Homepagina » Gezondheid » Moeder (38) laat kinderen niet meer vaccineren: “Dat is pas vergif”
Moeder (38) laat kinderen niet meer vaccineren: "Dat is pas vergif"

Moeder (38) laat kinderen niet meer vaccineren: “Dat is pas vergif”

Juta Bolsius (38) heeft twee dochters: Liv (5) en Mila (1). Ze is zwanger van haar derde kind. Na de geboorte van Mila besloot Juta haar kinderen niet meer te vaccineren. Ze is verder heel bewust bezig met een opvoeding zonder straffen, kookt het liefst vers en biologisch en mijdt zoveel mogelijk E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een vriendin van haar vond het daarom vreemd dat Juta haar dochter Liv wel liet vaccineren. “Dat is pas vergif,” aldus de vriendin. Juta besloot zich in het vaccineren te verdiepen en kwam tot de ontdekking dat de berichtgeving rond vaccins erg eenzijdig is. Je krijgt als ouder alleen te horen dat de ziektes zo eng zijn, maar niemand rept over de risico’s van inenten.

Er wordt veel geschreven over corruptie in de geneesmiddelenindustrie en hoeveel geld daarin omgaat. Artsen leren tijdens hun studie medicijnen dat vaccinaties veilig en noodzakelijk zijn. Maar net als veel ouders vragen ook steeds meer artsen zich af of er misschien een grens zit aan wat we allemaal kunnen inspuiten.

De wijkverpleegkundige kon Juta’s vragen over risico’s en kankerverwekkende stoffen in vaccinaties niet beantwoorden. Een voorlichter van het RIVM vertelde Juta: “De ingrediënten die je opnoemt zitten inderdaad in vaccins en staan ook te boek als giftig, toxisch en kankerverwekkend. Maar de hoeveelheden zijn zo minimaal dat de gevaren verwaarloosbaar zijn.” Juta nam hier geen genoegen mee en wilde bewijs. Het bleef stil aan de andere kant van de lijn. Onderzoek op baby’s is namelijk bij wet verboden.

Juta’s oudste dochter is gevaccineerd, haar jongste niet. Ze heeft dus vergelijkingsmateriaal. Liv kwakkelt sinds ze naar school gaat vaak en is elke winter een paar keer flink ziek. Als Mila snottert, duurt dat hooguit een dag. Griep heeft ze nooit gehad.

Ze noemt ook het voorbeeld van de 6-jarige zoon van een vriendin. Hij was ooit een tevreden baby, maar sinds zijn eerste prik is hij een hyperactief en overprikkeld kind. Er zijn honderden van dit soort verhalen over gedragsveranderingen, lichamelijke klachten als astma, allergieën en oorontstekingen, maar ook baby’s die zijn overleden na een vaccinatie.

Juta merkt op dat onderzoeken naar de gevolgen van inenten – zeker op de lange termijn – allemaal zijn gedaan door vaccinmakers. “We denken dat we onze kinderen beschermen tegen een ziekte, maar we injecteren ze met een heleboel lichaamsvreemde chemicaliën,” zegt ze. “Je kunt mij niet vragen mijn kindjes als proefkonijn te gebruiken.”

[Flair]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • hader schreef:

  Er zijn zat kinderen overleden onder de streng gelovigen omdat men weigerde uit geloofsovertuiging hun kinderen in te enten. Over inenten; je wordt ingespoten met een sterk afgezwakte vorm van het virus. Zodoende geeft het je immuunsysteem de kans om anti stoffen er tegen aan te maken zodat het korte metten kan maken als je met de echte variant in aanraking komt. Dit verhaal zit vol met onwetendheid, horen zeggen, en overtuigd worden door mensen die er anders over denken. Dat iemand denkt dat een kind na een prik ineens hyperactief en overprikkeld raakt is totale BS. Het kind zou zich zonder de prik ook al zo hebben ontwikkeld. Het enige nadeel van zo’n prik is dat je erna je ziek kan voelen. Dit is het immuunsysteem die aan het werk moet gaan. In het begin hebben ze dat niet “door” (lichtelijk ziek worden) maar als die fase gepasseerd is heeft het antistoffen aangemaakt. Je kinderen ervan onthouden, dat is gewoon een misdaad. Het kind heeft geen stem in dit verhaal, en wordt gestraft als het echt doodziek wordt als het in aanraking komt met de echte variant.

  40 likes
  • Rini schreef:

   Dan leg mij eens uit waarom er dan kwik in moet zitten?
   Kwik hoord niet in het lichaam vriend,dus een beetje terug naar jou teratoriem met je,het is een misdaad.
   Wat die schooiers in vaccinatis stoppen is een misdaad.
   Vaccineren is slecht voor een mens PUNT!

   39 likes
   • hader schreef:

    @Rini
    Waarom noem je me vriend, terwijl de haat er vanaf druipt? (Doe eens normaal) Lees de reactie van Roy nog maar eens, en leer waarom medicinale kwik in het vaccin zit. Het voorkomt gewoon dat je wordt ingespoten met bedorven rotzooi.

