Homepagina » Het Complot » VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?
VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?

VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?

Acteur Paul Walker overleed op 30 november 2013 door een auto-ongeluk in Santa Clarita, ten noorden van Los Angeles. Bij het ongeluk kwam ook zijn vriend en zakenpartner Roger Rodas om het leven.

De Porsche waar het tweetal in reed explodeerde op het moment van de impact. Van de dure sportauto was na het ongeluk bijna niets meer over. De meeste mensen zagen het als een tragisch ongeval. Sommige mensen zijn van mening dat er meer aan de hand is.

In een video van The Vigilant Christian, die inmiddels meer dan een miljoen keer is bekeken, wordt gesteld dat de dood van Paul Walker een bloedoffer was. Zijn vader zei kort na het ongeluk in een interview dat Paul uit de entertainmentindustrie wilde stappen. “Hij hield van de mensen, maar niet van de business.”

Skull and Bones

Skull and Bones is een geheim genootschap waar veel machtige mensen lid van zijn, waaronder ook oud-president George Bush. De groep opereert vanuit de Yale-universiteit. Als je eenmaal lid bent krijg je toegang tot macht, geld en invloedrijke banen. Het genootschap zou onderdeel vormen van de Nieuwe Wereldorde en de Illuminati.

Walker speelde in de film The Skulls, een film die is gebaseerd op de complottheorieën rond het geheime genootschap. Wanneer een student wordt uitgenodigd toe te treden tot The Skulls, gaat een droom in vervulling. Maar als zijn beste vriend onder verdachte omstandigheden komt te overlijden, slaat de twijfel over de goede bedoeling van het genootschap toe.

The Vigilant Christian wijst erop dat Walker in de film een rode Porsche krijgt. Dertien jaar later komt hij om het leven bij een ongeluk met een rode Porsche. Hij stierf 13 jaar na het maken van de film over Skull and Bones, een getal dat binnen de Illuminati van groot belang zou zijn. Het getal 13 zou ook staan voor het aantal families of satanische bloedlijnen dat over de wereld heerst.

Family Guy

Volgens de theorie zou de animatieserie Family Guy de dood van Walker hebben voorspeld, door het geliefde huisdier Brian zes dagen voor het ongeluk te laten omkomen bij een auto-ongeval. In de Fast & Furious-reeks speelde Walker de rol van Brian. Brian wordt in de serie vervangen door Vinny, wat een verwijzing zou zijn naar Vin Diesel.

Kijkers van de cartoon keken vorig jaar ook al vreemd op. De aflevering genaamd Fatman en Robin, met daarin een getekende variant van Robin Williams, werd door BBC Three bijna gelijktijdig met de bekendmaking van zijn dood uitgezonden.

In de aflevering is te zien dat hoofdrolspeler Peter Griffin verandert in Robin Williams. Alles wat hij aanraakt verandert in Robin Williams. Als oplossing voor de vloek probeert Griffin zelfmoord te plegen, maar dat lukt hem niet.

Toeval? Wist Walker te veel? Of was hij gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

[Moviepilot]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

De illuminati heeft wel wat beters te doen, dan dit soort omslachtige rituele offers van onbetrokken acteurs. Ze doen het liever in hun Paleis kelders met de verdwenen kindertjes.

denker
denker
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

illuminatie houden wel van dit soort grapjes, subtiel machtsvertoon uitoefenen d.m.v. het alziend oog, is wel hun styl hoor!

Frans
Frans
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

De illuminatie komen steeds vaker uit hun hol.
Ze raken nl. in het nauw! er wordt steeds meer bekend over hen.

ze bedreigen enorm .

Orlando
Orlando
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Volgens mij is het gewoon om te testen hoe hun verdomingsstrategie van de mens werkt; zo van: hebben ze het door of niet, hoe veel wel en hoeveel niet

pietje
pietje
5 jaren geleden

` ALEMAAL NARIGHEID

jeetje
jeetje
Reactie op  pietje
5 jaren geleden

They never promised us a rosegarden

jenne
jenne
5 jaren geleden

Als je lijst bekijkt van de per ongeluk verongelukte Amerikanen, die kritiek hadden op wat Obema en kornuiten uitvreten, in Eoropa komt het ook voor Fortuyn, Hayder, Colous, en vele anderen.
Er lopen genoeg Blackwater moordenaars rond, die wel iets bij willen verdienen.

NoNo
NoNo
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

Blackwater zit aan de andere kant van de oceaan, hier heet die tak van sport nog steeds Skunkworks, net zo Yankee als eerstgenoemde.

Gladio is onze afdeling daarin, bijverdienen doen we allemaal graag.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
5 jaren geleden

Het lijkt meer op een geval van ‘synchronicity’. Mijn leven staat er BOL van. Zo ben ik in 2002 bij een bedrijf begonnen dat zijn verjaardag op 7 september vierde. Tevens de verjaardag van mijn vrouw. De bedrijfsnaam bestond uit 2 letters, waarvan de alfabetische rangorde gelijk was aan de sterfdatum van mijn vrouw. In die periode waren er ook 2 mega bevingen. Bam (26 dec 2003) en de Tsunami (26 dec 2004). En zo zou ik nog een uur door kunnen gaan…

Ibrahim
Ibrahim
5 jaren geleden

Hoe zit het met het beeldmateriaal die Walker zou afgeven aan een bevriende journalist, waar vermoedelijk hele interessante beelden zouden zijn van personen die zogenaamd hulpverleners waren die een hoop uit te leggen zouden hebben mits de beelden bekend zouden worden.
Graag zouden er met mij ook een hoop anderen, de verloop van die verhaal willen weten.
Ik meen me te herinneren dat jullie als redactie van Ninefornews deze verhaal zouden volgen. Hoe zit het met de beeldmateriaal en de journalist in kwestie? Of is dit weer een broodje aap verhaal om maar voor opvulling van julllie site te zorgen?…

