Homepagina » Buitenland » Onze leiders zijn psychopatische leugenaars en er is een revolutie nodig. Deze politiek commentator knalt erin
Onze leiders zijn psychopatische leugenaars en er is een revolutie nodig. Deze politiek commentator knalt erin

Onze leiders zijn psychopatische leugenaars en er is een revolutie nodig. Deze politiek commentator knalt erin

De Amerikaanse oud-president Barack Obama is alle realiteitszin kwijt of liegt dat hij barst over Osama bin Laden en terrorisme. Dat heeft de Amerikaanse politiek commentator Kevin Barrett gezegd in een interview met PressTV.

Dr. Barrett reageerde met zijn uitspraken op een speech die Obama gaf tijdens de Hindustan Times Leadership Summit in New Delhi.

De oud-president zei dat Pakistan geen idee had waar Al Qaida-leider Osama bin Laden zat.

Nooit

Dit alles was een grote schijnvertoning omdat de Al Qaida-leider in december 2001 in Afghanistan is overleden, niet in mei 2011 in Pakistan, aldus Barrett.

“Obama zal nooit de waarheid vertellen over Bin Laden,” zei hij.

Toen de voormalige president de vraag kreeg of de Pakistaanse overheid wist dat Bin Laden onder huisarrest stond vlak buiten haar militaire hoofdkwartier in Abbottabad, zei Obama dat de VS ‘geen bewijs had dat Pakistan wist waar hij zat’.

Onzin

“Onzin,” zei dr. Barrett. “Volgens Seymour Hersh liet de Pakistaanse overheid Bin Laden al in 2006 onder huisarrest plaatsen.”

“De Amerikaanse overheid moet ervan hebben geweten,” vervolgde hij. “Als het klopt moet Obama het geweten hebben.”

Psychopatische leugenaars

“We weten niet of Hersh gelijk heeft,” lichtte Barrett toe. “Het is ook goed mogelijk dat Osama al in 2001 is gestorven, zoals in Egyptische en Pakistaanse kranten heeft gestaan.”

Hoe dan ook vertelt Obama leugens, ook al zit hij niet meer in het Witte Huis, zei hij. “Amerikaanse leiders zijn psychopatische leugenaars en er is een revolutie nodig.”

[PressTV]


Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Hoe vreemd loopt het soms in het leven,,,,,Jaren lang werden de Duitsers gehaat omdat ze zeiden,,Wir haben es nicht gewust na WO2……… Nu zijn we zo ver dat mensen zo dom zijn dat ze soms niet eens weten dat ze liegen……… En er is een grote groep die bewust alles bij elkaar liegt en denkt dat niemand dat door heeft…..Althans in het Westelijke deel van de wereld, waar de reguliere media regeert……als je al een revolutie wil, uitsluiten en negeren, maar zoals gewoonlijk probeer maar eens iedereen op op het zelfde spoor te krijgen, want wie zijn er het meest gebaat bij de huidige situatie …..juist de domme, en wie profiteert het meeste van domme, juist de liegende ophitsende media…..
  Mooi voorbeeld , al dat zwarte piet geneuzel over zwart en slavernij , maar wel massaal demonstreren in kleding gemaakt in arme landen en kinder arbeid en slavernij………..

  31 likes
  • LS…

   Volgens mij gaat geneuzel over zwarte piet en massaal demonstreren tegen in slavernij gefabriceerde kleding over het zelfde…. Ik denk dat je bedoelt: Al die neuzelaars tegen zwarte piet lopen massaal in kleding gefabriceerd door slaven etc.

   2 likes
   • PS…

    En wat Duitsland betreft: Wir haben es nicht gewuszt dat Volkswagen een geesteskind was van Adolf Hitler maar rijden vanaf 1946 bijna allemaal in een Volkswagen etc.

    2 likes
  • Zwarte Piet krijgt meer aandacht dan 9/11.

   En goede informatie wat er aan WOII vooraf ging en wat er precies gebeurrd is en hoe dit mogelijk was, is al helemaal geen goed idee.

   Hoe lang kan je het volk dom houden met het internet informatie bron?
   Martin Brozius zou zeggen “Op je plaatsen… ZOEK JE ROT”.

   3 likes
 2. Wat een oorlogs taal, dat jullie daar intrappen.

