BuitenlandCorona

Vertrouwelijke stukken: Moderna werkte ver voor pandemie al aan mRNA-vaccin tegen corona

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH en Moderna werkten ver voor de corona-uitbraak al aan een mRNA-vaccin tegen corona. Radiopresentator Glenn Beck deed deze verbazingwekkende onthulling woensdag in het tv-programma van Tucker Carlson.

De Amerikaanse overheid sloot stilletjes een overeenkomst met Moderna. De Verenigde Staten en het biotechbedrijf deden samen onderzoek naar mRNA-coronavaccins, onthulde Beck.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Diep weggestopt

Professor Ralph Baric sloot in december 2019 een overheidsdeal met Moderna, blijkt uit een 158 pagina’s tellend vertrouwelijk document. Diep weggestopt in het document, op pagina 104, valt te lezen dat de partijen een geheime overeenkomst hebben gesloten.

In het document staat dat de coronavaccinkandidaten ontwikkeld worden door en eigendom zijn van het NIAID (het Nationaal Instituut van Allergie en Infectieziekten van dr. Fauci, red.) en Moderna, vertelde Beck.

Lastercampagnes

“Vreemd toeval, maar wacht, het wordt erger,” zei hij. Het NIAID, dat onder het NIH valt, en Fauci financierden gain of function-onderzoek in een lab in Wuhan. Peter Daszak van EcoHealth Alliance, ‘vleermuisvrouw’ dr. Shi en dr. Baric deden daar onderzoek naar coronavirussen. Vervolgens deed zich een uitbraak voor.

Deze mensen lanceerden in januari lastercampagnes tegen eenieder die onderzoek deed naar de labtheorie. Hier lijkt sprake te zijn van een samenzwering, aldus Beck. Hij heeft de stukken overgedragen aan diverse mensen in het Congres en de Senaat. Fauci zal zich moeten verantwoorden, zei hij.

[Infowars, The Gateway Pundit]

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sylvie
Sylvie
2 jaren geleden

Direct afvoeren naar het gevangenis! Ongelofelijk hoeveel leven zijn vernield en zij lopen nog rond!

Jantine
Jantine
2 jaren geleden

Manipulatie en gehoorzaamheidstraining

Het gaat bij corona niet om gezondheid. De IC capaciteit is niet uitgebreid sinds Corona, sterker nog de zorg- en IC-capaciteit is sinds Corona ingekrompen DOOR HUGO DE JONGE. Medicijnen voor Corona worden niet toegepast, zelfs door de EMA goedgekeurde medicijnen, dankzij haatcampagne van Hugo en volledig onterecht schuldschuiven naar ongevaccineerden.

Als ze je voor Corona kunnen dringen of dwingen tot een vaccinatie kunnen ze je dwingen tot ALLES. Bent u er zo een?
Pfizer kondigde aan (terwijl wij met de derde booster bezig zijn) dat een vierde dosis sneller nodig is dan iedereen verwacht… zie bericht van Pfizer CEO van 8 december 2021.
Waar blijft het GGD nieuws hoeveel mensen vaccinatieschade hebben gekregen?

Minister Hugo de Jonge en D66 2e kamerlid Paternotte proberen iedereen te beliegen.
Zij liegen dat 2G een alternatief is voor een ‘avond-lockdown’. Mar het OMT vindt 2G geen alternatief voor een avondlockdown omdat 2G niet helpt.
Hugo de Jonge wil een 2G voorstel ‘aanhouden’ tot januari. Slinks, want dan is het nog niet ingetrokken en afgewezen. Ze hopen de coalitie onderhandelingen in December rond te hebben, dus 2G goedkeuring vormt onderdeel van de coalitieonderhandelingen. Geen enkel argument voor 2G invoering maar onderdeel van de onderhandelingen. Satanistisch. Puur doordrammen van contraproductieve maatregelen die je niet kan uitleggen. Vervolgbaantje gepland bij Pfizer of een privacyschendend bedrijf dat apps maakt (Zoals Camiel Eurlings bij KLM)?

