CoronaBuitenland

Ziekenhuizen knoeiden massaal met coronacijfers om flink te kunnen cashen: ‘Dit is fout’

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!

Aan het begin van de ‘coronapandemie’ moesten overlijdensverklaringen anders worden ingevuld, onthulde dr. Henry Ealy in de docuserie Covid Secrets.

Normaal gesproken werden onderliggende aandoeningen opgegeven als doodsoorzaak. Bij iemand die al 10 jaar astma of COPD heeft, corona krijgt en sterft, zou normaal gesproken niet corona, maar COPD de oorzaak zijn, lichtte Ealy toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, zei dat onderliggende aandoeningen niet langer opgegeven mochten worden als primaire doodsoorzaak. Het gevolg was dat 96 procent van de mensen die aan ‘corona’ stierven, gemiddeld vier onderliggende ziektes had.

Recordwinsten

De cijfers werden op deze manier opgepompt en opeens waren er ‘coronadoden’, die de rechtvaardiging vormden voor het gezondheidsbeleid. Mensen die zeiden dat we het nog nooit op deze manier hebben gedaan, kregen een zak geld toegeschoven om hun mond te houden, aldus dr. Ealy.

“Dit is waarom ziekenhuizen de afgelopen twee jaar recordwinsten hebben geboekt,” benadrukte hij. “Ze gebruiken ons eigen geld tegen ons. Dit is fout.”

Dr. Ealy vatte de gang van zaken als volgt samen: er zijn vervalste data geproduceerd om gezondheidsbeleid te rechtvaardigen en mensen die daar vraagtekens bij zetten, kregen veel geld toegeschoven.

Auto-ongeluk gehad? Corona

Hij merkte op dat in Santa Clara County en Alameda County in Californië onderzoek is gedaan naar een deel van de overlijdensaktes. In respectievelijk 22 procent en 25 procent van de gevallen was corona onterecht als doodsoorzaak ingevuld.

“Waarom? Omdat ziekenhuizen alles meetelden als corona. Auto-ongeluk gehad? Corona. Van een ladder gevallen? Corona. En als ik corona invul, krijg ik meer geld.”

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
2 jaren geleden

De wereld is 1 grote leugen

Chuck Hendriks.
Chuck Hendriks.
2 jaren geleden

dat is hier ook zo alleen krijgen de artsen geen geld hier

Caroline
Caroline
2 jaren geleden

In Nederland ook van dat. Onze buur met COPD die al ’n jaar dood had moeten zijn toen hij stierf die hebben ze ook onder de coronadoden geschoven. Een familielid werkt in een ziekenhuis in N-H en die heeft ook een paar van dat soort verhalen.

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Ja, alles als corona invullen, hoorde ik al vanaf dag 1. De definitie was “Mensen MET corona die zijn overleden”

MET niet DOOR. Handig taalkundig trucje wat wel makkelijk te doorzien was. Maar wie al goed naar de media geluisterd had (en dan heb ik ’t gewoon over de MSM) zou een aantal dingen al doorzien moeten hebben. Sommige scams zijn daar gewoon open en bloot besproken, maar wel zodanig dat de aandacht er van afgeleid werd. Mensen horen/lezen vaak maar een paar woorden en vullen de rest al in zonder naar ’t hele verhaal te kijken.

Het is natuurlijk makkelijk om van complotdenken te spreken, maar gewoon even goed lezen/luisteren heeft daar niet zo veel mee te maken, hoor.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x