Mens en Dier

Kaag houdt FVD medeverantwoordelijk voor bedreigingen: ‘Ze kan beter aftreden’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Minister en D66-leider Sigrid Kaag houdt Forum voor Democratie medeverantwoordelijk voor de bedreigingen aan haar adres. Volgens haar ‘jaagt’ FVD die ‘aan’, bericht het AD.

In de Tweede Kamer zei ze tegen Kamerlid Pepijn van Houwelingen dat FVD ‘het vertrouwen in onze politiek en instellingen ondergraaft met ongefundeerde suggesties of verdachtmakingen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar niet op zijn eigen feiten. Ik hecht eraan dit te zeggen aan het begin van het politieke jaar, omdat mijn gezin en ik al een hele periode lang, ook via sociale media, aangejaagd door de partij van meneer Van Houwelingen, te pas en te onpas nu ook beveiliging nodig hebben. Ik trek hier de streep,” zei Kaag.

Het volk is klaar met Kaag

Forum voor Democratie krijgt op social media veel steun. “Als je je politieke tegenstander niet op de inhoud aankan, kom je met dit soort retoriek. Het volk is klaar met Kaag. Klaar met ons land kapotmaken. Met schieten op boeren, met oorlog voeren, vaccinatiedwang, met onbetaalbare energie en boodschappen,” reageert voormalig Tweede Kamerlid Gabrielle Popken. “Kaag moet weg.”

Marco van den Boomgaard, raadslid voor FVD in Zoetermeer, voegt hieraan toe: “Emo-politiek! Kopen we helemaal niets voor!”

Kaag roept die haat over zichzelf af

Oud-journalist Evert Davelaar stelt: “Sigrid Kaag wil beschermd worden. Tegen FVD’ers. Sigrid Kaag duwt zichzelf in de slachtofferrol. Omdat Sigrid Kaag denkt dat de sympathie voor haar dan toeneemt. Sigrid Kaag kan beter aftreden. Daarmee wint ze meer sympathie.”

“Kaag roept die haat over zichzelf af met haar beleid, daar heeft ze FVD niet voor nodig,” schrijft econoom Rein de Vries.


4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een prachtige tweet van Thierry Baudet: Raadsel: Het vliegt rond op een bezem en maakt Nederland kapot. Wat is het?

En het antwoord is: de heks genaamd Sigrid Kaag.

Natuurlijk doet zij dat niet helemaal alleen. Daarvoor heeft zij de hulp van het hele kabinet, dat bestaat uit de grootste kneuzen EN volksverraders, OOIT gekend.

En uiteraard het overgrote deel van de leden van de Tweede Kamer. Deze “personen” zijn gekozen om de bewoners van het kleine Nederland op een zo goed mogelijke wijze te vertegenwoordigen. DAT zijn ze absoluut totaal “vergeten”.

HOE lang zal dit rampenkabinet het nog volhouden? EN…. als het valt, wat zal er dan weer op ons bordje terechtkomen?

Helaas kan die vreselijke man met de naam Klaus Schwab beschikken over een groot arsenaal van puppets, die PRECIES uitvoeren, wat er van hen verwacht worden.

Sigrid Kaag is ook niet meer dan een trekpop van het WEF. En dan dat gejank over HOE onveilig zij zich wel niet voelt. Door o.a. HAAR beleid voelen miljoenen mensen hier in Nederland zich steeds onveiliger. Maar DAAR heeft zij natuurlijk geen enkele boodschap aan.

TOCH ben ik heel benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen. Een paar jaar geleden was er een gerucht, dat Sigrid terug was in Nederland om minister president te worden.

ALS de positie van Mark Rutte onhoudbaar wordt (en DAT is natuurlijk inmiddels eigenlijk al aan de orde van de dag), dan zou zij de gedoodverfde opvolger zijn.

Dan krijg je hier dus eigenlijk een zelfde situatie als gebeurd is in Sri Lanka en recentelijk in Groot Brittannië: méér van hetzelfde en eigenlijk nog erger dan daarvoor.

Vanochtend las ik op Telegram, dat er weer zo’n D66 kneus in de Tweede Kamer had geroepen, dat iedere nieuw gebouwde woning mooi geschikt was voor de nieuwkomers.

Zó erg is het hier inmiddels al geworden: over de eigen bevolking, waar sommigen al jaren en jaren aan het wachten zijn op een eigen plekje, GEEN woord.

WIJ doen er niet meer toe. En werd het eerst nog verhuld, tegenwoordig praat men er brutaal open en bloot over.

Prad
Prad
1 jaar geleden

Dit mens minacht Nederland door een agenda uit te voeren die niet de onze is. Wij zullen haar laten falen.

King of light
King of light
1 jaar geleden

De Kaagbaan kan nog steeds gebruikt worden, mooie achterdeur voor iemand met Schwab ideeën of zou ze liever afwachten tot ze zelf wordt opgepakt als het uit de hand loopt, deze volksverraadster.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Als er bedreigingen zijn, dan is ZIJ door de haat die ZIJ richting anders denkenden toont en als een boemerang in HAAR richting terug komt, het gevolg van een optelsom.
Nee Kaag kijk in de spiegel dan zie je het probleem en zoek een goeie psychiater en ga naar je vrienden in het Midden Oosten.

Back to top button
193
0
We lezen graag je reactie!x