Gezondheid

Moeder (38) laat kinderen niet meer vaccineren: “Dat is pas vergif”

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Juta Bolsius (38) heeft twee dochters: Liv (5) en Mila (1). Ze is zwanger van haar derde kind. Na de geboorte van Mila besloot Juta haar kinderen niet meer te vaccineren. Ze is verder heel bewust bezig met een opvoeding zonder straffen, kookt het liefst vers en biologisch en mijdt zoveel mogelijk E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een vriendin van haar vond het daarom vreemd dat Juta haar dochter Liv wel liet vaccineren. “Dat is pas vergif,” aldus de vriendin. Juta besloot zich in het vaccineren te verdiepen en kwam tot de ontdekking dat de berichtgeving rond vaccins erg eenzijdig is. Je krijgt als ouder alleen te horen dat de ziektes zo eng zijn, maar niemand rept over de risico’s van inenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er wordt veel geschreven over corruptie in de geneesmiddelenindustrie en hoeveel geld daarin omgaat. Artsen leren tijdens hun studie medicijnen dat vaccinaties veilig en noodzakelijk zijn. Maar net als veel ouders vragen ook steeds meer artsen zich af of er misschien een grens zit aan wat we allemaal kunnen inspuiten.

De wijkverpleegkundige kon Juta’s vragen over risico’s en kankerverwekkende stoffen in vaccinaties niet beantwoorden. Een voorlichter van het RIVM vertelde Juta: “De ingrediënten die je opnoemt zitten inderdaad in vaccins en staan ook te boek als giftig, toxisch en kankerverwekkend. Maar de hoeveelheden zijn zo minimaal dat de gevaren verwaarloosbaar zijn.” Juta nam hier geen genoegen mee en wilde bewijs. Het bleef stil aan de andere kant van de lijn. Onderzoek op baby’s is namelijk bij wet verboden.

Juta’s oudste dochter is gevaccineerd, haar jongste niet. Ze heeft dus vergelijkingsmateriaal. Liv kwakkelt sinds ze naar school gaat vaak en is elke winter een paar keer flink ziek. Als Mila snottert, duurt dat hooguit een dag. Griep heeft ze nooit gehad.

Ze noemt ook het voorbeeld van de 6-jarige zoon van een vriendin. Hij was ooit een tevreden baby, maar sinds zijn eerste prik is hij een hyperactief en overprikkeld kind. Er zijn honderden van dit soort verhalen over gedragsveranderingen, lichamelijke klachten als astma, allergieën en oorontstekingen, maar ook baby’s die zijn overleden na een vaccinatie.

Juta merkt op dat onderzoeken naar de gevolgen van inenten – zeker op de lange termijn – allemaal zijn gedaan door vaccinmakers. “We denken dat we onze kinderen beschermen tegen een ziekte, maar we injecteren ze met een heleboel lichaamsvreemde chemicaliën,” zegt ze. “Je kunt mij niet vragen mijn kindjes als proefkonijn te gebruiken.”

[Flair]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het is juist te rebelleren tegen dit soort misdaden.

pleiadian
pleiadian
9 jaren geleden

Inenten is een afweging tussen de risico’s van de ziekte en de risico’s van inentingen. Niemand (ook niet het RIVM) beweert dat inenten ongevaarlijk is, maar ze zijn wel ongevaarlijker dan de ziekten waartegen wordt ingeënt. Neem bijvoorbeeld polio of tetanus… je wil die potentieel dodelijke ziektes echt niet krijgen.

hader
hader
9 jaren geleden

Er zijn zat kinderen overleden onder de streng gelovigen omdat men weigerde uit geloofsovertuiging hun kinderen in te enten. Over inenten; je wordt ingespoten met een sterk afgezwakte vorm van het virus. Zodoende geeft het je immuunsysteem de kans om anti stoffen er tegen aan te maken zodat het korte metten kan maken als je met de echte variant in aanraking komt. Dit verhaal zit vol met onwetendheid, horen zeggen, en overtuigd worden door mensen die er anders over denken. Dat iemand denkt dat een kind na een prik ineens hyperactief en overprikkeld raakt is totale BS. Het kind zou zich zonder de prik ook al zo hebben ontwikkeld. Het enige nadeel van zo’n prik is dat je erna je ziek kan voelen. Dit is het immuunsysteem die aan het werk moet gaan. In het begin hebben ze dat niet “door” (lichtelijk ziek worden) maar als die fase gepasseerd is heeft het antistoffen aangemaakt. Je kinderen ervan onthouden, dat is gewoon een misdaad. Het kind heeft geen stem in dit verhaal, en wordt gestraft als het echt doodziek wordt als het in aanraking komt met de echte variant.

Nollie
Nollie
9 jaren geleden

Je beschermt niet alleen het kind, maar ook de samenleving. Dus zijn de ouders een gevaar.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x