Homepagina » Mens en Dier » Mensen zijn helemaal klaar met Greta Thunberg: ‘Een hyperemotionele, aandachtzoekende snotaap!’
mensen

Mensen zijn helemaal klaar met Greta Thunberg: ‘Een hyperemotionele, aandachtzoekende snotaap!’

Peiling: mensen worden nog liever verzwolgen door een enorme vloedgolf dan dat ze nog langer moeten luisteren naar klimaatactivisten, schreef de satirische nieuwssite Babylon Bee vorige maand.

“Jullie hebben mijn dromen en mijn jeugd gestolen,” zegt uitgerekend het meisje dat op de cover van magazine Time staat, aldus de site.

Zelfs linkse komieken beginnen Greta Thunberg belachelijk te maken.

Snotaap

Ze is geen visionair die het verschil maakt. Ze wordt steeds vaker bespot als een hyperemotionele, aandachtzoekende snotaap die last heeft van driftbuien, schrijft Kyle Smith voor het tijdschrift National Review.

Ricky Gervais veegde bij de Golden Globes de vloer aan met zowel de aanwezige Hollywoodsterren als Thunberg.

“Jullie weten niets over de echte wereld,” zei hij tegen de aanwezige beroemdheden.

“De meesten van jullie hebben nog korter op school gezeten dan Greta Thunberg,” voegde hij toe.

Knotsgek idee

Zelfs BBC Scotland zond een sketch over haar uit.

“De BBC die Greta Thunberg belachelijk maakt, dat is net als L’Osservatore Romano die de paus persifleert,” stelt Smith.

Ook Mary Wakefield deed haar duit in het zakje. Voor The Spectator schreef ze: “Volwassenen in deze wereld denken nu dat kinderen op de één of andere manier het antwoord hebben op de meest existentiële problemen van de mensheid. Een knotsgek idee.”

“Wat verwachten de volwassenen dat de kinderen gaan doen? Een betere wereld bouwen in Minecraft?” vroeg ze.

Paniek

Ze vindt het vreemd dat dit tegenwoordig kennelijk de manier is om problemen op te lossen.

“Heb je een probleem? Laat een tiener er iets over roepen. Klaar,” zei ze.

“Toen Greta in Davos zei ‘ik wil dat jullie in paniek raken’, zouden mensen haar gevraagd moeten hebben waarom,” benadrukte ze.

Big Brother

Ze is geen historisch figuur zoals Time ons wil doen geloven, zegt Smith, toevoegende dat het haar waarschijnlijk net zo zal vergaan als menig andere vroegrijpe kindster.

“Het goede nieuws is dat ze altijd nog kan meedoen aan Big Brother of Dancing with the Stars als tijdschriften niet langer over haar schrijven,” besluit Smith.

[National Review]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Matt schreef:

  Mensen kunnen dan wel klaar zijn met dat autistiscgh kind. Ik NIET.
  Ik ga de peperdure rekeningen die zij veroorzaakt heeft aan haar geven zodat zij die mag betalen. Forse verhoging van de dieselprijs (in Belgie pakweg 20, 30 ct/l) dure “klimaatbelasting” en nog meer van dat fraais.
  Wat gaat de staat doen met al dat extra geld? zonnevlekken kopen???( Het enige wat voor klimaatveranderingen zorgt) Als straks onverhoopt blijkt dat we massal bedonderd zijn, worden dan ook al die peperdure (op onze kosten natuurlijk) maatregelingen teruggedraaid??

  49 likes
  • Jeff schreef:

   Wordt dan zeker teruggedraaid ….. terugdraaien kost namelijk ook geld (winwin)

   16 likes
  • Willem schreef:

   Het gaat toch niet om dat kind maar waar ze voor staat? Het is toch niet persoonlijk?

   3 likes
   • Rob schreef:

    @Willem. Sterker nog, het gaat om wie er achter dit kind zitten. In de eerste plaats de ouders en verder de elite. Ze wordt gewoon misbruikt voor propaganda, net zoals de nazies dat in WW2 deden. Daar kun je een kind niet voor beschuldigen, alleen de misbruikers. Zo’n kind heeft nooit normale mensen om zich heen gehad die haar beschermen tegen dat soort misbruik. Ook de ouders hebben haar niet beschermd. Dat het propaganda is mag duidelijk zijn als alles een script is. Als er geen script is die gelezen kan worden dan kan ze geen enkele vraag beantwoorden. Het is gemakkelijk om een kind te veroordelen maar het zijn degenen die er achter zitten die de oorzaak zijn. Die blijven mooi uit beeld omdat iedereen zich afreageert op het kind.