  Neem eens een kijkje in oorlogslanden, hoe het er daar aan toegaat.
  Wil je dat hier ook? Ontketen dan een revolutie. Armoede, onveiligheid, en wetteloosheid in het kwadraat.
  Wie zij daar van de dupe? Kinderen, Vrouwen ouderen en de zieken..met maar een wet, de wet van de sterkste. En geloof me dat dat de zwakste zijn kwa menselijkheid.
  Oorlog is heel iets anders dan dat het in de films is. Oorlog speelt zich namelijk niet op het slachtveld af. Oorlog is wat er zich tussen de schiet partijen afspeelt. Praat is met een vluchteling dan hoor je de details.
  Je hebt geen idee hoe laag mensen kunnen zinken.

  Laat je niet mee slepen.
  Oorlog is dichterbij dan je denkt..

  9 likes
  • Ik volg dit real soap-achtige wereldtoneel al een jaar of 10 en wil er nog steeds geen seconde van missen….
   Dit zogenaamde ‘echte wereld’ drama is nl. beter dan welke film of boek dan ook….hoewel ik al weet dat de good guys het gaan winnen.

   9 likes
  • en als je je kop in het zand steekt waait het wel over henk?

   2 likes
   • Nee , zet er iets positiefs tegen over. Blijf solitair in de kudde, dat doe je door positief te zijn.
    Kijk zelf maar het mechanisme, negativiteit is kudde gedrag.

    5 likes
   • @ wolfje

    Hoezo steekt “Henk” zijn kop in het zand door Jemen te benoemen ? Trump heeft mei jongstleden nog een multi-billion dollar weapons deal aan Saoedi-Arabië goedgekeurd. Ook heeft hij diverse malen (en dat is nog steeds aan de gang) toestemming gegeven voor special forces raids Jemen. Ook zijn eerder dit jaar alle humanitaire voorwaarden vervallen om F-16´s te leveren Bahrein en denkt het Witte huis er nog over na om alle restricties te die er nog zijn voor de golfstaten op te schorten. Het drama wat zich daar afspeelt valt met geen pen te beschrijven (al geldt dit elke warzone).

    Wanneer we buiten Jemen kijken is het dit jaar er niet beter op geworden. Trump gaf maart jongstleden toestemming om het troepen aantal in Syrië met 400 te vergroten bovenop de al 503 gestationeerde troepen. Waarvan het nog maar de vraag is of werkelijke aantallen niet hoger liggen, aangezien officieren de autoriteit hebben om “tijdelijk” het aantal troepen te verhogen zonder hiervoor toestemming te hoeven vragen aan de president of aan 1 of meerdere kamers van de Amerikaanse politiek. Ja, ik weet dat de politiek niets voorstelt, maar het draait om het principe.

    In Afghanistan is het aantal 8400 gestationeerde troepen dit jaar nog eens verhoogd met 4000. Tenslotte (al zijn er nog tig meer voorbeelden dat de oorlogen helemaal niet aan banden worden gelegd); is Trump ook bezig om twee restricties uit het drone programma te versoepelen. Namelijk; dat de “targets” van de kill/signature strikes versoepeld worden. “Officieel” mogen nu alleen high-level militanten het doelwit zijn, maar men wilt dat dus versoepelen zodat ook de lagere rangen doelwitten worden. Zodat men ook IS leden op de korrel mogen nemen die in landen actief zijn waar de US officieel nog geen mensen oppakt of neutraliseert.

    De tweede versoepeling waar hij vanaf wilt; is dat targets niet meer op een hoog niveau gescreend/onderzocht hoeven te zijn om een strike toe te staan. Nu is het wel zo dat de voorwaarde wanneer de kans bestaat dat er burgerslachtoffers vallen overeind blijft, maar deze twee versoepelingen bereiden iets anders voor.

    Onder Obama werd de wereld opgedeeld in “warzones”, waarbij het per zone de mate van burgerbescherming verschilt. Men wilt dus van die “niveau bescherming” af. Ook maken deze versoepelingen de weg vrij om de grijze zone uit te breiden naar meer landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

    Henk steekt dus alles behalve zijn kop in het zand.

    1 likes
  • ”Oorlog is dichterbij dan je denkt..”

   Tikkeltje hoogdravend weer, weer in combinatie met een schrijnend gebrek aan relevante kennis.
   Want de Saoedie- en dus de Clinton Foundation geldstroom is afgekapt….hoe dacht je een oorlog voor elkaar krijgen zonder geld?

   4 likes
  • En u bent getuige ervaringsdeskundige geweest van oorlog door er tussendoor de lopen? Of te werken? Of ‘een kijkje gaan nemen’
   Praten met vluchtelingen is één, maar een realistisch beeld krijgen van de ware feiten is twee….
   Waar de meeste mensen niet bij stilstaan; “Tijdens oorlog is geld niet te eten………”
   Zelfs als enkel en alleen maar de factor elektriciteit achterwege blijft zal de chaos niet te overzien zijn.

