Homepagina » Mens en Dier » Moedige getuigenis Canadese arts: ‘Dit is de pandemie van de oligarchen’
arts
Foto: CC0

Moedige getuigenis Canadese arts: ‘Dit is de pandemie van de oligarchen’

De Canadese spoedarts Mark Trozzi, als docent verbonden aan twee universiteiten, heeft de veelgeprezen PCR-test onder de loep genomen. Zijn belangrijkste conclusie: de test is misleidend en wordt gebruikt om belastinggeld weg te sluizen en de samenleving radicaal te veranderen.

Tijdens de ‘eerste golf’ van de ‘pandemie’ had Trozzi het rustiger dan ooit. “Er waren vrijwel geen patiënten en er was bijna geen werk. Ik draaide meerdere lange diensten zonder dat er ook maar een patiënt binnenkwam.”

In de supermarkt werd hij door mensen, die iedere dag werden blootgesteld aan de overheidspropaganda, bedankt voor zijn inzet. “Ze geloofden dat ziekenhuizen vol patiënten lagen die stierven aan corona en dachten dat ik helemaal uitgeput was.”

“Ik nam contact op met artsen en vrienden in zowel Canada als de Verenigde Staten. Overal was het beeld hetzelfde: lege ziekenhuizen en media die beweerden dat ze vol lagen met patiënten die stierven aan corona.”

Schandaal

Trozzi legt uit dat de bazen van de ziekenhuizen geen andere keus hadden dan te luisteren naar de overheid. Zelf heeft hij nooit een patiënt met corona gezien. Wel heeft hij gezien hoe mensen zonder klachten positief werden getest en vervolgens werden opgesloten in hun eigen woning.

De arts zegt op basis van zijn eigen onderzoek dat de PCR-test misleidend en manipuleerbaar is. Deze test wordt gebruikt om een onnoemelijke hoeveelheid belastinggeld naar de criminelen te sluizen die verantwoordelijk zijn voor dit schandaal, benadrukt dr. Trozzi.

Hij zegt dat er alleen al in zijn eigen provincie dagelijks zo’n 50.000 tests worden afgenomen. Daarnaast heeft de overheid honderdduizenden doses potentieel gevaarlijke experimentele injecties met gemodificeerd viraal materiaal gekocht die ‘vaccins’ worden genoemd.

Groepsimmuniteit

Artsen en wetenschappers kwamen al snel tot de ontdekking dat het virus veel wijdverspreider was dan gedacht. Ze concludeerden ook dat het over het algemeen niet dodelijk is: in de meeste gevallen krijgen mensen geen of slechts hele milde klachten. Deze artsen en wetenschappers werd de mond gesnoerd. In veel gebieden hebben we rond de zomer van 2020 al groepsimmuniteit bereikt, zegt Trozzi.

Een studie die in Wuhan is uitgevoerd, laat zien dat het virus in juni 2020 al was uitgedoofd, twee maanden na de korte lockdown. Niemand verspreidde het, zelfs niet de enkelingen die positief ‘testten’ op corona.

Corrupte oligarchen

Na de theatrale lockdown in China ging men al snel weer terug naar normaal, terwijl onze economieën op slot gingen. Zij kregen op deze manier heel veel controle over de wereldmarkt, aldus dr. Trozzi.

Volgens hem hebben corrupte oligarchen deze misdaad tegen de menselijkheid gepland. Hij noemt in dit verband Event 201 en Operation Lockstep. “Deze projecten beschrijven hoe een virusuitbraak zou worden gebruikt om een autoritair systeem te installeren. Ze gebruiken Big Tech – Google, Facebook, Twitter en YouTube – om ons allemaal te censureren en te misleiden.”

[Wochenblick]
4.7 112 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
25 dagen geleden

Het gaat louter om het creëren van een wereldwijde totalitaire staat.

Het boekwerk van Hannah Arendt:

Het steeds radicaler worden van de politieorganisatie.

Zij schreef onder andere: ik parafraseer: een van de onderdelen van het totalitarisme is organisaties zoals die van de SS steeds militanter te krijgen. Dit door het laag voor laag te zuiveren alsmede door organisaties samen te voegen.

Zij schreef onder andere: ik parafraseer: Voor het totalitarisme is nodig dat men geïsoleerd is. Men maakt een heterogene geatomiseerde samenleving. Niemand heeft nog contact met elkaar. Niet met familie. Niet met kennissen. Niet met kameraden. Al was het maar om te voorkomen dat men door hen wordt verraden. Het isoleren is de methode om ervoor te zorgen dat men loyaal wordt aan de organisatie. Verder schaf je de middenklasse af maar ook de boeren.