    12 likes
    • Matt schreef:

     Dat kind is 16, autistisch, maar zeker niet dom want ze weet heel goed waar ze mee bezig is. Mischien is ze ook gehersenspoed, de resultaten blijven hetzelfde en is geen excuus. Blijkbaar staat ze zelf maar al te graag in the picture.
     Maar het klopt, tot haar 18e zijn haar ouders verantwoordelijk voor haar en als Greta in de problemen komt, bijvoorbeeld schulden maakt, moeten die ouders daar toch voor opdraaien.

     2 likes
    • Willem schreef:

     Ja exact, daarom snap ik ook niet dat iedereen zich maar op dat kind blijft focussen.

     1 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Alles met betrekking op dit kind is in scène gezet. Er is toch werkelijk niemand met een IQ hoger dan de buitentemperatuur die enig geloof hecht aan die onzin. Geeft wel aan dat er duidelijk een organisstie achtrr de schermen actief is en een behoorlijk hoeveelheid macht tot hun beschikking heeft.

  39 likes
  • deze schreef:

   klopt Bas, althans .. zo denk ik ook

   en wel de naam s o r o s, grote foundations die OOK heel eur Opa vol laat stromen met allerlei pluimage wat
   de bedoeling is de GROTE CHAOS te verdiepen die eerst ontstaat door false vlag momenten, zo ook weer de vliegramp, denk ik hoor

   in ieder geval : ik ben klaar met nep nieuws.. er is bijna geen een eerlijk programma meer ( maar goed .. is het nieuws een “programma “… of feiten .. ?( Matrix )
   Ook ben ik klaar met het woord ” d e m o Cratie

   fijn weekend allen hier en op naar een doodgewone lente..

   16 likes
  • Jeff schreef:

   Geeft gelijktijdig ook hun wanhoop aan. De politici krijgen het er niet meer door.

   8 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Kinderen verwachten altijd dat de ouders wat doen. Zelf zijn ze nooit ergens schuldig aan en hoeven ook niks te doen omdat zij kinderen zijn.
  Ik zou wel eens willen weten hoeveel zelfmoorden Greta al op haar geweten heeft nu zelfs op de kleuterklas de kinderen al zo ge-indoctrineerd worden

  34 likes
 • Arwijn schreef:

  How Dare You?!

  16 likes
 • Schadow1100 schreef:

  Een open brief van Kornelia Kirchweger aan Greta Thunberg
  …stal mijn jeugd
  Met tranen in je ogen beschuldig je ons, de babyboomers, beslist van het stelen van je dromen, je kindertijd, je zou hier niet eens moeten staan, maar op school zijn. Je laat “ons” hier niet mee wegkomen en houdt “ons” in de gaten. Wow! Je opruiende woorden komen voort uit een grenzeloze onwetendheid. Want is het niet juist jouw generatie die deze wegwerpmaatschappij in leven houdt? Jij en je tijdgenoten leven in een ongekende materiële overvloed, die je als vanzelfsprekend beschouwt en van je ouders eist.
  Wij hadden niets om weg te gooien
  Ik behoor tot de generatie die in de jaren ’60 is opgegroeid. Lieve Greta, in die tijd leefden we klimaatvriendelijker dan jij en je onwetende kind-aanhangers zich zelfs kunnen voorstellen. We droegen de kleren van onze oudere broers en zussen op. Kapotte maillots en sokken werden gestopt, kleren werden niet weggegooid – alles wat bruikbaar was, zoals knopen of ritsen, werd verwijderd. De rest werd gebruikt als poetslappen of herstellappen. Onze weg naar school duurde een uur of meer. Er was geen schoolbus en onze ouders brachten ons niet met de auto naar school. De schoolboeken werden doorgegeven van klas naar klas.
  Vies maar gezond
  Onze fietsen hadden maar één versnelling en daar waren we trots op. We deden de boodschappen te voet – met een boodschappennetje. Suiker, meel e.d. werd los verpakt in papieren zakken. Het inpakpapier werd zorgvuldig geopend en hergebruikt. We hebben niet elke dag gebaad of gedoucht. Zaterdags ging je in de teil. Het oudste kind het eerste en de jongste als laatste. Wel allemaal in het zelfde badwater. Niet elk huishouden had een wasmachine, telefoon of een auto. We hadden geen elektronische spelletjes en geen smartphones. We brachten onze jeugd door op weilanden en in bossen, niet op WhatsApp of Instagram. We waren vies maar gezond en hadden geen last van overgewicht, allergieën of depressie.
  De jeugd is geen rolmodel
  Hoe hypocriet jullie protesten zijn! Kinderen van jouw leeftijd veroorzaken meer CO2 dan welke andere generatie jongeren dan ook heeft gedaan. Jullie kasten zitten vol met kleren die door kindslaven in Azië genaaid zijn. Jullie coole smartphones en tablets eindigen in arme landen regelmatig als afval. Voor het benodigde kobalt werken er zo’n 40.000 kinderen in de kobaltmijnen. Alles wat je in overvloed en vraag hebt, wordt geproduceerd met CO2-uitstoot en meestal geïmporteerd. Daarom ben jij in het bijzonder geen rolmodel voor een klimaatvriendelijke samenleving.
  Na een demonstratie zijn de straten bezaaid met door jullie weggegooide (plastic)rotzooi en vreten jullie je vol bij McDonalds aan (rundvlees!)hamburgers….
  Daarom, lieve Greta, neem je tijdgenoten liever mee in je aanklacht en draag je woede aan hen op. Hij is volledig misplaatst bij ons.

