UFO

VIDEO: “Bewijs voor steden en UFO’s rond witte vlekken op Ceres”

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De befaamde witte vlekken op het oppervlak van de dwergplaneet Ceres blijven de gemoederen bezighouden. Hoewel de foto’s steeds detailrijker worden, geven ze nog geen duidelijkheid over de aard van de vlekken. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Op verschillende YouTube-kanalen zijn video’s verschenen met ‘bewijs’ voor hoogontwikkelde beschavingen op de miniplaneet. In één van de video’s stelt Litereader dat de witte stippen kunnen worden verklaard als de straatverlichting van steden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

ThirdPhaseofMoon heeft een video gemaakt waarin wordt gesteld dat er twee ruimteschepen op het oppervlak van Ceres zijn gevonden, alsmede leidingen die uit kraters steken.

Videomaker technothanks, die claimt dat overheidsagentschappen nooit de waarheid vertellen, zegt in zijn video het ‘absolute bewijs voor buitenaards leven’ te hebben gevonden. Na uitgebreide analyse van foto’s van ruimtesonde Dawn concludeert hij dat er ‘hoge gebouwen’ op Ceres staan. In het filmpje beweert hij verder dat NASA ons al 70 jaar voorliegt en de foto’s heeft bewerkt.

TurkeyUFOReport verzamelde verder NASA-foto’s van een ‘enorm object’ bij Ceres, dat een schaduw op de dwergplaneet lijkt te werpen. Volgens de makers van de video gaat het om een ‘buitenaards moederschip’.

Sceptici zijn niet overtuigd van de beweringen die in de filmpjes worden gedaan. “Mensen wijzen op deze anomalieën is één ding, maar zeggen dat het bewijs is voor aliens op Ceres is iets heel anders,” zei één iemand. “Wellicht ontstaat er meer duidelijkheid als Dawn dichter in de buurt komt.”

Omdat NASA nog geen eenduidige verklaring heeft voor de stippen, wordt er nog druk gespeculeerd. Ondertussen is wel bekend dat de heldere vlekken bestaan uit verschillende kleinere vlekken. Er wordt gedacht dat ze bestaan uit ijs of zout, dat zonlicht reflecteert.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

“Sceptici zijn niet overtuigd van de beweringen die in de filmpjes worden gedaan.”
Neeeee! Echt?

Pete Del Fina
Pete Del Fina
8 jaren geleden

Snap het ook niet. Het is zooooo overtuigend! 🙂

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

pfff… wat een zogenaamd “bewijs” weer.

pietje
pietje
8 jaren geleden

NASA heeft altijd gelogen ! Niet voor niets zijn de initialen Never A Straight Answer !!! We worden constant belogen en bedrogen maar het is nu tijd om wakker te worden !

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x