    21 likes
    • Rini schreef:

     Luister ik zal het nog een x aan de mensen die er nog steets in geloven dat het goed is voor de mens.
     Wat doet een land met een mens?ja uitkleden,kijken waar hun geld is en af pakken,dat zijn jullie toch wel met me eens?
     Je word overal voor belast,je betaald alleen maaar belasting belasting en belasting!
     Veel mensen hebben van de honger geen ontlasting,
     En nu komt het,waarom WAAROM IN GODSNAAM GEVEN ZE GRATIES VACCINATIES AAN DE BEVOLKING???GRATIES,HALLO dat kost ze miljarden,en dat allemaal om dat ze niet willen dat je ziek wordt??
     Mensen kom eens van die SUPER GROTE roze wolk en kijk eens wat er werkelijk aan de hand is,en dat is dat je vergiftigt word.
     Dat is het zelfde als Fluoride,dat hoort niet in Tandpasta thuis en toch zit het er in.
     Ook die zooi dat grijze spul wat er in je tanden word gedaan (vulingen)dat is SUPER slecht voor je gezondheid,en zo kun je blijven doorgaan.
     Alles om ons ziek n ongezond te maken,maar ze zijn zooooo lief om miljoenen aan ons te geven om dat ze BEZORGD zijn dat we ziek worden,mensen word AUB WAKKER VOORDAT HET TE LAAT IS,en laat je niet meesluren in alle veleidingen die hun ovoeren aan de slapende mensen!
     En ja die vriend was niet zo bedoeld,word er alleen een beetje moe van als ik hoor dat mensen in die zooi geloven,en netjes mee lopen in het rijtje waar je normaal (als je niet slaap) niet in thuis hoord,daar om die vriend(en omdat je zei dat het een misdaad is )voor een vrouw die wel wakker is.
     Mensen ga meer op onderzoek uit n geloof die desinformatie niet wat die schooiers je proberen wijs te maken AUB

     23 likes
     • hader schreef:

      @Rini
      Vaccins zijn niet gratis, ze worden verzorgt door het Nationaal Programma Grieppreventie die gefinancierd wordt door het ministerie van VWS. De belastingbetaler betaald dus. Elk vaccin kost c.a. €4,- Zeg dat 3 miljoen die prik halen, dan kost dat zeg hem 12 Miljoen. Geen miljarden wat je beweert. Deze informatie heb ik zo even uit onafhankelijke bronnen naar voren gehaald. Om de angel uit dit onderwerp te halen; Stel dat er een complot achter zit om mensen bewust ziek te maken. Dit levert een hogere druk op de zorg en ook qua kosten. De zorg is nu al bijna niet meer betaalbaar. Wie zou er gebaat zijn bij zo’n complot? De ziekenhuizen? Nee niet echt. De ziekenfondsen? Niet echt, die willen graag premies, en niet echt uitgeven wat je dan moeten gaan doen willen de mensen beter worden. De regering? Ook niet. Iedere belastingbetaler is er een. Men heeft elke cent nodig om de tent draaiende te houden. De medicijnfabrikanten? Misschien, maar wat is hun motief (buiten verkopen) om een gevaarlijk product af te leveren? Dit valt na een tijd op, en je wordt als bedrijf uitgerangeerd. De zorg levert nu strijd met deze fabrikanten, omdat ze vanwege patenten hun prijzen hoog houden. Men is steeds meer en meer bezig om de goedkoopste werkzame variant aan de mensen te geven. Ik merk dat je met meerdere andere issues zit. Dat kan ik begrijpen, gezien de situatie waarin we ons nu bevinden. De kosten gaan omhoog, participatie maatschappij, decentrale zorg enz. Ik ben er ook niet blij mee, maar dat is een ander onderwerp. Wees cool op dit forum, en lever (onderbouwde) informatie waar anderen ook wat mee kunnen. Kijk eens objectief naar andere posts. Zit er een kern van waarheid in of niet? Als jij een onderbouwde reactie kan leveren en ik ben fout, dan ben ik de eerste die dat toegeef. Ik ben een analytisch mens, en neem de dingen niet zomaar voor waar aan. De term “wakker mens” geeft een pretentie aan, dat jou visie van de waarheid de enige is. De wereld zit zo complex in elkaar dat niemand de wijsheid in pacht heeft. Ben je het ondanks dit verhaal er niet mee eens? Geeft niet, iedereen heeft het recht te geloven wat hij wil.

      14 likes
     • Roy schreef:

      Denk je echt dat die vaccinaties gratis zijn? Wie denk je dat daar uiteindelijk voor betaald heeft?

      3 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Bekijk deze lectuur eens over het onderwerp.
     http://www.youtube.com/watch?v=7QBcMYqlaDs

     En hier komt zo’n beetje hetzelfde aan bod maar dan in het Nederlands.
     http://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

     1 likes
   • Roy schreef:

    de hulpstof Thimerosal Wat in sommige vaccins zit is een organische kwikverbinding die bedoeld is om bacterie- en schimmelvorming in het vaccin tegen te gaan en is dus geen metallisch (giftig) kwik en deze wordt gewoon afgebroken door het lichaam.

    Een oraganische kwikverbinding zoals methyl-kwik is wel giftig en dus ook verboden en wordt niet gebruikt in vaccins.

    24 likes
   • pleiadian schreef:

    De vaccinaties voor kinderen in Nederland bevatten geen thimerosal en hebben dit ook nooit gehad. De enige vaccinaties met thimerosal zijn de tetanus en griepprikken voor volwassenen.

    13 likes
  • Bewuste Vader schreef:

   Correctie uw reactie getuigt van het zich niet verdiepen in de stof.

   Als ouder is het een lastige keus om je kind niet in te enten stel je maar eens voor dat je kind wel ziek wordt dan draag jij de verantwoording.
   Als vader van drie waarvan de oudste nog wel is gevaccineerd en de jongste twee niet na gedegen onderzoek en veel lezen zoeken enz kan ik de conclusie trekken dat mijn twee jongste kinderen amper ziek zijn een veel betere weerstand hebben en veel sterker zijn beter in hun vel zitten.

   En al die roeptoeters hier die lopen te beweren dat het beter is wat hebben jullie je erin verdiept dan praktijk ervaring lijkt me stug want als je zo denkt zijn je kinderen fijn volgespoten en zie je niet wat het verschil is.
   Maar ja de media wetenschap en medische wereld zullen het wel beter weten nietwaar volg de geldstroom kijk wie er van profiteert als je jezezlf en je kind laat volspuiten en steek je kop niet in het zand.

