UFO

Mensen binnen de overheid ‘beschikken over zeer verontrustende informatie’ over UFO’s

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Het UFO-fenomeen bestaat echt. Ze worden al duizenden jaren waargenomen, dat weten we. Ze bevinden zich in de lucht, maar ook in de oceanen en waarschijnlijk zelfs ondergronds. Dat zei Tucker Carlson in de podcast Breaking Points.

Hij voegde toe dat de overheid er al 80 jaar over liegt. “Ze proberen het nog steeds te verbergen,” aldus Carlson. “Dat staat buiten kijf.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij denkt niet dat het gaat om aliens en dat ze hier altijd al zijn geweest. De presentator, die zijn eigen betaalde streamingsdienst is begonnen, baseert zich op vele gesprekken die hij heeft gevoerd met insiders.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Duisterder dan dat

“De Amerikaanse overheid heeft er waarschijnlijk contact mee gemaakt,” vervolgde Carlson. “Dat vind ik zeer verontrustend.” Hij zei dat er nog meer aspecten van het UFO-fenomeen zijn die hij ‘zeer verontrustend’ vindt en dan gaat het niet zozeer om wrakstukken van objecten die zijn geborgen door de overheid.

“Het is duisterder dan dat. Mensen binnen de Amerikaanse overheid beschikken over informatie die zeer verontrustend is,” zei Carlson. “Dit heeft een spirituele component die ik niet begrijp. Dat is één van de redenen waarom het Vaticaan hier al meer dan 100 jaar bij betrokken is.”

De waarheid is een stukje wilder

Hij verwees daarbij naar de Vaticaanse Sterrenwacht, één van de oudste astronomische instituten ter wereld.

“Het is vrij duidelijk dat dit geen marsmannetjes zijn. Dat was een psyop (psychologische operatie, red.). De waarheid is een stukje wilder en heeft diepere implicaties.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.5 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bouke
Bouke
3 maanden geleden

Technologie in ruil voor……..vul zelf maar in. Niet voor niks dat er ze velen verdwijnen. Wie nog denkt dat de mens aan de top van de voedselketen staat zit denk ik op het verkeerde spoor. Zomaar even een gedachte.🤔

Jan J. le Poort
Jan J. le Poort
3 maanden geleden

Ja, na soft disclosure de laatste jaren komt er in maart 2023 hard disclosure doordat een vloot ervan zichbaar in de lucht door iedereen zal kunnen worden waargenomen. Ontkenning is dan voorbij. Hier het bericht van de insider. https://youtu.be/D5sAaxaAEeA

Herman R
Herman R
3 maanden geleden

Demonen dat zijn de “zielen” van de foute gestorvenen.

Bibi
Bibi
3 maanden geleden

Ach wel nee, het is misschien moeilijk te verteren maar Tucker Carlson hoort ook bij de club en hij mag dit nu naar buiten brengen van de deepstate zodat ze straks met de Alien hoax kunnen komen.

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x