Je creëert een fictieve wereld. (Mijns inziens is de fictieve wereld, de wereld die wordt bedreigd door cojona) Feiten ga je uit de weg. Men drijft op wetenschappelijke voorspelbaarheid. Het gestelde laat zich niet weerleggen door feiten. Het is slechts in de toekomst falen of slagen

De massa’s wisselen tussen geloven en cynisme. Als er een leugen is verteld, zegt de massa: dit wisten wij al.

Verschil tussen een dictatuur en totalitarisme: dictatuur komt uit een persoon en stabiliseert zich. Het totalitarisme komt uit de organisatie.
Welke organisaties hebben wij? De politieke organisatie samen met het OMT organisatie. En deze stabiliseren aantoonbaar niet. Daarnaast zijn er wereldwijde organisaties zoals WHO, VN, noem maar op maar ook dezelfde (groot)aandeelhouders die bijna in elk groot multinational zitten zoals hierin is uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=QiC34T1H5rM De waarheid van ons huidige systeem en de great reset! (als deze er nog op staat).

Totalitaire propaganda is immuun voor de werkelijkheid.

Zaken normaal maken die niet normaal zijn.

Ook is het nodig om mensen in de organisatie af te sluiten van de werkelijk wereld zodat zij niet de werkelijke risico’s kunnen inschatten van het totalitaire systeem. Worden de hedendaagse politieagenten afgesloten van de werkelijkheid?

Ik ben nog maar halverwege het boek: Hannah Arendt – totalitarisme en op elke bladzijde is er een punt van herkenning.

Een aanrader om dit boek te lezen welke van omstreeks 1959 is met in later stadia met aanvullingen meest uit voetnoten omdat de kern gewoonweg overeind is blijven staan.

Hannah Arendt: 1906 – 1975

Miami
Miami
Reactie op  ProAsfalt
25 dagen geleden

Als je deze uit hebt, wordt het ‘hoog’ tijd voor de boeken van Carlos Castaneda en Don Juan.
De ‘warrior’ wil slechts één ding
Vrijheid 🦅

Geniet van de Aha-momenten… 🐣🙌 💃

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Miami
25 dagen geleden

Bedankt, neem ik op in mijn lijstje.

Rob
Rob
Reactie op  Miami
25 dagen geleden

Als een warrior vrijheid (en vrede) wil dan moet hij stoppen met strijden en de vrijheid NEMEN om zijn eigen leven te leven. Er is strijd OF vrijheid (en vrede). Als je strijd heb je geen vrede, als je vrede hebt strijd je niet. Strijd gaat over macht, vrijheid en vrede is het leven zelf. Het is allemaal dichterbij dan je denkt want het is allebei in eigen lichaam. De strijd is een geprogrammeerd ego, het leven is in je Zelf. Dus als er strijd is dan is dat in eerste instantie de strijd van je eigen ego om controle te houden over het leven in je Zelf. Van daaruit maak je pas deel uit van een strijd tegen anderen. En daarmee is de keuze dus ook puur persoonlijk.

Groene Fee
Groene Fee
Reactie op  Rob
25 dagen geleden

Dat is wel een mooie en ook zeker waar: ik kan er geheel en alleen voor kiezen in vrijheid te leven. Door het gewoon te DOEN. Zoek gelijkgestemden op en ik knuffel me een slag in de rondte. Ik heb genoeg, zelfs overvloed om me heen qua bezittingen en heb maar weinig nodig. Ik geniet van de zon, de natuur, lieve mensen, ww maken muziek, dansen, drinken en roken eens wat en hebben heel die klote kapitalistische nep maatschappij niet nodig. Die innerlijke vrijheid neemt niemand je af, die zit van binnen. Ik ben vrij van angst voor de dood en laat het leven lekker over me heen komen. Is het mijn tijd dan ga ik.

cieleke
cieleke
Reactie op  Groene Fee
25 dagen geleden

ik denk hetzelfde je bent niet alleen

Miami
Miami
Reactie op  cieleke
25 dagen geleden

Vreugdevol in het leven Zijn…

Groene Fee
Groene Fee
Reactie op  cieleke
24 dagen geleden

Dat weet ik. Fijn! One Love..💗

Miami
Miami
Reactie op  Rob
25 dagen geleden

‘warrior’ staat niet voor niets tussen aanhalingstekens…

Rob
Rob
Reactie op  Miami
24 dagen geleden

Als je vrij wilt zijn dan moet je dat hele woord gewoon schrappen. Het gaat om het menszijn. Het leven leven betekent dan dat je het vrij uit drukt vanuit je Zelf. Daarom wordt het Zelf expressie genoemd. Daarvoor niet je dan wel je Zelf ZIJN en dan kan je ‘warrior’ volledig schrappen.

