Mens en DierCorona

Arts: vaccin doet niks tegen corona, maar veroorzaakt mogelijk wel gekkekoeienziekte

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De krant The Wall Street Journal meldde op basis van Amerikaanse inlichtingen dat medewerkers van het laboratorium in de Chinese stad Wuhan – waar de uitbraak begon – al in 2019 klachten hadden die horen bij het virus.

Woensdag gaf president Joe Biden zijn inlichtingendiensten de opdracht om binnen 90 dagen met ‘een definitieve conclusie’ over de oorsprong van corona te komen. Eerder werden mensen die beweerden dat corona uit een lab komt, weggezet als complotdenkers. Ook verwijderde Facebook berichten waarin werd gesteld dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. De techreus staat dergelijke berichten nu weer toe.

Arts Richard Fleming zei onlangs in de podcast Bannon’s War Room met Steve Bannon dat het virus door de mens is ontwikkeld om ontstekingen en bloedproppen te veroorzaken. Dat verklaart volgens dr. Fleming waarom het ‘vaccin’ leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Ook Fleming werd weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Geen enkel verschil

De arts deed wat niemand anders deed en verdiepte zich in de documenten over de noodgoedkeuring van de coronavaccins van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. De vraag is of de vaccins het aantal mensen dat corona krijgt, doen dalen. Uit de documenten die de bedrijven indienden bij de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA valt op te maken dat er een aantal dagen na vaccinatie geen enkel verschil was tussen het aantal gevaccineerde en ongevaccineerde mensen dat corona kreeg, aldus Fleming.

Hebben deze vaccins nut? Uit de documenten die de farmaceuten zelf aanleverden, blijkt dat dat niet het geval is, zei de cardioloog. Hij benadrukte dat ze niet goedgekeurd zijn en dat het experimentele middelen zijn.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op

Fleming waarschuwde dat de vaccins ontstekingen en bloedproppen veroorzaken, niet alleen bij mensen met onderliggende aandoeningen, maar ook bij gezonde mensen. Het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na vaccinatie komt niet voor in de natuur, maar is verkregen door middel van zogeheten gain of funtion-onderzoek, legde hij uit.

Dit spike-eiwit passeert de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen spongiforme encefalopathie oftewel gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, waarschuwde de arts. Hij roept dan ook op te stoppen met vaccineren.

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Dat roep ik al heel lang. En ik heb er niet voor gestudeerd. De gekke koeien ziekte kwam ook uit een ontsnapt laboratorium.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Nou, dames en heren …. je hoort het; gekke koeien ziekte. Ik verwacht wel van u, dat u net zo vrolijk bent met het feit, dat u preventief geruimd wordt als met uw vaccin. Bijkomend voordeel; je kunt mij niet meer ziek maken en geldt ook hier, dat we het samen oplossen.

salvar
salvar
1 jaar geleden

roept dan ook op te stoppen met vaccineren.
hij moet nu echt uit gaan kijken.

johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

Ik denk dat nu van de VS de geluiden steeds sterker gaan worden rondom deze waanzin. NL zal natuurlijk pas als laatste reageren.

ik zeg, stel je prik uit!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x