Homepagina » Natuur en Milieu » Sociaal-psychologe hekelt onafgebroken indoctrinatie door MSM over klimaat. Waarom berichten ze hier niet of nauwelijks over?
Sociaal-psychologe hekelt onafgebroken indoctrinatie door MSM over klimaat. Waarom berichten ze hier niet of nauwelijks over?

Sociaal-psychologe hekelt onafgebroken indoctrinatie door MSM over klimaat. Waarom berichten ze hier niet of nauwelijks over?

In een stuk voor website OpinieZ vraagt sociaal-psychologe Alma van Hees aandacht voor de misleidende Netflix-docuserie ‘Our Planet’, gesponsord door het WWF, waarin onder meer te zien is hoe walrussen van een klif vallen.

Komt door de opwarming van de aarde, beweert Sir David Attenborough in de serie.

Dat de walrussen achterna werden gezeten door hongerige ijsberen en dat dit een bekend fenomeen is, werd er niet bij verteld.

Sprookje

Klimaatalarmisten zijn kennelijk naarstig op zoek naar een ander dier nu keer op keer blijkt dat het goed gaat met de ijsberenpopulatie.

“Helaas zal ook dit sprookje niet lang standhouden,” merkt Van Hees op. “Het gaat al jaren goed met de walrussen, die juist lijken te profiteren van iets minder ijs.”

Ze hekelt deze vorm van groene propaganda en wijst erop dat de wereldtemperatuur al zo’n 20 jaar weigert omhoog te gaan.

Onafgebroken indoctrinatie

Toch blijven de mainstream media (MSM) eenzijdig over dit onderwerp berichten. Het is volgens Van Hees ‘één uniforme grijze brij geworden’. Ze spreekt van ‘onafgebroken indoctrinatie’.

Er zijn tegelijkertijd veel zaken waar de MSM niet of nauwelijks over berichten, stelt ze. Denk aan de moord op blanke boeren in Zuid-Afrika, de vervolging van christenen en no-go areas in Europese steden.

Verzet

En mensen die hiertegen in verzet komen, zoals de gele hesjes of de voorstanders van de Brexit, worden afgeschilderd als onruststokers en antisemieten.

Of ze worden massaal van social media gegooid.

[OpinieZ]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Waarom zijn er ook geen MSM-berichten over chemstrails en die wel de mensheid ziek maken oa.?

johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

Hopelijk worden mensen steeds meer nieuwsgierig.
Provinciale verkiezingen lieten dit al zien.

Als de EU verkiezingen dezelfde trend laat zien, zou je denken dat ze er niet meer omheen kunnen, dat de burger heeft aangetoond het zat te zijn.

Het rare is, en dit is zeer interessant, dat na deze verkiezingen er weer een draai aan wordt gegeven van en ik quote:

“En mensen die hiertegen in verzet komen, zoals de gele hesjes of de voorstanders van de Brexit, worden afgeschilderd als onruststokers en antisemieten.”

net zolang tot het echt fout gaat en deze groep ook nog de schuld krijgt van oorzaken van de oorlog.

Zo is ook WO2 ontstaan.

Duitsland kon onmogelijk de schulden van de Vrede van Versailles betalen en waarom waren zij de hoofdschuldige?

Hier hoor je niemand over.

de MSM is in de handen van de machthebbers. Was zo, is zo en blijft zo.
Op scholen worden kinderen dom gehouden en dat blijven ze tot het graf.
Een enkeling, die kan geen gevaar, mag wel wat alternatiefs blèren.

Toch kom er ooit een moment dat het stopt
Dan zal de zionist zien, dat wederom voor de 2e keer het fout had.
Tot dan zal ie helaas veel schade aanrichten

Rikk
Rikk
Reactie op  johan den haag
1 jaar geleden

“De burger” heeft qua EU al lang aangetoond het ZAT te zijn!
Er komt nooit veel meer dan 35% opdagen bij de EU verkiezingen en de referenda in het verleden spreken ook voor zichzelf.

Toch gaat dat zooitje gewoon door onder het mom dat “De burger niet beter weet” en besturen maar aan dart zooitje moet overlaten.

