Gezondheid

“Ziek en bedrogen”: Deense televisie zendt documentaire uit over gevaren HPV-vaccinatie

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind maart zond de Deense zender TV 2 een documentaire uit over HPV-vaccinatie: ‘De gevaccineerde meisjes: Ziek en bedrogen’. De makers van de documentaire volgden drie meisjes die na inenting tegen HPV met Gardasil last kregen van medische aandoeningen.

Twee Deense artsen zeiden dat ze in hun carrière nog nooit zoiets hebben meegemaakt. Ze waarschuwden de Deense nationale gezondheidsautoriteit het afgelopen jaar vier keer voor mogelijke bijwerkingen na vaccinatie tegen HPV.

Dr. Louise Brinth heeft 80 meisjes onderzocht waarvan ze vermoedt dat ze last hebben van bijwerkingen van HPV-vaccins. “Ze zijn allemaal duizelig, vallen flauw en hebben last van hoofdpijn, vaak chronische hoofdpijn,” zei ze. “Ze hebben buikpijn en zijn misselijk. Ze hebben last van spiertrekkingen en zijn buitengewoon moe. We zien een bepaald patroon ontstaan, waar onderzoek naar gedaan moet worden.”

Vier waarschuwingen

TV 2 vroeg de Deense gezondheidsautoriteit om alle beschikbare documentatie over het HPV-vaccinatieprogramma in Denemarken. Die ‘was vergeten’ de documentairemakers informatie te geven over de vier waarschuwingen van de artsen.

Deense gezondheidsinstanties beseffen dat de bijwerkingen serieus zijn en willen meer onderzoek doen. Het zal waarschijnlijk nog maanden tot jaren duren voordat men ontdekt wat er precies met de meisjes is gebeurd.

In Denemarken sterven jaarlijks 100 mensen aan baarmoederhalskanker. Per 10.000 vaccinaties worden er in het land 1 à 2 zeer ingrijpende bijwerkingen gemeld.

Meer kans op besmetting

Gardasil werd in 2009 in Denemarken op de markt gebracht. In 2008 was de jongste vrouw die in Denemarken aan baarmoederhalskanker stierf 30 jaar oud. Drie jaar na de introductie van Gardasil was de jongste vrouw die overleed aan baarmoederhalskanker 20 jaar oud.

Waarom is het aantal sterfgevallen door baarmoederhalskanker na de introductie van Gardasil gestegen? Uit een nieuwe studie is gebleken dat vrouwen die worden gevaccineerd tegen HPV, meer kans hebben om besmet te raken met de meer gevaarlijke varianten van het virus dan vrouwen die het vaccin niet krijgen.

[TV2]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
7 jaren geleden

Waarom is het aantal sterfgevallen door baarmoederhalskanker na de introductie van Gardasil gestegen?

Mss omdat volk zich veilig waant? ‘Want we houden ons toch zeker aan de richtlijnen die de overheid opstelt?’

Correct, dat doen jullie! 😉

Een van de prognoses voor de nabije toekomst -met inachtneming dus van de gezondheidsrichtlijnen- rept van 2 op de 3 mensen met kanker. Ik zou met dat vooruitzicht dan bijv ook vooral goed luisteren naar ‘authoriteiten’ als een louise fresco. Deze figuur krijgt volop een groot podium om te verkondigen dat bio helemaal niets beter is dan niet-bio.

Nou, vooral goed luisteren naar deze gezaghebster, dan komt het vast helemaal goed met je! 😉

Nepal
Nepal
7 jaren geleden

Grenzen bestaan niet en we zúllen alles, maar dan ook álles weten en beheersen. Misschien belandt de mensheid daarmee ergens op een minder prettig punt, net zoals in een ver verleden toen het ook fout ging met Atlantis, aldus Edgar Cayce.
De European Organization for Nuclear Research (beter bekend als CERN) heeft wat men noemt een “deeltjesversneller” gebouwd, de LHC (Large Hadron Collider).

Doe zo voort!!!

JPvandenBerg
JPvandenBerg
7 jaren geleden

Volgens mij zijn die HPV injecties bedoelt om vrouwen onvruchtbaar te maken.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en andere nieuws-items, verzameld door: Arie Goedhart
7 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x