Homepagina » Het Complot » VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?
VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?

VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?

Acteur Paul Walker overleed op 30 november 2013 door een auto-ongeluk in Santa Clarita, ten noorden van Los Angeles. Bij het ongeluk kwam ook zijn vriend en zakenpartner Roger Rodas om het leven.

De Porsche waar het tweetal in reed explodeerde op het moment van de impact. Van de dure sportauto was na het ongeluk bijna niets meer over. De meeste mensen zagen het als een tragisch ongeval. Sommige mensen zijn van mening dat er meer aan de hand is.

In een video van The Vigilant Christian, die inmiddels meer dan een miljoen keer is bekeken, wordt gesteld dat de dood van Paul Walker een bloedoffer was. Zijn vader zei kort na het ongeluk in een interview dat Paul uit de entertainmentindustrie wilde stappen. “Hij hield van de mensen, maar niet van de business.”

Skull and Bones

Skull and Bones is een geheim genootschap waar veel machtige mensen lid van zijn, waaronder ook oud-president George Bush. De groep opereert vanuit de Yale-universiteit. Als je eenmaal lid bent krijg je toegang tot macht, geld en invloedrijke banen. Het genootschap zou onderdeel vormen van de Nieuwe Wereldorde en de Illuminati.

Walker speelde in de film The Skulls, een film die is gebaseerd op de complottheorieën rond het geheime genootschap. Wanneer een student wordt uitgenodigd toe te treden tot The Skulls, gaat een droom in vervulling. Maar als zijn beste vriend onder verdachte omstandigheden komt te overlijden, slaat de twijfel over de goede bedoeling van het genootschap toe.

The Vigilant Christian wijst erop dat Walker in de film een rode Porsche krijgt. Dertien jaar later komt hij om het leven bij een ongeluk met een rode Porsche. Hij stierf 13 jaar na het maken van de film over Skull and Bones, een getal dat binnen de Illuminati van groot belang zou zijn. Het getal 13 zou ook staan voor het aantal families of satanische bloedlijnen dat over de wereld heerst.

Family Guy

Volgens de theorie zou de animatieserie Family Guy de dood van Walker hebben voorspeld, door het geliefde huisdier Brian zes dagen voor het ongeluk te laten omkomen bij een auto-ongeval. In de Fast & Furious-reeks speelde Walker de rol van Brian. Brian wordt in de serie vervangen door Vinny, wat een verwijzing zou zijn naar Vin Diesel.

Kijkers van de cartoon keken vorig jaar ook al vreemd op. De aflevering genaamd Fatman en Robin, met daarin een getekende variant van Robin Williams, werd door BBC Three bijna gelijktijdig met de bekendmaking van zijn dood uitgezonden.

In de aflevering is te zien dat hoofdrolspeler Peter Griffin verandert in Robin Williams. Alles wat hij aanraakt verandert in Robin Williams. Als oplossing voor de vloek probeert Griffin zelfmoord te plegen, maar dat lukt hem niet.

Toeval? Wist Walker te veel? Of was hij gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

[Moviepilot]


Vind je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. De illuminati heeft wel wat beters te doen, dan dit soort omslachtige rituele offers van onbetrokken acteurs. Ze doen het liever in hun Paleis kelders met de verdwenen kindertjes.

  7 likes
 2. Och jee, komt Family Guy ook weer voorbij. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat weer iemand een oude aflevering van de Simpsons uit het stof heeft getrokken.. De auto reed met volle snelheid tegen een betonnen wand, niet heel gek dat deze in brand vloog. Ik denk niet dat de bestuurder van de auto netjes 50 reed..

  8 likes
 3. Ik las zojuist een andere theorie. Het had met het liefdadigheidswerk van Paul Walker te maken. Hij stuitte op feiten die erop wezen dat de vaccinaties na de typhoon Haiyan op de Filippijnen eigenlijk sterilisatie zouden bewerkstelligen. Dit komt overeen met wat er in Kenia is gebeurd met de tetausvaccins, waarover de Katholieke kerk nog berichtte.

  11 likes
 4. Als je lijst bekijkt van de per ongeluk verongelukte Amerikanen, die kritiek hadden op wat Obema en kornuiten uitvreten, in Eoropa komt het ook voor Fortuyn, Hayder, Colous, en vele anderen.
  Er lopen genoeg Blackwater moordenaars rond, die wel iets bij willen verdienen.

  8 likes
  • Blackwater zit aan de andere kant van de oceaan, hier heet die tak van sport nog steeds Skunkworks, net zo Yankee als eerstgenoemde.

   Gladio is onze afdeling daarin, bijverdienen doen we allemaal graag.