   WORD WAKKER
   vriendelijke groet een bewuste vader.

   16 likes
   • Roy schreef:

    Ik hoop van harte dat het zo blijft. Ik weet niet of je het vorig jaar hebt meegekregen over de mazelen uitbraak tussen zeeland en de veluwe… Ook allemaal kinderen die niet gevaccineerd zijn…

    WORD WAKKER is altijd zo makkelijk gezegd, wij kunnen dat over jullie zeggen, jullie over ons. Onze dochter is wel gevaccineerd en bijna nooit ziek, een goede weerstand en zit heerlijk in haar vel..

    Is het slim om niet te vaccineren? Ik heb me er ook in verdiept toen onze dochter geboren werd en vind persoonlijk van niet, maar ieder zijn mening..

    Jammer dat jullie “als wakkere” het nodig vinden om iemand die er anders overdenkt zo denigrerend te benaderen.

    17 likes
  • Yvon schreef:

   Ik heb 2 dochters die allebei altijd behoorlijk ziek werden na de prikken. hoge koortsen en maanden lang verhardingen op de plekken waar de prikken werden gegeven, alsof het lichaam de vloeistof niet goed kon wegkrijgen. Als ik het na het lezen van allerlei onderzoeken opnieuw kon doen, zou ik mijn kinderen ook niet meer laten vaccineren, vanwege de gevaarlijke hulpstoffen die zijn toegevoegd. De baarmoederhalskanker vaccinatie wordt hier bewust dus niet gegeven, dat is de enige waarvan ik als moeder nog voor kan kiezen, zonder als misdadiger te worden beschouwd door consultatiebureau/GGD.
   Ik ben van mening dat er veel te veel geld in om gaat en ben het vertrouwen in bepaalde instanties dan ook helemaal kwijt.

   4 likes
   • hader schreef:

    Ja, die symptomen kloppen. Dat zijn de nadelen van een vaccinatie. Het immuunsysteem werkt nog niet op volle toeren. Het ene kind komt er sneller bovenop dan een andere. Het is niet niks; in aanraking komen met iets wat een immuunsysteem nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het komt uiteindelijk wel weer goed. Afijn de huisarts had dit ook kunnen vertellen. Laat je niet weerhouden om je kinderen (of jezelf) latere vaccinaties te weigeren. Bespreek dit met je huisarts wat wijsheid is.

    11 likes
  • Michael schreef:

   Nee je kind inspuiten met troep.dat is een misdaad.geloof jij maar klakkeloos wat de staat tegen je zegt.1e en 2e wereldoorlog is ook allemaal berust op waarheid of niet?jij moet je gaan verdiepen in de 13 leden van de iluminatie.even je huiswerk doen.de hele medische wereld word door hun gedomineerd.allemaal geldklopperij en tegelijkertijd worden mensen ziek.win win situatie voor iluminatie

   4 likes
  • janssens schreef:

   Pff, geloof je dat zelf?

   3 likes
  • Lyv schreef:

   Het kind zou zich zonder de prik ook al zo hebben ontwikkeld.
   -Hoe weet jij hoe het kind, ook zonder prik zich zo zou ontwikkelen?

   Het enige nadeel van zo’n prik is dat je erna je ziek kan voelen
   -Ben je onderzoeker? Heb je onderzocht wat de daadwerkelijke lichamelijke reacties kunnen zijn na vaccinatie? en wat voor gevolgen dit met zich mee kan brengen?

   Je kinderen ervan onthouden, dat is gewoon een misdaad.
   -Je kind Gif in spuiten zonder te weten wat je echt in spuit en zonder dat de gevolgen zijn onderzocht is geen misdaad?

   3 likes
 • Nollie schreef:

  Je beschermt niet alleen het kind, maar ook de samenleving. Dus zijn de ouders een gevaar.

  30 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Vind je, het zelfbeschikkingsrecht moeten we zeker ook maar afschaffen?

   Dit heb ik eens berekend op basis van onderzoeksuitslagen tussen wel en niet gevaccineerden.

   Gevaccineerde hebben op:
   Diabetis ± 2.8 x meer kans
   Autisme ± 2.5 x meer kans
   Schildklier afwijking ± 17 x meer kans
   Migraine ± 2.3 x meer kans
   Epileptie ± 10.9 x meer kans
   Scoliosis ± 10.8 x meer kans (kromme werelkolom)
   Autoimmuun aandoening ± 18.9 x meer kans (immuunsysteem keert zich tegen het eigen lichaam)
   Hyperactiviteit ± 3.9 x meer kans (adhd ed)
   Hooikoorts ± 3.7 x meer kans
   Oorontstekingen ± 5.8 x meer kans
   Herpes ± 47.4 x meer kans
   Exeem ed ± 1.8 x meer kans
   Neusontstekingen ± 20 x meer kans
   Astma/Bronchitis ± 7.8 x meer kans
   Allergieën ± 2.2 x meer kans

   Gemiddeld ± 10.5 x meer kans op aandoeningen

   Ga jij maar lekker enten.

   14 likes
   • Roy schreef:

    Ik ben heel benieuwd naar die onderzoeksuitslagen op basis waar van je je berekeningen hebt gemaakt. Of zijn deze uitslagen zoek?

    18 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Luister ik heb die informatie gewoon tot me genomen en die deel ik hier net als dat men een krantenartikel leest en er daarna over vertelt.

     Ik vind het eerlijk gezegd vrij vervelend dat er dan weer een of andere hapsnurk mij werk op m’n schouders legt om oude linkjes op te gaan zoeken.

     Maar goed ze zijn nog niet bedolven geraakt onderop de hooiberg van informatie welke elke seconde toeneemt vandaag ten dag dus kan ik ze nog relatief eenvoudig terugvinden.

     Hier heb je je uitslagen.
     http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html

     Enne bedankt voor het vertrouwen hè ( « sarcasme mocht dat niet duidelijk zijn).