   2 likes
 3. een fluwelen revolutie misschien? eerst de zaak juridisch goed op rails krijgen. met alle leugens en corruptieschandalen moet dat mogelijk zijn. de zaak zou aanvankelijk gericht kunnen zijn tegen de hele (kartel) organisate. daarna overgaan tot aanhouding en voorgeleiding

  19 likes
  • @ wolfje

   Niet om bijdehand te zijn, maar hoe wil je alles juridisch op de rails krijgen, wanneer we feitelijk juridisch al op alle fronten verloren hebben. Het is vrijwel onmogelijk om het huidige systeem serieus juridisch te bestrijden met rechtsmiddelen (zover je daar nog over kunt spreken) uit het systeem. Dan is er de moeilijkheidsgraad dat teveel mensen nog (bewust) liggen te slapen of selectief politiek/religieus wakker zijn en zich zodoende simpel laten verdelen. Het nihilisme is nog nooit zo groot geweest en de rek is er helaas nog lang niet uit.

   Er zijn zoveel schandalen geweest waarbij je hoopt dat mensen beseffen dat het geen incidenten zijn, maar het geheugen is over het algemeen erg kort. Teveel mensen op de wereld hebben al geleden, leiden nog steeds of zullen in de toekomst slachtoffer worden van dit kwade systeem. Burger organisaties die zich al jarenlang juridisch proberen te verzetten krijgen nauwelijks tot geen (financiële) steun vanuit de “truth movement” (zo noem ik het maar even). Laat staan dat ze steun krijgen uit de rest van de bevolkingen, zonder een (politieke) leider die echt het beste voor heeft met iedereen (dus niet alleen de westerse mens). Die mensen echt met elkaar weet te verbinden, en erin slaagt om de massa vreedzaam te mobiliseren, zie ik niet in hoe dit monster in dit stadium aan te pakken. Daar zijn echt drastische maatregelen en bewust wording voor nodig. Een fluwelen revolutie zou mooi zijn, maar ik houd echt mij hart vast.

   1 likes
 4. @Louise & @wolfje,
  Tja, jullie hebben natuurlijk beiden meer dan gelijk en daar zijn er nog wel een paar van overtuigd alleen is de crux…..dat die megadure poppenkast welke we met zijn allen daar gewoon hun gang laten gaan, nooit zal toegeven dat dit zo is om het simpele FEIT dat ze zelf geen haar beter zijn en precies zo doen en dus zonder uitzondering alle realiteitszin en vooral connectie met het VOLK oftewel de ONDERDANEN verloren zijn. Ze zullen gewoon moeten doorgaan met hun psychopatische gedrag.
  En ik zeg jullie 1 ding met zekerheid, dit krapuul zal nooit of te nimmer het bijltje vrijwillig erbij neergooien en de tijd van fluweel is ver verleden tijd. Het enige wat hier nog kan en zal helpen is REVOLUTIE met het bekende pek en veren.
  Actiebereidheid is in dit van God verlaten land 0,0 en ik verwijs dan ook simpel naar bijgaand filmpje (Dutch subs) van 7,5 minuten wat een en ander piekfijn uitlegt…..en ik zou zeggen….kijken maar en…..

  https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ

  Revolution is revolution….okay!!!

  Fijne dag verder,
  Gladiator

  8 likes
  • Ps.
   Ik bedoelde dus die poppenkast in den Haag……daar achter de duinen, maar neem eigenlijk aan dat dit wel duidelijk was maar toch.
   Gladiator

   3 likes
  • @gladiator,
   het is een wal die we stap voor stap ons voor uit moeten drijven en bij iedere stap zoveel mogelijk dicht moeten timmeren. geduld is een schone zaak

   3 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Je hebt gelijk Gladiator, maar hoe krijg je 18 miljoen Nederlanders naar den haag met een litertje benzine?
   In ieder geval geen vergunning aanvragen, want dan staat de politie wiens pet ons al jaren niet meer past voor je klaar, ach het zijn er maar 40 duizend. (dus we zijn sterker) Ondertussen geven ze de vluchtelingen en al dat buitenlandse gespuis een gratis zorgpas en stemrecht met een briefje erbij in hun eigen taal dat ze op de PvdA moeten gaan stemmen, geen wonder dat het hier niet goed gaat komen. En mocht het toch fout gaan voor ze, dan hebben ze een vliegtuig op onze kosten aangeschaft die ze in 1x door kan vliegen naar hun huizen op de antillen. Hoe krijgen we 18 miljoen Nederlanders met een litertje benzine naar den haag?

