Homepagina » UFO » Amerikaanse leger heeft geheim ruimtevaartprogramma. Hacker onthult tijdens dit symposium wat hij heeft ontdekt
Amerikaanse leger heeft geheim ruimtevaartprogramma. Hacker onthult tijdens dit symposium wat hij heeft ontdekt

Amerikaanse leger heeft geheim ruimtevaartprogramma. Hacker onthult tijdens dit symposium wat hij heeft ontdekt

Een Britse hacker zegt bewijs te hebben gevonden dat het Amerikaanse leger een geheim ruimtevaartprogramma heeft, dat losstaat van de NASA.

Gary McKinnon gaat tijdens een symposium in Las Vegas dit weekend dieper in op wat hij zoal heeft ontdekt.

McKinnon zocht in 2001 op internet naar bewijs voor UFO’s en brak tot 13 keer toe in op geheime NASA-computers.

Bemanningsleden

In plaats van bewijs voor UFO’s stuitte McKinnon naar eigen zeggen op documenten over een geheim ruimtevaartprogramma dat wordt aangestuurd door de Amerikaanse marine.

McKinnon zegt zelfs namen te hebben gevonden van bemanningsleden die in de ruimte verbleven.

De directeur van het Mutual UFO Network, dat deze week een bijeenkomst heeft in Las Vegas, liet aan zender KLAS-TV weten wat McKinnon heeft ontdekt.

UFO’s

“Donna Hare, die voor de NASA heeft gewerkt, vertelde hem dat er bepaalde gebouwen waren waar UFO’s uit foto’s werden verwijderd voordat ze werden vrijgegeven,” zei Jan Harzan.

“Hij wilde daar bewijs voor vinden en tijdens zijn zoektocht stuitte hij letterlijk op een geheime ruimtevloot binnen de Amerikaanse marine,” vervolgde hij.

Uitleveren

McKinnon werd gearresteerd voor de digitale inbraak en de VS wilde hem laten uitleveren. Na acht jaar juridisch getouwtrek weigerde de Britse overheid hem uit te leveren.

Kijk hier voor meer informatie over het symposium.

[KLAS-TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Furious Anger schreef:

  Kom dan ook is met echt bewijs…. Dit geneuzel gaat al jaren met alles zo…. Bewijs dit, gehackd dat, maar zijn we overtuigd inmiddels!!!! nop

  24 likes
  • Johan schreef:

   Er zijn genoeg bewijzen, feiten etc etc. Helaas mensen zoals jij moeten het eerst zien op papier of dat het wetenschappelijk zo is voordat je het gelooft jammer dat jullie die beperking hebben. Vergeet niet dat criminelen bestaan en die willen niet dat je weet van hun bestaan er is een groot complot aangaande om de mens individu (mensheid) dom te houden. Daar hebben zei een scala aan technieken om dat te doen. Kijk eens bijvoorbeeld hoeveel geld er in word gestoken in de televisie dagelijkse programmeringen allemaal afleidingen kan ik je vertellen afleiding voor wat zou je denken? Het is de afleiding die ervoor zorgt dat je het niet meer in jezelf zoekt naar antwoorden maar juist het antwoord buiten jezelf gaat zoeken. Big business, mind control werkt!

   19 likes
  • flardinga schreef:

   @Trix,
   Ook al zijn er diverse betrouwbare mogelijkheden om bewijs te vinden, sommige gaan zondag naar de Kerk om te bidden en hun G.d te bedanken, daar geloven zij heilig is maar ik heb daar ook nog geen bewijs voor gevonden van die Hoogheid die onze wereld bestuurd vanuit de Hemel, wat overeenkomt met het ontkennen van leven en contacten van de aardbewoners met anderen, daar kun je nog jaren over debatteren en je zult er nooit uitkomen, ik noem het eerder framen van andere reaguurders, je wilt ook denk ik niet echt een gesprek maar eerder het eigen gelijk halen, ik respecteer dat natuurlijk maar jammer vind ik het wel, ik hoef trouwens niemand te overtuigen maar ik geloof heilig in ander leven en dat zij hier al eeuwenlang de aarde bezoeken en dat het Vaticaan en de Amerikaanse overheid er mee samenwerken, maar met welles nietes schieten we niks op, vriendelijke groet aan u van mij.