     3 likes
     • pleiadiann schreef:

      Leuke resultaten, maar weinig wetenschappelijk. Het gaat hier om een self-assessment, waar ouders van ongevaccineerde kinderen een vragenlijst invullen.
      Aangezien niet vaccineren een duidelijke motivatie vereist, zullen deze ouders eerder geneigd zijn om de gezondheid van hun kinderen positiever in te schatten… als zij zouden aangeven dat het kind minder gezond is dan gemiddeld dan zou dat immers de motivatie voor het niet vaccineren onderuit halen. Er is dit een duidelijke bias.

      Ik ben zeker geïnteresseerd in een dubbel-blinde studie naar de gevolgen van niet vaccineren, maar bovenstaande link is dat zeker niet.

      Overigens hebben mijn kinderen ook niet alle vaccinaties gehad. Zelf hang ik ergens midden in deze discussie. Ik zie argumenten voor, maar ook argumenten tegen vaccinatie. Maar het belangrijkste van allemaal: ik probeer te handelen op basis van objectieve feiten in plaats van vooroordelen (en die bestaan in beide kampen).

      18 likes
     • Roy schreef:

      Ja hoor, ik herken sarcasme, kom ik hier vaak genoeg tegen.

      Maar dit is nou net de reden waarom ik het je vroeg. Dit is totaal geen wetenschappelijk onderzoek. Dit was een onderzoek waar iedereen “anoniem” een vragenlijst kon invullen (zie je al waar dit naartoe gaat) Niets wordt gecontroleerd, elke jan met de korte achternaam kan invullen wat hij wilt, er is totaal geen controle.

      Ik heb hem ook ingevuld met de grootste onzin mogelijk (heb jouw mooie bijnaam voor mij gebruikt). Ik ben benieuwd of ik enigszins gechecked wordt of dat ik op zn minst een mail krijg over mn bijzondere lijst.

      Minder dan 10% die dit misschien wel serieus ingevuld hebben lopen niet bij normale artsen (staat in je link) dus hoe worden de ziektes die ze wel oplopen of chronische ziektes dan vastgesteld? Net als astma. Ik heb een lichte vorm van astma (bijna geen last van en niemand die het merkt), maar wie stelt dat vast als je niet naar een “echte” dokter gaat? zelfde met allergieen. Als je niet met je kind naar een dokter gaat is het een stuk makkelijker om te roepen dat je kind niets mankeert.

      Helaas zijn jouw berekeningen dus gebaseerd op gebakken lucht en niet op een betrouwbaar onderzoek.

      Ennnnnnn.. geen dank hoor, graag gedaan.. (geen sarcasme, mocht dat niet duidelijk zijn)
      Vertrouwen is goed, controle is beter.

      8 likes
     • eNdEmiOn schreef:

      @Roy
      Je begint al met mensen als hele slechte wezens neer te zetten. Die allemaal pathologische leugenaars zijn. Dat is absoluut NIET zo (hoewel diegene die controle over de massa willen en hebben je dat graag laten geloven).

      Belachelijk om er vanuit te gaan dat iedereen zo’n vuile schofterige streken uit haalt als jijzelf door zo’n survey op andermans naam en totaal foutief in te vullen.

      En als maar 10% serieus serveys in zou vullen zouden die totaal niet meer gemaakt worden. Het is eerder omgekeerd dus dat misschien 10% hoewel ik vermoed dat dit nog lager ligt de zaak onbetrouwbaar invult. Maar zelfs met een marge van 50% zitten er nog steeds enorme verschillen tussen wel en niet gevaccineerden.

      Verdiep je ook eens wat beter in KiGGS welke echt niet zo onbetrouwbaar is als jij het uit maakt te zijn.

      http://www.kiggs-studie.de/
      “Aus wissenschaftlichen Gründen läuft die Auswahl der Teilnehmer – die Stichproben­ziehung – nach einem festgelegten Verfahren ab. Deshalb kann nur mitmachen, wer vom Robert Koch-Institut schriftlich zur Teilnahme eingeladen wird. Freiwillig melden kann man sich leider nicht. ”

      Wat betreft die opmerking van gebakken lucht (wat een cliché trouwens om het gebakken lucht spreekwoord te gebruiken, die wordt haast net zo overmatig gebruikt als die van appels en peren)… M’n Reet.

      De groeten, ik ga ook zeker niet meer verder in discussie met typetjes zoals jij. M’n abbo op dit item gaat zo dus ook uit.

      1 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Dubbelblind is een onrealistische eis. Als je dan pas wilt geloven dat vaccinaties en al helemaal die van tegenwoordig vol met immuun boosters, conserveringsmiddelen, controle van 0,0 op Chinese fabrikanten and what not nu niet bepaald veilig zijn laat staan toegediend worden op basis van volksgezondheid. Prima.

     Dubbelblind tests zijn onmogelijk in dit geval want dan zou je een groep placebo vaccinaties moeten geven. En dat is natuurlijk niet toegestaan op menselijke testsubjecten als het gaat om vaccinaties (hoewel er in het geheim best van deze testen gewest zijn).

     “Aangezien niet vaccineren een duidelijke motivatie vereist, zullen deze ouders eerder geneigd zijn om de gezondheid van hun kinderen positiever in te schatten…”

     Dat zou best deels kunnen kloppen maar verklaart in geen geval de grote verschillen. Ik vind dat een uiterst zwak argument om op basis daarvan alle onderzoeksresultaten als “null and void” te beschouwen.

     Bekijk ook vooral de URL’s die ik hierboven ergens geplaatst heb, daarin komt ook een hoop waardevolle informatie aan bod.