  https://youtu.be/CLxpgRqxtEA

  https://youtu.be/0bwLt_5t73g

  14 likes
  • Marie schreef:

   En die generatie was veel kleiner behuisd dan de huidige, ging nooit met het vliegtuig, uberhaupt bijna nooit op vakantie, een dagje Zandfoort aan Zee was al luxe..had een heel ander eet- en drinkpatroon, gebruikte beduidend minder medicijnen, kocht alleen spullen die ze echt nodig hadden maar….had nog wel enige interesse in elkaar!

   5 likes
 • Weesje schreef:

  Wel nep-emoties trouwens.

  12 likes
  • Jack schreef:

   Hoop dat jullie allemaal jullie frustraties weer wat kwijt zijn nu. Het klimaat zal er echter niet door gaan afkoelen. Maar dat geeft niet want jullie zitten toch lekker met je kop in het zand, dus wat kan het je deren.

   1 likes
 • Ron schreef:

  Om één ziekelijk verpest leven mogen nu miljoenen lijden.Misschien tijd voor therapie en heropvoeding van de ouders? Of hadden ze geen kinderen mogen krijgen omdat ze niet een objectieve opvoeding kunnen geven en zich laten dicteren door iemand met een zieke geest?

  10 likes
 • Karel schreef:

  Gekke Greetje, de Anti Christ, heeft naast, Asperger, ook Borderline syndroom, en juist deze combinatie maakt haar zeer gevaarlijk.
  Dit is de goeroe van de Niks Generatie, een generatie zonder ruggengraat, het resultaat van de “rubberen tegel maatschappij”….

  10 likes
 • Rob schreef:

  Haar sympathisanten hadden nooit Australië in de brand moeten steken ten koste van miljarden dieren planten en bomen!
  Ze wilden haar hiermee helpen om het bewijs leveren dat de wereld nu helemaal in brand staat!
  In de Australische deelstaat New South Wales zijn sinds de bosbranden begin november uitbraken 24 mensen gearresteerd voor brandstichting, meldt de politie. In totaal 183 mensen moeten voor de rechter komen in verband met de bosbranden.
  https://nos.nl/artikel/2317623-24-arrestaties-in-australie-voor-opzettelijk-brandstichten.html?fbclid=IwAR0IYpInMKLGt_YubPOoZkQP4-VduloWq-G2HeaHbQM55RfkP0CcU-qq2CM

  9 likes
 • d1rty schreef:

  dit kindje wordt misbruikt door de elite

  7 likes
 • kees schreef:

  zielig voor dat meisje ze zou beter gaan voetballen of hockyen. droevig zij heeft dit niet bedacht.

  2 likes
  • Sina schreef:

   Misschien….Maar Eucalypta Thunberg had ook nee kunnen zeggen, maar ja, als een Illuminati kind/lid kan ze dat moeilijk doen he ? Dus ze staat hier achter. Haar ouders en grootouders zijn ook lid van deze sekte, dus wat wil je…Die zullen wel goed op haar ingepraat hebben. Overigens staat het op internet bij vele sites bekend over deze familie en de Illuminati.

   9 likes
 • hadjemaar schreef:

  Eenmaal decennia verder geef je geen ene cent meer uit aan wetenschappers, de broodvreters tenminste?

  2 likes
 • Ehufdjyrfuevuf schreef:

  Zou liever zelfmoord plegen

  0 likes
 • wolfje schreef:

  Snel afserveren en in een traject met die halve gare. Misschien is ze nog te redden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  bill gates

  Bill Gates tolereert geen kritische coronaberichten en koopt de media om

  Uit onderzoek van het gezaghebbende tijdschrift Columbia ...

  >