Mens en Dier

Harde uithaal naar ‘groene gek’ Timmermans: ‘Hele gevaarlijke man’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

In Brussel zit die Timmermans en dat is een hele gevaarlijke man. Dat noem ik de groene gek, die is helemaal losgeslagen, zei Johan Derksen in het tv-programma Vandaag Inside.

“Dat is geen gevaarlijke man,” blèrde premier Rutte er luid doorheen. “Maak hem nou niet zo groot.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Nou, als hij de ruimte krijgt, dan ontregelt hij het land nog erger dan Kaag ooit kan doen,” bracht Derksen daar tegenin.

Eén van de grootste oppositiepartijen

Ik heb nu wel de indruk dat Nederland één van de grootste oppositiepartijen is tegen al die plannen van hem, voegde De Snor toe.

Volgens Rutte wil Timmermans met zijn natuurplan een verslechteringsverbod invoeren. “Dat heeft enorme gevolgen en daar zijn we tegen. En het tweede is dat hij van de Noordzee één groot eco-gebied wil maken. Als je dat zou doen, kun je ook je windmolens niet bouwen, die we nodig hebben voor die energietransitie,” beweerde de premier.

Niet goed bij je hoofd

“Dan ben je niet goed bij je hoofd als je dat voorstelt,” beet Derksen hem toe. “Die man moet boswachter worden, geen politicus.”

De omstreden natuurwet van Timmermans wankelt. Ook de visserijcommissie van het Europees Parlement heeft zijn natuurherstelwet verworpen. Dinsdag verwees de landbouwcommissie het voorstel al naar de prullenbak.

4.9 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angie
Angie
1 jaar geleden

Nou heb ik Derksen ook niet al te hoog zitten….maar Vette Frans is gestoord, jazeker. Zoals al dat EU-spul. Opheffen die hap.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Timmermans is neergezet door de VVD en D’66 en CDA in Brussel dit even voor de duidelijkheid. Deze man zegt nog geen woord in de publiciteit voordat Rutte het heeft goedgekeurd.

Eric90
Eric90
1 jaar geleden

Derksen heeft in de cojona tijd z’n ware aard laten zien, een nsb-er van de hoogste soort. Hij kan dan hier wel een punt hebben maar ik kan deze man niet meer verdragen. Daarbij komt hij ook niet verder dan deze kreten, hij snapt 0,0 van het totale plaatje en de agenda die hierachter zit. Dusja… wat heb je er aan, dom gelul van een ouwe gek.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

slecht(s) theater van een zootje coronamisdadigers

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x