     2 likes
     • Roy schreef:

      Jammer dat je niet meer leest, maar stiekem lees je vast nog wel.
      Ik heb gekeken naar de KiGS studie waar je het over hebt en vroeg me toch af of je het zelf wel goed hebt gelezen of dat je er alleen maar “over” hebt gelezen. Een paar feitjes op een rijtje van de desbtreffende studie.

      – The proportion of children and adolescents who had had pertussis, measles, mumps, and/or rubella was much higher in unvaccinated children than in those who had been vaccinated against the respective disease to a sufficient extent.

      – The prevalence of allergic diseases and non-specific infections in children and adolescents was “not” found to depend on vaccination status

      – Some parents—and doctors—fear that vaccinated children are protected against specific infections, but that their immune systems reacts less to non-specific diseases and that vaccinated children contract infections more often than unvaccinated children. “However, the KiGGS data did not show any notable differences in the numbers of infections.”

      – No doctors’ diagnoses, of bronchial asthma were reported for unvaccinated, children aged 1–10 years. Because of the low incidence, of asthma and given the fact that diagnosing asthma in, this age group is difficult. Furthermore, differences in the awareness of symptoms or parents’ advice seeking behaviors may explain different prevalences in doctors’ diagnose (als je niet naar een reguliere arts gaat zal je er ook niet snel achter komen als je kind last van asthma heeft)

      – In addition to atopic disorders, we further compared diseases—such as obstructive bronchitis, pneumonia and otitis media, heart disease, anemia, epilepsy, and attention deficit hyperactivity disorder (ADHD)—in unvaccinated and vaccinated subjects. “No relevant differences in the lifetime prevalences were found.”

      en dan staat er bij de Key Messages
      – The evaluation showed that vaccinated children and unvaccinated children differed substantially only in terms of the lifetime prevalence of vaccine preventable diseases; as is to be expected the risk of such diseases is notably lower in vaccinated subjects.
      – In the largest study in children and adolescents so far none of the often anticipated health differences—such as allergies and the number of infections—were observed in vaccinated and unvaccinated subjects aged 1–17 years.

      In conclusie: bedankt voor het doorverwijzen, het bevestigd alleen maar wat ik al dacht.

      6 likes
     • Roy schreef:

      Kijk dit bewijst weer dat er niet goed gelezen wordt. Ik heb nergens gezegd dat minder dan 10% het serieus invult.

      Als je het wel goed had gelezen had je gezien dat ik zei dat minder dan 10% van de mensen die dit onderzoek heeft ingevuld bij reguliere artsen loopt. En als jij of je kind niet bij reguliere artsen lopen kan je ook niet zeggen wat je mankeert.

      Als het kind van deze mensen uitslag heeft denken ze, dat gaat wel over en ja hoor, dat gaat vast over. Maar de onderliggende oorzaak zullen ze nooit weten en kunnen ze dus ook niet invullen bij het onderzoek.

      Heel simpel gezegd, deze mensen kunnen het onderzoek niet waarheidsgetrouw invullen.

      Iemand die wel bij een reguliere arts loopt kan vaststellen dat bijvoorbeeld diezelfde uitslag door een allergie of een andere kwaal komt en deze persoon zal dit dan ook invullen in het onderzoek.

      Dus dan heb je een impasse bereikt. Kinderen met hetzelfde ziektebeeld en de ene vult wel wat in bij het onderzoek, omdat ze er een dokter naar hebben laten kijken en de persoon die niet bij artsen loopt vult in dat het kind niets mankeert..

      En waarom ik het heb ingevuld is om aan te tonen dat het onderzoek niet gecontroleerd wordt, dus kan dus ook niet als betrouwbaar bestempeld worden.

      5 likes
    • M. Wouda schreef:

     HALLO HALLO wakker worden allemaal; ga zoeken op google en toets de naam in; Dr Hans molenburg hij heeft in zijn eentje er voor gzorgd dat de FLUORIDE uit ons drinkwater gehaald is geworden, KIJK EN HUIVER.

     Mvgr Michael

     0 likes
   • Rini schreef:

    Pffffffoe THNX eNdEmiOn,jij bent wel heeel wakker 🙂 🙂 🙂
    “SUPER” wat je schrijft!!!
    En ja hoe kunnen somige mensen zo DOM zijn en blijven he,de de westere werel zit vol (sorry) kanker en ik weet niet voor wat vol andere ziektes,en nog gelooft men in die gekke witte jassen,en sponzereren de Aphoteekjes lekker.
    Ja ik denk dat het woord DOM te klein is en moet men OERRRRRR DOM zeggen,en medelijde hebben,want ze ze zitten in het onweten(en het niet willen weten)vast geplakt of geroest.
    Sorry meer kan ik er niet over zeggen,stom stom stom dom!!!!!

    7 likes
  • Rini schreef:

   WELTERUSTEN NOLLIE!
   Slaap lekker,en draai je nog een X of 300 om!

   1 likes
  • Abel schreef:

   Wat heeft die samenleving ermee te maken? Die is immers inge”ent, en dus veilig???

   0 likes
 • really schreef:

  @Hader & pleiadian

  Zijn jullie toevallig van het RIVM?
  Of nog niet volledig ingelezen blijkbaar want wat jullie nu uitkramen is onzin.

  12 likes
  • pleiadian schreef:

   @really

   Dank je voor je goed beargumenteerde reactie. 😉

   Het is zo typisch dat iedereen die tegen een ‘wakker’ artikel ingaat, direct wordt weggezet als medewerker van.

