CoronaBuitenland

Noorse politicus houdt krachtige en emotionele speech: ‘Wij zijn het grote experiment’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

De Noorse politicus Susanne Heart hield woensdag een krachtige en emotionele speech. Diverse mensen die zijn beschadigd door het coronavaccin klopten bij haar aan. Velen durven hier niet openlijk over te praten omdat ze zich schamen. Heart zei dat het ‘heel pijnlijk’ is om al deze verhalen te lezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Hartverscheurende verhalen

Ze wees erop dat er 60.000 Noren zijn die ernstig zijn beschadigd door de vaccins. Er zijn vele hartverscheurende verhalen van voorheen gezonde mensen die een ‘veilig en effectief’ vaccin namen. “Ze zijn misleid, aangezien de coronavaccins veilig noch effectief zijn,” zei Heart.

Mensen kregen te horen dat de vaccins ziekte zouden voorkomen. Dat deden ze niet, vervolgde ze.

De politicus merkte op dat Europa, waaronder Noorwegen, sinds de uitrol van de vaccins kampt met een hoge onverklaarbare oversterfte. Ze zei dat mRNA nog nooit eerder is getest op mensen. “Wij zijn het grote experiment.”

Nieuwe religie

Geheime studies die zijn vrijgegeven, laten zien dat Pfizer wist hoe gevaarlijk de vaccins waren. Duizenden artsen en onderzoekers wereldwijd zijn bezorgd over de vaccinstrategie, zei de politicus. Zij werden in diskrediet gebracht of verbannen van social media.

Heart sprak van een ‘nieuwe religie’ die in recordtijd door de media, autoriteiten en globalisten over de wereld is verspreid. Volstrekt veilig en 95 procent effectief, beloofden ze. En als je hun god niet aanbad, was je onrein en moest je worden verbannen. Je bent gevaarlijk. Je bent kwaadaardig. Je zou opgesloten moeten worden.

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Zou het nog wat worden met die tribunalen?

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

De Vulkaan begint te rommelen…

Kwestie van tijd voordat hij Klapt!!!

Kan mij niet snel genoeg gaan…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Eigen schuld dikke bult, al die compleet Hersendode Gevaccineerde Überschapen hebben na informed consent ondertekend te hebben geheel vrijwillig die experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-NOOD-Vaxxi-Nazis laten injecteren. Als die compleet Hersendoden de moeite hadden genomen zich in te lezen in de materie hadden waarschijnlijk een andere keuze gemaakt, maar ja als je niet goed uitkijkt tijdens het oversteken lig je ook zomaar onder de bus. Gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer

https://youtu.be/OKFDHbP7R50

Bert
Bert
1 jaar geleden

We gaan het wel zien. Als er steeds meer gevaccineerde met luchtweginfecties in het ziekenhuis belanden, waar het nu naar uitziet. Komen ze er straks niet meer onderuit.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x