De truuc is onpopulire besluiten afschuiven op een aparte club. Maar als je dan liegt over wat die club zegt ga je echt over de schreef, zoals Paternotte (D66) en Hugo de Jonge (CDA)

Hugo de Jonge lobbiet in EU overleg dat de EU maatregelen moet nemen die hij er in de 2e kamer niet doorheen krijgt, omdat ze niet deugen. Landverraad!

Rutte is trots op ons stikstof akkoord en laat zich vieren dat hij goed is voor het milieu. Vervolgens doet hij NIETS, want ‘verkiezingsbuit’ is binnen en nakomen kost kiezers. Dan subsidieert men milieuclubs voor rechtszaken. Die winnen dat en dan kan Rutte zonder kleerscheuren de maximum snelheid op snelwegen overdag naar 100 verlagen. Net als bij Corona een onbewezen maatregel waarvan het effect onbekend is en niet adequaat onderzocht is. Symboolpolitiek voor stemmen van kiezers.

Intussen worden er datcentra gebouwd (24 worden gepland) die PER STUK net zo veel stroom slurpen als onze hoofdstad Amsterdam. PER STUK hebben die datacentra 10 miljoen liter diesel die ze jaarlijks voor proefdraaien van noodaggregaten opgebruiken. 24×10= 240 miljoen liter diesel per jaar voor testen. De zendmasten hebben diverse stroomkabels zo dik als uw pols en hebben meer en dikkere kabels nodig voor 5G omdat anders de stroomtoevoer te laag is. Draadloos is de grootste stroomverbruiker aan het worden. Gezondheidseffecten van 5G hoor je in Nederlandse media ook weinig over. Terwijl Hugo de Jonge (met Mona Keijzer) op 4 juli 2019 aan de kamer mededeelde dt elektrogevoeligheid een levensverwoestend fysiek verschijnsel is dat ontstaat VER beneden de blootstellingslimieten. https://www.thelancet.com/journals/lanplh/article/PIIS2542-5196(18)30221-3/fulltext

Het kabinet treedt af vanwege de toeslagenaffaire. Daarin is alles verslechterd sindsdien. Laatst een uitzending dat mensen hun kinderen kwijtraakten door termijnoverschrijding en onthechting veroorzakt door trage jeugdzorg (treiteren van staatsvijanden die toeslagen misbruikten, wat niet waar bleek) en op Nederland1 legde Sander Dekker uit dat hij de wet niet kent en de uitvoeringspraktijk ook niet. Schaamteloos.

Pieter Omtzigt was op de kieslijst omdat hij het CDA 5 zetels oplevert. Intussen proberen ze hem af te serveren. Gelukkig blijft hij maar Mona Keijzer geeft haar zetel aan iemand die verkiezingsbeloftes verkwanselt. Maniplatie en kiezersbedrog.

Rutte, De Jonge en Sigrid al-Qaq (haar echte naam) moeten NU weg.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

De directe afstammelingen van Moloch/Jaweh/Satan zitten nu eenmaal niet stil tot dat de laatste MENS is vernietigd en het MONSTER kan zegevieren. Een tragedie zo oud als de wereld !

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het is niet voor niets een Plandemie…Operatie-Depopulatie-COVID—1984 is zéér zorgvuldig voorbereid:

OPERATION DARK WINTER (2001)

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/events-archive/2001_dark-winter/Dark%20Winter%20Script.pdf

ALLES inclusief de VaxxiNazis is zéér geraffineerd & zorgvuldig voorbereid…zodat de Kudde Hersenloze Schapen Vrijwillig & gedwee richting het Slachthuis zou wandelen om daar hun kop op het hakblok te leggen…Dit alles om een reductie van de Wereldpopulatie te bewerkstelligen van zo’n 93,7%….500 Miljoen Slaven is meer dan Voldoende om de Cabal van alle geneugten te voorzien…de rest zijn eigenlijk alleen maar Useless Eaters…

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x