   7 likes
   • Sparkie schreef:

    Waarom hebben die Aliens alleen maar contact met het Vaticaan en de Amerikaanse overheid. Er zijn zoveel overheden waar ze contact mee kunnen hebben, ook zou het leuk voor het gewone volk zijn als ze iets meer te zien zouden krijgen. Waarom moet alles zo geheim zijn, of zijn die aliens ook niet te vertrouwen als ze zo geniepig samenwerken met de Amerikaanse overheid. Kortom ik heb daar nog steeds geen goeie verklaring voor kunnen ontdekken.

    Ik persoonlijk zou het niet als schokkend ervaren als ik kennis kan maken met aliens, integendeel en ik denk dat er wel meer zijn die er zo over denken.

    1 likes
  • trix schreef:

   Joo dude … Tis ook allemaal persoonlijk bedoelt en nooit voor de massa 😉

   0 likes
 • Derek schreef:

  Dat geloof ik zo, de mensheid word voorbereid op een ”fake invasie” van het buitenaardse ras.

  En natuurlijk zal de bevolking smeken om de hulp van de ”zogenaamde overheid” (The Clan)

  6 likes
  • Ino schreef:

   Je denkt toch niet serieus dat mensen dat geloven? Een fake invasie simuleren: ik kan je nu al zwart op wit geven dat als mensen niet in aliens/god etcetera geloven, dat ze never nooit in een fake invasie zullen trappen. Ik vind het een zeer slecht verzonnen complottheorie, die alleen maar afleidt en verwart.

   1 likes
   • Visser schreef:

    @ Ino , project: blue beam

    1 likes
    • Ino schreef:

     Ja, maar het is een zinloze exercitie. Extraordinary claims demand extraordinary evidence, dus ik geloof gewoon niet serieus dat welke groepering dan ook denkt dat dit ook maar heel misschien zou kunnen werken. Mensen zullen het gewoon domweg niet geloven, of je nou hoog springt of laag springt.

     1 likes
     • Sathos schreef:

      Ah, de bekende uitspraak van Carl Sagan. Let wel dat deze uitspraak een groot manco heeft: wat voor de een extraordinair is, is dat voor de ander niet. Het inlezen op Project Blue Beam is bij deze wel stevig aan te raden.

      2 likes
  • Spirit_himalaya27 schreef:

   Derek heeft gelijk, we worden massaal voorgelogen, zodat de fake invasie realistischer uitgevoerd kan worden. Terwijl, er zijn geheime projecten hier op aarde die aan ufo’s werken. Ufo’s worden met mensenhand gemaakt…
   Maar telkens lezen en horen we over ufomeldingen in contrast met aliens, zoals ze ons op deze wijze willen doen manipuleren.
   In de toekomst worden we vanuit mars aangevallen met ufo’s, door mensen, niet door aliens. Zo willen ze de mensheid der schapen verbannen op aarde.

   Ik droom al sinds vroeger over ruimteschepen zoals op de foto, terwijl ik toen niet wist dat het bestond.

   0 likes
 • fanta sia schreef:

  Wat een onzin. ik citeer:”McKinnon werd gearresteerd voor de digitale inbraak en de VS wilde hem laten uitleveren. Na acht jaar juridisch getouwtrek weigerde de Britse overheid hem uit te leveren.”

  Maar nu gaat hij dus gewoon naar de VS??? ik citeer:” Gary McKinnon gaat tijdens een symposium in Las Vegas dit weekend dieper in op wat hij zoal heeft ontdekt.”

  Lijkt mij dat hij dan gelijk opgepakt wordt zodra hij ook maar ergenst landt in de VS als hij daadwerkelijk het bovenstaande gedaan heeft.

  1 likes
 • Bataaf schreef:

  Als men nooit op de maan is geweest, is men al helemaal niet in staat solar warden in deep space te hebben.
  Controlled opposition en valse informatie met als doel het vertroebelen en achter houden van hoe zaken werkelijk in elkaar zitten.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZAq8Mvs5I5Q @ 1:52

  Weet men van de dome, het firmament?

