Graancirkels

Polar Clock 3 graancirkel gemaakt door National Geographic?

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaak blijkt het niet eenvoudig met zekerheid te zeggen of een nieuwe graancirkelformatie een paranormaal verschijnsel of mensenwerk is.

Met behulp van Photoshop is een methode ontwikkeld om op basis van luchtfoto’s te kunnen bepalen welke graancirkels mogelijk door mensen zijn gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Door het ‘midtone contrast’ te verlagen kan worden achterhaald of bij graancirkels sporen van het gebruik van planken zijn achtergebleven. Dat bleek bij de ‘dolfijnen’ bij het Engelse Golden Ball Hill in juli 2004 bijvoorbeeld het geval.

Een nieuwe graancirkel bij Manton Drove in Marlborough in het Engelse Wiltshire op 2 juni jongstleden toont een serie lijnen die mogelijk wijzen op het gebruik van planken.

graancirkel23948724398472934342

Polar Clock

De formatie toont een Polar Clock 3 screensaver die gratis op internet kan worden gedownload. Polar Clock geeft naast uren, minuten en seconden ook de maand, het dagnummer en de dagnaam aan door middel van cirkels die opgevuld worden. De Polar Clock in de graancirkel staat op zaterdag 4 augustus ergens tussen 18.00 en 19.00 uur.

Al snel verschenen filmmakers van National Geographic in de graancirkel om onderzoekers te interviewen. Zou het kunnen zijn dat de televisiezender van plan is op 4 augustus aanstaande op primetime de echtheid van graancirkels in twijfel te trekken? We kunnen alleen maar afwachten tot het programma van National Geographic voor de maand augustus bekend is.

Bron: Cropcircleconnector.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lil
Lil
11 jaren geleden

Huh..? dat is toch niet zo moeilijk?
De kenners oa Jannet Ossenbaard ,zien en voelen direkt of het een Hoaks is of een echte cirkel..daarbij is bij een echte de trilling soms enorm waarbij je camera en mb uitvallen. Een echte cirkel herken je soms ook de ‘gepofte’ knopen in de halmen, door een hitte, soms zijn halmen op een kunstige manier gevlochten of gebogen en groeien zelfs door, bij een Hoax zijn ze geknapt en sterven af.
Het mooie vind ik ,als de boer heeft gemaait, bij een echte de afdruk in het jaar daarop als ‘ghost’ verschijnt..al de boer er niet altijd blij mee! Hoe dan ook..zelfs een Hoax ziet er mooi uit!;-)

annunaki100
annunaki100
11 jaren geleden

Er moet altijd weer worden bewezen dat het een nepcirkel is, jannet ossenbaard kan het zo zien of hij echt is die doet dit werk onderzoek al heel lang van af het begin, ik heb niet zo veel met national geographic zie ook het ufo gebeuren alleen HISTORIC CHANNEL IS EERLIJK IN DOC. bekijk ANCIENT ALIENS maar is goede docus.

Stefan
Stefan
11 jaren geleden

Je kunt altijd blijven zeggen wat je wilt over graancirkels, feit blijft dat ik niet geloof dat er tienduizenden cirkels door de mens zijn gemaakt, zeker ook vanwege de extrem complexe en geometrische figuren en patronen die soms gevonden worden. Er zullen ongetwijfeld honderden door mensen zijn gemaakt om aan te tonen dat ze zogenaamd allemaal door mensen zijn gemaakt, maar er is bewijs te over. Het is tijd voor disclosure.

misterice
misterice
11 jaren geleden

net als bij “fact or fake” zeg ik altijd het feit dat we heel veel dingen kunnen na maken wil niks zeggen over het feit dat de dingen die we om ons heen zien iets anders zijn! het wil alleen maar zeggen dat we als mens heel creatief kunnen zijn om ons zelf(de meeste mensen in ieder geval)te beschermen tegen dingen die we niet begrijpen!beter dit soort dingen dan de amerikaanse way van eerst schieten dan pas vragen stellen! maar helaas voor de gene die wel wat slimmer zijn dan de rest en gewoon simpel weg begrijpen dat er miljoenen meer planeten zijn met leven en van die miljoenen zijn er weer duizenden planeten met intelligent leven en vele van die planeten zijn al veel veder dan ons! heel erg onder ontwikkeld als je denkt dat de aarde de eenige plek is met leven er op! want als wij alles zijn dan zijn we maar een zielige vertoning van leven!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x