Homepagina » Buitenland » ‘Schokkende en alarmerende’ covidcijfers uit Israël
alarmerend
Foto: Unsplash

‘Schokkende en alarmerende’ covidcijfers uit Israël

Kim Iversen behandelde in haar show ‘schokkende en alarmerende’ coronacijfers uit Israël. De vaccinatiegraad in het land is zeer hoog en in februari had een meerderheid van de Israëliërs al minstens één prik gehaald.

Toen de zomer aanbrak, was de immuniteit afgenomen en schoot het aantal coronagevallen de hoogte in. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer volledig gevaccineerde mensen in het ziekenhuis terecht.

Ook de sterfte loopt verder op

Op den duur was de meerderheid van de patiënten in het ziekenhuis en op de IC, en de meerderheid van de mensen die stierven aan corona volledig gevaccineerd. Het vaccin voorkomt dus ook niet dat mensen ernstig ziek worden.

Israël besloot vervolgens om een derde dosis aan te bieden, een booster. In eerste instantie liep het aantal nieuwe gevallen, ziekenhuisopnames en overlijdens iets terug. Daar kwam snel verandering in. Deze week werden recordaantallen nieuwe ‘besmettingen’ geregistreerd. Ook de sterfte loopt verder op.

Dit is vrij alarmerend

“Dit is vrij alarmerend,” zei Iversen. Ondertussen maakt Israël zich op om een vierde dosis toe te dienen. Ze vraagt zich af of Israël het vaccineren stillegt als blijkt dat de cijfers ook na de vierde prik blijven stijgen of vol inzet op een vijfde, zesde of misschien zelfs zevende dosis.

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
27 dagen geleden

Onderhand beginnen zelfs de meest fanatieke vax (wat geen vax is) is, in te zien dat er heel andere bedoelingen zijn met de spuit… en zeker niet beschermen tegen een virus die wetenschappelijk gezien niet bestaat..

Annette
Annette
27 dagen geleden

Als je leest dat Kim Iversen in haar “show” de alarmerende cijfers bekend maakt van de vele slachtoffers die vallen in Israël, dan voelt dat heel dubbel aan. Het woord show impliceert meestal een vrolijk gebeuren. Dit heeft meer te maken met een horror “show”.
Israël is, uiteraard met medeweten en medewerking van de toenmalige regering Netanyahu akkoord gegaan met de bevolking van Israël als proeftuin te gebruiken. Daar tegenover stond dan, dat de staat “gratis” de zogenaamde killer vaccins kregen.
Jammer dat de bevolking daar zo’n vertrouwen had in hun machtshebbers, anders hadden ze het vast anders gedaan.
NU zitten ze (althans een groot deel ervan) in de fuik en rest hun waarschijnlijk niets anders dan de vierde, vijfde, zesde prik te accepteren.
Natuurlijk zouden verstandige mensen, als iets niet de eerste, tweede en derde keer werkt, ECHT niet voor de vierde keer hetzelfde laten doen.
Er is niet voor niets het bekende gezegde: Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. Duidelijk is dat mensen schijnbaar heel wat minder slim zijn dan de ezels.
Al met al is het meer dan verschrikkelijk wat hier gebeurt. Daar komt dan nog eens bij, dat je je kunt afvragen wat er met de verdediging van dit kleine land zal gebeuren.
Tot nu toe hebben zij sinds 1948 altijd stand kunnen houden tegen de vijandige omliggende landen.
Als er geen mensen meer zijn of ze zijn te ziek en te verzwakt om zich te verdedigen, dan zal het niet lang duren of de staat Israël verdwijnt in de geschiedenisboeken. Of niet natuurlijk, want geschiedenis schrijven is tegenwoordig niet meer objectief, maar subjectief.

TothePoint
TothePoint
27 dagen geleden

Als het na een derde dosis de cijfers terug stijgen wilt dat zeggen dat het ‘vaccin’ niet werkt als booster. Dus moeten ze niet denken aan een vierde of vijfde booster zou ik zeggen. Zeker als er bij elke prik de kans op (ernstige) bijwerkingen toeneemt.

OmaD
OmaD
27 dagen geleden

Wat de Duitsers in 1940-1945 niet in totaliteit is gelukt doet Israël nu zelf wel.

x

Check Also

agema

Fleur Agema veegt vloer aan met coronabeleid De Jonge: ‘Café dicht. Strikte QR-code. Toch iedereen besmet’

Café Camelot in Zutphen moest dit weekend ...

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x