dan de ezels.
Al met al is het meer dan verschrikkelijk wat hier gebeurt. Daar komt dan nog eens bij, dat je je kunt afvragen wat er met de verdediging van dit kleine land zal gebeuren.
Tot nu toe hebben zij sinds 1948 altijd stand kunnen houden tegen de vijandige omliggende landen.
Als er geen mensen meer zijn of ze zijn te ziek en te verzwakt om zich te verdedigen, dan zal het niet lang duren of de staat Israël verdwijnt in de geschiedenisboeken. Of niet natuurlijk, want geschiedenis schrijven is tegenwoordig niet meer objectief, maar subjectief.

TothePoint
TothePoint
9 maanden geleden

Als het na een derde dosis de cijfers terug stijgen wilt dat zeggen dat het ‘vaccin’ niet werkt als booster. Dus moeten ze niet denken aan een vierde of vijfde booster zou ik zeggen. Zeker als er bij elke prik de kans op (ernstige) bijwerkingen toeneemt.

OmaD
OmaD
9 maanden geleden

Wat de Duitsers in 1940-1945 niet in totaliteit is gelukt doet Israël nu zelf wel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x