Homepagina » Financieel » “Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen”
"Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen"

“Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen”

Karen Hudes was 20 jaar werkzaam als juridisch adviseur voor de Wereldbank. Toen ze de noodklok luidde over corruptie binnen de Wereldbank werd ze ontslagen.

Volgens Hudes is er een elite op aarde die totale controle nastreeft. Deze wereldelite domineert organisaties die de financiën van vrijwel ieder land op deze planeet beheren. De Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en centrale banken zoals de Federal Reserve beheersen letterlijk de wereldwijde geldstroom, zo schreef Michael Snyder.

Hudes zegt dat het mondiale financiële systeem wordt gedomineerd door een kleine groep corrupte machtswellustige figuren rond de private Amerikaanse Fed. Dit netwerk heeft de controle gekregen over de media om zo hun eigen misdaden te kunnen toedekken, legt ze uit. In een interview met The New American zei ze dat ze werd ontslagen toen ze misstanden bij de Wereldbank aan de kaak probeerde te stellen. Ze is samen met een aantal andere klokkenluiders van plan de corruptie te ontmaskeren en te beëindigen, schreef Alex Newman.

Op 8 juni schreef Hudes een brief aan de stuurcommissie van de Bilderberggroep waarin ze onder meer stelt dat het corrupte netwerk binnen de G7 niet langer de lakens uitdeelt, maar dat het de BRICS-landen en de G77 zijn die de komende jaren het mondiale financiële systeem gaan vormgeven. Ze legt ook uit dat haar Global Debt Facility de wereldelite ervan probeert te weerhouden om totale controle over het geld te krijgen.

Ze citeert in haar brief Alis Castano over de aanstaande Bilderbergconferentie van 11 tot 14 juni. “De mysterieuze, kwaadaardige, machtswellustige Bilderbergers komen voor de 63ste keer bijeen. 140 deelnemers uit verschillende landen ontmoeten elkaar in het Interalpen Hotel in het Oostenrijkse Tirol om achter gesloten deuren te spreken over beleid, depopulatie en hun geheimzinnige agenda. De conferentie vindt drie dagen na de G7-top plaats. Volgens de website van de Bilderberggroep staan onder meer de situatie in Oekraïne en Syrië en het TTIP-verdrag op de agenda. […] Ze bespreken verder het afschaffen van contant geld en immigratiekwesties in Europa.”

[Infowars]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Er is nog nooit iemand op deze planeet geweest die al wat hij heeft vergaard, zij het door roof of moord, of zij het door hard werken of zuinig leven heeft mogen meenemen naar de eeuwigheid. Het enige wat je kunt meenemen of waarvoor je ooit de rekening gaat ontvangen is of je een goede of slechte geest bent geweest en of je bij de eindafrekening mag wegrotten in de hel of een vredige voortzetting (opwaardering) zult krijgen naar een hogere staat van zijn. Niet dat ik een (religieuze) overtuiging o.i.d., maar ik kan me niet anders voorstellen dan dat ooit op het eind van dit aardse bestaan de afrekening van al je daden op de mat ploft en deze persoonlijk wordt bezorgd door de/een hogere himself.

  Het tuig, de oplichters en moordenaars van miljoenen onschuldigen, de grote stoere gewetenlozen, die voor eigen gewin onmetelijk veel ellende hebben bezorgd zonder enige berouw, zij die hier op aarde zoveel uitrichten tot aan de meest verschrikkelijke en ondenkbare aan toe, weten niet en willen niet weten met hun zogenaamde macht wat hierna komt, maar wat werkelijk voor ze komt, of ze nu willen of niet, dat mogen ze zich vooral in de laatste dagen of minuten afvragen…Ook voor hen tikt de tijd weg.

  Ik wens de corrupte moorddadige bastaarden in ieder geval veel, maar dan ook heel veel succes met hun zielige en stumperige leventjes.

  16 likes
  • Het schijnt dat de geesten van de doden de schuldigen kwellen.
   Hans Ferdinand had verschrikkelijke nachtmerries van doden die hem bezochten en beschuldigden. Soldaten en moordenaars worden ook vaak bezocht en gekweld door hun slachtoffers.