Miami
Miami
Reactie op  Rob
24 dagen geleden

Het gaat over een boek waarin het over de spirit of the warrior gaat. Wellicht tijd om te lezen.
Carlos Castaneda en Don Juan
Het is ook in het nederlands vertaald

Annemieke
Annemieke
Reactie op  Rob
24 dagen geleden

Maar ik vind wel dat we mensen die er niet van op de hoogte zijn moeten informeren. Beschouw je dat ook als strijd?

Marjolein
Marjolein
Reactie op  ProAsfalt
25 dagen geleden

Goed beschreven en helemaal eens. Ik ga dit boek zeker bestellen en natuurlijk ook lezen 🤗

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
25 dagen geleden

De Nazi’s waren altijd onder ons en na 80 jaar gaan ze verder waar ze destijds gestopt zijn, namelijk verder met het uitrollen van transhumanisme. En de schapen lopen gehersenspoeld zo de slachtbank in.
https://europeanacademyofreligionandsociety.com/news/coronavirus-and-the-transhuman-future/

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Edward
24 dagen geleden

Precies wat je zegt,Edward !
Ik zag dit vanaf het begin maar mensen voelen zich altijd een beetje ongemakkelijk en zijn zo gehersenspoeld dat ze de vergelijking gewoonweg niet kunnen en weigeren in te zien.
De E.U. is een hegemonische macht en een heel geraffineerde Derde Reich.
Zo werd de weg naar de New World Order voorbereid en geplaveid.
En kijk eens in wat voor nachtmerrie we zijn beland.

Dirk
Dirk
25 dagen geleden

Heb even getwijfeld maar nu toch geplaatst. Dit is wat er feitelijk speelt. Het kweken van angst en steeds meer verontrustende bevestigingen t.b.v. het in stand houden daarvan.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Dirk
25 dagen geleden

Precies Dirk… maar ik denk zelf dat de angst misschien nog wel meevalt.. ik las een stukje goed nieuws op omroep west dat heel veel mensen geen nieuwe afspraak meer maken voor een prik met het giftige astra zenica soepje ik heb het idee dat er toch heel erg veel aan het wakker worden zijn.

Borg
Borg
Reactie op  Tungsten
25 dagen geleden

Dat is ook mijn ervaring. Tot voor kort was ik bijvoorbeeld de enige in de supermarkt zonder muilkorf. Mensen ontweken mij en anderen werden boos. Een enkele keer liep het uit op een flinke aanvaring. Ik weet gelukkig heel erg goed waarom ik geen mondkapje draag en waarom ik mij niet laat vaccineren. Nu spreken mensen mij aan met de vraag: “Mag ik vragen waarom u geen mondkapje draagt”? Ik ga dan meestal met deze mensen in gesprek en dan merk je dat veel mensen helemaal niet weten waarmee ze bezig zijn. Ze dragen een mondkapje omdat anderen dat ook doen. Natuurlijk speelt de MSM hierin een verderfelijke rol met hun eenzijdige en gevaarlijke voorlichting. De verspreiders van deze leugens zijn de grootste schuldigen van deze situatie en moeten hiermee ook niet wegkomen. Via e-mail zoek ik wel eens de confrontatie met dit soort lieden, maar de meesten reageren niet. Inmiddels hebben meerdere mensen zich bij mij aangesloten en ook de bedrijfsleider van deze supermarkt staat volledig aan mijn kant. Ik zie heel langzaam het tij keren. We moeten de onwetendheid bij veel mensen doorbreken en dat kost gewoon tijd.
De meesten van hen weten niet wat de Great Reset en Build Back Better inhouden en blijven daarom geloven in het “coronavirus” en het “gevaar” daarvan. De propagandamachine heeft voor velen vernietigend gewerkt en dat moeten we doorbreken.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Borg
25 dagen geleden

Wat goed Borg, respect voor jou, goed bezig, echt! Dit soort berichten geeft mij weer wat moed.

Marianna
Marianna
Reactie op  Tungsten
25 dagen geleden

ik heb per ongeluk op het verkeerde duimpje gedrukt, Tungsten.
neem me niet kwalijk, ben hoopvol maar zie toch veel mensen nog in de tredmolen stappen.

Christien
Christien
25 dagen geleden

Met de Mexicaanse griep hebben ze deze weg ook proberen te bewandelen en dat is mislukt.

Nu hebben ze, de groep is te groot om een iemand aan te wijzen, angst als motor gebruikt en deze keer komen ze weer een paar stappen verder in het ondermijnen van de levens van alle mensen.

