CoronaMens en Dier

Miljoenen doden: vaccinatiedeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor catastrofe gevaccineerden

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

De Belgische vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwt in een interview dat de gevaccineerden de komende maanden gevaar lopen. Het coronavirus zal blijven muteren en in veel gevallen zal dat fataal zijn voor mensen die zijn ingeënt, stelt hij. Vanden Bossche waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad afstevenen op een ramp.

De coronavaccinaties bieden geen steriele immuniteit, wat betekent dat je het nog steeds kunt doorgeven, en verstoren de aangeboren immuunafweer van het lichaam. De neutraliserende antistoffen van deze ‘eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem’ worden verdrongen door de antistoffen die worden opgewekt door de vaccins. Die dwingen het virus steeds sneller te muteren. Deze mutaties kunnen heel gevaarlijk zijn voor gevaccineerden, stelt Vanden Bossche.

Hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen

Volgens hem is het van groot belang dat de vaccinatiecampagnes per direct worden stopgezet. Vaccinatie kan leiden tot supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerden en volledig resistent tegen alle bestaande en toekomstige coronavaccins die gebaseerd zijn op het spike-eiwit.

In landen als Zuid-Korea, Denemarken, Israël en Australië is al te zien: hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen.

Massamoord

Vanden Bossche verwacht dat binnen niet onafzienbare tijd een aantal nieuwe, zeer virulente en zeer besmettelijke varianten zullen opduiken in landen met een hoge vaccinatiegraad. Hij verwacht ook dat veel gevaccineerde mensen die besmet raken, ernstig ziek zullen worden en sterven.

Op deze manier kunnen de vaccinatiecampagnes indirect leiden tot miljoenen doden. Als Vanden Bossche gelijk heeft, is er sprake van massamoord. Je kunt alleen maar hopen dat hij deze keer ongelijk heeft, schrijft internetkrant Wochenblick.

Bekijk hieronder het hele gesprek:


4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annie
Annie
8 maanden geleden

Wie niet luistert moet maar voelen!!!!

Krueger
Krueger
8 maanden geleden

Zal het “volk” nu eens gaan zien wat er gedaan is ? Ik ben bang van niet , de gehersenspoelden zullen de sterfte wel aan alles behalve die prikken wijten…..

Peter
Peter
8 maanden geleden

We krijgen een gevaccineerden epidemie !
Hun immuunsysteem is blijvend verzwakt deze mensen krijgen allen AIDS …… MET GROTE DANK AAN ONZE CRIMINELE REGERING, RIVM , OMT EN RECHTSPRAAK die hier allen voor verantwoordelijk zijn.

P.M.
P.M.
8 maanden geleden

Tot nu toe heeft Dr. Geert Vanden Bossche al altijd gelijk gehad. I am a pure blood person. Al diegene die ik ken zijn dubbel of trippel gevaccineerd en regelmatig ziek!.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x