Roy
Roy
5 jaren geleden

Och jee, komt Family Guy ook weer voorbij. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat weer iemand een oude aflevering van de Simpsons uit het stof heeft getrokken.. De auto reed met volle snelheid tegen een betonnen wand, niet heel gek dat deze in brand vloog. Ik denk niet dat de bestuurder van de auto netjes 50 reed..

bijttel
bijttel
Reactie op  Roy
5 jaren geleden
Roy
Roy
Reactie op  bijttel
5 jaren geleden

Ah, ik dacht dat iemand een aflevering van de Simpsons had gevonden.
Maar bewijst dat filmpje dat de bestuurder niet gewoon zelf de controle is verloren? Omdat er in dit geval een bekend persoon bij betrokken is wordt er meteen weer van alles omheen verzonnen..

In 2013 waren er 32,719 verkeersdoden in Amerika, waaronder Paul Walker.. Tragisch, maar niet spannender dan dat het al is..

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Auto’s ontploffen in het echt niet bij ongelukken. Dat gebeurt alleen in films. Op filmpjes van het “ongeluk” lijkt het er erg op alsof er een raket inslaat.

Roy
Roy
Reactie op  eNdEmiOn
5 jaren geleden

“Auto’s ontploffen in het echt niet bij ongelukken. Dat gebeurt alleen in films.”

https://www.youtube.com/watch?v=I4U16YQ5bn8

https://www.youtube.com/watch?v=xvFPa4VO2RE

Je bedoelt zeker, het feit dat dit een complot zou zijn gebeurt alleen in films..

Zatapa
Zatapa
5 jaren geleden

Ik las zojuist een andere theorie. Het had met het liefdadigheidswerk van Paul Walker te maken. Hij stuitte op feiten die erop wezen dat de vaccinaties na de typhoon Haiyan op de Filippijnen eigenlijk sterilisatie zouden bewerkstelligen. Dit komt overeen met wat er in Kenia is gebeurd met de tetausvaccins, waarover de Katholieke kerk nog berichtte.

densie
densie
Reactie op  Zatapa
5 jaren geleden

dit is dichtbij de waarheid ervan….

mooie man trouwens….heldere, wakkere ogen, warm hart!

namaste

svartvatten
svartvatten
5 jaren geleden

Kul verhaal, wat voor belang zouden illuminatie, als ze al bestaan, hebben bij zo’n ingewikkeld gedoe. Lui die slecht willen doen, doen dat sneller en rechtstreekser. Niet met zoveel omwegen, kom op zeg. Voor zukke complotten heb je zoveel mensen nodig dat het gedoemd is te mislukken.

Billy
Billy
Reactie op  svartvatten
5 jaren geleden

Kom op man doe niet zo kinderachtig. Je weet dat het niet om een ‘normale’ manier kan. De mensen die nog niet wakker zijn geloven dit blindelinks en mensen die wakker zijn nemen alles onder loep.. Aan alles wat verdacht lijkt te zijn zit een snufje.

emka
emka
Reactie op  Billy
5 jaren geleden

De mensen die juist claimen “wakker” te zijn, sluiten zichzelf af voor ieder commentaar wat niet aansluit op hun eigen gedachten. Juist deze mensen zijn de slaapkoppen.
Diegenen, die elke theorie, elk bewijs gaan checken op waarheid, dat zijn juist de ‘wakkere’ mensen. En niet alleen de waarheid die voor hun het beste uitkomt!

Mr.X
Mr.X
Reactie op  svartvatten
5 jaren geleden

Kijk hier A.U.B. even naar…!!!
Dan begrijp je ook de rest ervan.

Wakker worden doet pijn, maar je ogen gesloten houden
zal uiteindelijk veel meer pijn gaan doen…!!!

hier de link: https://www.youtube.com/watch?v=wgGOKWpjoQY
Denk en oordeel zelf maar.
Wijsheid moet niet opgerongen worden en zelf ontwikkelen!

reality check
reality check
Reactie op  svartvatten
5 jaren geleden

Nee, hoor. Je hebt er helemaal niet veel mensen voor nodig!
Alleen maar geavanceerde aparatuur (en die kan dan meteen uitgetest worden).
Net als met Diana’s auto gebeurde. Bestuurd vanuit de mysterieuze auto, die later niet meer opgespoord kon worden….natuulijk!
trouwens OOK onze toekomst met al die electronica en gps in auto’s. We hebben er niets meer over te vertellen.
Ver gezocht?? Denk maar eens aan de ontwikkeling van zelf-rijdende auto’s.

Bob de Jong
Bob de Jong
5 jaren geleden

Wellicht is die terug naar huis (Nibiru) met zijn andere maatje Nanu Nanu Robin Williams en andere die op een bijzondere manier om het leven kwamen.

Het kan wellicht geheel anders in elkaar zitten toch?

new atheist world order
new atheist world order
5 jaren geleden

Het antwoord op de vraag in de headline is nee.

http://en.wikipedia.org/wiki/Betteridge%27s_law_of_headlines

x

Check Also

elektrische auto's

Grote zorgen over brandgevaar elektrische auto’s: ‘Wachten op de eerste ramp’

Ondergrondse parkeergarages zijn erg gevaarlijk doordat er ...

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x