   29 likes
  • hader schreef:

   @really
   Lid van de RIVM? Nee hoor ik werk bij een gerespecteerd ICT bedrijf, en kan als een intelligent persoon genoemd worden. Ik onderzoek en zoek naar verklaringen. Ik leg alleen uit waarvoor vaccinaties er zijn. Deze site vindt ik persoonlijk interessant. Sommige mensen nemen te veel dingen voor waar aan wat ze op het internet vinden. Dat vindt ik persoonlijk triest. Neem eens zelf de moeite om zelf achter de waarheid aan te gaan, en denk vooral zelf eens na! Vorm zelf eens onderbouwde mening. Je geeft aan dat ik lid ben van de RIVM? Om wat? Omdat ik de waarheid vertel? Een beetje kort door de bocht omdat mijn reactie je niet aanstaat. (Daar komt het wel op neer) Zoek achter het onderwerp geen complot. Als dat waar zou zijn, dan zou de mensheid systematisch gedissemineerd worden. Als dat waar zou zijn, denk je nu echt dat de gehele bevolking ertegen niet in opstand zou komen? *Kijk om me heen* Nou nee. Educate yourself zou ik zeggen.

   19 likes
 • krull schreef:

  Vaccaniaties hebben wij niet nodig. Alle inheeme volkeren worden ook niet ingeent maar leven met de natuur. De natuur heeft meer te bieden dan al die rotzooi. De farmetische fabrieken geilen alleen maar op geld geld geld, maar als ze dood zijn hebben ze ook alleen maar een skelet en geen geld. Van ieder medicijn krijg je nog een medicijn en nog een medicijn met gif.

  13 likes
  • pleiadian schreef:

   En de levensverwachting van inheemse volkeren? Is die hoger dan in de westerse wereld?
   Of kindersterfte… hoe zit dat bij die inheemse volkeren?

   Als jouw kind een gierende infectie oploopt, dan vermoed ik dat je toch echt antibiotica van de apotheek gaat halen, toch?

   23 likes
   • Rini schreef:

    Ook zoiets Antibiotica,super maar dan ook super slecht spul,en ja als het echt niet anders kan ja.
    Er zijn ik weet niet hoeveel planten die wel 10 x sterker zijn dan dat rotspul,maaaar daar hoor of zie je niets van in de Media(gek he).
    Vraagje,ben benieuwd in welke diepe slaap jij bent Pleiadian(ben bang HEEEEL diep)
    Als jij kanker zou hebben,zou jij dan Naar jou Dokter luisteren en de Gemo gaan of zou je leven helemaaal omgooien en op rauwfoot over gaan?
    Ik ben bang dat je gaat zeggen je Doktor,als dat zo is,ook aan jou een fijne nacht en dagrust gewenst,want dat is het slechtste wat je kunt doen voor je lichaam.
    Maar een ding is dan wel zeker,je sponzerd die schooiers dan goed 🙂 🙂 🙂 😉
    Hoopelijk niet welteruster 🙂 😉

    3 likes
    • pleiadian schreef:

     Jammer Rini dat het op de man moet… maar oke dan:

     Je vraagt in welke slaap ik ben. Ik acht mezelf redelijk bewust van de wereld om me heen. Ik ben 45, vader van 4 kinderen, universitair geschoold, werkend in de ICT als consultant. Ik volg al meer dan 20 jaar het alternatieve nieuws op het Internet (en daarvoor via BBSen).

     Ik ben zeer kritisch op het reguliere nieuws, maar minstens zo kritisch op het alternatieve nieuws. Want daar wordt net zo veel onzin verkocht als in het gewone nieuws. Ik vind het belangrijk om te onderzoeken of iets echt waar is of niet, ongeacht de bron.

     Je vraag over kanker: Ik ken diverse mensen in mijn directe omgeving die kanker hebben overwonnen door chemo. Natuurlijk is een chemo slecht voor je lichaam, maar doodgaan aan kanker is nog slechter voor je 😉 Net als bij de vaccinaties is het een afweging tussen risico’s.

     Noem mij gerust een slaper… zelf denk ik eerder dat de meeste mensen die zich ‘wakker’ noemen niet doorhebben dat ze zijn ontwaakt in een volgende droom.

     23 likes
     • Dirk schreef:

      “zelf denk ik eerder dat de meeste mensen die zich ‘wakker’ noemen niet doorhebben dat ze zijn ontwaakt in een volgende droom.” dit vind ik een heel correcte en erg ware (voor mij) opmerking.

      Na een tijdje wakker te zijn werd ik weer wakker, en waarschijnlijk komen er nog veel meer ontwakings-momenten

      3 likes
     • Michael schreef:

      Bullsh*t man.als jij echt je huiswerk had gedaan dan had je beseft dat we allemaal genaaid worden.je ben net als de rest van de oudere generatie.kortzichtig en veelsteweinig goedgelovig.de staat zal het wel weten toch.pppfffff

      0 likes
   • janssens schreef:

    Nee, bedankt.. gewoon extra vitaminen uit fruit en groenten.. Heb altijd antibiotica geweigerd voor zowel mezelf als men kinderen. Op af en toe een neusverkoudheidje na, die ook zo is opgelost, zijn wij gezond. Zonder antibiotica in het leven te nemen. Ik heb 2 zoons waarvan ene serieus veranderd is na zen “verplichte” spuit op zen 6de jaar, brieven bleven maar komen,dreigen met boete en vervolging. De jongste moet nog 6 worden, maar ik wil hem die spuit niet laten geven.

    0 likes
 • Caroline schreef:

  De samenleving een gevaar? Wat een onzin. De ( pas) gevaccineerden zijn een gevaar voor de samenleving: zij krijgen geactiveerde virussen en / of bacterien ingespoten en kunnen anderen daarmee besmetten. En dat geeft niets, laat het jonge, niet gevaccineerde kind maar mazelen, waterpokken enz krijgen, dat is goed om zijn immuunsysteem te trainen. Daar zijn kinderziektes juist voor bedoeld!!!!! Polio en tetanus komt hier, gelukkig, al lang niet meer voor!
  We hebben helemaal geen tetanusvaccinatie nodig, kompete onzin!
  Waarom moet een baby een vaccinatie krijgen voor HIV? Hepatitus? Tetanus? Aluminium en kwikverbindingen die in de adjuvants van vaccins zitten worden opgeslagen in de hersenen, en vooral bij kleine kinderen , en komen daar zonder hulp nooit meer vanaf! Autisme, ADHD, ADD, het rijst de pan uit, en maar Ritalin voorschrijven…. Als alle vaccinatie’s zouden worden afgeschaft duurt het nog 3 generatie’s voor alle schadelijke effecten zijn verdwenen.

