Mens en Dier

Moedige getuigenis Canadese arts: ‘Dit is de pandemie van de oligarchen’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese spoedarts Mark Trozzi, als docent verbonden aan twee universiteiten, heeft de veelgeprezen PCR-test onder de loep genomen. Zijn belangrijkste conclusie: de test is misleidend en wordt gebruikt om belastinggeld weg te sluizen en de samenleving radicaal te veranderen.

Tijdens de ‘eerste golf’ van de ‘pandemie’ had Trozzi het rustiger dan ooit. “Er waren vrijwel geen patiënten en er was bijna geen werk. Ik draaide meerdere lange diensten zonder dat er ook maar een patiënt binnenkwam.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

In de supermarkt werd hij door mensen, die iedere dag werden blootgesteld aan de overheidspropaganda, bedankt voor zijn inzet. “Ze geloofden dat ziekenhuizen vol patiënten lagen die stierven aan corona en dachten dat ik helemaal uitgeput was.”

“Ik nam contact op met artsen en vrienden in zowel Canada als de Verenigde Staten. Overal was het beeld hetzelfde: lege ziekenhuizen en media die beweerden dat ze vol lagen met patiënten die stierven aan corona.”

Schandaal

Trozzi legt uit dat de bazen van de ziekenhuizen geen andere keus hadden dan te luisteren naar de overheid. Zelf heeft hij nooit een patiënt met corona gezien. Wel heeft hij gezien hoe mensen zonder klachten positief werden getest en vervolgens werden opgesloten in hun eigen woning.

De arts zegt op basis van zijn eigen onderzoek dat de PCR-test misleidend en manipuleerbaar is. Deze test wordt gebruikt om een onnoemelijke hoeveelheid belastinggeld naar de criminelen te sluizen die verantwoordelijk zijn voor dit schandaal, benadrukt dr. Trozzi.

Hij zegt dat er alleen al in zijn eigen provincie dagelijks zo’n 50.000 tests worden afgenomen. Daarnaast heeft de overheid honderdduizenden doses potentieel gevaarlijke experimentele injecties met gemodificeerd viraal materiaal gekocht die ‘vaccins’ worden genoemd.

Groepsimmuniteit

Artsen en wetenschappers kwamen al snel tot de ontdekking dat het virus veel wijdverspreider was dan gedacht. Ze concludeerden ook dat het over het algemeen niet dodelijk is: in de meeste gevallen krijgen mensen geen of slechts hele milde klachten. Deze artsen en wetenschappers werd de mond gesnoerd. In veel gebieden hebben we rond de zomer van 2020 al groepsimmuniteit bereikt, zegt Trozzi.

Een studie die in Wuhan is uitgevoerd, laat zien dat het virus in juni 2020 al was uitgedoofd, twee maanden na de korte lockdown. Niemand verspreidde het, zelfs niet de enkelingen die positief ‘testten’ op corona.

Corrupte oligarchen

Na de theatrale lockdown in China ging men al snel weer terug naar normaal, terwijl onze economieën op slot gingen. Zij kregen op deze manier heel veel controle over de wereldmarkt, aldus dr. Trozzi.

Volgens hem hebben corrupte oligarchen deze misdaad tegen de menselijkheid gepland. Hij noemt in dit verband Event 201 en Operation Lockstep. “Deze projecten beschrijven hoe een virusuitbraak zou worden gebruikt om een autoritair systeem te installeren. Ze gebruiken Big Tech – Google, Facebook, Twitter en YouTube – om ons allemaal te censureren en te misleiden.”

[Wochenblick]

4.7 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het gaat louter om het creëren van een wereldwijde totalitaire staat.

Het boekwerk van Hannah Arendt:

Het steeds radicaler worden van de politieorganisatie.

Zij schreef onder andere: ik parafraseer: een van de onderdelen van het totalitarisme is organisaties zoals die van de SS steeds militanter te krijgen. Dit door het laag voor laag te zuiveren alsmede door organisaties samen te voegen.

Zij schreef onder andere: ik parafraseer: Voor het totalitarisme is nodig dat men geïsoleerd is. Men maakt een heterogene geatomiseerde samenleving. Niemand heeft nog contact met elkaar. Niet met familie. Niet met kennissen. Niet met kameraden. Al was het maar om te voorkomen dat men door hen wordt verraden. Het isoleren is de methode om ervoor te zorgen dat men loyaal wordt aan de organisatie. Verder schaf je de middenklasse af maar ook de boeren.

Je creëert een fictieve wereld. (Mijns inziens is de fictieve wereld, de wereld die wordt bedreigd door cojona) Feiten ga je uit de weg. Men drijft op wetenschappelijke voorspelbaarheid. Het gestelde laat zich niet weerleggen door feiten. Het is slechts in de toekomst falen of slagen

De massa’s wisselen tussen geloven en cynisme. Als er een leugen is verteld, zegt de massa: dit wisten wij al.

Verschil tussen een dictatuur en totalitarisme: dictatuur komt uit een persoon en stabiliseert zich. Het totalitarisme komt uit de organisatie.
Welke organisaties hebben wij? De politieke organisatie samen met het OMT organisatie. En deze stabiliseren aantoonbaar niet. Daarnaast zijn er wereldwijde organisaties zoals WHO, VN, noem maar op maar ook dezelfde (groot)aandeelhouders die bijna in elk groot multinational zitten zoals hierin is uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=QiC34T1H5rM De waarheid van ons huidige systeem en de great reset! (als deze er nog op staat).

Totalitaire propaganda is immuun voor de werkelijkheid.

Zaken normaal maken die niet normaal zijn.

Ook is het nodig om mensen in de organisatie af te sluiten van de werkelijk wereld zodat zij niet de werkelijke risico’s kunnen inschatten van het totalitaire systeem. Worden de hedendaagse politieagenten afgesloten van de werkelijkheid?

Ik ben nog maar halverwege het boek: Hannah Arendt – totalitarisme en op elke bladzijde is er een punt van herkenning.

Een aanrader om dit boek te lezen welke van omstreeks 1959 is met in later stadia met aanvullingen meest uit voetnoten omdat de kern gewoonweg overeind is blijven staan.

Hannah Arendt: 1906 – 1975

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Heb even getwijfeld maar nu toch geplaatst. Dit is wat er feitelijk speelt. Het kweken van angst en steeds meer verontrustende bevestigingen t.b.v. het in stand houden daarvan.

Christien
Christien
3 jaren geleden

Met de Mexicaanse griep hebben ze deze weg ook proberen te bewandelen en dat is mislukt.

Nu hebben ze, de groep is te groot om een iemand aan te wijzen, angst als motor gebruikt en deze keer komen ze weer een paar stappen verder in het ondermijnen van de levens van alle mensen.

Maar ook nu breekt deze manier van handelen binnenkort en kunnen allen die deelgenomen hebben naar de schandpaal.

Nico
Nico
3 jaren geleden

Een beetje kritische denker en onderzoeker wist dit natuurlijk al.Het document Lockstep heb ik al enige jaren geleden ontdekt. Het is geen geheim.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x