Gezondheid

Vaccins barstensvol gevaarlijke deeltjes. Als je dit weet denk je wel twee keer na voordat je ze in je kinderen laat spuiten

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het productieproces van onder meer HPV- en BMR-vaccins blijken er vreemde deeltjes in terecht te komen.

Deze verontreinigingen kunnen een verklaring vormen voor de stijging van het aantal bijwerkingen van het vaccinatieprogramma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De verontreinigingen worden niet door het lichaam afgebroken, maar komen in weefsel en organen terecht, waar ze chronische ontstekingen veroorzaken.

Verklaard

Recente meldingen van reacties op vaccins zijn onder andere koorts, epilepsie, spraakverlies, spierpijn, problemen bij het lopen en overgevoeligheid.

Deze reacties kunnen stuk voor stuk door de verontreinigingen worden verklaard.

Wetenschappers van de Italiaanse nationale onderzoeksraad testten 44 alledaagse vaccins, waaronder BMR (bof, mazelen en rode hond), HPV (humaan papillomavirus), diverse griepvaccins en DKT (difterie, kinkhoest en tetanus).

Veel gevoeliger

Sommige vaccins bleken tot wel 20 verschillende vreemde deeltjes te bevatten.

De verontreinigingen werden ontdekt met meetapparatuur die veel gevoeliger is dan die waarmee de vaccinmakers zelf kwaliteitscontroles uitvoeren.

De vreemde deeltjes worden via het bloed door het hele lichaam vervoerd. Ze kunnen lange tijd in het lichaam aanwezig blijven, aangezien ze niet kunnen worden afgebroken.

Niet in de bijsluiter

Een reactie kan dus ook veel later nog optreden.

Dat bepaalde reacties niet in de bijsluiter staan komt volgens de wetenschappers omdat fabrikanten zich waarschijnlijk niet bewust zijn van de verontreinigingen.

Het onderzoek is verschenen in het International Journal of Vaccines & Vaccination.

[Medisch Dossier]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Wel ja, fabrikanten zijn zich niet bewust van de verontreiniging, dat kan er dan ook nog wel bij. Het is immers niet van zo’n heel groot belang wat je bij mensen in het lichaam spuit, zo blijkt. Werkelijk onvoorstelbaar waar ze de hoogmoed vandaan halen om hier zo laks mee om te gaan. Ze zijn immers toch niet aansprakelijk te stellen voor de gevolgen van vaccinaties, zo zijn de wetten inmiddels wel aangepast. Men kan dus straffeloos aanklooien met het kostbaarste wat we hebben, nl onze gezondheid!

De Waarheid
De Waarheid
6 jaren geleden

hahah, nou geloof mij, ze weten donders goed wat voor troep erin zit. En als er problemen ontstaan, ligt er allang geld klaar op de plank voor eventuele rechtzaken en schadevergoedingen. (en dit is altijd nog minder dan de winsten die ze eruit halen).

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Weten de mensen überhaupt waarmee ze worden ingespoten? Natuurlijk niet, geen mens die het exact weet en wijzer maken doen ze je echt niet, het is een lucky shot!…. En daarom moet men maar vertrouwen op de rovende en liegende overheid, de goed afgerichte medici, de miljarden omzettende farmaceuten en de blauwe ogen van de verpleegster. En denkt men nu werkelijk dat er ook maar iemand is die zich werkelijk druk maakt om de bescherming van uw gezondheid?…Hahaha…

pleiadian
pleiadian
6 jaren geleden

Lynne McTaggart is nog maar zelden op het verkondigen van feiten betrapt.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x