CoronaBuitenland

Advocaat Arno van Kessel bespreekt achtergehouden Pfizer-documenten: ‘Dit is echt uitermate zorgelijk’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Op last van een Amerikaanse rechter zijn allerlei documenten over het coronavaccin van Pfizer vrijgegeven. Het gaat om meer dan 10.000 pagina’s. “Dit is heel belangrijk nieuws,” stelt advocaat Arno van Kessel. “Pfizer heeft bewust heel veel informatie achtergehouden.”

De stukken hebben betrekking op het klinisch onderzoek naar de coronaprikken. Pfizer wilde de informatie pas over 75 jaar vrijgeven, aldus Van Kessel in een video van De Vrije Omroep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het rapport dat de advocaat in de video bespreekt, meldt ook alle bijwerkingen die op termijn – ‘en dat is het gevaarlijke’ – worden veroorzaakt door de mRNA-prik. “Dit is echt uitermate zorgelijk,” benadrukt Van Kessel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk wat ze daarmee van plan zijn

“Je praat hier over toekomstige bijwerkingen,” zegt hij. “Dus ze weten exact wat dit spul met de lichamen gaat doen.”

Onder andere het 1p36-deletiesyndroom wordt genoemd als bijwerking. “De substantie die wordt ingespoten, verwijdert een chromosoom,” licht Van Kessel toe. “Dus de inenting is gericht op het verwijderen van een menselijk chromosoom.”

“Wat het gaat veroorzaken, is vergelijkbaar met het Downsyndroom. Het is ongelooflijk wat ze daarmee van plan zijn.”

Het houdt niet op

Van Kessel noemt nog een tweede bijwerking die ‘ook zeer zorgelijk is’. Het betreft een hersenaandoening. “Door deze inenting ontstaat er een degeneratie. Je krijgt allerlei neurotische aandoeningen. Parkinson wordt genoemd, MS wordt genoemd, het houdt niet op.”

“Hier moet echt in het groot een onderzoek naar worden gedaan,” vindt de advocaat. “Want iedereen die de mRNA-prikken heeft ontvangen – en je hebt het echte spul te pakken, dus niet een zoutoplossing – staat dit te wachten.”

Schorsing

“Iedereen die onschuldig, onwetend, zonder informatie is ingeënt, heeft het recht om dit tot op de bodem uitgezocht te hebben,” besluit Van Kessel.

Vorig jaar confronteerde de advocaat GGD-medewerkers bij een prikbus in Friesland. Hij zei aangifte te zullen doen van ‘een ernstig misdrijf dat hier wordt gepleegd’. De actie leverde Van Kessel een voorwaardelijke schorsing van vier weken op.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
2 jaren geleden

Het moet stoppen, de ongevaccineerden zojn dtraks ook het haasje. Het moet gestopt worden, en massaal onderzoekrn doen. Dan pas verder. Want ik heb genoeg gezien. Mensen die kanker hadden genezen waren, hebben het nu dubbel en dwars terug en uitbehandeld. Herseninfarcten hartritmestoornissrn miskramen hevige bloedingen. Trombose. Sommige raken onwe, krijgen vreemde ongelikken. DUS STOP DEZE GANDEL AUB.

Marie
Marie
2 jaren geleden

“…Arno van Kessel van Artsen voor Waarheid dat misinformatie verspreidt over coronavaccinaties.” Aldus KRO/NCRV in december 2021.

Zo ziek is de gesubsidieerde Staatstelevisie.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
2 jaren geleden

Ik vind dat er een bloedbank moet komen met bloed voor- en door ongevaccineerden!!!

Want je kunt met geen goed fatsoen het bloed van Sanquin accepteren! Dat is levensgevaarlijk!!!

Zoals de situatie nu is, kan ik, en anderen met mij, geen operatieve behandeling ondergaan!!!

Wat heeft dat voor een zin?! Een levensreddende operatie ondergaan die uiteindelijk een wisse dood betekend vanwege de met gifvaccin besmette bloedconcerven…

Cathja
Cathja
2 jaren geleden

De harde en rauwe waarheid wil men dus onder de pet houden! Dat zeer veel onwetende en onschuldige mensen kans lopen op een leven vol lijden en ziekte zal ‘ze’ een zorg zijn.
Het is alles zeggend dat Pfizer de documenten over deze smerige zaken nog 75 jaar achter wilde houden.
Het is de hoogste tijd dat de bedenkers en daders van deze verschrikkingen voor een tribunaal worden gebracht, plus levenslange opsluiting. Iets wat milder is verdienen ze niet.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x