CoronaBuitenland

Arts krijgt massale steun na schorsing wegens uitspraken tegen coronaprik en gaat in hoger beroep: ‘Heksenjacht’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Vlaamse huisarts Frank Peeters spreekt zich kritisch uit over de coronavaccinatie en wordt dientengevolge al meer dan twee jaar achtervolgd door de orde der artsen van Antwerpen. Hij heeft nu een schorsing van drie weken aan de broek.

In de beslissing van de orde der artsen zijn heel wat woorden uit hun context gehaald en bij elkaar geplakt, wat Peeters zeer kwalijk vindt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De sanctie is niet gebaseerd op het feit dat hij onwetenschappelijke berichten post, maar op het ‘gevaar’ dat hij vormt voor het vertrouwen in artsen en de medische wereld.

Massale steun

“Een probleem voor hen is dat ik de wetenschappelijke consensus – die bepaald werd door virologen, epidemiologen en anderen die nooit een patiënt met COVID-19 onderzochten – niet volg,” schrijft hij op sociale media.

Peeters krijgt massale steun. Huisarts Els van Veen, die in Nederland wordt opgejaagd door de gezondheidsinspectie, wijst erop dat het een politiek proces is. “De inspecteurs kijken alleen maar of je de ‘consensus’ volgt. Als je je uitspreekt, ‘vorm je een bedreiging’. In wezen gebruiken ze jou als een soort vogelverschrikker, om andere artsen in het gareel te houden.”

Een schorsing van de lengte van een zomervakantie zegt data-analist Cees van den Bos dat dit een poging is om het gelijk te halen ofwel gezichtsverlies te beperken.

Heksenjacht

“Drie weken is nog steeds een schande gezien alle wetenschappelijke studies so far aanwijzen dat jij gelijk hebt en zij ongelijk,” stelt dermatoloog Steven Devos van FVD Vlaanderen.

Deze sanctie van de orde slaat de bal mis, aldus arts Paul Neirynck.

“Alweer de zoveelste schandelijke inbreuk door de ‘systeemkrachten’ op de vrije meningsuiting. Alle steun aan Frank Peeters tegen wie een heksenjacht is gevoerd,” schrijft criminoloog Kristof Luypaert.

De ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist vindt het geweldig om te zien hoeveel steun Peeters ontvangt na zijn schorsing.

In beroep

De arts laat weten dat hij in beroep gaat tegen de schorsing. “Een arts mag nooit geschorst worden omwille van een afwijkende mening ten opzichte van het narratief of de wetenschappelijke consensus.”

Peeters voegt toe dat er veel kritische artsen zijn, zelfs in zijn onmiddellijke omgeving, maar dat ze zich niet openlijk durfden uit te spreken uit angst voor de orde der artsen en de mogelijke zware sancties, tot twee jaar schorsing, die boven hun hoofd hingen.

“Het voelt zeer steunend om te weten dat er nog collega’s zijn die zich niet laten compromitteren,” zegt arts Leo Van den Bossche, die ook werd geschorst.

Alleen al in 2021 werden 15 Belgische artsen bestraft vanwege uitspraken tegen het coronavaccin.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlie
charlie
1 maand geleden

kritiek op zelfmoord via injectie is verboden u moet deze jones town doodscultuur gehoorzamen

Jojo
Jojo
1 maand geleden

Wat ’n vieze gore teringwereld is dit nou!!

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

De dictatuur denkt hoogtij te vieren. Het wordt steeds nijpender. Tijd om af te rekenen met deze koninkrijkjes die denken dat ZIJ het uit mogen maken. Niet ZIJ maar WIJ zijn de norm!

PatriotSoul
PatriotSoul
1 maand geleden

“Wat je zegt dat ben je zelleuf” … weer het schoolvoorbeeld van PROJECTIE! Wie waren de promotors van de gifprik? Wie zijn de promotors van de ziekte-industrie? Wie houden alle natuurlijke middelen tegen?? Vooral als ze GOEDKOOP en EFFECTIEF zijn??Denk Ivermectine, HCQ, etc. De Rockefeller – Medische Maffia misschien?? Waarom mag de Germanische Neue Medizin van Ryke Hamer bvb., waarbij sterfte door kanker naar 1% gaat, slechts in Israel toegepast worden?? Is dat niet anti -Mensom dat te verbieden in alle andere landen?

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x