Mens en DierCorona

Arts: vaccin doet niks tegen corona, maar veroorzaakt mogelijk wel gekkekoeienziekte

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De krant The Wall Street Journal meldde op basis van Amerikaanse inlichtingen dat medewerkers van het laboratorium in de Chinese stad Wuhan – waar de uitbraak begon – al in 2019 klachten hadden die horen bij het virus.

Woensdag gaf president Joe Biden zijn inlichtingendiensten de opdracht om binnen 90 dagen met ‘een definitieve conclusie’ over de oorsprong van corona te komen. Eerder werden mensen die beweerden dat corona uit een lab komt, weggezet als complotdenkers. Ook verwijderde Facebook berichten waarin werd gesteld dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. De techreus staat dergelijke berichten nu weer toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Arts Richard Fleming zei onlangs in de podcast Bannon’s War Room met Steve Bannon dat het virus door de mens is ontwikkeld om ontstekingen en bloedproppen te veroorzaken. Dat verklaart volgens dr. Fleming waarom het ‘vaccin’ leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Ook Fleming werd weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Geen enkel verschil

De arts deed wat niemand anders deed en verdiepte zich in de documenten over de noodgoedkeuring van de coronavaccins van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. De vraag is of de vaccins het aantal mensen dat corona krijgt, doen dalen. Uit de documenten die de bedrijven indienden bij de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA valt op te maken dat er een aantal dagen na vaccinatie geen enkel verschil was tussen het aantal gevaccineerde en ongevaccineerde mensen dat corona kreeg, aldus Fleming.

Hebben deze vaccins nut? Uit de documenten die de farmaceuten zelf aanleverden, blijkt dat dat niet het geval is, zei de cardioloog. Hij benadrukte dat ze niet goedgekeurd zijn en dat het experimentele middelen zijn.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op

Fleming waarschuwde dat de vaccins ontstekingen en bloedproppen veroorzaken, niet alleen bij mensen met onderliggende aandoeningen, maar ook bij gezonde mensen. Het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na vaccinatie komt niet voor in de natuur, maar is verkregen door middel van zogeheten gain of funtion-onderzoek, legde hij uit.

Dit spike-eiwit passeert de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen spongiforme encefalopathie oftewel gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, waarschuwde de arts. Hij roept dan ook op te stoppen met vaccineren.

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Dat roep ik al heel lang. En ik heb er niet voor gestudeerd. De gekke koeien ziekte kwam ook uit een ontsnapt laboratorium.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Nou, dames en heren …. je hoort het; gekke koeien ziekte. Ik verwacht wel van u, dat u net zo vrolijk bent met het feit, dat u preventief geruimd wordt als met uw vaccin. Bijkomend voordeel; je kunt mij niet meer ziek maken en geldt ook hier, dat we het samen oplossen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

roept dan ook op te stoppen met vaccineren.
hij moet nu echt uit gaan kijken.

johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

Ik denk dat nu van de VS de geluiden steeds sterker gaan worden rondom deze waanzin. NL zal natuurlijk pas als laatste reageren.

ik zeg, stel je prik uit!

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x