Mens en Dier

Cricketheld is ervan overtuigd dat de aarde plat is. Rond deze podcast is momenteel veel te doen

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Cricketheld Andrew Flintoff heeft toegegeven dat hij ervan overtuigd is dat de aarde plat is. De 39-jarige ‘Freddie’ zei dat hij geobsedeerd is geraakt door de podcast The Flat Earthers.

In het programma wordt onder meer geclaimd dat de bewering dat de aarde bolvormig is, een leugen is die in stand wordt gehouden door Disney.

In zijn eigen podcast voor BBC Radio 5 Live suggereerde Flintoff dat er ‘bewijs is waaruit blijkt dat de aarde niet rond is’.

Laserstraal

Hij overweegt zelfs naar de Flat Earth International Conference in Amerika te gaan volgend jaar, weet de Daily Mail.

“Als je in een helikopter zit en je hangt boven de aarde, waarom komt de aarde dan niet naar je toe als hij rond is?” vroeg hij zich af.

“Waarom zou water niet bewegen als je door de ruimte reist? En als je een laserstraal op een doel op 25 kilometer richt zou je die niet moeten zien als de aarde rond was, maar je ziet ‘m toch,” claimde Flintoff.

Bases

“Het midden is de Noordpool en aan de rand bevindt zich de Zuidpool, die bestaat uit een grote muur van ijs,” stelde de oud-cricketspeler.

“Dit is waarom alle overheden nu bases op de Zuidpool hebben,” voegde hij toe.

Flintoff werd in zijn carrière onder meer vice-captain en captain van het nationale team. In 2012 maakte hij zijn debuut als professioneel bokser.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas2
Bas2
4 jaren geleden

Als we op een platte aarde onder een dome leven. Hoe komen meteorieten dan op aarde terecht?

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Als je heel goed naar een cricket balletje staart (minimaal een kwartier) dan zie je ook dat die eigenlijk plat is en niet rond.

Furious Anger
Furious Anger
4 jaren geleden

Hersenloos dit soort mensen… kompleet geschift als je dit werkelijk denkt

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
4 jaren geleden

Dan ben je toch niet goed, mensen die dat beweren hebben dringend hulp nodig. Ga nou is naar Zandvoort en kijk naar de horizon, die loopt gewoon rond en ik heb de wolkenkrabbers in NewYork niet zien liggen. Log is in op het international space station en kijk eens terug naar de aarde als je boven London hangt zie je Japan en de stille zuidzee niet liggen. Dit soort mensen zijn een aanslag op je gezondheid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x