  13 likes
  • pleiadian schreef:

   *zucht*
   Vaccins bevatten juist géén actieve virussen.
   Polio en tetanus komen inderdaad vrijwel niet meer voor. En de reden is… vaccinaties!
   Babies worden niet ingeent tegen HIV of Hepatitus.
   Kwikverbindingen worden in Nederland niet gebruik voor de vaccinaties bij kinderen.

   33 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    Dat is totale onzin. Men is gaan vaccineren op het moment dat de polio al nagenoeg over was. De ernst van polio wordt ook altijd zwaar overdreven voor gezonde kinderen is het niet meer dan een diarree virus. Ongezonde kinderen kun je er ook makkelijk overheen helpen door grote dosissen vitamine C direct in het bloed te spuiten.

    Zie de lectuur die ik hierboven al aangehaald heb voor statistieken en details.

    6 likes
 • pleiadian schreef:

  Inenten is een afweging tussen de risico’s van de ziekte en de risico’s van inentingen. Niemand (ook niet het RIVM) beweert dat inenten ongevaarlijk is, maar ze zijn wel ongevaarlijker dan de ziekten waartegen wordt ingeënt. Neem bijvoorbeeld polio of tetanus… je wil die potentieel dodelijke ziektes echt niet krijgen.

  30 likes
  • A.S schreef:

   ((((Niemand (ook niet het RIVM) beweert dat inenten ongevaarlijk is,)))))) dit is absoluuuuuut niet waar.
   ik weet nog 2 jaar terug toen mijn zoontje geboren werd dat er een folder van deze bevolkings depopulatie RIVM kwam en dat daar in stond dat entingen volkomen veilig waren en als er ernstige aandoeningen optraden na het enten , dat absoluut niet te maken kon hebben met de enting zelf.

   gelukkig was ik toen der tijd goed geinformeerd en heeft mijn zoontje geen 1 enting gehad, hij is nu 2 jaar en nog noooooooooit ziek geweest, nee mensen niet eens verkouden eens in de zoveel tijd een theelepeltje colloidaal zilver en we kunnen er weer tegen aan;)

   9 likes
 • Kalki schreef:

  Het is juist te rebelleren tegen dit soort misdaden.

  34 likes
 • mirker schreef:

  Als ik geweten had wat ik nu weet had ik mn kinderen ook nooit laten inenten.

  24 likes
 • Maria schreef:

  Hoe zou het toch komen dat ik, die nooit ben ingeënt, altijd gezond ben terwijl ik uit een ongezonde familie kom, ik ben zelfs nooit verkouden of grieperig.
  En mijn man die bij wijze van spreken driedubbel voor van alles en nog wat is ingeënt en uit een kerngezonde familie komt waarvan de leden tussen de 85 en 95 jaar worden, elke verkoudheid en griep pakt?

  22 likes
 • Caroline schreef:

  Kinderen hebben ernstig overbelast immuunsysteem door vaccins

  Immuniteit is cruciaal. Maar de kunstmatige immuniteit door vaccins kan extreem schadelijk zijn, volgens een nieuwe studie (gepubliceerd in Molecular and Genetic Medicine ). Vooral wanneer de immuunrespons van het lichaam te sterk is. Volgens deze baanbrekende studie lijdt de meerderheid van de Amerikaanse kinderen aan een ernstig overbelast immuunsysteem. Ook zou vergiftiging door zware metalen, straling en zelfs sigaretten niks zijn vergeleken met de schade door vaccins.
  Zie : http://goedgezond.wordpress.com/2014/05/30/ontstellend-deze-nieuwe-studie-m-b-t-vaccin-schade-bij-kinderen-extreem-schadelijk/
  En verder……

  11 likes
 • Buddy schreef:

  Goedzo Juta, laat je kinderen geen gif inspuiten, ze hebben het niet nodig, het is alleen maar geldtrekkerij.
  Net als de zg. Griepprik, totaal overbodig, als je ook de uitslagen leest van de onafhankelijke onderzoeken die laten zien welke zware gifstoffen in deze vaccinaties aanwezig zijn kun je dit onder de categorie “Moord met voorbedachte rade” plaatsen, en ze gaan nog vrijuit ook?
  Word tijd dat dit soort zieke narcistische gasten opgesloten worden, helaas is het geld momenteel nog te belangrijk, maar het einde is nabij…!!

  5 likes
 • Edwin schreef:

  Deze discussie raakt me niet , ik ben er ondertussen een beetje immuun voor geworden

  5 likes
 • bettina schreef:

  http://www.martinvrijland.nl/2014/07/10/de-overheid-maakt-gezinnen-bewust-kapot-met-hervorming-kinderregeling/

  ik vind dat iemand zelf moet beslissen maar van af 1 januwary 2015 heb je geen keus meer lees het boven staande bericht maar

  4 likes
 • Henk schreef:

  Hoewel ik me besef dat diverse gezinnen geraakt worden, met name de kinderen, wens ik ze veel wijsheid toe.

  Prijs ik me na al die voorbije jaren gelukkig, doordat de vrouwen met grote boog om me heen liepen….
  Na andere mannen zoekende(?), want ik was te gewoontjes; Zeg maar te modaal, of dat niet eens.

  Nu kan ik dit hoofdstuk eindelijk afsluiten, of liever de vraag van het waarom. Daarom dus!
  Ieder krijgt wat die toekomt nietwaar, ik zou me dus geen raad weten als ‘mijn’ kinderen zou worden weggehaald, dit intense leed wordt mij dus bespaard!!

