Het Complot

VIDEO: Is Paul Walker gedood door de Illuminati?

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Paul Walker overleed op 30 november 2013 door een auto-ongeluk in Santa Clarita, ten noorden van Los Angeles. Bij het ongeluk kwam ook zijn vriend en zakenpartner Roger Rodas om het leven.

De Porsche waar het tweetal in reed explodeerde op het moment van de impact. Van de dure sportauto was na het ongeluk bijna niets meer over. De meeste mensen zagen het als een tragisch ongeval. Sommige mensen zijn van mening dat er meer aan de hand is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een video van The Vigilant Christian, die inmiddels meer dan een miljoen keer is bekeken, wordt gesteld dat de dood van Paul Walker een bloedoffer was. Zijn vader zei kort na het ongeluk in een interview dat Paul uit de entertainmentindustrie wilde stappen. “Hij hield van de mensen, maar niet van de business.”

Skull and Bones

Skull and Bones is een geheim genootschap waar veel machtige mensen lid van zijn, waaronder ook oud-president George Bush. De groep opereert vanuit de Yale-universiteit. Als je eenmaal lid bent krijg je toegang tot macht, geld en invloedrijke banen. Het genootschap zou onderdeel vormen van de Nieuwe Wereldorde en de Illuminati.

Walker speelde in de film The Skulls, een film die is gebaseerd op de complottheorieën rond het geheime genootschap. Wanneer een student wordt uitgenodigd toe te treden tot The Skulls, gaat een droom in vervulling. Maar als zijn beste vriend onder verdachte omstandigheden komt te overlijden, slaat de twijfel over de goede bedoeling van het genootschap toe.

The Vigilant Christian wijst erop dat Walker in de film een rode Porsche krijgt. Dertien jaar later komt hij om het leven bij een ongeluk met een rode Porsche. Hij stierf 13 jaar na het maken van de film over Skull and Bones, een getal dat binnen de Illuminati van groot belang zou zijn. Het getal 13 zou ook staan voor het aantal families of satanische bloedlijnen dat over de wereld heerst.

Family Guy

Volgens de theorie zou de animatieserie Family Guy de dood van Walker hebben voorspeld, door het geliefde huisdier Brian zes dagen voor het ongeluk te laten omkomen bij een auto-ongeval. In de Fast & Furious-reeks speelde Walker de rol van Brian. Brian wordt in de serie vervangen door Vinny, wat een verwijzing zou zijn naar Vin Diesel.

Kijkers van de cartoon keken vorig jaar ook al vreemd op. De aflevering genaamd Fatman en Robin, met daarin een getekende variant van Robin Williams, werd door BBC Three bijna gelijktijdig met de bekendmaking van zijn dood uitgezonden.

In de aflevering is te zien dat hoofdrolspeler Peter Griffin verandert in Robin Williams. Alles wat hij aanraakt verandert in Robin Williams. Als oplossing voor de vloek probeert Griffin zelfmoord te plegen, maar dat lukt hem niet.

Toeval? Wist Walker te veel? Of was hij gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

[Moviepilot]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

De illuminati heeft wel wat beters te doen, dan dit soort omslachtige rituele offers van onbetrokken acteurs. Ze doen het liever in hun Paleis kelders met de verdwenen kindertjes.

pietje
pietje
8 jaren geleden

` ALEMAAL NARIGHEID

jenne
jenne
8 jaren geleden

Als je lijst bekijkt van de per ongeluk verongelukte Amerikanen, die kritiek hadden op wat Obema en kornuiten uitvreten, in Eoropa komt het ook voor Fortuyn, Hayder, Colous, en vele anderen.
Er lopen genoeg Blackwater moordenaars rond, die wel iets bij willen verdienen.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
8 jaren geleden

Het lijkt meer op een geval van ‘synchronicity’. Mijn leven staat er BOL van. Zo ben ik in 2002 bij een bedrijf begonnen dat zijn verjaardag op 7 september vierde. Tevens de verjaardag van mijn vrouw. De bedrijfsnaam bestond uit 2 letters, waarvan de alfabetische rangorde gelijk was aan de sterfdatum van mijn vrouw. In die periode waren er ook 2 mega bevingen. Bam (26 dec 2003) en de Tsunami (26 dec 2004). En zo zou ik nog een uur door kunnen gaan…

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x