Mens en Dier

De Jonge onder vuur om uitspraken over 2G: ‘Stop met smoezencircus!’

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei woensdag op het Binnenhof dat hij 2G in Nederland wil invoeren ‘zodra het weer kan’. Volgens hem is 2G nodig om de lockdown ‘niet langer dan strikt noodzakelijk’ te laten voortduren.

In de Kamer lijkt weinig steun te zijn voor de maatregel. Ook in de samenleving is er veel kritiek. “De Jonge wil 2G invoeren. De coronaminister begon daags na het uitroepen van de crisis al met het bouwen van deze digitale kooi. Dit sanctioneringsysteem staat sinds 2018 op de EU-planning en heeft niets met een virus te maken. Transparantie graag,” zegt data-analist Daniël van der Tuin.

‘Desinformatie’

Advocaat Bart Maes zegt dat De Jonge inmiddels ‘echt een karikatuur van zichzelf is’. Hij laat weten dat hij een nieuw kort geding voorbereidt tegen 2G en de QR-code op het werk. Maes waarschuwt de minister: “Vaccinatieplicht = don’t even think about it.”

Onderzoeker van de Leiden Law School Mike Soyer haalt hard uit naar De Jonge. ‘2G of lockdown’ is echt een kwalijke onjuiste voorstelling van zaken, ‘desinformatie’ zou je misschien zelfs mogen zeggen, aldus Soyer. “We zijn het enige land met een lockdown en de meeste landen zonder lockdown hebben geen 2G.”

Smoes

“Uhm, eerst was de smoes 2G ter voorkoming van een lockdown,” reageert PVV-Kamerlid Fleur Agema. “Stop met dit smoezencircus!”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 maanden geleden

Er wordt een geraffineerd spelletje “kat en muis” gespeeld.

Deze laatste lockdown was alleen maar bedoeld om de geesten rijp te maken voor 2G.

Juist door ons allemaal, geprikte mensen en vaccinvrije mensen, op een gelijke manier te behandelen, is er NU helemaal behoorlijk onrust ontstaan.

Dat is natuurlijk ook logisch. Heb je braaf ALLES gedaan wat er van je verwacht werd en dan heb je NOG niets bereikt.

Wij zitten met z’n allen in een psychologische oorlog, die zijn weerga niet kent.

Ik heb toevallig gisteren gelezen, dat die speciale persconferenties op een bepaalde manier worden gegeven, waarbij, zonder dat de kijkers het zelf in de gaten hebben, hun onderbewustzijn wordt beïnvloed.

Eén ding is zeker: de strijd zal hard worden. Iedereen die tot op de dag van vandaag niet overstag is gegaan, zal dat OOK de komende tijd niet doen.

Mensen die gedwongen worden op hun werk met een QR code te komen, zullen massaal te ziektewet ingaan.

Wat betreft het eventueel invoeren van een vaccinatieverplichting….

Volgens mij is dat absoluut onmogelijk, omdat het hier gaat om een experimenteel middel, waar van te voren informed consent moet worden verleend en de persoon in kwestie daar ZELF mee akkoord moet gaan.

Het is oorlog en wel een zéér vreemde: onze eigen overheid is verworden tot de vijand van zijn eigen bevolking.

Steniger
Steniger
7 maanden geleden

Ik hoop dat Hugo en zijn vriendjes hun verdiende loon krijgen.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
7 maanden geleden

Bij smoezen denk ik aan relatief onschuldige zaken als een excuus waarom iemand te laat is gekomen.

‘Smoezen’ die dienen om een heel land naar de afgrond te brengen door letterlijk de economie,een volk te demoraliseren, het welzijn en de fysieke en mentale gezondheid van het volk af te breken tot de dood er op volgt, valt onder hoogverraad en genocide.

Als ik de kop van die man zie, straalt de misère er van af.
(sorry, hoofd is menselijk, en ik zie geen greintje menselijkheid in hem)
Hij dacht dat het gemakkelijk zou zijn om de kant van de vijand te kiezen en dat hij er beter van zou worden.
Ik weet niet wat ze hem in het vooruitzicht hebben gesteld of welk geplaveid pad hem beloofd is maar als je bereid bent verraad te plegen aan je eigen mensen, de mensheid en je normen en waarden, betaal je daar een hele hoge prijs voor.
Ik ben daar heilig van overtuigd.

De hele cast die aan het rode pluche gekleefd zit, moet het veld ruimen.
Op een paar mensen na die bewezen de kant van het volk gekozen hebben en niet onze belangen uit het oog verloren hebben gedurende het Grote Verraad aan het volk.

Stephan
Stephan
7 maanden geleden

Dit figuur is werkelijk ziek en verrot. Dient het volk niet, dient alleen her WEF. Landverraad noem ik dat. Niet vreemd dat er continu beveiliging voor zijn huis staat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

139
0
We lezen graag je reactie!x