  3 likes
 • J. Selten schreef:

  Het ergste is, als onderstaande waar zou zijn, is de gemeente straks in staat om je kinderen bij je weg te halen zonder probleem of wat dan ook.

  http://www.martinvrijland.nl/2014/07/10/de-overheid-maakt-gezinnen-bewust-kapot-met-hervorming-kinderregeling/

  komt toch weer de motto:
  divide et impera erbij… we wisten al dat de romeinen hun tijd voor waren, of blijven wij nu in het verleden hangen…

  2 likes
 • Erwin schreef:

  Mijn zoon heeft na de Mexicaanse griepprik het Guillain-Barré syndroom gekregen, mijn schoonzus zit nu in een verzorgingshuis met een meervoudige handicap na een vaccinatie die ze als kind kreeg.

  Wat er nou wel of niet in een vaccinatie zit maakt me niet uit. Maar dat het volledig fout kan gaan weet ik uit eigen ervaring.

  2 likes
 • sjaak schreef:

  hebben de mensen die hun kinderen vaccineren wel eens gehoord van de 10 geboden van de NWO? lees dat eerste gebod eens en denk dan even na…hoe ze dat voor elkaar willen krijgen…

  1 likes
 • welniet schreef:

  Vaccinatie is de garantie dat Big Pharma geld kan blijven verdienen en altijd patiënten zal hebben aan wie dure medicijnen verkocht kunnen worden om de symptomen te onderdrukken (lees niet genezen). Jawel, zelfs in “normale” media (Zembla) komen schandalen naar boven waarbij ministers zogenaamd van niets weten omtrent belangenverstellingen,het keuren van eigen vlees en hoe belastinggeld wordt weggesluisd naar oa producenten. De corruptie druipt eraf en in een land waar de zorg een winstgevende verzekeringskwestie is geworden mag met zeer achterdochtig en huiverig zijn.
  http://zembla.incontxt.nl/seizoenen/2010/afleveringen/20-11-2010
  Zo ook het inspuiten van oa op dierlijke kankercellen gekweekte cellen in een mens mag op z’n minst toch wel zeer onnatuurlijk genoemd worden.
  De aanwezigheid van mollen alhier is overigens ook overduidelijk.

  0 likes
 • welniet schreef:

  Aanvulling op vorig bericht.
  Kijk eens aan, het zogenaamde “ik wist van niets” gedrag heeft de destijds leugenachtige minister L.J. (Louise) Gunning-Schepers geen windeieren gelegd.
  Er zitten zeer interessante nevenfuncties bij die ze met haar verraad heeft “verdiend”
  Het is ook vreemd te noemen dat mevrouw hier zonder slag of stoot en zonder verantwoording heeft hoeven af te leggen mee is weggekomen.

  Nevenfuncties oa:
  https://www.ser.nl/nl/raad/raadsleden/kroonleden/gunning.aspx

  Lid van Bestuur VSB Fonds
  Lid Raad van Toezicht Netherlands Genomics Initiative (NGI)
  Voorzitter Adviesraad Wetenschappelijke Adviesraad Aidsfonds
  Internationaal adviseur Cambridge University Health Partners
  Lid International Academic Advisory Council Heidelberg University
  Lid Raad van Advies College voor Zorgverzekeringen CVZ
  Lid Comité van Aanbeveling Trombosestichting Nederland
  Lid Adviesraad Maatschappelijke Adviesraad VO-raad
  Vice-voorzitter VSNU
  Lid AEB
  Lid van de Stuurgroep CHAT
  Comité van aanbeveling De Gezonde Stad
  Voorzitter partnerraad Stichting de Nationale DenkTank
  Lid Dutch Creative Industries Council
  Voorzitter curatorium Prins Claus Leerstoel

  0 likes
 • Désirée Röver schreef:

  Zie op mijn website (www.desireerover.nl) op de pagina ‘Vaccinaties’ mijn artikel “RVP-vaccins en inhoudsstoffen”. Daarin heb ik vanuit de bijsluiters van de fabrikanten alle stoffen bijeengebracht die in ieder vaccin zitten.
  Zo weet je precies welk vergif je niet in je kind wilt laten spuiten.
  Overigens, geen enkel vaccin zal ooit enige bescherming geven. Denk maar aan de recente uitbraken van bof onder volledig gevaccineerde studenten. Dat is over de hele wereld hetzelfde.
  Waren gezondheid ontstaat voor een baby door goede voeding van de moeder, en voor de baby borstvoeding, RRR (rust, reinheid & regelmaat), veel liefde en veel lachen.

  0 likes
 • Triumph schreef:

  Elk medicijn heeft bijwerkingen zo ook vaccinaties ,maar bij vaccinaties kan het zogenaamd niet of worden de bijwerkingen mild genoemd als ze al erkennen dat er bijwerkingen zijn.
  Noem het maar mild als je dochter van 15 niks meer kan na een hpv vaccinatie.
  Noem het maar mild als je dochter al drie lang ziek is.
  Noem het maar mild dat de dokters je in de kou laten staan.
  Noem het maar mild dat wereldwijd meisjes dezelfde klachten hebben na een hpv vaccinatie.
  Pas op met vaccineren en laat je eigen goed informeren, mijn dochters hebben ook alle vaccinaties gehad, in goed vertrouwen.
  En bij de hpv vaccinatie is het fout gegaan.En dan moet je het zelf maar uitzoeken.

  0 likes
 • x

  Check Also

  epidemioloog

  Epidemioloog: ‘Het coronabeleid slaat helemaal door. Ik vind dit gevaarlijk’

  Onlangs kreeg een vrouw van de Belgische ...

  kamerlid

  Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

  Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

  >