CoronaBinnenland

Ministerie van Volksgezondheid overladen met kritiek vanwege tweet: ‘Welke duivelse kracht zit hierachter?’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het ministerie van VWS heeft een tweet geplaatst die veel stof doet opwaaien. “Ben je in de leeftijd 12 tot en met 17 jaar? Dan kun je als je wilt een boosterprik krijgen. Bijvoorbeeld om een kwetsbaar familielid te beschermen,” twittert het ministerie.

Het bericht leidt tot vele verontwaardigde reacties. “Het ministerie moet stoppen met kinderen bang te maken dat als ze de prik niet halen, verantwoordelijk (kunnen) zijn voor het ziek maken van opa of oma. Of een ander ‘kwetsbaar’ familielid. Die last mag je niet op kinderen leggen stelde Unicef eerder ook al. Stop daar mee,” reageert Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Jurist en publicist Sietske Bergsma merkt op: “Ondertussen communiceert VWS dat er voor de volwassenen ‘geen medische noodzaak’ is voor de booster, maar ‘zo kun je wel reizen’. Dus kinderen gaan ouderen beschermen tegen vakantieverveling? Diabolische waanzin is het.”

Schaamteloos, gewetenloos

“Bizar dat het ministerie van VWS zoveel medische desinformatie kan en mag verspreiden. Als jongere bescherm je geen kwetsbaren door zelf een boosterprik te halen. Je prikt niet voor een ander. Schaamteloos, gewetenloos,” stelt journalist Annelies Strikkers.

“Wat maakt dat VWS jongeren kan blijven adviseren een booster te nemen?” vraagt het Artsen Collectief, dat erop wijst dat de injectie slechts een paar maanden is onderzocht, tijdelijk is goedgekeurd, bewezen niet zinvol is, geen medische reden heeft en enkel nodig is voor reizen.

Dat terwijl off-label behandelen met internationaal breed ingezette vroegbehandelingen niet mag van de overheid en artsen daarvoor op het matje worden geroepen.

Dit is misselijkmakend

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) fulmineert: “Je kan anderen besmetten, ook als je geboosterd bent. Dit is keihard liegen van VWS. Je gezondheid kan volledig naar de bliksem gaan door deze vaccins. Zet VWS nu aan tot zelfbeschadiging via misleiding? Dit is misselijkmakend.”

Mediaondernemer en presentator Michael Pilarczyk schrijft: “Fake account? Of moeten deze mensen per direct ontslagen en opgesloten worden? Inclusief de minister. Dit is ernstige misleiding, fraude en misdaad. Ben nu wel klaar met het liegen en bedriegen van de overheid. Welke duivelse kracht zit hierachter? Wake up mensen!”

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

de afgelopen 2 jaar was all misselijkmakend.. er is niks veranderd dus..

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Wat er bezig is sinds 2020 is een democide, leiders die hun eigen volk aan het afmaken zijn met sturing van het WEF en de VN. Dit alles is lang gelden gepland door de VN, het WEF en vele superrijke bastaards die de prijs nog gaan betalen. Onze? regeringen zijn de uitvoerders van covid- massamoord! Covid heeft nooit bestaan, bedoeling was altijd om het Pfizer killshot in de armen van de mensen te krijgen. Er was maar één manier dat dit kon gestopt worden, dat de mensen het shot zouden weigeren, daarom is de allang omgekochte pers gebriefd over het narratief, vele dokters werd véél geld beloofd etc.. Al onze instellingen die we vroeger betrouwden moeten op de schop, van de overheid is niemand meer te betrouwen, zo diep zijn we gezakt! De EU moet verdwijnen en de EU-commissie + al de nationale regeringen + al de internationale instellingen + NGO’s moeten voor een nieuw Neurenberg Tribunaal verschijnen wegens geplande genocide!

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Tja, je kan ook beter je gordel omdoen achter het stuur, als je lachgas gebruikt hebt.

ZeGreatAwakening
ZeGreatAwakening
2 jaren geleden

Ach ja, echt nieuw is dit niet meer hè?! Ze liegen al vanaf het begin dat de enige uitweg de ‘vaccins’ zijn. Maar luister lekker naar Ernst Kuipers mensen, die man is het absolute boegbeeld van hoe een gezond persoon er uit hoort te zien.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x