Buitenland

‘Goed nieuws! Grootschalig, mondiaal verzet tegen vaccinpaspoorten’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-senator Ron Paul en Daniel McAdams besteedden deze week in hun Liberty Report aandacht aan de wereldwijde protesten tegen de ‘vaccinpaspoorten’.

Ze lieten beelden zien uit onder andere Zwitserland: “Mensen zeggen ‘nee’ tegen de vaccinatieplicht en vaccinpaspoorten. Duizenden en duizenden Zwitsers.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook komen er beelden voorbij uit New York. “Dit is een goed teken, New York City. Honderden mensen lopen door New York en zeggen ‘nee’ tegen het vaccinpaspoort.”

De media zwijgen erover

McAdams wees erop dat in heel Frankrijk al wekenlang elk weekend duizenden en duizenden mensen de straat opgaan om te protesteren tegen de vaccinpaspoorten. Hij voegde toe dat Fransen nu demonstratief buiten de restaurants eten in plaats van binnen.

Hij toonde ook beelden uit Italië waar honderdduizenden mensen protesteerden tegen de groene pas. “Dit is wereldwijd,” benadrukte McAdams. “En de media zwijgen erover. Je zult dit niet zien bij de mainstream media.”

Dat is ziek

Tot slot zijn beelden te zien uit Groot-Brittannië van een betoger die wordt aangevallen door een politiehond. Ironisch genoeg staat op het politiebusje naast de betoger de tekst ‘proud to protect’.

“Dat is ziek,” reageerde dr. Paul. “We hebben het hier niet over 10 mensen, maar over een miljoen mensen.”

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
2 jaren geleden

ik heb nog een paar weken de tijd om mijn museumkaart te verlengen, als de musea meedoen met vaccinatie eisen, geef ik mijn geld daar niet meer aan uit.
Naar Muziekgebouw aan het IJ, ga ik helemaal niet meer, terwijl ik jaren vriend ben geweest om ze te steunen en ettelijke concerten heb bijgewoond.
Uit eten gaan, niet meer interessant, er zitten veel gevaccineerden, hebben geen humor meer.
enzovoort

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Doos van Pandora is Open

Het wordt één Groot Drama voor die Elite-Parasieten…in hun Paniek hebben ze deze Corona-Plandemie er véél te gehaast doorheen gedrukt…Hun LEUGENS keren als een Boemerang recht terug in hun gezicht…Einde Oefening…Haastige Spoed is Zelden Goed IEDEREEN begint WAKKER te Worden mijn beste Elite-Kakkerlakken……hebben je hand Overspeeld, Gegokt & Verloren…Zéér Spoedig zullen jullie daar de Hoogste Prijs voor betalen… Jullie hadden je armzalige zieltjes al verkocht aan de Duivel…hij mag ze hebben ook….

Roadie
Roadie
2 jaren geleden

Net als in Moskou doen.Gevaccineerden en niet gevaccineerden solidair bedrijven die vaccinatie paspoorten handhaven links laten liggen ,gaan ze vanzelf wel failliet.Zien wie de langste adem heeft.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Overal ter wereld grote protesten. Natuurlijk moeten wij allemaal opstaan tegen deze wereldwijde dictatuur. Wij kunnen niet gewoon maar op de bank blijven zitten en dit lijdzaam over onze kant laten gaan.
Maar….. óf het allemaal nut heeft. Dat valt mijns inziens te betwijfelen.
Wij hebben te maken met een kleine groep super psychopaten. Daar vallen alle fictieve Bond misdadigers compleet bij in het niet.
Morgen ben ik ook in Amsterdam. Vanuit de groepen in West Friesland is een oproep gedaan om in het zwart te komen. Dit als teken van rouw (het verlies van de democratie).
Verder is er ook aangeraden om niet opzichtig met t-shirts met opdruk en gele parapluutjes te lopen. Iets wat ik hier in Hoorn wel altijd doe. Morgen dus niet.
Aan al deze protesten wordt inderdaad door de MSM geen aandacht aan besteed. Zoiets van: als je het niet laat zien, dan IS het er niet.
Ook kreeg ik vanochtend een berichtje binnen over Australië. Daar zijn vrachtwagenchauffeurs echt wel bezig met de boel te blokkeren. Maar de communicatie is zéér slecht. Alleen via familieleden die daar wonen, komt er wat informatie over vrij.
Voor de rest laten zij met opzet hier niets van horen. Stel je voor dat er in andere landen ook zoiets zou gebeuren.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x