   2 likes
 5. @ Gladiator , Nederlanders zijn altijd al volgers geweest zit in de cultuur… toen ik nog een klein meisje was vertelde m’n oma altijd over schijnheilige ,volgzame, stiekeme en onbetrouwbare Hollanders…… en ik voelde me rot…..maar ja, oma had kinderen verloren in de oorlog dus tja, wat moet je daarmee……Maar weet je nu ik wat ouder word, denk ik steeds meer aan m’n oma en helaas blijkt ze toch al veel inzicht te hebben gehad……en dat allemaal zonder media…….. Ik geloof niet zo in een gewelddadige oplossing …al begrijp ik je frustratie heel goed…..Overigens over pek en veren.. pffffff ik vind die hele # me too beweging ook afschuwelijk …..word je jaren na dato ineens publiekelijk terecht gesteld zonder aangifte en rechtszaken , daar moet je toch ook niet aan denken, dat dit de toekomst wordt……( natuurlijk ben ik tegen aanranding en verkrachting ) weet je, ik denk dat we het allemaal met elkaar eens zijn…..alleen andere route’s kiezen……. Ik las net dat de FVD met sprongen vooruit gaat dus er broeit wel degelijk iets aan onvrede in t Hollandse…….even afwachten dus…..Het zou wel prettig zijn als er wat meer kennis en intelligentie en gezond verstand getoond gaat worden…….. hhhhh, we kunnen ook als kritische burgers in Friesland gaan wonen en ons afscheiden …….

  10 likes
 6. Ik ben nou al jaren bezig, ik kom helaas teveel zombies en narcisten op mijn pad tegen. Ben overoveroververmoeid en voel veel pijn en verdriet.

  3 likes
  • Misschien daar je energie niet meer aan besteden?
   Die pijn en verdriet is een signaal. Hoe anders moet de ziel jouw bereiken?
   Ga daar eens je aandacht leggen. En kijk eens of wat jij de afgelopen jaren gedaan hebt, in overeenstemming is met wat de ziel kwam doen op deze planeet.
   En dan vervolgens geen ideeën meer na leven, maar de vreugde volgen die uit het hart opwelt als het verschoond is van je eigen agenda.
   “U wil geschiede” is het moeilijkste obstakel, maar ook de mooiste weg.

   Deze wijze woorden komen van alle mystici die ik op mijn pad ben tegen gekomen.
   Ik geef ze graag door.

   7 likes
 7. Wat voor een revolutie is er nodig, een spirituele?

  3 likes
 8. het enige wat er nog gebeurd in dit land is geneuzel over onbelangrijke dingen.

  5 likes
 9. Tot nu toe zijn alle revoluties door de machthebbers georkestreerd. Er is nog nooit een revolutie voor en door het volk geweest.
  De beste oppositie is de oppositie die men zelf controleert.

  5 likes
 10. Dit is heel erg oud nieuws.

  3 likes
 11. politici die liegen? nee toch

  2 likes
 12. Onze regeringsleiders en de mensen willen niet veranderen dus moeten ze sterven, REVOLUTIE NU!

  2 likes
 13. Kwartje van Kok, 1000 euro van Rutte en we gaan er allemaal op vooruit in 2018. Maar goed, kan Rutte het vergeven de beste man weet niet dat ie van achter ook leeft. Huidige politici staan compleet los van de maatschappij.

  1 likes
 14. [“Huidige politici staan compleet los van de maatschappij.”]

  Iig, zitten ze in een afgeschermd compartiment. Hen vs. Wij (‘de HerenXVII)
  Andersdenkenden komen er niet in. Die zijn DUS dom. En de BV Nederland uit de modder droog gemalen door VOC-mentaliteit moet: ‘Vooruit’.
  Dat vergt mensen ‘de voor de DUVEL niet bang zijn’.
  Met opgeheven hoofd zich over de rand van de afgrond storten. (Ihkv. ‘Duurzaamheid’ Rio 20+ ?)
  Al staart het monster hen recht in het gezicht aan; ze zullen op hun Standpunten blijven staan. Doof voor feiten en cijfers, blind voor noodsignalen en noodkreten. Niks kan deze wals nog stoppen, of over IS doodseskaders sturen (maar een suggestie; er is nog keuze, niet lang meer-De dood of de Gladiolen?)

  In hun beleving is dat ‘betrouwbaar’, gewone, normale mensen noemen het ‘dogmatisch’, blind voor de nuances, medogenloos.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...