Buitenland

President Biden laat de wereld weten: ‘De Nieuwe Wereldorde komt eraan’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

De Amerikaanse president Joe Biden heeft aangekondigd dat de Nieuwe Wereldorde eraan komt. “We staan op een keerpunt in de wereldeconomie – niet slechts de wereldeconomie, de wereld – dat zich elke drie of vier generaties aandient,” zei Biden maandag tijdens een bijeenkomst van de Business Roundtable, een groep van topmensen van Amerikaanse bedrijven.

“Eén van de topmannen bij Defensie zei laatst tegen me dat er tussen 1900 en 1946 zestig miljoen mensen zijn gestorven. En daarna hebben we voor het eerst in lange tijd een liberale wereldorde gevestigd,” aldus Biden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verschuivingen

“Er vinden momenteel verschuivingen plaats. Er komt een Nieuwe Wereldorde aan. En die moeten wij leiden. En daarbij moeten we de rest van de vrije wereld verenigen,” voegde hij toe.

Eerder voerde de Amerikaanse president George Bush de term ‘Nieuwe Wereldorde’ ten tonele uit. Dat gebeurde kort na de Iraakse inval in Koeweit. Het begrip ‘Nieuwe Wereldorde’ is daarna door Bush nog zo vaak in de mond genomen dat het in de VS soms simpelweg met zijn afkorting wordt aangeduid als de NWO.

Hoogste niveau in ruim 40 jaar

Washington legde onlangs een importverbod op Russische fossiele brandstoffen zoals olie en gas op. In de Verenigde Staten zijn de prijzen voor brandstof, voedsel en grondstoffen sterk gestegen. Daarvan hebben ook bedrijven last. De inflatie in de VS ligt op het hoogste niveau in ruim 40 jaar.

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
3 maanden geleden

Ik wil er in ieder geval part nog deel aan hebben.

Wakkere
Wakkere
3 maanden geleden

Als demente en gestoorde mensen de wereld gaan leiden.
Resultaat is al duidelijk zichtbaar en voelbaar.
Word nog grotere ramp

Rienus
Rienus
3 maanden geleden

En die nieuwe wereldorde gaat zoals de kruisridders dat in het verleden ook deden. Je doet mee op onze voorwaarden (die een enorme verslechtering voor heel veel mensen zal betekenen) of je kop moet er af.

Frans Peeters
Frans Peeters
3 maanden geleden

Dank u Poutin, de enige die het Schwab plan tegen gaat. Het is de NWO en het overheersen van de hele wereld zoals er vroeger nog eens ene is geweest “Hitler”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

141
0
We lezen graag je reactie!x