Morgen stoppen met alle EU instituten en alleen een EU projectorganisatie oprichten voor projecten die (een aantal van de) lEU landen gezamenlijk wil doen. Een project heeft een kop en een staart, een duidelijke doel en een vooraf bepaalde financiering. Daarnaast kunnen landen gewoon samenwerken door afspraken te maken onder elkaar, geen EU instituut voor nodig. En een EU leger… betaal dan gewoon die 2% aan de NAVO als je dat nastreeft, dat is vele malen goedkoper: Met al die kernwapens is de aarde toch in enkele dagen vernietigd.

frans
frans
Reactie op  johan den haag
1 jaar geleden

@ J den Haag””Op scholen worden kinderen dom gehouden en dat blijven ze tot het graf.””
dit past precies bij de opmerking en oproep die F. Timmermans deed op 5 mei.
Nl. “wees niet onverschillig”!
Dus hij weet dat je door het huidige Mantra-onderwijs onder meer zombie en dom wordt. = ander woord voor onverschillig/ verdoofd.
Dus hier ivm eu verkiezingen moeten we, mogen we, even wakker zijn als we maar op die EU gaan stemmen.
Daarna als hij junker verdrongen heeft en hij op 1 zit mogen we weer slapen.
Hij zal dan wel weer een slaapliedje hebben voor ons. bv niet protesteren. of wakker blijven of de gele hesjes in de kast hangen..
Dan kan de macht van de blikken eu-munt zijn vernietigende werking uitvoeren.
Mensen wees wakker en kijk goed of je gaat stemmen en als je stemt het goede doet.
Meer dan ooit is het nu belangrijk om overdag goed wakker te zijn altijd te blijven, dan slaap je s,nachts ook veel beter..

Philip
Philip
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Domme mensen kun je sturen en wijs maken wat ze willen, ze weten niet beter.
Intelligente mensen stellen altijd vragen en gaan zelf op onderzoek uit…..zoek de verschillen.

Rob
Rob
Reactie op  johan den haag
1 jaar geleden

De meest belachelijk zaken worden gebruikt om de klimaat hoax te propageren. Straks lees je in de krant dat veel mannen geen erectie meer kunnen krijgen en dat dat door de klimaatverandering komt. Dat zou net zo waar zijn als de dit verhaal over de walrussen. Het is bekend dat MSM slecht stukjes uit video’s haalt om het vervolgens te gebruiken als klimaatpropaganda. Dat gebeurt met veel meer zaken dan alleen het klimaat. Het lijkt inmiddels een algemeen beleid te zijn geworden. Maar ja, de MSM wordt ook door het globalisme gecontroleerd. Dus wordt wederom duidelijk dat het niet om de realiteit gaat maar om de globalistische agenda. Die agenda is er op gericht het volk met leugens te indoctrineren. Tegelijkertijd wordt niets getoond over wat die globalisten en hun gecontroleerde politiek verder nog aan het doen zijn. Selectief nieuws, of beter gezegd selectieve propaganda. Het klimaat, in dit geval, verandert al zolang de Aarde bestaat. Dat door kosmische invloeden op de Aarde. En dan zouden wij meer invloed op het klimaat hebben dan de kosmische processen? Als het niet te belachelijk voor woorden was dan zou je er om moeten lachen.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

De enige die eens per week een tegengeluid mocht geven was Robert Jensen. Maar ook die werd snel van de buis gehaald. Dat zegt toch genoeg, de linkse maffia heeft de macht in handen en maakt daar gretig misbruik van. Aan ons om hen die macht af te nemen door rechts te stemmen of niet te stemmen. Roep dat zootje een halt toe door er niet meer aan mee te werken.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Kunnen we vergeten..!!Geld is macht en laat ONS dat nou net steeds minder hebben..Wat hun bedoeling ook is…
Een wonder is het enige waar we op kunnen hopen.Massaal rechts stemmen en of samenpakken of ander fantasierijk idee,voeren we ook niet uit..Er zijn te eel mensen aan slapen en flink diep ook
!!!Helaas

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Kan milieu of klimaat niet meer horen. En de mainstream zal nooit meer serieus genomen worden.

x

Check Also

hydroxychloroquine

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie ...

farage

Farage: Over 10 jaar is er geen Europese Unie meer

Brexit-voorloper Nigel Farage voorspelt dat de Europese ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x