   3 likes
  • Corr….Niet dat ik een (religieuze) overtuiging o.i.d. heb,

   0 likes
 2. Hey, dank jullie wel voor het oppikken van mijn tip! 😀
  Ik vond het zeer noemenswaardig.

  6 likes
 3. Wat kunnen wij eraan doen?

  3 likes
  • Je er bewust van zijn Jans, dat kunnen wij doen en er lering uittrekken Jans. Of ga je dit antwoord bij elk item bedenken?

   4 likes
   • jans is er zich nu bewust van, jefke, en zal er dus wel lering uit trekken, zoals jij, maar haar terechte vraag is wat er (concreet) aan gedaan kan worden.
    heb jij de oplossing, jefke?

    4 likes
    • Het is goed dat steeds meer mensen zich ervan bewust worden. Dat is de eerste stap.
     Zodra steeds meer mensen weten wat er speelt en ècht zien waar ze op moeten letten kan iedereen zijn/haar eigen maatregelen nemen.

     Het heeft geen enkele zin om elitairen te elimineren omdat er velen in de rij staan om hun positie over te nemen. Dat geldt ook voor hun ondergeschikten. Ook hun posities zullen met gemak ingevuld kunnen worden zodra ze wegvallen. Mensen die veel geld verdienen zijn in de regel niet zo kritisch op de misstanden binnen hun bedrijf, niet alleen omdat ze er geld mee verdienen, maar ook omdat ze bang zijn hun baantje en aanzien kwijt te raken zodra ze hun stem verheffen. Bovendien worden mensen met zware banen volledig door deze banen geleefd en hebben ze in de regel niet zo veel tijd om zich goed te informeren over wat er nu eigenlijk gaande is.

     Het beste wat je kunt doen is je kennis vergroten en dan komen de oplossingen vanzelf. Je zou eens kunnen kijken op welke manieren je de invloed van het systeem op je leven zo klein mogelijk kan maken. Burgerlijke ongehoorzaamheid werkt goed. Bewuster TV kijken en anderen op de hoogte brengen van de leugens is er ook één. Facebook en Linked-in hebben we ook niet nodig. Bewezen giftige bestrijdingsmiddelen, vaccinaties en medicijnen niet meer afnemen. Je eigen moestuin aanleggen. Zo veel mogelijk contant betalen. Producten met E-nummers of de daaraan gerelateerde stoffen niet meer kopen. GMO-producten vermijden.

     Er moet een beweging op gang komen waarbij iedereen zijn eigen onderzoek doet en zijn eigen maatregelen neemt. Je kan je kinderen zo goed mogelijk proberen te informeren over de verradelijkheid van het systeem en ze aanmoedigen om vooral zelf te denken en flexibel te zijn/blijven. Je kan wat meer boodschappen doen bij kleine winkeliers. Ervoor zorgen dat de onderlinge relaties en het vertrouwen in je omgeving versterkt worden. Hoe meer vertrouwen wij in elkaar hebben hoe groter de kans is dat we op een lijn komen als het om misstanden gaat.

     En met bidden kun je ook meer invloed hebben dan je denkt. Deze realiteit is groter dan hetgeen wij met onze zintuigen kunnen waarnemen. Demonen bestaan wel degelijk en met gebedjes en een liefdevolle houding tegenover anderen ontstaan er vibraties die het voor demonen onhoudbaar maken. Je niet meer laten verleiden tot negatieve emoties zoals angst, woede, afgunst, haat, hebzucht. Het systeem drijft hierop.

     Het begint met bewust zijn.

     4 likes
    • speedmasker; ik zal ondanks je spraakgebrek of honger naar komische aandacht, maar even op je reageren. Wat je er aan kunt doen is aan jouw, maar ik haal bijv. altijd mijn geld van de bank af en aan sparen bij de banken doe ik al helemaal niet. Dat is maar een voorbeeld. Met een hoop mensen tezamen kan je een hoop bereiken.
     Als morgen iedereen een klein steentje bijdraagt om het huidige systeem, in elk geval achter de oren laten krabben, doe je wat.
     Fijne dag nog speedmasker…wat dat ook moge zijn.

