UFO

Interview Oprah Winfrey: ‘overheid liegt over UFO’s’ (video)

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een zeldzaam tv-interview met Oprah Winfrey zegt oud-onderzoeksjournalist Howard Blum dat de overheid liegt over ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Tijdens de uitzending van de Oprah Winfrey Show, die dateert van december 1990, stelt hij verder dat er congressionele hoorzittingen moeten worden gehouden over het onderwerp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast komt Ed Walters aan het woord. Hij vertelt de televisiekoningin tijdens de uitzending dat hij ooit een buitenaards wezen heeft gezien.

Afgelopen jaar werd Oprah Winfrey nog uitgeroepen tot best betaalde celebrity. Ze voert daarmee voor het vierde jaar op rij het lijstje van Forbes aan. De laatste aflevering van haar praatprogramma werd uitgezonden op 25 mei 2011.

Bron: YouTube/archivist1947

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Mijn vrouw vertelt me net dat ze deze uitzending nog weet te herinneren.Toen lachte ze erom Nu ALLANG niet meer door wat wij samen gezien hebben.Oprah Winfrey is heden ten dage nogal voorspelbaar volgens mijn vrouw, en haalt hierbij het verhaal van Amstrong(wielrenner) aan, die gepland emotioneel werd.Aldus mijn vrouw. Want ik kijk geen tv die hele huishoudens verziekt.Hersenpoel-indoctrinatie-bakje

carpediem
carpediem
11 jaren geleden

1990, wat hebben we daar nog aan ?
23 jaar geleden …

Monique
Monique
11 jaren geleden

Misschien doet oud nieuws hier niet zo ter zake maar kan het meer een eye opener zijn voor diegene die nog meer bewijzen moeten hebben om de manipulaties door te gaan krijgen. Ik namelijk ervaar nog steeds mensen die (nog) niet de corruptie onder ogen durven te zien. Dus ik moedig wel deze bekendmakingen aan, hoe meer mensen het doorkrijgen hoe eerder de bevolking opstaat. Dat willen we toch? Althans, ik wel 🙂

ss
ss
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Mijn vrouw vertelt me net dat ze deze uitzending nog weet te herinneren.Toen lachte ze erom Nu ALLANG niet meer door wat wij samen gezien hebben.Oprah Winfrey is heden ten dage nogal voorspelbaar volgens mijn vrouw, en haalt hierbij het verhaal van Amstrong(wielrenner) aan, die gepland emotioneel werd.Aldus mijn vrouw. Want ik kijk geen tv die hele huishoudens verziekt.Hersenpoel-indoctrinatie-bakje[/quote]
Ik ben je eens,maar het internet kan ook een hersenspoel-indoctrinatie !!!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x