Buitenland

Onze leiders zijn psychopatische leugenaars en er is een revolutie nodig. Deze politiek commentator knalt erin

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-president Barack Obama is alle realiteitszin kwijt of liegt dat hij barst over Osama bin Laden en terrorisme. Dat heeft de Amerikaanse politiek commentator Kevin Barrett gezegd in een interview met PressTV.

Dr. Barrett reageerde met zijn uitspraken op een speech die Obama gaf tijdens de Hindustan Times Leadership Summit in New Delhi.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De oud-president zei dat Pakistan geen idee had waar Al Qaida-leider Osama bin Laden zat.

Nooit

Dit alles was een grote schijnvertoning omdat de Al Qaida-leider in december 2001 in Afghanistan is overleden, niet in mei 2011 in Pakistan, aldus Barrett.

“Obama zal nooit de waarheid vertellen over Bin Laden,” zei hij.

Toen de voormalige president de vraag kreeg of de Pakistaanse overheid wist dat Bin Laden onder huisarrest stond vlak buiten haar militaire hoofdkwartier in Abbottabad, zei Obama dat de VS ‘geen bewijs had dat Pakistan wist waar hij zat’.

Onzin

“Onzin,” zei dr. Barrett. “Volgens Seymour Hersh liet de Pakistaanse overheid Bin Laden al in 2006 onder huisarrest plaatsen.”

“De Amerikaanse overheid moet ervan hebben geweten,” vervolgde hij. “Als het klopt moet Obama het geweten hebben.”

Psychopatische leugenaars

“We weten niet of Hersh gelijk heeft,” lichtte Barrett toe. “Het is ook goed mogelijk dat Osama al in 2001 is gestorven, zoals in Egyptische en Pakistaanse kranten heeft gestaan.”

Hoe dan ook vertelt Obama leugens, ook al zit hij niet meer in het Witte Huis, zei hij. “Amerikaanse leiders zijn psychopatische leugenaars en er is een revolutie nodig.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
wolfje
wolfje
6 jaren geleden

een fluwelen revolutie misschien? eerst de zaak juridisch goed op rails krijgen. met alle leugens en corruptieschandalen moet dat mogelijk zijn. de zaak zou aanvankelijk gericht kunnen zijn tegen de hele (kartel) organisate. daarna overgaan tot aanhouding en voorgeleiding

Louise
Louise
6 jaren geleden

Hoe vreemd loopt het soms in het leven,,,,,Jaren lang werden de Duitsers gehaat omdat ze zeiden,,Wir haben es nicht gewust na WO2……… Nu zijn we zo ver dat mensen zo dom zijn dat ze soms niet eens weten dat ze liegen……… En er is een grote groep die bewust alles bij elkaar liegt en denkt dat niemand dat door heeft…..Althans in het Westelijke deel van de wereld, waar de reguliere media regeert……als je al een revolutie wil, uitsluiten en negeren, maar zoals gewoonlijk probeer maar eens iedereen op op het zelfde spoor te krijgen, want wie zijn er het meest gebaat bij de huidige situatie …..juist de domme, en wie profiteert het meeste van domme, juist de liegende ophitsende media…..
Mooi voorbeeld , al dat zwarte piet geneuzel over zwart en slavernij , maar wel massaal demonstreren in kleding gemaakt in arme landen en kinder arbeid en slavernij………..

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

@Louise & @wolfje,
Tja, jullie hebben natuurlijk beiden meer dan gelijk en daar zijn er nog wel een paar van overtuigd alleen is de crux…..dat die megadure poppenkast welke we met zijn allen daar gewoon hun gang laten gaan, nooit zal toegeven dat dit zo is om het simpele FEIT dat ze zelf geen haar beter zijn en precies zo doen en dus zonder uitzondering alle realiteitszin en vooral connectie met het VOLK oftewel de ONDERDANEN verloren zijn. Ze zullen gewoon moeten doorgaan met hun psychopatische gedrag.
En ik zeg jullie 1 ding met zekerheid, dit krapuul zal nooit of te nimmer het bijltje vrijwillig erbij neergooien en de tijd van fluweel is ver verleden tijd. Het enige wat hier nog kan en zal helpen is REVOLUTIE met het bekende pek en veren.
Actiebereidheid is in dit van God verlaten land 0,0 en ik verwijs dan ook simpel naar bijgaand filmpje (Dutch subs) van 7,5 minuten wat een en ander piekfijn uitlegt…..en ik zou zeggen….kijken maar en…..

https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ

Revolution is revolution….okay!!!

Fijne dag verder,
Gladiator

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x