   4 likes
 5. Kul verhaal, wat voor belang zouden illuminatie, als ze al bestaan, hebben bij zo’n ingewikkeld gedoe. Lui die slecht willen doen, doen dat sneller en rechtstreekser. Niet met zoveel omwegen, kom op zeg. Voor zukke complotten heb je zoveel mensen nodig dat het gedoemd is te mislukken.

  3 likes
  • Kom op man doe niet zo kinderachtig. Je weet dat het niet om een ‘normale’ manier kan. De mensen die nog niet wakker zijn geloven dit blindelinks en mensen die wakker zijn nemen alles onder loep.. Aan alles wat verdacht lijkt te zijn zit een snufje.

   1 likes
   • De mensen die juist claimen “wakker” te zijn, sluiten zichzelf af voor ieder commentaar wat niet aansluit op hun eigen gedachten. Juist deze mensen zijn de slaapkoppen.
    Diegenen, die elke theorie, elk bewijs gaan checken op waarheid, dat zijn juist de ‘wakkere’ mensen. En niet alleen de waarheid die voor hun het beste uitkomt!

    4 likes
  • Nee, hoor. Je hebt er helemaal niet veel mensen voor nodig!
   Alleen maar geavanceerde aparatuur (en die kan dan meteen uitgetest worden).
   Net als met Diana’s auto gebeurde. Bestuurd vanuit de mysterieuze auto, die later niet meer opgespoord kon worden….natuulijk!
   trouwens OOK onze toekomst met al die electronica en gps in auto’s. We hebben er niets meer over te vertellen.
   Ver gezocht?? Denk maar eens aan de ontwikkeling van zelf-rijdende auto’s.

   2 likes
  • Kijk hier A.U.B. even naar…!!!
   Dan begrijp je ook de rest ervan.

   Wakker worden doet pijn, maar je ogen gesloten houden
   zal uiteindelijk veel meer pijn gaan doen…!!!

   hier de link: https://www.youtube.com/watch?v=wgGOKWpjoQY
   Denk en oordeel zelf maar.
   Wijsheid moet niet opgerongen worden en zelf ontwikkelen!

   0 likes
 6. Hoe zit het met het beeldmateriaal die Walker zou afgeven aan een bevriende journalist, waar vermoedelijk hele interessante beelden zouden zijn van personen die zogenaamd hulpverleners waren die een hoop uit te leggen zouden hebben mits de beelden bekend zouden worden.
  Graag zouden er met mij ook een hoop anderen, de verloop van die verhaal willen weten.
  Ik meen me te herinneren dat jullie als redactie van Ninefornews deze verhaal zouden volgen. Hoe zit het met de beeldmateriaal en de journalist in kwestie? Of is dit weer een broodje aap verhaal om maar voor opvulling van julllie site te zorgen?…

  8 likes
 7. ` ALEMAAL NARIGHEID

  2 likes
 8. Het lijkt meer op een geval van ‘synchronicity’. Mijn leven staat er BOL van. Zo ben ik in 2002 bij een bedrijf begonnen dat zijn verjaardag op 7 september vierde. Tevens de verjaardag van mijn vrouw. De bedrijfsnaam bestond uit 2 letters, waarvan de alfabetische rangorde gelijk was aan de sterfdatum van mijn vrouw. In die periode waren er ook 2 mega bevingen. Bam (26 dec 2003) en de Tsunami (26 dec 2004). En zo zou ik nog een uur door kunnen gaan…

  6 likes
 9. new atheist world order

  Het antwoord op de vraag in de headline is nee.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Betteridge%27s_law_of_headlines

  4 likes
 10. Ik heb nog een theorie:
  misschien is de bestuurder wel écht te hard gereden en verloor de macht over het stuur waardoor hij de boom raakte? Zomaar een gedachte. Is het niet ook zo, dat nabestaanden bijna nooit kunnen accepteren wat de waarheid is?

  4 likes
 11. Zo kun je tussen bijna alles wel een paar verbanden zien. De hoofdvragen zijn altijd: is het logisch en wie profiteert ervan? Zo bezien was het vast leuk om dit allemaal te verzinnen, maar niet logisch en te vergezocht.

  3 likes
 12. Beste Mensen,

  BESEF het volgende; Als de Elite weet dat “satan bestaat” dan proberen ze ons te onthouden
  van de “ECHTE” waarheid van GOD en HERE JESUS…!!!

  Iedereen zou moeten bezeffen, dat als de Elite bovenlaag allemaal in satan gelooft…!!!
  Er voor 100% een GOD moet zijn en het woord van: “JESUS” de enige echte waarheid is…!!!

