Mens en Dier

Mensen zijn helemaal klaar met Greta Thunberg: ‘Een hyperemotionele, aandachtzoekende snotaap!’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Peiling: mensen worden nog liever verzwolgen door een enorme vloedgolf dan dat ze nog langer moeten luisteren naar klimaatactivisten, schreef de satirische nieuwssite Babylon Bee vorige maand.

“Jullie hebben mijn dromen en mijn jeugd gestolen,” zegt uitgerekend het meisje dat op de cover van magazine Time staat, aldus de site.

Zelfs linkse komieken beginnen Greta Thunberg belachelijk te maken.

Snotaap

Ze is geen visionair die het verschil maakt. Ze wordt steeds vaker bespot als een hyperemotionele, aandachtzoekende snotaap die last heeft van driftbuien, schrijft Kyle Smith voor het tijdschrift National Review.

Ricky Gervais veegde bij de Golden Globes de vloer aan met zowel de aanwezige Hollywoodsterren als Thunberg.

“Jullie weten niets over de echte wereld,” zei hij tegen de aanwezige beroemdheden.

“De meesten van jullie hebben nog korter op school gezeten dan Greta Thunberg,” voegde hij toe.

Knotsgek idee

Zelfs BBC Scotland zond een sketch over haar uit.

“De BBC die Greta Thunberg belachelijk maakt, dat is net als L’Osservatore Romano die de paus persifleert,” stelt Smith.

Ook Mary Wakefield deed haar duit in het zakje. Voor The Spectator schreef ze: “Volwassenen in deze wereld denken nu dat kinderen op de één of andere manier het antwoord hebben op de meest existentiële problemen van de mensheid. Een knotsgek idee.”

“Wat verwachten de volwassenen dat de kinderen gaan doen? Een betere wereld bouwen in Minecraft?” vroeg ze.

Paniek

Ze vindt het vreemd dat dit tegenwoordig kennelijk de manier is om problemen op te lossen.

“Heb je een probleem? Laat een tiener er iets over roepen. Klaar,” zei ze.

“Toen Greta in Davos zei ‘ik wil dat jullie in paniek raken’, zouden mensen haar gevraagd moeten hebben waarom,” benadrukte ze.

Big Brother

Ze is geen historisch figuur zoals Time ons wil doen geloven, zegt Smith, toevoegende dat het haar waarschijnlijk net zo zal vergaan als menig andere vroegrijpe kindster.

“Het goede nieuws is dat ze altijd nog kan meedoen aan Big Brother of Dancing with the Stars als tijdschriften niet langer over haar schrijven,” besluit Smith.

[National Review]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Kinderen verwachten altijd dat de ouders wat doen. Zelf zijn ze nooit ergens schuldig aan en hoeven ook niks te doen omdat zij kinderen zijn.
Ik zou wel eens willen weten hoeveel zelfmoorden Greta al op haar geweten heeft nu zelfs op de kleuterklas de kinderen al zo ge-indoctrineerd worden

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

How Dare You?!

Matt
Matt
2 jaren geleden

Mensen kunnen dan wel klaar zijn met dat autistiscgh kind. Ik NIET.
Ik ga de peperdure rekeningen die zij veroorzaakt heeft aan haar geven zodat zij die mag betalen. Forse verhoging van de dieselprijs (in Belgie pakweg 20, 30 ct/l) dure “klimaatbelasting” en nog meer van dat fraais.
Wat gaat de staat doen met al dat extra geld? zonnevlekken kopen???( Het enige wat voor klimaatveranderingen zorgt) Als straks onverhoopt blijkt dat we massal bedonderd zijn, worden dan ook al die peperdure (op onze kosten natuurlijk) maatregelingen teruggedraaid??

Weesje
Weesje
2 jaren geleden

Wel nep-emoties trouwens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x