Gezondheid

American football-ster: “Coca-Cola is vergif en voedselbedrijven liegen ons voortdurend voor”

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De American football-ster Tom Brady heeft in een interview met radiozender WEEI gezegd dat Coca-Cola vergif is en dat cornflakes niet in aanmerking komen voor de titel ‘eten’.

“Je denkt dat je er goed aan doet door een glaasje cola te drinken. Waarom? Omdat je dat wordt ingeprent via reclames,” zei de 38-jarige quarterback van de New England Patriots. “Maar als je mij vraagt of je als mens Coca-Cola hoort te drinken om in leven te blijven, zeg ik ‘nee’. Ik kan ook niet begrijpen dat ze dat spul aan kinderen mogen verkopen. Het is puur vergif.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij vervolgde: “Zo leren we het. Zo worden we gehersenspoeld: dat dit allemaal normaal voedsel is en dat je dit zou moeten eten.”

Ook van cornflakes gaan zijn haren recht overeind staan. “We worden voortdurend voorgelogen door voedselbedrijven. Maar hé, dit is Amerika,” ging Brady verder. “We geloven er heilig in dat Frosted Flakes gezond eten is. En dan vindt iedereen het gek dat we aan de lopende band met zieke mensen te maken hebben.”

Coca-Cola en Kellogg’s zijn het niet eens met de uitlatingen van één van Amerika’s grootste sporthelden. “Al onze dranken zijn veilig en kunnen worden gebruikt voor een gebalanceerde levensstijl,” zei een woordvoerder van Coca-Cola. Een zegsman van Kellogg’s reageerde: “Ontbijtgranen zijn heerlijk en voedzaam.”

[RTL Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x