Maar ook nu breekt deze manier van handelen binnenkort en kunnen allen die deelgenomen hebben naar de schandpaal.

Carolina
Carolina
Reactie op  Christien
25 dagen geleden

En Ab Osterhaus dan?

Deze misdadiger loopt nog steeds rond,
ondanks de filmpjes met bewijs van zijn misdaden. Net zoals de Belg van Ranst.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Christien
24 dagen geleden

De middeleeuwse straffen lijken mij zeer toepasselijk voor deze lieden die ons terug gezet hebben naar de Dark Ages.

Nico
Nico
25 dagen geleden

Een beetje kritische denker en onderzoeker wist dit natuurlijk al.Het document Lockstep heb ik al enige jaren geleden ontdekt. Het is geen geheim.

levitas
levitas
25 dagen geleden

hier wederom de echte waarheid geschreven.hoogste tijd de genocide plegers
te verwijderen.

Vlinder
Vlinder
25 dagen geleden

Positief blijven,het systeem gaat een keer kopje onder. Wereldwijd is er groot verzet wat niet onder de radar kan verdwijnen. We moeten nog even geduld hebben en ons niet laten neerknuppelen!

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Vlinder
25 dagen geleden

Dat is zo Vlinder! Niet altijd gemakkelijk, ik heb ook mijn dieptepunten, zoals iedereen. Uiteindelijk gaat het goed komen.

Johnny
Johnny
25 dagen geleden

Ik volg voornamelijk het Engels-talige (US, UK plus ierland en Australië) nieuws en ben daardoor excellent op de hoogte. Ik heb lang gewacht op een goede Nederlandse docu (om te delen met mensen die het Engels matig
of niet beheersen) en inmiddels is die er nu!!

Tim G: “Monopoly, een totaalplaatje van The Great Reset”.

Deze is overal te zien: LBRY (Odysee), Bitchute en ook voor de mensen die de huidige censuur nog niet helemaal snappen ook op Youtube.
Kijk en deel zoveel als mogelijk.Dit is het 1e deel (2e komt er aan!).
Hij beschrijft heel rustig van A tot Z waar dit echt allemaal over gaat en hij beschrijft vooral het financiële gedeelte excellent. Want wie kent in hemelsnaam (buiten wat insiders en die hard nieuwsvolgers) Blackrock of Vanguard en de criminele achtergrond van de echt machtigen en hoe dit spel gespeeld word?
Wel, hij laat dit allemaal zien en legt het prima uit.
Kijken a.u.b. én delen. Dit is die docu die wél half Nederland wakker kan schudden. Bij voorbaat dank.

Duinsnip
Duinsnip
Reactie op  Johnny
25 dagen geleden

Inmiddels van YouTube verwijderd

Miami
Miami
Reactie op  Duinsnip
25 dagen geleden
Niki
Niki
Reactie op  Duinsnip
25 dagen geleden

Staat op bitchute !

Johnny
Johnny
Reactie op  Duinsnip
25 dagen geleden

Waarom zou men sowieso in hemelsnaam op Youtube willen kijken als er betere (GEEN censuur) opties zijn?
Kijk de docu en kom er achter welke bedrijven er achter de censuur zitten of verbonden zijn aan dit fake covid geklets. Dat zijn er gigantisch veel.
En de mensen blijven maar slapen én kopen bij deze dwazen. Dit gaat nog heel, heel erg lang duren. Want covid is slechts hetgeen waarachter men zich verschuilt. Alles waar poen achter zit doet hier volop aan mee.

F. Bulthuis
F. Bulthuis
Reactie op  Duinsnip
25 dagen geleden

Neee…echt waar?

F. Bulthuis
F. Bulthuis
Reactie op  Johnny
25 dagen geleden

Helemaal waar en aan te bevelen! Zeer goede heldere uitleg!!!

Marjolein
Marjolein
25 dagen geleden

Artsen moeten zich verenigen tegen deze waanzin

doornbos
doornbos
25 dagen geleden

Waarvan akte!

Lucky
Lucky
25 dagen geleden

Wordt hoog tijd dat mensen eens wakker worden en de feiten zelf checken, zonder even corrupte Main Stream Media. Dan snap je al snel wat een achterlijke poppenkast er wordt gespeeld. Terwijl de meeste idioten alle ramp verhalen slikken als zoete koek. Het verbaast mij hoe achterlijk de gemiddelde Nederlander is… Je zou toch zweren dat er geen hersens in hun hoofd zitten. Dat miljoenen daar 80 jaar geleden hun leven voor hebben gegeven is zinloos gebleken.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Lucky
24 dagen geleden

Geweldig Lucky, zo waar ! : )

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

64
0
We lezen graag je reactie!x