Homepagina » Financieel » “Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen”
"Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen"

“Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen”

Karen Hudes was 20 jaar werkzaam als juridisch adviseur voor de Wereldbank. Toen ze de noodklok luidde over corruptie binnen de Wereldbank werd ze ontslagen.

Volgens Hudes is er een elite op aarde die totale controle nastreeft. Deze wereldelite domineert organisaties die de financiën van vrijwel ieder land op deze planeet beheren. De Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en centrale banken zoals de Federal Reserve beheersen letterlijk de wereldwijde geldstroom, zo schreef Michael Snyder.

Hudes zegt dat het mondiale financiële systeem wordt gedomineerd door een kleine groep corrupte machtswellustige figuren rond de private Amerikaanse Fed. Dit netwerk heeft de controle gekregen over de media om zo hun eigen misdaden te kunnen toedekken, legt ze uit. In een interview met The New American zei ze dat ze werd ontslagen toen ze misstanden bij de Wereldbank aan de kaak probeerde te stellen. Ze is samen met een aantal andere klokkenluiders van plan de corruptie te ontmaskeren en te beëindigen, schreef Alex Newman.

Op 8 juni schreef Hudes een brief aan de stuurcommissie van de Bilderberggroep waarin ze onder meer stelt dat het corrupte netwerk binnen de G7 niet langer de lakens uitdeelt, maar dat het de BRICS-landen en de G77 zijn die de komende jaren het mondiale financiële systeem gaan vormgeven. Ze legt ook uit dat haar Global Debt Facility de wereldelite ervan probeert te weerhouden om totale controle over het geld te krijgen.

Ze citeert in haar brief Alis Castano over de aanstaande Bilderbergconferentie van 11 tot 14 juni. “De mysterieuze, kwaadaardige, machtswellustige Bilderbergers komen voor de 63ste keer bijeen. 140 deelnemers uit verschillende landen ontmoeten elkaar in het Interalpen Hotel in het Oostenrijkse Tirol om achter gesloten deuren te spreken over beleid, depopulatie en hun geheimzinnige agenda. De conferentie vindt drie dagen na de G7-top plaats. Volgens de website van de Bilderberggroep staan onder meer de situatie in Oekraïne en Syrië en het TTIP-verdrag op de agenda. […] Ze bespreken verder het afschaffen van contant geld en immigratiekwesties in Europa.”

[Infowars]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Hey, dank jullie wel voor het oppikken van mijn tip! 😀
Ik vond het zeer noemenswaardig.

trix
trix
6 jaren geleden

joh… no sh*t …. en door

JansTerZeijle
JansTerZeijle
6 jaren geleden

Wat kunnen wij eraan doen?

huisheks
huisheks
6 jaren geleden

Oud nieuws. En voor de sceptici onder ons; een getuige die dit aanstipt, zal ook wel weer het label krijgen van overheidstroll.
Zo gaat het; Zo blijft het. De corruptie is niet meer te stoppen.
Ach, t zal mijn tijd wel uitdienen……….

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop Vigano pleit voor wereldwijde alliantie om mensheid te bevrijden van het totalitaire regime

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano roept mensen op ...

omt

OMT-lid: Oostenrijk heeft bewezen dat 2G niet werkt

Ze hebben wel duidelijk gemaakt dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x