  0 likes
 • Ino schreef:

  Wordt meneer Julian Assange niet direct bij zijn kladden gegrepen, zodra meneer een voet op Amerikaanse bodem zet, laat staan Las Vegas?

  1 likes
 • Yoep schreef:

  Als ik zo iets lees dan vind ik het altijd dolletjes! Ze ehbben weer wat gevonden. Af en toe vraag ik me wel eens af waar deze side ze nieuws vandaan haalt hahahahaahahahahah
  Ze maken mensen steeds gekker met hun aliens, secred space programs.

  0 likes
  • Baal Lucifer schreef:

   Aan je engels schrift te lezen kan je nog niet ontcijferen of ze het over MCdonalds of Kentucky fried chicken hebben. De aarde plat? Ga eens op wereldreis…kijk ff waar de aarde ophoudt. De platte aarde was een PsyOp van de CIA om te kijken wat ze mensen kunnen laten geloven. Sommige zijn zo oliestom dat ze het zonder enig onderzoek aannemen. Maar er zijn legio beroemdheden die het ondersteunen dus die hebben jouw onderzoek waarschijnlijk al voor je gedaan. Prima referentie. Sleep tight, don’t let the bed bugs bite en Ave Satanas et imperio Deamonium

   0 likes
   • Dirk schreef:

    Ik heb weer vernomen dat flat earth is opgezet als platform voor debat…

    Onder het motto: probeer maar een onderwerp te verdedigen wat niet te verdedigen is. Daar moet je wel voor oefenen.

    Helaas is het zo dat er mensen zijn geweest die dat onderscheid niet hebben kunnen maken en die dus slimme redenatie over onzin aannemen als waarheid.

    Ps, waarom ben je satanist?

    0 likes
    • faya schreef:

     Flat earth is een project van de psychopaten om te kijken hoe gek ze de mens kunnen krijgen, kijken waar de grens ligt van wat we geloven.
     Professionele opiniemakers mogen het voortouw nemen, die geloven we meteen…
     Inmiddels geloven we niets meer, zijn we er achter dat satan zich al begint te voeden bij de Jehova’s, die komen zelfs langs de deur om je in te lijven.
     Heb je in eerste reactie geen interesse, komt hun voet tussen de deur.
     Die dominantie krijgen ze meteen al bij hun cursus mee, hoe ze leren hoe je mensen moet paaijen.
     Lang verhaal kort, voor brave borsten hoge posities in gemeenten en bij de media enzo, het eindigt hoog in de piramide.
     Natuurlij niet zo hoog als ze halverwege belooft wordt, want daar zetelen de Freemasons 33, Scull en Bones, Bilderberg group, Opus Dei, Club van Rome, Trilateral Commission en de Black Noblesse.
     Daar ga je nooit bij horen, dat is allemaal oude presidentenfamilies, bankiersfamilies, olieboeren en ander rijk gespuis.
     De jehova’s, want daar begint het, bij je eigen voordeur, de media met hun populaire opiniemakers, ze krijgen niet voor niets zoveel betaald, en satan zijn dus een.

     1 likes
  • Spirit_himalaya27 schreef:

   Waarom komen jullie gelijk met een uitgebreid antwoord op die platte aarde gelover? Aan de manier van schrijven van Yoep kunnen jullie toch constateren dat het om een klein kind of om een zieke persoon gaat? Wil je je tijd verdoen door met hem in discussie te gaan, serieus? Dan mankeren jullie ook iets.

   0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Een tastbaar bewijs ?
  Hoe tastbaar kan een bewijs zijn ?
  Kijk naar de discussie over de platte aarde.
  Of de maanlandingen, en de getuigenissen bij Steven Greer.
  Wanneer kun je dan bewijzen dat er een ruimtevloot bestaat ?

  Hoe geloofwaardig ?
  Tal van dure congressen zijn er geweest.
  Zijn we iets opgeschoten ?

  0 likes
 • Pico schreef:

  Wat vermoeiend weer zeg, pfff.

  De zoveelste epic aankondiging voor het zoveelste teleurstellende event waar voor de zoveelste keer dezelfde niet verifieerbare ‘feiten’ worden herhaald.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  universiteit leiden

  Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

  De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

  >