     0 likes
 4. Waarom altijd in bedekte termen spreken, de elite, het zijn de zionisten, bestaande uit Khazaren en Israel Joden, die de dienst willen uit maken op deze planeet, dat begon met de koopman van venetië, en waar het eindigt in een grote wereld omvattende progromme.

  7 likes
  • Volgens mij begon het al in de tijd van de Farao’s. Koningen en koninginnen hadden toen ook al hoogpriesters(rechterhand/richter/rechters) aan hun zijde. Vraag is: waar kwamen die hoogpriesters vandaan of hoe zijn die ontstaan? Die vraag kun je ook stellen bij de Maya’s of andere oude culturen uit het oosten/Azië.
   Kijk je wat verder in de tijd naar nu, dan kom je pas uit bij het gods verbond: Abraham, Isaak, Jacob. Afstammelingen van Noach. De drie geloven: Jodendom, christendom en de Islaam. De Thora als eerste boek.(bijbel en koran(laatste) zijn afgeleid van de Thora, denk bv. aan het woordje amen) Thora is afgeleid van de god Thor. Of te wel, De god van de donder. Andere benamingen: Dern/Donar/tarni/taranis/zeus/pentateuch/shiva(zie voor Cern gebouw) enz.
   Wat dus alle oude culturen/beschavingen/geloven gemeen hebben is de god van de donder en bepaalde bloedlijnen(richter/rechters ook in deze tijd) hebben de absolute macht om te regeren/beslissen. Zij beslissen of er een eindtijd of te wel een nieuwe beschaving weer nodig is. Dit loopt samen met de natuur/kosmos. Niet voor niks wordt er wel eens gezegd, dat er een stammenoorlog bezig is tussen die bloedlijnen.
   Even terug naar die hoogpriesters. Volgens de Maya’s komen die goden uit de ruimte. Ook in de Egyptische oudheid vindt men muurtekeningen terug over ruimte/lucht toestellen met een persoon erin. Een soort van astronaut dus.
   Zijn het goden? Zijn het mensen/ouderlingen uit hele oude vorige beschavingen, die weten wat er kan gebeuren op aarde? Het Vaticaan en andere belangrijke huizen weten heus meer en worden door alle culturen/landen/machthebbers enz. toch min of meer beschermd. Je kunt als gewoon modern mens(jij en ik) niet zomaar alles wegvegen wat er in het verleden/geschiedenis is gebeurt, want alles zit met schakels aan elkaar tot en met nu. Zelfs de toekomst gaat geschakeld. En volgens mij werkt alles in cirkels/cyclussen met af en toe een doorbreking/climax, maar ook dat herstelt zich en er ontstaat weer een cyclus.
   Wat opvalt: Men is naarstig op zoek naar technologie, die de mens verder kan helpen in de ruimte. Ik zie het als vluchtweg/plaats zoeken. Zijn dit de toekomstige ouderlingen in een nieuwe beschaving?
   Momenteel vecht men alleen nog maar om grondstoffen. Die stoffen heb je nodig om technologie te maken. Stoffen die goed geleiden en energie kunnen opwekken. Men is nog steeds op zoek naar de juiste samenstelling. De golden snede. Die kennis ligt ergens verborgen. (Vaticaan/ark des verbonds/tinakel/kubus/kaba/kabalah enz.?) De gewone mens wordt overbodig door technologie. De doos van Pandora(kennis) is bijna in zijn geheel geopend. Dat zie je overal op de wereld al terug. Het systeem is ver over de mensheid heen aan het gaan.
   Tja, wat moet je met deze kennis? Aan de ene kant begrijp ik wel dat er iets moet veranderen? Denk bv. aan de natuur/dieren die bijna geen habitat/eten meer hebben door de mens. Denk aan vervuiling op vele vlakken. Maar aan de andere kant zijn het wel de elite/bloedlijnen die het systeem sturen. Wil je als gewoon mens uit het systeem stappen(zelfvoorziening), dan zitten daar weer gevolgen aan. Het bekende yin en Yang/eva met slang verhaal komt dus steeds terug.
   Zelf probeer ik mijn geest/ziel zo rein mogelijk te houden. Eerlijkheid/openheid/bescheidenheid. Ben altijd al zo geweest.(ben niet perfect, heb ook mijn fouten gemaakt, vaak onbewust), maar zo kan ik goed slapen.(slapen houdt de mens gezond) Vergiffenis naar een ander is nog wel een hekelpunt.(ligt een beetje aan wat er gebeurt is en bij wie) Probleem is nog wel angst voor machtsmisbruik. Maar ook dat gaat me iets beter af. Als ze slecht willen, dan is het niet mijn probleem. Kom ik in de problemen, dan is er altijd wel een oplossing. Ook als de dood erop volgt. bv. honger/geen onderdak. Dan neemt god/natuur me maar op. Sinds ik zo denk, heb ik meer rust in mijn lijf.