  Heel simpel..!
  Als er volgens “hun” een “satan” bestaat, dan “MOET” er ook een “GOD en JESUS” bestaan…!!!

  A.U.B…!!!
  KIJK ALLEMAAL NAAR DE ONDERSTAANDE VIDEO EN LAAT DEZE AAN IEDEREEN ZIEN DIE NOGSTEEDS IN ONGELOOF IS…!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=wgGOKWpjoQY

  B.V.D.
  GOD Bless…!

  1 likes
  • God kan niet bestaan zonder de duivel door god te aanbidden aanbid je automatisch ook de duivel.

   1 likes
   • @eNdEmiOn

    OMG komen straks Storm en Roodhaar er ook nog bij met God en de Duivel hahaha.

    0 likes
    • GOD zal je vergeven voor je onwetendheid !
     Alles in het leven heeft een tegen pool.
     Waar een plus is zal een min zijn en waar heet is zal kou zijn enz…
     Iets wat Krom is kan ook recht gemaakt worden zo hebben we
     onze hele wereld zelf ontworpen en zijn wij de mensheid de enige
     die veranderingen kunnen aanbrengen als we dit willen!
     Alleen veranderen kan niet als je gevangen zit en word vast gehouden in een situatie of systeem waar jezelf niet om gevraagd hebt.
     Iedere mening is er 1, maar vraag jezelf eens af of de mening die
     je hebt ook door jezelf gecreerd is of dat je gewoon denkt zoals
     de massa denkt en doet!
     Nederland zit vol met mensen die elkaar willen verwijten en aanwijzen
     als anders of verkeerd danwel jij hoort er niet bij!
     Hierdoor lopen er in veel bedrijven meer managers rond dan medewerkers, omdat ze dan lekker naar een ander kunnen wijzen!
     Iedere gedachte is er 1 en iedereen is vrij om te denken wat hij of zei wil!
     Alleen blijf dan ook bij je standpunt als er een tijd aankomt waar sommige mensen wel hun gelijk krijgen in wat ons alle te wachten staat!

     GOD Bless…!

     0 likes
 13. Wellicht is die terug naar huis (Nibiru) met zijn andere maatje Nanu Nanu Robin Williams en andere die op een bijzondere manier om het leven kwamen.

  Het kan wellicht geheel anders in elkaar zitten toch?

  2 likes
 14. We leven allemaal in een door “HUN” zelf bedachte wereld systeem!
  Een HEKS of satan aanbidder die in zwartemagie geloofde, werden vroeger op de
  brandstapel gegooid en verbrand…!!!
  Totdat er wetten en regels zijn onstaan die dit hebben voorkomen en waar “WIJ” ons
  aan moesten houden..!!!
  Vraag jezelf af “WIE” deze wetten onwikkeld heeft…!??
  Juist…!!!
  Alleen die personen die er belang bij hebben dat een bepaald geloof uitgevoerd mag
  worden, terwijl het “COMPLEET” Slecht en EVIL is..!!!

  Vandaag de dag is “HUN” Systeem zo bij “ONS” ingeprint dat we niet beter weten
  en is het zelfs dat zelfdekende mensen voor “GEK” verklaard worden..!!?
  Geloof me, er komt nogeens een dag dat mensen die zelf nadenken de brandstapel op gaan..!!

  Ze hebben ons helemaal in “HUN” greep met al hun duivelse wetenschap waar “WIJ” niets
  vanaf weten en bij hun alles in het geheim gedaan word.
  Het heeft “HUN” honderden jaren geduurd, om op het punt te kunnen komen dat ze
  gewoon “NU” in het openbaar hun duivelse ideeen aan ons kunnen laten zien, zonder dat “WIJ” ze nog op de brandstapel mogen gooien..!!!
  Wij zijn allemaal betoverd en dom gemaakt en “WIJ” leven in hun hedendaagse systeem!
  Wakker worden en dit beseffen doet veel pijn!
  Begrijp dat waar ze ons allemaal in proberen te houden, veel meer pijn doet omdat
  de “ECHTE” waarheid van “ONS” allemaal afgehouden word..!!!
  We “MOETEN” volgens “HUN” EVIL systeem leven want anders…..!!! 🙁

  GOD Bless….!!!

  0 likes
 15. vermoord door illuminatie = Height ledger ,David Caradine ,Michael Jackson,Witney Houston, Joan Rivers , Paul Walker, Robin Williams, Tupac, Michael Hasting .

  Ben ik iemand vergeten ?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

elektrische auto's

Grote zorgen over brandgevaar elektrische auto’s: ‘Wachten op de eerste ramp’

Ondergrondse parkeergarages zijn erg gevaarlijk doordat er ...

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...