Mens en Dier

Arts: ‘Een ontsteking van het hart (myocarditis) is niet bepaald een zeldzame bijwerking’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook gezonde kinderen van 5 tot en met 11 jaar zouden de kans moeten krijgen om zich te laten vaccineren tegen corona. Dat adviseerde de Gezondheidsraad deze week. Het kabinet heeft het advies overgenomen.

Er is veel kritiek op het advies. Neuroloog Jan Bonte verwijst naar een bericht van hoogleraar André Nuytinck van de Radboud Universiteit Nijmegen op LinkedIn. “Laat deze kinderen – voor zover zij momenteel geen gezondheidsproblemen hebben – niet vaccineren tegen COVID-19, omdat zij niet of nauwelijks ziek van corona worden,” schrijft Nuytinck.

Noodkreet

“Vaccinatie is niet in het belang van deze (zeer) jonge kinderen,” benadrukt hij. “Het is een noodkreet vanuit mijn hart en vanuit mijn vakgebied.”

Een arts laat aan Bonte weten dat hij zich ook kritisch heeft uitgesproken over het vaccineren van jonge kinderen, maar dat LinkedIn zijn bericht heeft verwijderd. De arts, Paul van Hoek, wijst er net als Nuytinck op dat het risico op ernstige COVID-19 voor kinderen verwaarloosbaar is.

Niet verwaarloosbaar

“Het risico op ernstige bijwerkingen van de nog steeds experimentele COVID-19-vaccins is echter voor hen niet verwaarloosbaar. Inmiddels is bekend dat een ontsteking van het hart (myocarditis) niet bepaald een zeldzame bijwerking is,” schrijft Van Hoek.

Hij voegt toe dat we nog niets weten over de langetermijnveiligheid. “Er zijn tevens aanwijzingen dat deze vaccinaties de natuurlijke immuniteit nadelig kunnen beïnvloeden,” waarschuwt de arts.

Einde in zicht

Bescherm je kinderen. Laat je niet onder druk zetten of manipuleren door de overheid. Hou je rug recht, is zijn devies. “Het einde van deze wereldwijde psychose is in zicht.”

Het bericht werd door LinkedIn verwijderd omdat ‘het in strijd is met de professionele communityrichtlijnen’.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

En ZO gaat dat dus in een dictatoriale maatschappij, waar Nederland (helaas) in terechtgekomen is.

Er is alleen nog maar één geluid mogelijk en dat is het geluid van de overheid en de slappe meelopers van diezelfde overheid.

Het IDEE alleen al, dat een bericht van een bezorgde hoogleraar wordt verwijderd, omdat het in strijd is met de professionele community-richtlijnen.

Een totaal foute definiëring. Er kan beter staan: Professor, u geeft een boodschap af, waar wij het niet mee eens zijn. U mag alleen maar dingen schrijven, waar of niet waar, dat doet er niet toe, maar waar wij onze fiat aan kunnen geven.

Waar is de tijd gebleven van hoor en wederhoor?

Compleet van de aardbodem verdwenen.

Natuurlijk is het totaal krankzinnig om jonge kinderen (wij hebben nota bene 4 kleinkinderen in die leeftijdsgroep) met een experimenteel middel in te spuiten.

Kleine proefkonijntjes voor sadistische wetenschappers, die pervers als zij zijn, gaan kijken hoe dat gaat.

Er moeten inmiddels al veel mensen zijn, die het begrip menselijkheid, mededogen, barmhartigheid in de wilgen hebben gehangen.

Schijnbaar is het spekken van je bankrekening (die binnenkort toch ontploft) belangrijker.

En wat die ouders betreft. Daar snap ik helemaal geen sikkepit meer van. Ik zag gisteren een filmpje op Telegram, waar een moeder stond met haar dochtertje, dat bijna 5 jaar werd. Zó blij dat zij een afspraak kon maken.

Deze moeder was totaal van het padje en had haar kind dus ook meegesleurd de afgrond in.

Ook het verhaal over de 14-jarige jongen die vorige week is overleden. Daar is ook al weer een valse verklaring voor in omloop. Hij zou al hartproblemen hebben.

Zo praat je alles recht wat krom is.

Even off topic:
Mijn man en ik doen er alles aan om in deze hectische tijd toch nog wat positiefs mee te maken.
Wij wonen in een appartement en hebben een balkon.
Twee weken geleden hebben wij aan de waslijn een vetbol en een netje met zaden gehangen.
Jaren lang waren bij ons praktisch geen kleine vogels te zien, maar een paar weken geleden zaten er ineens een paar op de waslijn.
Het was alsof zij ons uitnodigden om naar de winkel te gaan en wat voor ze te kopen.
Nu genieten wij elke dag van hun gezelschap.
Zoals altijd: het zijn de kleine dingen die het hem doen.

Reknir
Reknir
1 jaar geleden

Met heel mijn hart hoop ik inderdaad dat het einde van deze vaccinatie waanzin in zicht is!!! Wat ben ik trouwens geschrokken van de kwaadaardigheid die hier achter zit.

Anka
Anka
1 jaar geleden

Het einde is in zicht?!

Laat die man zich eens nader verklaren!

Hij hint hier op een grote kentering…

Ik zou wel willen weten wat hij ziet aankomen!

Marie
Marie
1 jaar geleden

Zo schandalig dat dit soort berichten niet of nauwelijks in de MSM komen.
Zegt genoeg zo niet alles.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x