   2 likes
  • K vraag mij af waarom deze mensen niet aan hun kinderen denken… Ze modificeren ons eten,vinden ziektes uit en creëeren,injecteren er uit winst bejag,weerhouden natuurlijke oplossingen tegen ivm alles aeigenlijk alleen voor het hoogste doel in ons leven : GELD deze “elite” heeft een uitweg 🙂 anders maak je je eigen planeet toch niet kapot ten koste van macht en rijkdom als je er niet weggeraakt ?

   0 likes
 5. Oud nieuws. En voor de sceptici onder ons; een getuige die dit aanstipt, zal ook wel weer het label krijgen van overheidstroll.
  Zo gaat het; Zo blijft het. De corruptie is niet meer te stoppen.
  Ach, t zal mijn tijd wel uitdienen……….

  4 likes
 6. Ik heb besloten dat de wereld goed moet worden.

  En zo staat het geschreven.

  3 likes
 7. Als die groep samenkomt gewoon een bom erop! Ja toch simpel 😉

  1 likes
 8. joh… no sh*t …. en door

  0 likes
 9. Volgens Kniertje wordt ook het krentenbrood van deze Old Boys duur betaald.

  0 likes
 10. Rasecht Berensiroop

  space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Als cash geld wordt afgeschaft, zijn banken niet langer kwetsbaar voor bankruns onder andere, maar niet langer cash geld geeft de creatie voor indijking van talloze financiële en monetaire corrupties, witte boordcriminaliteit, de advocatuur voelt zich ongemakkelijk geeft onmiddellijk een enorme besparing voor het ministerie van justitie en grotere koopkracht voor de consumenten , zal testaankoop zeker niet tegenspreken, davert Wallstreet op zijn fundamenten, internationale speculatie tegen nationale muntpariteiten, alles zwart op wit

  0 likes
 11. Hééééél warm Karen ! Let op want “ze” hebben sterke jklauwen !

  0 likes
 12. Lijkt maar zo, zoals alles zoals het is niet lijkt te zijn als het is. Bedrieglijke wereld. Maar het is hun wereld. Hopelijk houden Rutte en Dijss de popcorn theorie in het achterhoofd bij de Bilderberg conferentie, dat ze niet de twee maiskorrels zijn die bij het poppen met de rest, alsnog twee maiskorrel bleven. Als de elite uitgekakeld is zouden ze dit kunnen laten zien als reden waarom het allemaal niet meer zo gesmeerd verloopt. Het is wel een lange zit en vele elite hebben concentratieproblemen dus ik hoop dat het dit weekend duidelijk wordt dat ze het toneel moeten verlaten.

  hpps://www.youtube.com/watch?v=30F66gagpR0

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

timmermans

In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn. Hoe Timmermans via de Green Deal de totale controle pakt

Eurocommissaris Frans Timmermans wil met zijn Green ...

Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien

We moeten de vrijheid van meningsuiting inperken, want anders zal de samenleving niet vrij zijn. Kijken: Merkel houdt bizarre speech

De Duitse bondskanselier Angela Merkel, die de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.