CoronaMens en Dier

Miljoenen doden: vaccinatiedeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor catastrofe gevaccineerden

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

De Belgische vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwt in een interview dat de gevaccineerden de komende maanden gevaar lopen. Het coronavirus zal blijven muteren en in veel gevallen zal dat fataal zijn voor mensen die zijn ingeënt, stelt hij. Vanden Bossche waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad afstevenen op een ramp.

De coronavaccinaties bieden geen steriele immuniteit, wat betekent dat je het nog steeds kunt doorgeven, en verstoren de aangeboren immuunafweer van het lichaam. De neutraliserende antistoffen van deze ‘eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem’ worden verdrongen door de antistoffen die worden opgewekt door de vaccins. Die dwingen het virus steeds sneller te muteren. Deze mutaties kunnen heel gevaarlijk zijn voor gevaccineerden, stelt Vanden Bossche.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen

Volgens hem is het van groot belang dat de vaccinatiecampagnes per direct worden stopgezet. Vaccinatie kan leiden tot supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerden en volledig resistent tegen alle bestaande en toekomstige coronavaccins die gebaseerd zijn op het spike-eiwit.

In landen als Zuid-Korea, Denemarken, Israël en Australië is al te zien: hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe meer doden er vallen.

Massamoord

Vanden Bossche verwacht dat binnen niet onafzienbare tijd een aantal nieuwe, zeer virulente en zeer besmettelijke varianten zullen opduiken in landen met een hoge vaccinatiegraad. Hij verwacht ook dat veel gevaccineerde mensen die besmet raken, ernstig ziek zullen worden en sterven.

Op deze manier kunnen de vaccinatiecampagnes indirect leiden tot miljoenen doden. Als Vanden Bossche gelijk heeft, is er sprake van massamoord. Je kunt alleen maar hopen dat hij deze keer ongelijk heeft, schrijft internetkrant Wochenblick.

Bekijk hieronder het hele gesprek:


4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annie
Annie
2 jaren geleden

Wie niet luistert moet maar voelen!!!!

Krueger
Krueger
2 jaren geleden

Zal het “volk” nu eens gaan zien wat er gedaan is ? Ik ben bang van niet , de gehersenspoelden zullen de sterfte wel aan alles behalve die prikken wijten…..

Peter
Peter
2 jaren geleden

We krijgen een gevaccineerden epidemie !
Hun immuunsysteem is blijvend verzwakt deze mensen krijgen allen AIDS …… MET GROTE DANK AAN ONZE CRIMINELE REGERING, RIVM , OMT EN RECHTSPRAAK die hier allen voor verantwoordelijk zijn.

P.M.
P.M.
2 jaren geleden

Tot nu toe heeft Dr. Geert Vanden Bossche al altijd gelijk gehad. I am a pure blood person. Al diegene die ik ken zijn dubbel of trippel gevaccineerd en regelmatig ziek!.

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x