UFO

Interview Oprah Winfrey: ‘overheid liegt over UFO’s’ (video)

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een zeldzaam tv-interview met Oprah Winfrey zegt oud-onderzoeksjournalist Howard Blum dat de overheid liegt over ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Tijdens de uitzending van de Oprah Winfrey Show, die dateert van december 1990, stelt hij verder dat er congressionele hoorzittingen moeten worden gehouden over het onderwerp.

Daarnaast komt Ed Walters aan het woord. Hij vertelt de televisiekoningin tijdens de uitzending dat hij ooit een buitenaards wezen heeft gezien.

Afgelopen jaar werd Oprah Winfrey nog uitgeroepen tot best betaalde celebrity. Ze voert daarmee voor het vierde jaar op rij het lijstje van Forbes aan. De laatste aflevering van haar praatprogramma werd uitgezonden op 25 mei 2011.

Bron: YouTube/archivist1947

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Mijn vrouw vertelt me net dat ze deze uitzending nog weet te herinneren.Toen lachte ze erom Nu ALLANG niet meer door wat wij samen gezien hebben.Oprah Winfrey is heden ten dage nogal voorspelbaar volgens mijn vrouw, en haalt hierbij het verhaal van Amstrong(wielrenner) aan, die gepland emotioneel werd.Aldus mijn vrouw. Want ik kijk geen tv die hele huishoudens verziekt.Hersenpoel-indoctrinatie-bakje

carpediem
carpediem
9 jaren geleden

1990, wat hebben we daar nog aan ?
23 jaar geleden …

Monique
Monique
9 jaren geleden

Misschien doet oud nieuws hier niet zo ter zake maar kan het meer een eye opener zijn voor diegene die nog meer bewijzen moeten hebben om de manipulaties door te gaan krijgen. Ik namelijk ervaar nog steeds mensen die (nog) niet de corruptie onder ogen durven te zien. Dus ik moedig wel deze bekendmakingen aan, hoe meer mensen het doorkrijgen hoe eerder de bevolking opstaat. Dat willen we toch? Althans, ik wel 🙂

ss
ss
9 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Mijn vrouw vertelt me net dat ze deze uitzending nog weet te herinneren.Toen lachte ze erom Nu ALLANG niet meer door wat wij samen gezien hebben.Oprah Winfrey is heden ten dage nogal voorspelbaar volgens mijn vrouw, en haalt hierbij het verhaal van Amstrong(wielrenner) aan, die gepland emotioneel werd.Aldus mijn vrouw. Want ik kijk geen tv die hele huishoudens verziekt.Hersenpoel-indoctrinatie-bakje[/quote]
Ik ben je eens,maar het internet kan ook een hersenspoel-indoctrinatie !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x