CoronaBuitenland

Onvruchtbaar door coronaprikken: deze gynaecoloog slaat alarm

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Zwangere vrouwen wordt geadviseerd het coronavaccin te nemen. Hierdoor bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je ongeboren kind, schreef zorgminister Ernst Kuipers woensdag op social media. Wat zeggen gynaecologen hierover?

De Duitse gynaecoloog Rebekka Leist weet het zeker: er komt iets vreselijks op ons af. In gesprek met Elsa Mittmannsgruber op AUF1 vertelde ze over haar uitgebreide onderzoek en de gruwelijke observaties die ze sinds de uitrol van de coronavaccinaties heeft gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Patiënten werden niet meer zwanger

Leist begeleidt vrouwen met een kinderwens. Sinds december 2020 informeerde ze haar patiënten over de experimentele gentherapie en het gebrek aan langetermijnstudies. Desondanks lieten bijna al haar patiënten zich vaccineren.

In augustus merkte de gynaecoloog dat haar patiënten niet zwanger werden, vooral vrouwen die waren ingeënt tegen corona. Ze ontdekte dat haar gevaccineerde patiënten meer moeite hadden om zwanger te raken en bovendien vaker een miskraam kregen.

Dat is schokkend

Ze had op een gegeven moment 90 patiënten, waarvan 67 buitenlichamelijke bevruchting probeerden. Van deze 67 patiënten werden 45 helemaal niet zwanger en 10 andere vrouwen kregen een miskraam. Op dit moment zijn slechts zeven patiënten zwanger. De overige vrouwen hebben niets van zich laten horen. Zij zijn vermoedelijk ook niet zwanger.

In haar praktijk in München had ze op den duur 14 patiënten die spontaan zwanger waren geraakt. Elf van hen, bijna 80 procent, kregen een miskraam. “Dat is schokkend!” zei de gynaecoloog. Statistisch gezien zou ongeveer 80 procent van de zwangerschappen succesvol moeten zijn.

[Wochenblick]

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ja dûh…die Spike-eiwitten nestelen zich nu eenmaal graag in Eierstokken….dat was toch al algemeen bekend? Welke Zwangeren vrouw laat zich dan ook inspuiten met Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis?! Dan ben je toch niet goed bij je hoofd…het is algemeen bekend dat Zwangere vrouwen geen pakje sigaretten per dag moeten roken, een fles Vodka achterover slaan of Heroïne spuiten…gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer…

Sjeng
Sjeng
2 jaren geleden

Ze worden wel laat Wakker erg heftig

salvar
salvar
2 jaren geleden

ze hebben hun werk gedaan de psychopaten.
de mensheid gaat uitsterven , althans op deze satanische planeet.

wij gaan naar (waarschijnlijk) een betere wereld en de satanische groep en diegene die hebben meegewerkt krijgen iets anders op hun brood.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Dit noem ik moord op voorbedachte rade.
Alle wereldleiders en de gene die hier hebben aan meegewerkt moeten gestraft worden.
Ggd,directie zhz,dokters,specialisten, vws en de rest van de 1 en 2 slaapkamer wereldwijd.
Die mogen hun straf niet ontlopen.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x